Skoldagen

Det här hände när jag var 18 år och gick i skolan. Det var en helt vanlig dag. Jag och en kompis till mig (vi kan kalla henne Camilla) gick ner till ett mysrum för att prata. Vi satte oss i soffan och vilade lite medans vi pratade. Hon lade sig ner medans hon lade upp ena foten över min kuk. Jag hade varit intresserad av henne ett långt tag. Hon hade tagit av sig skorna innan. Jag bad henne att flytta in sig lite för att jag också ville ligga ner. Hon sa: Lägg dig här nu. Jag behöver inte flytta. Det finns gott om plats. Ska jag ligga på hennes bröst tänkte jag och lade mig ner bredvid henne. Lägg dig här, sa hon och slog lite lätt på sina bröst. Jag lade mig försiktigt över brösten. Hon hade härliga och stora bröst som gjorde mig kåt. Jag kände att kuken steg och blev lite röd i ansiktet. Hon hade tydligen märkt det och frågade om det var hennes bröst som gjorde det och jag nickade lite försiktigt.

Hon började smeka min kuk utanpå mina byxor med sina fötter och jag kände mig mer kåtare och kåtare. Jag lirkade in en hand innanför hennes bh och masserade hennes bröstvårta mellan min tumme och pekfingret. Hon började att stöna lite och reste sig upp. Hon gick upp och låste dörren. Sedan ställde hon sig framför mig och drog av sig tröjan samtidigt som bh:n. Var det det här som gjorde dig kåt, frågade hon och började massera sina bröst. Jag nickade lite smått och drog henne till mig samtidigt som jag tog en av bröstvårtorna i munnen. Jag sög den medans jag tog min hand innanför hennes trosor. Jag smekte sakta hennes klitoris. Hon drog upp min gylf och tog fram min kuk. Hon runkade den sakta. Hon böjde sig ner mot min kuk. Slickade på det blålila ollonet och sedan slöt sig hennes läppar och den. Det var den underbaraste känslan som fanns. Hon tog av sig alla sina kläder medans hon sög. Jag tog av mig mina kläder med. Masserade hennes bröst samtidigt som jag stönade till lite då och då.

- Jag kommer snart, sa jag. Plötsligt svartnade framför ögonen och jag pumpade ut all min sperma. Hon sög i sig allt och satte sig upp och sa: Det smakar salt men det var gott. Hon lade sig ner i soffan med sina ben brett isär. Jag dök ner mellan hennes lår och slickade och sög på hennes klitoris. Det smakade gudomligt. Hon stönade högre och högre. Jag slickade henne till flera orgasmer på raken. Jag hade nu fått upp ståndet igen. Jag riktade in min kuk mot hennes fitta. Hon var trång och oskuld. Jag tryckte först in lite och sedan en hård stöt. Hon bet sig i läppen och det kom en tår ur ögat men jag började att knulla henne hårdare och hårdare. Hon stönade mer och mer. Jag sög på hennes bröst och hon masserade sin klitoris samtidigt. Jag drog mig ur motvilligt och lade mig ner. Hon satte sig på min kuk och började rida snabbare och snabbare. Hon slängde med huvudet så att håret flög hit och dit. Hon stönade högre och högre. Hon kom i en stor och orgasm. Hennes fittmuskler klämde åt min kuk. Hon sjönk ihop.

Hon lade sig bredvid mig men jag var inte färdig utan tog ur en burk vaselin ur hennes ficka på hennes byxor och smetade in hennes analhål och min kuk. Jag tryckte in min kuk lite försiktigt. Det stramade åt lite men sedan gick det bra. Jag knullade vildare och vildare. Jag kände hur det började dra åt i kroppen och sedan pumpade jag sperma i henne. Det var en otrolig känsla. Vi tog på oss och gick till lektionen som vi redan var sena till. Vi skrattade lite när vi kom in.

Efter lektionen så gick vi hem till henne. Vi käkade lite och hennes bror gick iväg och då gick vi in på hennes rum. Hon började att smeka upp mitt stånd och jag smekte hennes bröst utanpå hennes tröja. Hon tog av sig tröjan och drog av mina byxor. Hon började att suga av mig medans jag blundade och lutade huvudet bakåt. Jag stönade mer och mer. Helt plötsligt slogs ytterdörren upp och hennes syster kom hem. Vi tog snabbt på oss men han inte förrän hennes syster öppnade dörren och tittade in. Vi blev båda röda i ansiktet men hennes syster gick fram till mig och smekte mig över kuken. Får jag vara med, frågade hon medans hon började att smeka sig själv över sin buske. Camilla bara nickade och tittade på mig som gillade behandlingen som hennes syster gav mig. Vi klädde av oss och båda började att suga min kuk. Två tjejer som sög min kuk. Drömmer jag eller tänkte jag. När den var i grovstånd placerade jag upp hennes syster på skrivbordet och förde in min kuk i hennes fitta. Hon stönade och Camilla gick fram och började suga på hennes bröst. Jag masserade Camillas bröst medan jag knullade hennes syster. Hon kom i en stor orgasm och nu var det Camillas tur. Jag lade mig ner på golvet och Camilla började att rida mig igen som hon gjorde förra gången. Hennes syster satte sig över mitt ansikte och jag slickade hennes fitta. Camilla och hennes syster kysste varandra energiskt. Jag kände hur det började dra åt i kroppen och sprutade all min sperma långt inne i henne. Hon gick och duschade. Hennes syster försökte smeka upp mitt stånd igen med vad som hände då är en annan historia.

Rösta på Skoldagen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (25 röster, snitt: 2.24 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Skoldagen