SKIDRESAN

Jockes föräldrar har en mysig Stuga i Sälen och vi åker dit varje år för att åka skidor. I år ville Jocke att vi skulle ta med ett par brudar vilket jag i och för sig inte protesterade emot, det är bara det att Jocke är en jävel på att ragga kex medan jag alltid blir nobbad, så han lovade att fixa någon som hade en syrra. Ja, första kvällen i stugan var lite jobbig, för Jockes brud visade sig vara mer intresserad av mig än av honom och dessutom märkte jag direkt att hon var en kåt och häftig pudding medan lilla-syrran verkade lite osäker och oerfaren och hela tiden kastade förebrående blickar på sin stora-syster, när hon märkte att vi inte skulle nöja oss med enbart intellektuellt umgänge. Jag och Eva, som satt i mitt knä, ägnade oss åt sånt som vi var bra på, det vill säga avancerat hångel. Eva andades häftigt och jag kände att hon var rejält kåt redan. Hon pressade kroppen mot min och började knäppa upp min skjorta.

Jag lade märke till att Jocke och Evas lilla-syster, Linda, sneglade på oss, men samtidigt lade jag märke till att Eva var helt rakad på fittan, vilket gjorde mig askåt på en gång. Pulsen steg katastrofalt och det dunkade i kuken nar den försökte spränga sig ur byxorna. När Evas lilla hand började smeka kuken genom byxtyget kande jag hur pungen drog sig samman och – pang! Där gick det för mig rakt i kalsongerna! Det var ju lite pinsamt, men fan, den fittan gjorde mig så jävla kåt! Eva tittade förvånat på mig när mitt stånd mjuknade i de genomblöta byxorna och jag viskade i hennes öra:

- Ditt kåta luder, du fick det att gå for mig i byxorna!

Eva började gapskratta och Jocke och Linda tittade förvånat på oss. Jag befriade mig från kläderna och gick fram till Eva och drog upp hennes kjol och ner hennes trosor. Hon var härligt mjuk och len som sina rakade blygdläppar och smakade ljuvligt, nästan lite sött. Jag begravde hela ansiktet mellan hennes sköna lår och hon blev helt vild av min behandling när jag lät tungspetsen retas med hennes styvnande klitoris. Linda hade under tiden gett med sig för Jockes charm och låg på matbordet med benen brett isär och lät honom slicka henne. Efter en stund hörde jag att hon viskade:

- Jag vill smaka på din kuk.

Vid det laget hade jag och Eva bytt plats och hon stod på knä och sög mig så gudomligt att jag trodde att jag skulle explodera igen och låta henne gurgla sig med min sarre, så jag var tvungen att be henne sluta och komma och sätta sig på kuken i stället. Jag satt på en köksstol med underlivet framskjutet och tog ett stadigt tag om hennes midja. Hon var ganska lätt och det kändes som om jag trädde upp henne på kuken när hennes lilla kåta fitta sänkte sig över min styva påle. Kuken stod som aldrig förr och hon kved och stönade när den spände ut hennes trånga fitta. Jag såg på hennes ansikte som uttryckte både smärta och njutning. Hennes bröstvartor pekade styva rätt ut och jag sög på den ena samtidigt som jag lät ett finger tränga in i hennes trånga stjärt. Hennes skinkor var så underbart fasta och runda och det lilla släta stjärthålet kändes ljuvligt lent och villigt. Plötsligt stelnade hon i hela kroppen och skrek oartikulerat medan jag kände hennes fitta krama kuken i rytmiska sammandragningar. Hon pressade sig emot mig och darrade i hela kroppen. Hon var helt våt av svett och jag kunde själv inte hålla tillbaka orgasmen som började som en ilning längs ryggraden för att sedan sprida sig som en värme i hela underlivet och magen när jag sprutade satsen mot hennes vidöppna livmoder.

Jocke och Linda höll på med likartade övningar. Linda verkade lite passiv och låg på köksbordet och lät sig knullas, men det syntes tydligt att hon njöt av det, även om hon inte njöt sa högljutt som Eva. Eva hängde med armarna om min hals och snyftade mot min axel så jag trodde att det var något fel, men hon sa bara att det varit så jävla skönt. Det rann varm sperma ur henne ner på mitt lår. Det luktade kön i hela köket och jag hörde att Jocke och Linda fortfarande var i full gång med att “upptäcka varandra”. Eva vände sig om och såg på Linda som med ett saligt utryck i ansiktet satt och gungade över Jocke som låg på köksbordet. Hela bordet gungade under dem, men det verkade de inte ta notis om. Jag såg på Eva att det påverkade henne på ett alldeles särskilt sätt att se sin lilla-syster knulla framför hennes ögon. Jag lade märke till att hon verkade bli alldeles fascinerad av att se sin systers fitta med Jockes stora, tjocka stake i. Hon blev alldeles blank i ögonen och smekte sin systers skinkor samtidigt som tittade på den mörka, tjocka kuken som pumpades in och ut i den kåta musen. Hon gick fram och började kyssa Linda och Linda besvarade villigt hennes kyssar! Det var första gången jag sett ett par lesbiska systrar och det gjorde mig rejält kåt igen. Det kändes så märkligt och lite perverst och förbjudet att se Eva börja smeka sin syster och krypa upp på bordet så att hon kunde slicka sin lilla-systers bröst och hals. Jag blev lite avundsjuk efter en stund och för att kunna blanda mig i leken bad jag Jocke byta plats med Eva under Linda, vilket han var helt villig att göra.

Nu låg brudarna och slickade varandra i en 69:a och jag och Jocke hade tillgång till varsin kåt fitta. Den här gången var det nästan ännu skönare att tränga in i Evas kåta kärlekssköte. Hon var varm och våt och inte riktigt lika trång, men slidväggarna kramade mjukt och varmt om ollonet nar det sakta gled allt längre in i underlivet. Linda fick lite svårt att komma åt att vara med och dela på fittan. Men nu gjorde hon något så underbart att jag trodde hjärnan skulle smälta i skallen på mig. Hon tog tag om skaftet och höll om det så att förhuden inte kunde röra sig när jag knullade Eva och de mjuka slidväggarna gned och smekte ollonets känsliga underkant. Jag var tvungen att dra ur den en stund, men då tog Linda chansen och lät sina mjuka läppar omsluta staken på det mest underbara sätt. Jocke tog över Eva och knullade henne intensivt. Hon låg på rygg på bordet och jag hörde på hennes skrik och stönanden att det snart skulle gå for henne igen och detsamma hände med mig och Linda inte långt senare när hon stod lutad med armarna på bordet och putade sin lilla stjärt emot mig. Hennes fitta var inte lika mjuk och len utan lite hårdare än Evas, men den kramade om kuken sa skönt och jag kom långt in i henne när hon pressade sina skinkor emot mig for varje stöt jag gav henne med staken. Hon stönade högt nu och jag kände att hon var så nära att komma att jag helt enkelt måste få henne dit innan jag själv släppte iväg satsen. Jag koncentrerade all min uppmärksamhet på det gamla köksskåpet och smekte hennes klitta med ena handen medan jag knullade henne med djupa, långsamma stötar. Linda juckade emot så mycket hon orkade och stönade:

- Åh, jag kommer strax, knulla mig långt in. Jaaa! Hennes fitta drog sig samman omkring kuken och jag gav henne ytterligare ett par snabba stötar innan jag var tvungen att dra ut den och spruta satsen över hennes skinkor i långa, sköna strålar. Vilka häftiga systrar, eller vad tycker ni?

Rösta på SKIDRESAN:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (30 röster, snitt: 2.83 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera SKIDRESAN