Kåt Vinternatt

Jag tassar ut över det kalla köksgolvet i skidstugan och gör mitt bästa för inte väcka grabbarna. Hittar knappt något i mörkret men lyckas tillslut släcka törsten med ett glas iskallt vatten som jag ivrigt klunkar i mig. Råkar spilla lite och en droppe rinner ner längst med halsen, mellan brösten in under det tunna sidenlinnet som jag sovit i. Jag stelnar till och känner hur det iskalla vattnet får mina bröstvårtor att styvna och jag kan inte låta bli att börja dra mina fingrar för att känna hur sexiga de känns genom det tunna glatta tyget. I samma ögonblick hör jag hur någon öppnar dörren och kliver ut ur killarnas sovrum. Jag stänger ögonen och hoppas allt jag kan att det är Marco. Han som lämnat mig ofattbart kåt efter att ha smekt mig i mina drömmar även inatt som han har gjort de senaste två nättera. Ända sedan vi kom upp hit till Hemsedal så har jag drömt heta sexdrömmar om oss. Fast ska jag vara helt ärlig så började de långt innan dess.

Första gången vi träffades så skulle han få en kostym insydd på skrädderiet där jag jobbar och redan fösta ögonblicket vi sågs så kunde jag inte annat än att drunkna i hans sexiga isblåa ögon. Med sin ståtliga och manliga kropp kunde han inte vara mer sensuell i mina ögon men trotts det så var jag tvungen att charmigt nobba honom när han frågade ut mig, jag var ju i ett förhållande då.

Jag stod med ryggen mot öppningen men jag förstod genast att det var Marco när han förstelna vid första anblick av min siluett i mörkret framför kylskåpet. Jag kunde in ha känt mig mer nöjd med att ha råkat ta på mig ett par matchande spetts hotpants i svart till det midjekorta linnet.

I flera veckor hade det gnistrat spänning mellan oss två. Båda visste det men inge hade sagt något och det var definitivt inte någon annan som hade märkt något. Marco hade nämligen lärt känna min före detta pojkvän innan han och jag gjorde slut och vi hade liksom blivit gemensamma vänner. Trotts det att vi hade umgåtts alla tre så såg jag hur han kunde titta på mig ibland, med innerlig lust. Vi båda visste att det var förbjudet men den där hettan mellan oss hade inte slocknat sedan vi träffades första gången. Han och mitt ex var inte närmaste vännen direkt men jag vet att han tampades med sina beundrande känslor för mig och sina lojala plikter som vän.

Jag måste ha sett fantastisk ut där jag stod i mörkret för han vågade knappt andas. Långsamt så vände jag mig om för att själv nästan tappa andan när jag för första gången fick se hans omtumlande sexiga överkropp, hur musklerna och de mest manliga konturer glänste i nattljuset. Trotts mörkret så kunde jag se hur hans blå ögon lyser av lust när han ser min smala midja, fasta ben och styva bröstvårtor. Han går tveklöst fram till mig och ställer sig så nära att det nästan kittlar i huden för att viska mig i örat. – Fryser du sötnos? Som en blixt skjuter elektriska stötar ut hans sensuella viskning en varm våg i hela kroppen som tillslut centreras mellan mina ben och jag känner hur jag börjar bli våt. Jag släpper ifrån mig ett andetag som ett vagt stön, tittar upp på honom och svarar ja. Han ler försiktigt och börjar smeka min arm. När hans fingrar för första gången nuddar min hud så ryser jag av välbehag i hela kroppen och han ser hur jag njuter.Marco lyfter nästan helt ljudlöst upp mig på köksbänken och jag lägger mina ben runt hans midja och låter dem slås ihop över hans vältränade rumpa för att trycka honom närmare mig. Han strävar inte emot utan trycker stolt sin styva kuk mot mig så jag känner hur hård han är redan. När jag inser hur mycket jag vill att den där hårda kuken ska penetrera mig blir mitt stön lite högre den här gången . Han tystar mig med att sluta sina läppar mot mina och masserar mig i den mest sensuella kyssen jag någonsin varit med om. Hans ömhet i kyssen förvånar men driver mig till ett ännu hetare tillstånd. Han låter sin han glida in undre linnet och kupar hungrigt mina stora bröst och trycker reflexmässigt kuken mot mig varje gång hans fingrar spelar över mina bröstvårtor. Jag för hans hand ner mellan mina särade ben och hans fingrar börjar smeka mig intensivt utanpå trosorna när han känner hur vår jag är igenom tyget. Min hand spelar nu på kanten av hans boxershorts och tillslut låter jag den glida in för att greppa hans kuk. Den går knappt att böja ner. Marco andas tungt när jag smeker den samtidigt som jag suger på hans finger och ser honom i ögonen och jag vet att han inte vill något annat än att få ta min våta fitta. Jag uppmanar honom viskandes att ta av mig mina hotpants samtidigt som jag låter hans boxershorts falla till golvet. Retsamt så låter jag mina läppar nudda toppen av hans erigerade penis och låter tungan glida över hans försatts. Jag slickar inte mer än en gång innan jag hoppar upp på köksbänken igen och särar brett på benen så han får se hela min våta, tighta skåra framför sig. Nu ser jag hur han nästan exploderar av kåthet och utan tvekan tar han tag i min midja och låter kuken försvinna in i mig. Vi båda biter ihop för att inte höras när hans kuk penetrerar min tighta fitta hela vägen ner till roten. Han tittar på mig som om jag vore en gudinna och pumpar den djupt i mig gång på gång. När jag lutar mig tillbaka mot kaklet och låter mina fingrar sexigt leka med min klitoris dröjer det inte länge innan mina muskler i fittan börjar massera honom riktigt grundligt. Han blir nästintill djurisk av att se hur jag smeker mig själv och knullar mig hårdare. Marco märker hur jag börjar nå klimax och lyfter upp mig för att kunna penetrera mig djupare. Jag förstår att han snart ska komma och spänner mig runt honom ytterligare och det tar inte lång stund innan han exploderar ut sin varma satts högt upp i mig medan jag kommer samtidigt.

Han bär in mig i mitt sovrum och vi båda faller ihop på dubbelsängen. Han tittar på mig med sina fantastiska ögon och säger beundrande – Det har inte gått en minut sen vi träffades som jag inte har tänkt på att få göra det här. Helt otroligt hur det kunde kännas bättre än vad jag föreställde mig!?

Rösta på Kåt Vinternatt:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (23 röster, snitt: 2.83 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Kåt Vinternatt