Sista sommarhelgen på torpet, del 4

Jag vaknade tidigt på lördagsmorgonen och kände att fredagens festande satt kvar i huvudet och kände mig ganska bakis. Inte undra på eftersom vi hade förtärt en ansenlig mängd alkoholhaltiga drycker under gårdagen och långt inpå natten. Förutom mitt bultande huvud så kände jag att min kuk också var öm men trots det stod den redan med ett kraftfullt morgonstånd. Jag vet inte hur det är för andra men jag blir alltid “dagen efter kåt” och har en oerhörd aptit på sex efter en väl genomfestad kväll. Carina låg sovandes bredvid mig och jag reflekterade en stund över vilka möjligheter jag hade att få en morgonritt med henne. Tyvärr är hon inte vidare dagen efter kåt så jag satte ganska låga odds på möjligheten att stilla min sexhunger hos henne, i vart fall så här tidigt.

Jag låg kvar i sängen en stund och rekapitulerade gårdagens utsvävningar vilket på intet sätt lugnade ner min lem utan snarare spädde på den pockande känslan i mitt underliv. Efter en stund kände jag att jag behövde lätta på trycket och smög ljudlöst ur sovrummet och ut i köket. Jag sköt försiktigt upp köksdörren och gick ut i det daggvåta gräset. Den kyliga morgonluften svepte mot min nakna kropp och jag huttrade till. När jag utfört mina behov återvände jag till köket där jag hastigt sköljde av mig och drog några uppfriskande drag med tandborsten i munnen och kände mig genast lite fräschare.

Innan jag återvände till sängvärmen kastade jag en blick in i stora rummet och fick syn på Mia som låg utslagen i soffan. Täcket hade glidit av henne och hon låg helnaken på sidan med ryggen mot mig. Ena benet var uppdraget och jag skymtade hennes slätrakade fitta mellan låren. Hon sov djupt och rofyllt. Jag betraktade henne en stund och tänkte än en gång på gårdagens sexlekar och min lem sträckte ytterligare på sig. Automatiskt gick min högra hand till den bultande staken och snart stod jag och runkade sakta medan jag betraktade den sovande Mia. Situationen var eggande, att stå och tjuvkika på en naken kvinna och onanera, riktigt kinky!

Med ett vajande stånd återvände jag till den äkta dubbelsängen och försökte somna om men det var som förgjort. Huvudet bultade, kuken bultade och hela tiden kretsade mina tankar kring sex. Jag la mig på sida och tryckte mig lätt mot Carina. Det var skönt att känna hennes kroppsvärme och mjuka hud mot min lite knottriga, fortfarande kylslagna. Carina låg på sidan och jag placerade försiktigt min lem mot hennes bak och gjorde ett par små försiktiga juck mot den. Det blottlagda ollonet gneds skönt mot hennes mjuka hull och jag strök med hjälp av ena handen kukhuvudet mot ena skinkan. Med andra handen smekte jag hennes höft, ner över stjärten och lät ett finger glida längs de knottriga blygdläpparna. Carina rörde sig lite oroligt när mitt pekfinger varsamt särade på hennes yttre blygdläppar och letade sig in i en fuktig och varm springa. Hon rörde på sig igen och mumlade något ohörbart i sömnen. Jag låg stilla en stund med mitt pekfinger begravt i hennes trånga gång. När jag åter rörde på det grymtade Carina till och tittade yrvaket på mig över axeln och undrade vad i h-e jag höll på med, jag borde sova ett tag till.

Viskande förklarade jag mitt tillstånd för henne och undrade om hon inte var lite sugen på ett morgonskjut. Carina suckade djupt och bad mig somna om. Jag var dock så kåt att jag försökte mig på en övertalningskampanj men den visade sig var föga framgångsrik. Carina ville fortsätta att sova! Jag gnodde lite med kuken mot hennes bak och försökte trots hennes protester att lirka in den mot hennes sköte. Carina gav till sist upp och sa att var det så att jag så gärna ville knulla så varsågod, men inte skulle hon vara aktiv. Hon la sig stilla men drog upp ena benet lite så att jag fick fritt fram mot hennes underliv. Kåt och desperat efter en utlösning särade jag med darrande händer hennes kön och satte mitt blanka, hårda ollon mot öppningen och tryckte sakta in kuken i botten på skötet. Jag låg sedan stilla en stund och kände hur fittan smet åt, varmt och skönt, runt mitt bultande stånd. Jag kände hur den spänstiga muskulaturen rörde sig lite i takt med Carinas andetag.

Efter att ha legat stilla några minuter började jag långsamt att köra kuken ut och in i hålet. Carina rörde inte en fena och andades med långsamma andetag, nästan som om hon sov. Jag förstod att hon inte var intresserad av någon egen njutning så jag koncentrerade mig på min egen tillfredsställelse och juckade lite snabbare och nästan manade fram min orgasm. Det tog inte lång stund förrän de välbekanta ilningarna kändes i kuken och snart pumpade jag ut min sperma i Carinas passiva sköte. Utlösningen var lugn och stillsam och varade ett lång stund. Kuken drogs samman gång på gång i sköna vågor och pressade ut satsen i en jämn ström. Jag njöt intensivt av orgasmen och blev liggande kvar bakom Carina, fortfarande med kuken i henne. Carina verkade sova och jag somnade efter en stund om och drömde om sex, knullande par och annat trevligt.

Nästa gång jag vaknade låg jag fortfarande tätt bakom Carina. Jag kände att min lem fortfarande var begravd i hennes sköte. Jag märkte också att det då och då var en hand som smekte min kukrots undersida och hörde hur Carina andades flämtande. När sömnens slöjor lättade förstod jag helt plötsligt vad som var på gång. Carina var vaken och av allt att döma så höll hon på att pilla på sitt kön med ena handens fingrar. Det klack till i mig av upphetsning men jag tvingade mig att ligga stilla och avvakta händelseförloppet. Carina smekte nu sitt sköte allt mer intensivt och hennes underliv gungade lite av och an runt min kuk. Hon stönade svagt och jag kände tydligt hur hennes slidmuskler arbetade allt mer runt min nu helt blodfyllda lem. Jag låg alltjämt passiv och njöt av spänningen i situationen. Carinas rörelser blev allt vildare och snart kanade hennes våta sköte runt kukskaftet, ollonets kanter gnodde mot de allt mer spända fittväggarna. Snart var det omöjligt att ligga stilla och låtsas sova.

Carina stönande övergick till ett smågällt gnyende och nu var det bar otänkbart att låtsas sova.

Jag fattade tag om hennes höfter och började möta hennes juck med kraftig stötar. Kuken bottnade i den blöta fittan och det smackade högt när Carinas bak daskade mot mina lår och mage. Jag drog mig ur henne och Carina kved besviket innan jag fick upp henne på alla fyra i sängen och fattade posto bakom hennes uppskjutande stjärt. Jag strök med det våta ollonet upp och ner i den vidöppna drypande fittskåran innan jag med en kraftig stöt körde in kuken i den väntande fittan. Carina skrek till och sköt upp sin härliga röv lite till. Jag greppade om hennes höfter med båda händerna och började knulla henne med hårda hetsiga stötar. Sängen knarrade och gungade under oss och i en spegel på andra sidan rummet kunde jag se hur Carinas kropp for fram och tillbaka av mina hårda juck. Brösten slängde och svängde och Carina borrade ner sitt huvud i en kudde och frustade fram sin brunst. Hennes högra hand letade sig in mellan benen och jag kände hur hennes fingrar började smeka och pilla på klittan.

Carinas fitta kramade nu i hårda sammandragningar om min arbetande lem och jag förstod att hon var nära nu och fortsatte envist att mata min blanka kuk ut och in mellan de svullna röda blygdläpparna. Jag borrade in mina fingrar i ett hårt grepp om höfterna och stötte in kuken i några extra hårda juck. Carina stelnade till före någon sekund och sedan började hon darra och skaka av den orgasm som drog genom hennes kropp. Från kudden hördes osammanhängande stön och grymtande. Fittan smet om kuken i ett fast grepp men jag pumpade oförtrutet på, fortfarande en bit från min egen höjdpunkt. Carinas orgasm fortsatte att få hennes kropp att röra sig i ryckningar men så småningom slappnade hon av och sjönk ner mot lakanet. Jag följde efter fortfarande med kuken instucken i den vibrerande musen. När Carina låg platt på mage reste jag mig på raka armar och började penetrera hennes sköte med långa sugande juck. Jag tryckte mig in med full kraft och jag hörde hur Carina flämtade till för varje stöt. Åter kände jag hur min utlösning byggdes upp och det var nu bara frågan om sekunder innan jag skulle komma.

Just när jag var på gränsen till orgasmen hörde jag en knackning på dörren och innan vare sig jag eller Carina hann reagera sköts den upp och i dörrhålet stod förstås Mia, endast iklädd en minimal topp som nådde ner överhennes höfter. Hon stannade till i dörren och jag såg hur hennes ögon spärrades upp av förvåning eller upphetsning. Hon kunde nog inte ha undgått att förstå vad vi sysslade med av det tidigare ljuden. Trots avbrottet kom det mig aldrig för att sluta knulla. Jag var så nära en utlösning nu att jag nog skulle fortsatt om så ett helt kompani marscherat in i sovrummet. Jag spände mig inför finalen och med ett halvdussin vilda juck drev jag fram dagens andra utlösning. Jag drev in min kuk i Carinas hål och började spruta i hennes inre. Gång på gång kände jag hur sperman forsade genom kuken och jag pressade mig hårt mot hårt mot hennes stjärt och tömde mig helt. I ögonvrån såg jag Mia som fortfarande stod i dörröppningen och betraktade oss med stora ögon.

Utmattad och svettig av det hårda arbetet sjönk jag ner över Carina och rullade över på hennes ena sida. Kuken gled blank och spermavåt ut ur henne och mjuknade snabbt utanför skötet. Jag pustade ut och slöt ögonen en stund. När jag tittade upp igen var Mia borta och dörren stängd. Jag kände tröttheten välla upp i kroppen och drev snart in i en halvdvala där jag slött undrade vad Mia egentligen ville hos oss och vad hon nu gjorde.

Rösta på Sista sommarhelgen på torpet, del 4:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (14 röster, snitt: 3.14 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sista sommarhelgen på torpet, del 4