Sista sommarhelgen på torpet, del 3

När Carina och jag återvände upp till stugan möttes vi på farstubron av en smilande Mia som undrade om vi hade haft det skönt på bryggan. Carina log lite ekivokt och sade med eftertryck – mycket. Jag kunde inte annat än instämma. Mia föreslog att Carina och hon skulle ta en sväng i skogen för att se om det fanns någon god svamp till middagen medan jag fick det inte alltför oävna uppdraget att försöka dra upp ett par öringar. Jag gav mig därför ut med båten mot inloppet i sjön och väl där började jag metodiskt fiska av några kända ståndplatser.

Lyckan log mot mig, inte bara vad det gällde mitt sexliv denna helg för snart hade jag krokat och landat fem fina öringar som gott och väl skulle räcka till kvällsmat. Hemma vid stugan gjorde jag i ordning öringarna, skalade potatis och skar en grönsallad och la snaps och öl på kylning. Jag var precis klar med detta då Carina och Mia kom tillbaka med ett par liter välväxta kantareller. Vi tillredde maten tillsammans och drack en del öl och snaps redan innan maten så när den kom på bordet var stämningen redan hög. Vi lät oss väl smaka och drack lite till och blev ganska lummiga och glada.

Som ofta blev tonen i samtalet allt mer vågad och snart var vi inne på området sex, som så ofta. Vi berättade roliga historier och anekdoter ur våra respektive sexliv för varandra och jag kände att jag trots dagens övningar var kåt igen. Carina såg också lite pilsk ut och vi började försiktigt att tafs på varandra i halvdunklet kring bordet. Jag drog med handen över Carinas mjuka lår och kände att under klänningen fanns det inga hindrande trosor utan bara skönt naket skinn. Carina i sin tur klämde lite över min stake som låg halvstyv i shortsen. Mia såg nog vad vi gjorde men låtsades inte om något, ännu i alla fall. Vi fortsatte att prata och i skydd av bordet lirkade jag försiktigt ut min kuk så att Carina skulle komma åt den lite bättre. När Mia för en stund försvann ut för att lätta på trycket böjde sig Carina ner och sög in ollonet i munnen och slickade på det så att min lem snart stod i full givakt.

När Mia återvände satt vi som om inget hänt men på Mias blick förstod jag att hon nog anade vad som pågått. När det var dags att duka av hade jag lite besvärligt att krångla in kuken i byxan igen och Carina fnittrade åt mina ålande rörelser. Mia blinkade menade åt mig innan hon försvann ut i köket fullastad med tallrikar och karotter. Jag rättade till min klädsel och satte mig framför den öppna spisen och gjorde upp enliten eld, inte så mycket för värmen som för mysfaktorn. Vi korkade upp en ny flaska vin och satt sedan på golvet framför brasan och pratade. Jag satt intill Carina och smekte hennes lätt där jag kom åt och gradvis lirkades klänningen allt högre upp och blottade hennes lår och ljumskar. Hennes nästan kala venusberg skymtade fram under det tunna tyget och åsynen av det fick min kuk att åter resa sig. Jag såg hur Mia också tittade på Carinas kön och hur hennes bröstvårtor nu stod styva under det tunna linnet. Hennes shorts var vida i benen och jag såg att hon medvetet satt så att jag skulle få full insyn i dem.

Jag smekte nu Carina allt mer vågat och hennes tal blev mer okoncentrerat och till sist tystnade hon och sjönk långsamt ner på rygg mellan Mia och mig och slöt ögonen. Jag såg på Mia och hon på mig och sedan började vi som på en given signal att gemensamt smeka Carina över hela kroppen. Snart hade vi lirkat av henne klänningen och nu låg hon spritt naken mellan oss. Mia befriade sig snabbt från sina kläder och jag följde hennes exempel. Carina var helt passiv och låg stilla och tog emot våra smekningar som allt mer koncentrerades till hennes mest erogena zoner. Mia var röd i ansiktet av upphetsning och hon lutade sig ner över Carinas sköte och lät sin tunga snudda vid det helt lätt. Carina skalv till och Mia tittade hastigt upp på henne för att utläsa hennes reaktion. Carina och Mia har ju vid ett par tillfällen varit intima tillsammans med mig men hittills har inte Carina riktigt accepterat att Mia slickat henne. Carina låg emellertid kvar med särade ben och Mia blev djärvare i sina slickningar och snart låg hon på knä mellan Carinas ben och lät sinn tunga utforska Carinas allra heligaste. Jag koncentrerade mig på att kyssa och smeka och bita i Carinas bröst där bröstvårtorna spretade som mogna hallon. Carina kved liksom nynnande av vår behandling men låg fortfarande helt passiv.

Jag lämnade Carins bröst för en stund och kröp bakom Mias putande stjärt och betraktade hennes glittrande blygdläppar mellan de fasta låren. Jag drog isär hennes skinkor och satte tungan till skötet och började långsamt att sära på blygdläpparna för att sedan slicka upp och ner i skåran. Mia vickade lite på rumpan för att jag skulle komma åt bättre men fortsatte hela tiden att slicka Carinas savande fitta. Min tunga for nu ut och in i Mias blöta hål och samtidigt som jag slickade henne runkade jag min knallhårda lem med varsamma drag. Rummet var nu fyllt av ljudet från vår andhämtning och en svag lukt av kön och svett. Carinas stönande började bli allt ihärdigare och även Mia släppte då och då ifrån sig ett kåtstön. Jag ställde mig på knä bakom Mia och placerade mitt svällda kukhuvud mot hennes genomvåta kön och trängde in i henne med en enda bestämd stöt. Jag stod så stilla en stund och kände hur Mias fitta levde ett eget liv runt min kuk innan jag rytmiskt började knulla henne. Kuken gled blank och våt mellan de särade blygdläpparna och jag njöt av att se hur den försvann in i Mias kramande fitta.

Carina började nu närma sig en orgasm, det var tydligt. Över Mias svettblanka rygg kunde jag se hur hon bet sig i läppen och med vitt uppspärrade ögon stirrade hon upp i taket. Hon smekte, nej knådade sina bröst och ibland försvann hennes händer ner mot magen och fittan där Mias tunga fladdrande förde henne mot en extas. Carina grep tag om Mias huvud och särade ytterligare på benen och satte hälarna i golvet och sköt upp sitt underliv i luften. Ur hennes strupe kom ett långt utdraget Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, och så började hon skaka i orgasmryckningar. Jag kände hur Mias fitta kramade till om min arbetande kuk och anande att hon blev extremt upphetsad av att bringa orgasmen till Carina. Carina stötte med underlivet och sedan började hon rabbla nästan osammanhängande. Åh, vad skönt, åh. guuud vad skönt. osv. allt medan hon pressade Mias ansikte mot sin uppspärrade fitta. Jag blev stenkåt av att se Carinas ohämmade njutning och kände att det snart skulle gå för mig om jag pumpade mer i Mias sköna mus.

Jag ville dock dra ut på njutningen en stund och drog ut kuken ur Mia och återgick för en stund att slicka hennes vidöppna kön. Carina var nu inne i sista fasen av sin orgasm och började slappna av och sjönk sakta ihop på filten. Jag lossade Mias grepp om Carinas rödsvullna fitta och vände över henne på rygg och placerade mig i en sextionia ovanför henne. Jag dök sedan ner mellan hennes ben och slickade åter den savande fittan. Mia greppade raskt min kuk som svajade framför hennes ansikte och sög in den i sin mun och började omsorgsfullt massera ollonet med sin sträva tunga medan hon med ena handen runkade skaftet. Carina låg orörlig bredvid och kippade efter andan och såg på oss. Mia och jag bearbetade hetsigt varandras kön som om det vore en kapplöpning om vem som först skulle få den andra att komma. Mia sög hårt på mitt ollon och runkade nu skaftet med två händer. Plötsligt släppte hon taget med munnen och började runka med snabba precisa drag. Hon sträcker förhuden bakåt så att ollonets känsliga kanter blir helt utlämnad åt hennes intensiva smekningar. Jag inser då att jag är förlorad och känner på ett par sekunder hur satsen kommer farande genom kuken och hur jag sprutar rakt ned på Mias haka och hals. Jag reser mig och ser hur min kuk pumpar stråle på stråle av sperma över Mia. Hennes ögon tindrar av kåthet och hon ser verkligen ut att njuta av att se min kuk spruta.

Mia runkade och klämde ut all sperma ur min stake innan hon åter sög in den nu lite slappare kuk i munnen och avlutade sin behandling med att stilla suga på den en stund. Det ömmade lite så jag drog mig ort från henne och återgick till att slicka hennes sköte. Mia började blanda sig i leken i gen och sög snart på Mias uppnosiga bröstvårtor och hennes händer flöt över den darrande kroppen. Mia börjad stöna allt ljudligare och visade med olika åtbörder att hon ville bli slickad av Carina också. Retfullt långsamt banade Carinas tunga ett blött spår ner för Mias mage och över det kala venusberget. Mia andades i korta häftiga stötar som blev allt intensivare ju närmare fittan Carinas tunga kom. Tillslut möttes våra tungor i Mias uppfläkta fitta och samtidigt som vi tungkysstes så slickade vi Mia mot en orgasm. Mia var nu helt i extas, hennes fitta arbetade i små ryckiga stötar mot våra munnar och hon kved fram sina kåtljud. Jag borrade in min tunga så långt in i det mörka fitthålet som jag kunde medan Carina slickade hennes klitoris. Mia grep krampaktigt tag i filten när hon kom i en orgasm som nästan tog andan ur henne. Hon jämrade sig och vred överkroppen från sida till sida medan Carina och jag oförtrutet slickade hennes sjudande sköte. Gång på gång skakades hon av orgasmer som syntes komma i en lång ström. Jag förde in ett par fingrar i hennes trånga gång och fascinerades över hur starka hennes sammandragningar var. När jag började dra dem ut och in var det som om hon började om från början igen och stugan fylldes av ett hest skrik från Mia som liggande på rygg böjde nacken bakåt och fullkomligt vrålade ut sin extas. Jag hann sända en tacksamhetens tanke till att torpet låg så avsides annars hade en granne kunnat tro att vi tog livet av henne.

Till slut sköt Mia bort våra huvuden från sitt underliv och rullade flämtande över på sidan och låg hopkrupen och bara darrade av ansträngning. Carina och jag la oss tätt intill henne och inneslöt henne i en omfamning medan hon gradvis återhämtade sig från den våldsamma orgasmen som hon just upplevt. Mias ögon öppnades så småningom och när hennes blick klarnade så log hon matt och gav oss varsinn kyss på kinden innan hon åter slöt ögonlocken och drev iväg in i en slumrande sömn. Carina och jag låg och tittade på varandra ett bra tag och medan brasan falnade och rummet mörknade allt mer sjönk vi också in i ett dåsande tillstånd av tillfredsställdhet och trötthet.

Rösta på Sista sommarhelgen på torpet, del 3:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (9 röster, snitt: 3.22 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sista sommarhelgen på torpet, del 3