Sista sommarhelgen på torpet, del 5

Det var varmt och kvavt i sovrummet när jag vaknade igen. Klockan visade på halv 10 och jag var ensam i sängen. Carina hade tydligen smugit sig upp utan att väcka mig. Nå det var dags att gå upp tänkte jag och satte mig på sängkanten och sträckte på mig. Huvudet bultade inte längre och jag kände mig tämligen pigg. Minnet från morgonen och hur Mia tittat på när Carina och jag knullat rann upp i hjärnan och jag kände genast att min lem ryckte till och segade sig uppåt. Sexgalning tänkte jag för mig själv och reste mig och drog en handduk kring höfterna och gick ut i köket. Det var tomt men två tekoppar och diverse bröd och pålägg skvallrade om att Carina och Mia redan ätit frukost. En titt in stora rummet visade att det också var tomt, alltså var flickorna ute. Jag bredde snabbt en macka och åt den stående medan jag drack av det halvljumna teet.

Jag gick ut på farstubron, solen sken varmt och jag bestämde mig för att gå ner till sjön för att göra morgontoalett. Vattnet glittrade inbjudande när jag gick genom det fortfarande fuktiga gräset ner mot bryggan. Det var dock förrädiskt för vattnet var minst sagt kylslaget och jag kippade efter andan när jag hastigt doppade mig. Jag tvålade in mig noggrant och särskilt min lem och njöt av att smeka den med den hala tvålen. När jag doppade mig för att skölja av tvål och schampo kändes kylan inte riktigt lika bitande men det var inte läge för att ligga i någon längre stund. Jag ställde mig naken på bryggan och lät solen torka min nakna kropp, den svaga brisen fick mig att huttra och skinnet knottrade sig. Jag tog min handduk och gick upp mot stugan och husvärmen för att klä mig.

Uppe vid stugan intill väggen var det lä och varmt och jag satte mig på bron och tittade ut över lägdan. Lövverket lyste fortfarande grönt i olika nyanser och här och var kämpade några sommarblommor mot den annalkande hösten. Medan jag satt där hörde jag röster och fnitter och jag kände snabbt igen Carinas och Mias röster. Jag reste mig och svepte handduken kring midjan och gick runt knuten. Där på en filt låg de bägge kvinnorna och pratade och fnittrade, Mia hade fortfarande bara på sig den korta toppen och den dolde bara hjälpligt hennes kropp. Carina hade en handduk virad runt sig. När de fick se mig tittade de upp och hälsade mig god morgon. Jag morsade tillbaka och Mia tittade lite skälmskt på mig och frågade om jag var utvilad efter alla ansträngningar. Carina fnittrade till och snart var vi inbegripna i ett samtal fyllt av skämt och anspelningar.

Jag slog mig ner på filten och betraktade dem en stund. De var vackra att se på bägge två.

Carina var lite kraftigare än Mia med lite större bröst medan Mia hade lite slankare ben och mer markerade höfter. Mia var just nu särskilt läcker då hennes korta, korta topp bara med viss nöd dolde hennes underliv. Hon låg på magen och rörde underbenen i luften. Hennes lårmuskler rörde sig och jag kunde se att även stjärtmusklerna arbetade under tyget. Hennes rörelser gjorde att det lilla plagget gled upp ytterligare och jag kunde snart se nederdelen av de mjuka skinkorna. Från min position kunde jag inte se mer än deras rundning men idag var detta tillräckligt för att sätta fart på hormonerna. Jag tittade på Carina som låg på rygg bredvid Mia. Handduken satt bara löst om hennes kropp och glipade nertill så att hennes ena ben blottades ända upp till ljumsken, som djärvt slitsade klänning. Brösten putade lite trots att hon låg på rygg. Jag lät min blick spela över deras kroppar och kände att min kamrat mellan benen åter började vakna till liv.

Jag satt tyst och njöt av min utsikt men när jag mötte Carinas blick såg jag att hon redan visste vad jag satt och funderade på. Hon tittade lite illmarigt på mig och gav mig en hastig blinkning. Hon rörde sig lite och handduken gled upp ännu mer och blottade halva hennes underliv. Jag skymtade de renrakade blygdläpparna och den lilla tofsen på venusberget. Nu sträckte min drabant på sig än mer och avslöjade sig med en utbuktning på handduken mellan mina ben. Carina blixtrade till med ett nytt litet leende och strök med ena handen längs låret och in mot venusberget och drog handduken ytterligare åt sidan så hennes kön nu var helt frilagt. Jag satt stum och tittade än på den sköna stjärten som Mia nu frikostigt exponerade och än på Carinas nakna mus. Carinas hand gled åter över låret och stannade en stund på venusberget och plockade lite med den lilla hårtofsen för att sedan hastigt smeka över de knottriga blygdläpparna. Uppenbarligen gjorde hon allt för att kåta upp mig och blev det bara en fortsättning hade jag inget emot det.

Nu var det bara Mia som pladdrade på, och det kan hon verkligen, medan Carina allt mer vågat smekte och pillade på sin fitta. Mitt organ var nu stenhårt och bultade och ömmade av lust att få komma till användning. Mia tystnade plötsligt och jag såg att hon tittade på mig och den utbuktning som fanns under min handduk. Hallå, hallå, sa hon sedan och sträckte ut handen mot mig och klämde hastigt till om utbuktningen, vad har vi här då?. Hon vände sig sedan skrattande till Carina för att kommentera mitt tillstånd men tystnade snabbt när hon såg hur Carina, näst intill naken nu, låg och smekte sitt venusberg. Hon tittade till på oss och såg lite frågande ut. Är jag i vägen frågade hon sedan och tittade lite surt på Carina och mig. När Carina bara skakade på huvudet såg hon genast lite muntrare ut. Hon vände sig mot mig igen och såg mig djupt i ögonen medan hon förde in sin hand under handduken och fattade tag om kuken. Jag ryckte till av upphetsning när jag kände hennes svala fingrar runt min lem. Mia klämde lite prövande på den och drog försiktigt i skinnet så att ollonet gled ut ur den skyddande förhuden. Mia lossade sedan på min handduk och studerade ingående min bultande stake medan hon ytterst sakta drog skinnet fram och tillbaka. Det blåaktiga ollonet skimrade i solens strålar och jag darrade av vällust över den sköna massagen.

Mia ställde sig på knä framför mig och slog håret åt sidan och sänkte sitt huvud mot mitt stånd. Huvudet dolde nu min utsikt där jag satt men jag kände hur hennes tunga fjäderlätt slickade på ollonets topp för att sakta arbeta sig neråt så att mer och mer av toppen försvann in i hennes varma mun. Jag tittade på Carina, som nu befriat sig helt från handduken och ogenerat onanerade medan hon såg hur Mia alternativ intensivare sög på min kuk. Carina makade sig närmare Mias putande stjärt och började sakta smeka över de fasta skinkorna. Mia stelnade till för en sekund när hon kände handen men återgick snabbt till att bearbeta min stake med sin mun. Carina hade nu en hand på sin egen fitta medan jag anade hur den andra handens fingrar letade sig in mellan Mias våta blygdläppar. Mia flämtade till och jag förstod att Carina funnit hennes känsligaste punkt och bearbetade den. Mias attacker mot min kuk blev allt intensivare, hon slickade nu med bred tunga längs skaftet och lät den sedan sno runt mitt ollon för att sedan med öppen mun dyka ner över staken. Hon sög in den så långt i sin heta mun att jag kände hur spetsen stötte emot svalget innan hon lät den glida ut igen för att genast suga in den på nytt, Njutningen var obeskrivlig men jag ville inte komma ännu så jag frigjorde mig med viss möda från hennes sugande mun.

När Mia gick miste om min kuk vände hon snabbt på sig och formligen kastade sig över Carina som med särade ben pullade sin rödsvullna fitta. Utan att fråga eller ens tveka ställde hon sig på alla fyra över Carina och dök med huvudet ner mellan Carinas särade ben och började resolut att slicka henne. Carina kved till och slöt ögonen och fattade tag om Mias stjärt och borrade in sin naglar i kloten. Mia sänkte sin fitta ner mot Carinas ansikte och snart såg jag hur Carinas tunga letade sig in mellan Mias blygdläppar. Jag hörde nu bara hur tjejerna flämtade och slurpade och satt förstummad och betraktade denna scen som utspelades framför mina ögon. Carina drog upp sin ben och särade allt vad hon kunde på dem så att Mia skulle komma åt varenda millimeter av fittan. Jag satt och runkade sakta på min kuk innan jag bestämde mig för att blanda mig i leken. Jag knäböjde bakom Mias stjärt och började att slicka skinkorna in mot skåran. Mia nästan skrek till när jag nådde fram till området mellan fitthålet och anusrosetten och lät min tunga arbeta sig ner mot hålet. Jag lirkade med tungan och hade snart pressat in den en bit i den trånga gången. Hela tiden kände jag Carinas tunga som snodde runt Mias klitta och skåran därunder. Jag lätt tungan slicka retfullt nära anus ett par gånger och Mia kved av upphetsning.

Jag ställde mig knästående bakom Mias uppvända bak och måttade in kuken mot den halvöppna blöta könsöppning. Jag strök kukhuvudet upp och ner ett par gånger för att smörja det. Carina slickade lite på ollonet undersida innan jag placerade kukspetsen mot mynningen och långsamt pressade in den i Mias väntande fitta. Mia stod helt stilla och flämtade när hon kände hur jag plöjde in i hennes hål samtidigt som Carina med sin flinka tunga slickade hennes klitoris. Jag grabbade tag om Mias midja och satte igång att knulla med långa djupa stötar. Mia svankade med ryggen och mötte mina stötar med mjuka motjuck, hon försökte fortsätta att slicka Carinas fitta men efter ett tag stod hon bara på alla fyra och flåsade ut sin njutning. Jag smekte hennes fast stjärt och lät då och då ena handens fingrar smeka de bulliga blygdläpparna som smet om min pumpande stake. Jag drog ut kuken ur henne och styrde den mot Carinas mun. Raskt slöt hon läpparna om den och sög några gånger innan jag drog undan den och körde in den i Mias öppna brunn. Efter ett tag ökade jag takten på mina stötar och dunkade in kuken i Mias hala fitta. Mia slängde med huvudet och stönade högljutt för varje juck. Jag trädde in handen under henne och masserade klittan tillsammans med Carinas hetsiga tunga.

Vår gemensamma massage och min kuks rörelser i fittan blev nu för mycket för Mia. I ett långt utdraget Nuuuuuuuuuuuuuuuuu kom hon i en intensiv orgasm. Hon pressade sig handlöst bakåt mot min kuk och grep om Carinas lår och höll hårt om dem medan våg efter våg av njutning pulserade genom hennes svettiga kropp. Jag kände hur hennes slida omslöt min kuk som var djupt begravd i hennes inre. När sammandragningarna så smått slutade körde jag ett par gånger i henne med staken och hon ryste till i några efterdyningar av orgasmen. Jag drog mig ur henne och föste bort henne från Carina och vred Carinas svettblanka kropp på sidan och la mig snett bakom henne. Jag riktade in kuken mot hennes fitta och snett bakifrån trängde jag in i henne till roten. Jag drog hennes ena ben över mina så att hennes kön riktigt exponerades för Mia och sedan började jag knulla med korta stötar. Mia var inte sen att förstå vad jag ville att hon skulle göra och hon började genast att slicka Carinas springa och blodfyllda klitoris. Jag grep om Carinas ena bröst och kramade det nästan bryskt och tvinnade den stenhårda bröstvårtan mellan mina fingrar samtidigt som jag kysste och bet henne i nacken.

Carina stönade i takt med min rörelser och försökte både att jucka mot min kuk och Mias slingrande tunga. Det plaskade och slafsade om hennes kön när Mia och jag gemensamt bearbetade det. Då och då lät jag kuken glida ut ur fittan och plöja i den hala springa och stannade upp med den en stund så att Mia skulle komma åt att suga på den en stund. Carina blev allt vildare av våra övningar och slet tag i Mias hår och tryckte hennes ansikte mot sitt sköte. Jag ökade takten på mina juck och kände hur Carinas underliv började dras samman i spasmer. Carina bet sig hårt i läppen och så exploderade hon i en ihållande orgasm som varade en lång stund. Carinas fitta levde sitt eget liv runt min pumpande kuk och slidmusklerna drogs ihop gång på gång så att de nästan trängde ut kuken ur hålet. Mias lapade hela tiden lätt på Carinas klitoris och drog ut på hennes njutning.

Carina slappnade av efter sin orgasm och som vanligt blev hon helt lealös i kroppen och min bultande stake ploppade ur hålet och stod blank av könsafterna ut mellan Carinas ben. Mia sög snabbt in den i sin mun och började suga och runka i ett rasande tempo. Munnen for upp och ner runt kukskaftet och tunga bearbetade ollonet och flänsen. Med högra handen runkade hon skaftet i ett frenetiskt tempo. Jag njöt av behandlingen och lät min undertryckta utlösning komma farande genom kroppen. Jag stönade fram att jag snart skulle spruta och Mia sög hårt på ollonet när första strålen av satsen skvätte in i hennes mun. Mia släppte ut kuken ur munnen och lät den spruta i munnen och på hennes utsträckta tunga medan hon slickade på ollonets topp. Stråle efter stråle av vit sperma sköts ur kuken och jag förvånades över att det fanns så mycket sats att spruta efter den senaste tidens knullande. Några strålar av sperman missade Mias mun och träffade hennes kinder och haka och snart var hennes ansikte kladdigt av mina safter. Mia sög in ollonet i munnen och med läppar och tunga mjölkade hon mig på varje droppe av satsen. Jag kände också hur Carina slöt sin hand runt min lem och hjälpte till att pressa hur de sista resterna av sperman. Jag slappnade av och njöt av den avslutande behandlingen och tänkte att under sådan här omständigheter är det rätt skönt att vara dagen efter kåt.

Kommentera Sista sommarhelgen på torpet, del 5