Sista sommarhelgen vid torpet

Sommaren hade ännu inte övergivit landet och solen kämpade tappert för att värma upp land och hav. Jag var inne på min sista semestervecka medan Carina sedan en vecka tillbaka hade återvänt till sitt arbete. Vi bodde dock kvar i torpet utanför staden och Carina pendlade mellan.

När jag vaknade denna morgon hade Carina redan åkt. Vädret var underbart skönt med klarblå himmel och en stor värmande sol. Jag släntrade naken ner till sjön och tog mitt sedvanliga morgondopp. Vattnet var kyligt och friskt efter den kalla natten och jag vaknade till ordentligt. Efter frukosten pysslade jag ute på tomten, jag var ensam så jag brydde mig inte om att klä mig utan strövade glad och naken omkring på gården. Det var fredag och Carina skulle komma ut lite tidigare tillsammans med Mia som skulle tillbringa helgen tillsammans med oss. Jag funderade lite på om det skulle bli några sexövningar tillsammans med henne denna gången, hon har ju aktiv deltagit i vårt sexliv vid några tillfällen.

Tankarna och fantasierna satte fart på hormonerna och snart hade jag fått ett skönt halvstånd där jag gick och jag kunde inte låta bli att då och då dra några runkdrag på kuken vilket givetvis fick till följd att den snart pekade snett uppåt. Jag la mig på en filt i lä av huset och började njutningsfullt att onanera med långsamma tag medan jag i tankarna återupplevde våra sexlekar tillsammans med Mia. Jag runkade nu allt intensivare och kände snart att en utlösning var på gång. Jag ville dock inte spruta ännu och slutade därför att massera staken och återgick till mina sysslor. Min lem ville dock inte slappna av utan halvståndet bestod en längre tid och jag kunde heller inte sluta fantisera om en trekant med Carina och Mia.

Efter ett nytt dopp återvände jag till min filt och snart låg jag med högerhanden om staken och drog förhuden fram och åter över det svällda blålila ollonet. Sakta, sakta runkade jag och njöt av kittlingarna i kuken och med andra handen kramade jag om pungen som hade börjat dra ihop sig som inför ett annalkande sprut. Min upphetsning blev allt större och jag kände hur utlösningen var på väg och lugnade åter ner mina rörelser. Jag låg nu på rygg och smekte försiktigt min bultande ståndare och höll mig precis på orgasmens rand. När jag kände att sprutet var nära släppte jag taget en stund för att åter börja med smekningarna när det lugnat sig lite. Jag var nu helt fokuserad på min egen njutning och helt avskärmad från omvärlden.

Jag sträckte förhuden hårt och med lite saliv på vänstra handen masserade jag det spända ollonet runt den känsliga kanten och den spända flänsen på undersidan. Det var enormt skönt och jag kände att denna gång kunde jag inte hålla tillbaka en utlösning. Jag blötte ollonet ytterligare och med mjuka cirkelrörelser gned jag kuktoppen. Mina magmuskler spändes inför den kommande eruptionen och jag höjde på huvudet för att få se sperman spruta ut i det fria.

-”Hej Bernt, vad sysslar du med då?” jag ryckte till och i panik såg jag mig om. Bara ett tiotal meter ifrån mig stod Mia och log, nästan lite skadeglatt. Jag släppte taget om den vibrerande staken och satte mig rodnande upp och försökte stammande av skam komma på något vettigt att säga men det var ju dömt att misslyckas. Jag bluddrade fram något fullkomligt oförståeligt och Mia skrattade glatt och kom fram till mig och slog sig ner på filten och tittade utforskande på min ännu stående kuk.

-”Jaså, här ligger du och gottar dig på egen hand “, sa hon och fnittrade åt sitt eget skämt. Jag fick fram några ohörbara ljud och Mia skrattade åter åt min förlägenhet. Efter ett tag började jag komma till sans och så småningom kunde jag med någon sånär verbal förmåga förklara att jag hade blivit kåt där jag gick och att det lett fram till vad hon nu sett. Vi skämtade lite kring det och snart trodde jag det var glömt. Mia förklarade att hon ringt Carina på jobbet och att Carina då berättat att hon skulle bli lite sen men uppmanat Mia att åka i förväg till torpet, vilket hon också gjort.

Efter en stund förde Mia, till min stora vånda, in samtal på min onanishow och hon beklagade att hon inte kommit lite senare, eller åtminstone hållit tyst så att jag fått en skön utlösning. Jag kunde ju inte annat än instämma men jag dristade mig ändå till att kommentera att då hade hon ju riskerat att få se min utlösning. Mia tittade lite retsamt på mig och sa att det hade ju inte varit första gången i så fall. Vårt sexsnack gjorde att min upphetsning återvände och jag kände till min förtvivlan att kuken åter blodfylldes och stretade uppåt. Jag var fortfarande naken medan Mia var påklädd, vilket också bidrog till min upphetsning. Visserligen hade hon bara på sig ett par korta shorts, ett tunt linne som frikostigt exponerade hennes bröst och de nakna fötterna var nedstuckna i ett par gamla gymnastikskor.

Mia tittade leende på min styvnande lem och undrade om jag inte skulle fullfölja mitt handarbete nu när den åter vaknat till liv. Min kåthet började nu nå den punkten att jag inte längre tänkte klart och jag höll med om att det kanske var dags för det. Samtidigt kändes det lite för förbjudet att runka inför min frus väninna utan att Carina var med och jag slets mellan detta och min önskan att få en skön orgasm. Jag förklarade det för Mia som skrattade och menade på att det var väl inte förbjudet så länge inget hände mellan oss och att hon inte trodde att Carina skulle ha något att invända. -”Vänta ska du se, jag ringer henne och frågar”, sa hon och slet upp sin mobiltelefon ur handväskan. Jag skrattade till och trodde att hon ånyo drev med mig men blev helt paff när hon raskt slog ett nummer och sen hörde jag hur signalerna gick fram.

Jag trodde fortfarande att Mia skämtade när hon plötsligt började prata med Carina. Fnittrande berättade hon om hur hon kommit på mig med att rulla skinn och beskrev situationen så ingående att jag kände hur kuken hårdnande ytterligare ett snäpp. När sedan Mia frågade om det gjorde nåt om jag runkade klart med henne som åskådare höll jag på att smälla av! Jag slet till mig mobilen och började ivrigt att prata med Carina och förklara att Mia skojade. Carina var lite fnittrig när hon svarade att det trodde hon inte alls. Mia skulle nog tycka att det var spännande, om hon kände henne rätt, att få sig mig tillfredsställa mig själv. Bara vi inte hittade på något annat var det ok med henne om jag runkade klart!

Det gick nu runt i mitt stackars huvud. Här satt jag naken med min frus bästa väninna, till råga på allt med ett bultande stånd, och hörde min fru säga att jag skulle onanera i hennes åsyn. Villrådig gav jag tillbaka telefonen till den smilande Mia som avslutade samtalet och leende tittade på mig. -”Där ser du”, sa hon, Carina har inget emot det, nu är det bara upp till dig”.

Jag var alldeles förvirrad, kåt och ångestfylld på en gång. Visst var det hetsande att blotta sig för Mia i den intimaste av stunder, samtidigt kändes det, trots Carinas “medgivande” lite förbjudet. Kuken hade dock bestämt sig, den levde ett eget liv och stod fortfarande hård och styv.

Mia fortsatte med låg stämma att hetsa mig och beskrev hur gärna hon skulle vilja se mig komma inför hennes ögon. Upphetsning blev nu för mycket och som i trance slöt jag handen om lemmen och började återigen att onanera. Förhuden rullades fram och tillbaka över ollonkanten och sköna ilningar fortplantade sig åter i mitt underliv. Mia tystnad och satt nu tyst och tittade på min akt. Hon bet sig lite i läppen och tog ett djup andetag. Jag lade mig åter på rygg och koncentrerade mig på min egen njutning. Handen löpte allt snabbare längs skaftet och pungen drog ihop sig. Jag sträckte kukskinnet och fuktade åter ollonet med saliv och började massera mig mot finalen. I ögonvrån såg jag hur Mia fixerade mitt kön med blicken. Hennes påklädda närvaro gjorde att jag känd mig ännu mera exponerad och det svindlade för mina ögon när jag insåg att jag inom sekunder skulle spruta inför hennes stirrande ögon.

En sista skvätt saliv på kuktoppen och sedan behövdes det bara ett par drag runt ollonkanten innan jag exploderade i en fantastisk utlösning. Min spända stake svällde ännu lite och sedan började de sköna sammandragningarna. Tunga tjocka strålar av sperma sköt ut ur kuken och landade i ringlande mönster på min bröstkorg och mage, satsen rann ner över mina masserande fingrar och efter det blanka skaftet och ner i könshåret. Utlösningen var helt enorm och satsen flödade länge ur ollonets mynning. Hela tiden stirrade Mia på mig och ett litet njutningsfyllt stön undslapp henne när hon såg hur min kuk pumpade sperma ut i luften. Jag runkade sakta för att dra ut på min njutning och pressade ut varenda uns av sperma ur den allt jämnt styva kuken. Med kraftiga drag tömde jag de sista dropparna och sjönk matt ner på rygg på filten och släppte taget om kuken som sakta men säkert slaknade och sjön ner mot det högra låret och la sig tillrätta.

Mia stirrade fortfarande tyst på mig och det dröjde en stund innan hon liksom vaknade upp ur en dröm. Hon tittade första allvarligt på mig men sen sken hon upp och log brett mot mig. Tyst kommenterade hon min onaniakt och beskrev hur hon njutit av att se mig tillfredsställa mig själv inför henne. Jag kände mig lite skamsen och svarade enstavigt på hennes påståenden. Jag kände dels en enorm avslappning efter utlösningen men samtidigt var jag lite besvärad nu när kåtheten var borta. Mia såg att jag fann situationen lite besvärande och reste sig tyst och gick in i huset en stund. Jag torkade av mig lite av kladdet men insåg att jag var tvungen att tvätta av mig och gick ner till sjön och slängde mig i vattnet och sköljde av mig.

Det kalla vattnet fick mig att känna mig lite bättre till mods och snart var obehaget bortblåst och jag såg nu på det inträffade som en liten skön men udda sexupplevelse. Kanske skulle det leda till ännu mer senare ikväll när Carina kommit hem! Riktigt glad till mods gick jag upp till torpet där jag fann Mia liggandes på filten med en veckotidning i handen, helt naken. Hon tittade försiktigt på mig och log trevande och när hon såg att jag var på gott humör slappnade hon av. Vi småskämtade lite om det som inträffat och medan vi satt där och pratade hörde vi en bil komma och snart såg vi Carina på vägen. Hon parkerade bilen och lastade ur ett par matkassar och kom fram till oss.

Hon tittade lite frågande på oss och jag förstod på hennes blick att hon undrade vad som hade hänt efter det att telefonsamtalet avslutades. Mia tog kassarna och gick in och lämnade oss ifred en stund. Utan att Carina behövde fråga började jag lugnt att berätta vad som hänt och hur det gått till. Carina såg lite bekymrad ut till en början. Hon var tyst en stund innan hon frågade om det hänt något mer, underförstått: hade vi haft mer för oss, hade vi knullat? När jag förklarat ännu en gång att det “bara” var jag som onanerat blev hon lite lugnare men samtidigt ivrig att få höra hur det gått till. Jag berättade så detaljerat jag kunde hur jag runkat mig själv till utlösning medan Mia tittat på.

Carina gav mig en blöt hungrig kyss och viskade sedan i mitt öra att hon allt sedan telefonsamtalet var avslutat inte kunnat tänka på annat än att jag skulle onanera framför Mia och hur hon både blivit kåt och lite rädd för vad som mer skull kunna hända. Nu var hon mest kåt och hon tog tag i min hand och förde in den under sin korta bomullsklänning. Mina fingrar fann en len och mycket våt mus. Utan minsta motstånd gled mitt pekfinger genom skåran, över den spända klitorisknoppen och in mot mynningen. Jag satte lite press på öppningen och den delade villigt på sig och fingret sögs in i den varma gången. Jag tryckte in hela fingret och vispade runt lite. Carina stönade till och hennes händer sökte sig fram till min kuk och hon slöt sina svala fingrar runt den och kramade den lätt. Hon la sitt huvud mot min axel och flämtade av upphetsning när jag lät ytterligare ett finger pressa sig in i den blöta grottan.

Vi spratt till av den lilla harklingen och tittade mot huset där Mia stod på trappan.

-”Stör jag? sa hon med sitt lilla smil i mungipan. Carina ropade till sig henne samtidigt som hon med sin ena hand höll kvar min fingrar i sitt sköte. Hon förklarade samma sak för Mia som för mig och jag såg att Mia slappnade av och blev lugn. Sedan började Carina att förklara för Mia att nu var det minsann hennes tur att onanera för publik och nu ville hon också se på! Så det så! Mia protesterade lite vagt, mest för formens skull men efter en stund lutade hon sig bakåt på ena armbågen och började att smeka sin brunbrända kropp. Högerhandens fingrar löpte över de styva bröstvårtorna, cirklade över magen och smekte mjuk den mjuka lårens insidor. Mia och jag tittade lystet på henne och jag började åter att vispa runt med två fingrar i Carinas hala fitta. Carina andades lite stötigare och hennes hand lekte allt mer inspirerat med min lem som började att sträcka på sig.

Mias hand hittade fram till den rakade venuskullen och ett smalt pekfinger med en illröd nagel gled ner mellan de svullna blygdläpparna. De särades och man kunde se hur fukten glittrade mellan dem. Mia tittade upp på oss och ryckte till lite när hon såg hur vi båda formligen slukade henne med kåta blickar. Sedan slöt hon ögonen och började smeka sig själv över den allt blötare fittan. Hon sjön k ner helt på rygg och särade maximalt på benen och nöp och drog i sina toppiga bröstvårtor med ena handen medan den andra ivrigt snodde runt i hennes kön. Än var fingrarna djupt instuckna i fittan, än masserade de svullna blygdläpparna för att stunden senare pilla på den lilla blodfyllda klitorisen. Carina och jag njöt av att se på hur Mia flöt iväg allt längre på njutningens vågor. Jag pullade nu Carina allt vad jag förmådde och hon juckade så gott hon kunde med underlivet där hon satt. Carina i sin tur drog febrilt i min stenhårda kuk och jag grymtade till då och då när hennes runkande blev i vildaste laget.

Mia var nu helt förlorad i sin egen värld, hon drog upp knäna mot bröstkorgen och pumpade med tre fingrar i den vidöppna fittan som släppte ifrån sig små slurpande, smaskande ljud när fingrarna trängde in och ut. Den andra handens pekfinger masserade allt intensivare på klittan och Mia gnydde oupphörligt av kåthet. Hon stelnande till och så kom hon i en kraftig orgasm som fick henne att skaka och kasta med underlivet mot de alltjämt pumpande fingrarna. Hon stönade ljudligt mellan sammanbitna tänder och grimaserade av vällust. Orgasmen kom och gick och efter en stund började Mia slappna av och fingrarna lämnade blanka av könssaft hålet och hon tryckte dem bara lätt mot sitt underliv medan hennes kropp gradvis blev slappare och slappare för att till sist bli liggande orörlig sånär som på den pumpande bröstkorgen.

Carina gned sig nu febrilt mot min smekande hand, Jag hade nu tre fingrar i hennes hål och den smidiga slidan slöt sig varmt om dem. Jag krängde ner hennes tunna klänning med min fria hand och började knåda Carinas sköna bröst. Vårtgårdarna och bröstvårtor var knottriga av upphetsning och när jag böjde mig fram och slickad på dem stönade Carina av vällust. Jag tryckte ner henne på rygg och satte min tunga till hennes blygdläppar och började slicka henne i ett högt tempo. Tungan for över hennes våta mus och jag borrade in den långt in i hålet. Hon smakade salt men friskt och upphetsande. Carina tog tag om mitt huvud och pressade min mun mot sitt kön och skrevade med benen allt vad hon förmådde. Hennes andetag kom i små väsande stötar mellan de sammanpressade läpparna och jag kände på hennes motjuck att hon nu inte hade långt kvar.

Jag slet mig loss ur hennes grepp och ställde mig mellan hennes särade ben och riktade in min bultande lem mot den plaskvåta fittan. Jag särade på blygden med ena handen och sen sköt jag in staken i vätan med en kraftig stöt. Carina drog efter andan när hon kände hur kuken plöjde sig in i henne och bottnade. Jag var stilla ett tag innan jag satte igång att knulla henne med snabba kraftiga stötar. Jag körde kuken ut och in i hennes välsmorda kön i ett högt tempo och Carina stönade till var gång staken gick i botten på hennes fitta. I ögonvrån såg jag att Mia låg på sidan med huvudet vilat på armbågen och iakttog oss intresserat. Jag tittade ner mellan mina ben och såg hur kuken for ut och in mellan Carinas svullna blygdläppar. Det smackade ljudligt när våra underliv möttes och svetten bröt fram på min kropp. Jag drog mig ur Carina en stund och lät återigen min tunga spela i fittans alla veck och runt den känsliga klittan. Carina pep av kåthet och jag reste mig från henne med ansiktet vått av könssaft och lät ännu en gång min bultande lem försvinna in i hennes uppborrade skötte.

Jag hann bara göra tre juck innan Carina kom. Hon skrek till och klamrade sig fast vid mig och slog armar och ben om min svetthala kropp och levde ut sin orgasm. Jag knullade henne skoningslöst och jag kände hur fittan smet om min stake i orgasmkramperna allt medan hennes rumpa dunsade i marken vid mina stötar. Carinas grepp om mig blev slappare och slappare och till sist släppte hon helt taget och låg utslagen under mig och liksom mumlade för sig själv. Jag fortsatte att pumpa i hennes avdomnade kropp men kände att jag hade en bra bit kvar till min final. Mia låg fortfarande och tittade på oss, nu hade hon en hand mellan benen och fingrade lätt på sitt blanka kön.

Jag drog mig ur Carina och riktade mig mot Mia. Utan ett ord kröp jag över till henne och dirigerade upp henne i knästående. Jag fattade posto bakom henne och såg hur hennes fitta fortfarande dröp av safter. Jag måttade in ollonet och tryckte det mot blygden som särades och gav efter för den styva kuken. Sakta tryckte jag in min kuk i Mias fitta till den var helt inne, då fattade jag tag om hennes höfter och sedan började jag knulla henne bakifrån. Med lugna mjuka stötar besteg jag henne och hon mötte mig med vällustiga motjuck. Kuken gled blank och hård mellan de smidiga blygdläpparna som följde med kuken i dess in och ut rörelser. Mia stönade då och då till medan jag juckade i hennes blöta slida.

Carina tittade slött på oss och när våra blickar möttes blinkade hon bara lite med ena ögat. Jag blinkade tillbaka och lutade mig lite fram och satte ena handens pekfinger mot Mias klitoris och började smeka den med små cirkelrörelser. Mia stönade till och jag ökade då takten på mina stötar och pressade mig allt längre in i den smidiga fittan. Små ilningar i kuken varskodde mig om att nu var en ny orgasm på väg. Mias stönande blev allt kraftigare i takt med att mitt finger pillade på hennes lilla knopp och hon svängde med höfterna och mötte mig i sköna motjuck. Carina hasade sig fram mot oss och la sig bredvid Mia och smekte inlevelsefullt de dinglande brösten. Mia stönade högt när Carina med ett fast grepp knådade hennes bröst och hela hennes kropp vibrerade av upphetsning. Jag knullade nu med en vansinnig fart och Mias kropp kastades framåt varje gång kuken rammade hennes fitta.

Jag kände hur Carinas hand kom mellan Mias ben och nu pillade vi båda på hennes känsliga lilla knapp. Mia tjöt till och kastade sig framåt på magen så kuken vippade ut och darrade i sin orgasm. Jag fattade tag om hennes midja och drog upp hennes stjärt mot mig och pressade in kuken igen och i ett stadigt grepp höll jag kvar henne medan jag juckade min väg mot en ny utlösning. Mias stönande blev allt högre och fittan krampade runt min hårda stake som borrade sig ut och in i hennes heta hål.

Utlösning började långt bak i nacken och for som en glödande boll längs ryggraden och slungade sig sedan med full kraft ut genom kuken där den exploderade. Jag kände hur min sats for i korta stötar genom den pumpande kuken in i Mias vibrerande slida. Jag pressade mig hårt in i henne och tryckte fast henne mot marken medan jag med korta små stötar tömde min säd i hennes mörka hål. Carina masserade min pung bakifrån och gned då och då ett finger mot kukroten som för att hjälpa mig att tömma min sats i Mia. Jag grymtade och stånkade och bökade med kuken i Mias nu spermafyllda fitta till dess den sakta började slakna och gled ut ur henne. Mia blev liggand på mage och jag såg hur vit sperma sipprade ut ur hennes halvöppna slidmynning innan jag med en trött suck rullade över på rygg och vilade min utmattade kropp. Carina kurade ihop sig på ena sidan och Mia låg orörlig på andra sidan och vilade sig. Jag tittade ut i den blå himlen och log inombords. Inte ens i mina fantasier tidigare under dagen hade jag kunnat drömma om detta, och det var bara fredag eftermiddag. Hade jag nu lite flyt skulle resten av helgen kunna bli riktigt lyckad. Precis när jag tänkt den tanken kände jag hur Carinas hand mjukt slöt sig om min slappa lem.

Rösta på Sista sommarhelgen vid torpet:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (68 röster, snitt: 3.57 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sista sommarhelgen vid torpet