Löneförhandlingen

Det var dags för löneförhandlingar på min jobb. Jag satt med personlens akter. Jag hade gått igen dom för att uppdatera mej. Då knackade det på dörren. “Kom in” sa jag. dörren öppnades med fart och in o rummet rusade Charlotte, vär faktuyrakontroller. Vad nu då sa jag i lugn ton. Inte har du bonkat tid ? frågade jag.” Men sätt dig ” “Sätt på röda lampan och sse till att dörren låses och ring din sekreterare och säg att du blir upptagen minst en timme.”sa hon i lugn och saklig ton. Då tittade jag upp för jag hade haft blicken på almanackan för att kolla om jag hade något mötte som måste bokas av och det fanns ett om en kvart.Jag hade ringt min sekreterare och sagt att jag satt upptagen och att hon skulle boka av mötet. Då tittade jag upp och fann charlote sittade på stolen liten bort från mitt borf. Och jag blev verkligen överraskad. Honvar inte känd för att klä sig secigt eller på annat sätt utmanade. Hon var ingen ung kontorsflicka uten en stadgad hustru med två barn. Och vad jag visste så levde hon kärled med sin Sune. Men nu sattt hon framför mig i en kort röd kjol som edanst nådde knappt över henned stuss coh långa läderstövlar coh en grön topp som slutade strax under de nu p g a toppen lite uppumpade brösten Men de var annaars i fin form. det hade jag sett när vi brukade bada bstu hela personlen. Vi var endast 27 anställda på företaget. Dära jag var VD. Honsatt där desutom med vitt skilda ben så jag såg rakt in i hennes fitta för hon var utan trosor också. Jag blev stum. Då sa hon. Jag skall ha 45 000 kr i ny lön och alla förmåner i övrigt orörda och vi skall skriva avtal här och nu. Men Charlotte sa jag vi har ju inte börjat förhandlöa än. Jag letade rätt på hennes akt. Du har nu ser jag 38 000 kr +bil, pensionsförsäkring, fyra tidningar som vi bär hem till dej varje morgon så dom inte skall räknas som löneförmån, du har sju veckors semester dessutom. Det är uteslutet att höja din lön till din begärda nivå. Då rest hon sig upp gick fram till mitt bord och böjde sig ner så att hennes bröst nudda bordet och gled ur toppen. Hon hade tydligen ingen behå heller. Tror du någon kommer att tro dig om jag förför dig nu och du skall påstå att jag tog initiativeat. du som har varit på alla kontostjejer här på kontoret och då har dom fått en 500-hungring o påökt. Hondrog av sig toppen och tog av sig kjolen. Nu stod hon helt naken framför mej. Jag var ju inte mer än karl så min kuk hårdnade i min abyxor. Hon drog bort bordeta coh där satt jag avslöjad. Bulan på min abyxor gick inte att dölja. Jag var ordentligt utrustad. Det hade säkert kontorstjejerna berättat. Det var väl deta jag förstod. Du sitter hrä och blir kåt på mej, din kåtbock. Så min fråga blir? Skall vi skriva kontrakt. Charlotte jag kan inte. Jag kommer inte att få styrelsen att gå med på en löneförhöjning på 12 % på ett år. Då gled hon upp i mitt knä. Jag skulle ha kunnat knuffa undan henne men då hade deta hörts buller från mitt rum eftersom hennes stoö skuille ha farit över golvet. Jag försökte värja mej med att lyfta bort hennes. Men då grep hon tag i mitt bysbälte och med några snabba tag var jag både bys-.och kalsonglös. Då bestämde jag mej. Charlotte var en sexig mogen kvinna. Ingen skulle få reda p vad som hänt och jag skulel nog på något sätt kunna övertyga styrelsen. Hon sjönk nera framnför mej och slök min stenhårds kuk i sin mun. Jag har hört av tjejerna att du är välutrustad, coh det kan jag nu intyga. Efter några sugningar, sa hon vi har ingen tid att förlora in med kuken i min fitta NU. Hon ställde sgi svankande mot bordet och jag tog kuken och styrde in den i hennes mycket våte fitta. Hon måste ha suttit och kåtat upp sig på sitt rum innan hon kom. Jag knullade för allt var jag var värd. Ja din fitta är verkligen mottagande, sa jag. T o m lite trång trots tre barn. Jag knullade och hon gnydde. Jag vill ha satsen i fittan sa hon och sen vill jag att du kommera en gång till i min mun. det orkar du väl din kåtbock. Men så svängde hon om och lade sig på mitt bord och ssa slicka mej. Jag gjorde som hon sa. Letade rätt på hennesa klitta. En riktigt hårdtopp. En av de större jag sett. Hennes safter smakade gott coh hon doftade lite konvalj tyckeet jag. Hon hade alltså parfymerat sig också. Altt vaar väl uträknat. Jag slicka och söt slicka och sög. charlotte gnydde och hennes venusberg rörde hon upp och ner och fram och tillbaka. Hon var inte rakad. Det gillar jag. Rakade kvinnor är osexiga. För de visar allt de har i öppendag. Inget löämnad åt fantasin. Jag lekte med mina fingrar i hennes fittläppara som också var stora och valformade. det gillar jag. Men somdagt hon var våt, kåt och het det både märktes och kändes. Det var ingen risk att kuken skulleslakna. förrest så lyckades hom få tag i den när hon låg där på bordet coh blev behandlad av min tunga och mina fingar. In med kuken nu viskade hon. Då måse vi ändra plats. Jag når inte upp till din härliga fitta om du skall ligga kvar. Leta rätt på något att stå på, sa hon. Jag tog en upphöjning, det var som en slags pall. som jag brukade använda när jag skulle ha någon förläsning i föreläsningsalen för att komma upp lite. Jag steg upp på den och kuken var het och hård och stoppad ein den i Charlottes fitta och började jucka med frenesi. Nu hade jag ockå blivit riktigt kåt. HOn gnydde nu ännu mear. Jg försod att hon inte våga srkika sina orgasmskrik. Des kulle ju höras. Vi bodde ju inte i någon bunker. Jg kände att jag var på väg. Nu kommer jag, sa jag och då kunde hon inte hålle emot. Honskrek till men var snabbt där med ena handen för att tysta sitt skrik. Och jag gjorde ytterligar några juck innan min sats kom in i hetten heta coh våte fitta. då märkte jag att hon vidgades inne i fittan och min kukliksom trängde igenom ytterligar en fittflik. Deta kändes så underbart. Min njutning förhöjdes flera steg. Och min sats kom i nio utskjut. Härligt viskade hon. Jag lät kuken vara kvar i henne och hon gjorde inga försök att ta sig ur. Uta n,låg kvar och småjuckade. Kuken var fortfarande hård. Stanna kvar, sa hon. Du skall knulla en gång till har jag ju sagt. Hon fortsatte juckandeta. Det var skönt och jag tappade inte ståndet. Utan började sjölv jucka. Och kände kåtheten komma tillbaka. Deat tog inte lång stund förrän jag ökade takte. Bra sa hon skynda på. Men jag skall också var med. du får smeka min klitta med dina fingrar, sa hon. Det kandu väl göra själv sa jag. Nej för nu skall su ta mig bakifrån. Hon gled nera från bordeta och ställde sig svankande mot en stol. KOm nu, viskadae hon lite beslöjat. Jag skyndade mig med kuken i högsta hugg. Hit med den sa hom grep efter den och slökden. Hon sugningar fortplantadae ilningar i min kropp. Jag kommera nu om du inte slutar as jag. KOm då sa shon .Så får jag din varma sats i munnen. Och du får ett trejde skjut. Jag kom på direkten. Efter att hon rensugit min kuk. Han den tappata lite kraft. Oj Oj då sa hon Inte banga ur nu. Hon tog tag i den och började runka den. Och se på fan. Jag fick ståndet tillbaka. Jag visste väl det. Du år en riktig kåtbock. Inte bara småtjerna kjan kåta upp dej så utan även vi mogna kvinnor. Jag skall ta en snack med dinfru, sa hon lite slugt. Men återigen stridberedd kuk stoppade jag in den i hennes fitta bakifrån och juckad epå en en rasade fart. Hon gjorde härliga motstötar. Hennes gnyade fortsatte i en annan ton. Den lät lite nöjdare. Smek min klitta sa hon på skarpen. Kag hade glömt det. Jag var så upptagen att få till en tredjr utlösning så jag glönmde bort henne. du börjar bli som alla karlar bara tänka på sig själv. Jag letade rätt på klittan. Hennes ytter fitta var nu så våt att det var enklet att smeka hene. Och ta mig sjutton. Hon kom en ny orgasm bvara efter att jag smekt ehhen en halv minut. Jag fick jobba lite. Jobba på sa hon. Deta blir ingeat avtal uten en trdje sats, sa hon. Jg jobabd på . Juckandet börajde göra mig trött. men kåtheten var kvar. Jag fortsatte. Hon gjorde härliga motstötar. Ohc vikade värmade ord. Du är härlig. din kuk är skön. du knullar som en nyförälskad, du smeker min fitta som en flata, mjukt och kärleskfullt. Hennes ord höjde mit kåthet. Och efter ytterligarenågra juckningar kom jag i en tredje orgasm. Men satsen var inte så stor denna gång. Det kände hon. Var det tomt redan i påsen sa hon. det var tråkigt och jag som hade tänkt mig ett fjärde skjut, nu när allt går så bra.
Jg grog mi ur henne med en svullen kuk varifrån deta droppade kuksaft och fittsaft. Jag letade rätt på hushållspapper som jag vissta fanns och vraäkte ner Charalotte på min soffa som vi glömt bort cohh tog några tag i hennes fittregioner och torkade bort deta blöta. men hon knuffade bort mig. Hon drog på sig sintopp och tor på sig sin kjol. Och sa jag kommer in i morgon och skraiver på kontraktet. Hej och Tack. Jag stod där i skjortan och srpng fram till dörren för att hejda henne att gå tills jag fått på mig kläderna. Jag sa inget. Deta fanns inget att säga. Någon hade fått löneförhöjning.

Tre gånger

Rösta på Löneförhandlingen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (24 röster, snitt: 1.79 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Löneförhandlingen