Siciliansk smekmånad

Nu skall jag berätta om en sak som hände mig och min fru på vår smekmånad på Cicilien. Vi var ute och åkte på den cicilanska landsbygden med en bil som vi hade hyrt för vår smekmånad. När vi körde fram genom det förtjusande landskapet som tog mer av min uppmärksamhet än vägen som vi åkte på, så märkte inte jag den stillastående bilen som stod på vägen en bit framför oss. Det var min fru som upptäckte bilen och skrek till mig. – akta bilen. Jag hann i sista stund väja ut för bilen så att vi inte körde på den men girningen tillbaka blev för tvär så att jag skrapade i den bilen lite i framkant. Vi tvärstannade bilen och tittade förskräkta bakåt och såg att det var en polisbil vi hade skrapat i. Poliserna kom nu gåendes mot vår bil så jag klev ur och försökte på knagglig italienska försöka förklara, men de bryska poliserna satt på mig handklovar och knuffade in mig i baksätet på polisbilen. Jag fick nu lägga all min tro på min fru och hennes förhandligsförmåga. Jag såg att när hon stod där och försökte förklara att det var en olycka och inte ett teroristdåd som poliserna trodde att det var, så såg jag att poliserna var mer intresserade av min fru Malin. Medan hon stod där med sina förklaringar så började den ena av poliserna att förstrött peta upp knapparna i hennes blus så att de blottlade hennes bh-lösa bröst. Malin stod där sammanbitet och fortsatte att förklara medans poliserna var mest intresserade av denna blonda sköna svenska nakna bröst. Jag i min ilska av att dom tafsade på min fru gjorde jag ett försök att forsera bildörren med skuldran. Då kom Malin och sade till mig. -Sluta älskling dom hotar med att sätta dig i fängelse med Palermos värsta slödder om jag inte gör dom till viljes. – låt dom inte röra dig sa jag, men Malin log bara samanbitet och vände och började gå bort emot de två poliserna igen. Väl framme vid poliserna igen så fortsatte poliserna med avklädningen av Malin som de påbörjade innan. De klädde av henne blusen som sedan tidigare var uppknäppt samt att de drog av kjolen, men några trosor behövde de inte dra av för Malin bär nästan aldrig trosor och inte denna dagen heller. De lade upp Malin på motorhuven på polisbilen och började sedan att ägna sig åt att utforska hennes kropp i form av att den ena polisen slickade hennes alltmer styvnande bröstvårtor, samtidigt som den andra polisen särade på hennes lår och började att slicka hennes blondbehårade fitta. Malin började nu att få svårt med andningen, stöna och småskruva på sig. Jag tänkte att hon låtsades njuta för att det hela skulle gå mycket fortare. Efter en stund av polisernas intensiva behandling av Malins kropp så började hon mera stöna och frusta, för att sedan gå upp i brygga och klämma låren runt huvet på den polis som slickade hennes fitta. Vilken inlevelse hon har försökte jag inbilla mig. Nu var det slut på slickandet och poliserna drog ner och tog av sig byxorna. När de stod där fick jag se att Malin hade ett nåcgot chockerat uttryck i ansiktet, och när jag tittade närmare så såg jag varför. Polisernas kukar var nämligen av modell större eller rättare sagt modell jättestor, jag skulle kunna tro att ingen av dessa kukar understeg en längd på si så där en 25 cm. De beordrade ner Malin knä framför dessa jättekukar för att hon skulle ge dem samma sorts behandling som de hade givit henne. Hon började förvärvet med dessa jättelika organ hon sög och runkade den ena samtidigt som hon tillfredställde den andra kuken med sin andra hand. Efter hon sugit den ena kuken ett tag så började hon samma munbehandling med den andra och polisen stönade när hon satte i gång den sköna behandlingen. Jag förstår hur det kändes för honom för jag vet inte hur många gånger jag har njutit av Malins sköna sugförmåga. Några minuter senare tyckte poliserna att det var dags att knulla, så en av poliserna lade sig på rygg på marken och beordrade att Malin skulle bestiga honom. Jag kunde inte undgå att se att Malin nu helt var paralyserad av upphetsning, för hennes bröstvårtor stod styva rakt ut och den blonda springan var alldeles röd, uppsvullen och det rann safter utefter Malins lår. Hon sänkte fittan sig ner över den stora kuken och skönk ner över den och omslöt den med sin härligt kramande fitta. Sedan bar ritten av Malin satt där och guppade upp och ner över kuken i en våldsam fart och nu gick det inte att ta miste längre Malin var så upphetsad av att ha sex med dessa poliser som hon från början var förtjust vid tanken på. Nu ville även den andra polisen att hans kuk också skulle stimuleras av denna sköna svenska kvinna, så han gick fram till Malins huvud med kuken. Han behövde inte säga någonting för Malin var som besatt av dessa gigatiska kukar så hon kastade sig över dennes kuk och påbörjade en våldsam avsugning samtidigt som hon red den andre polisen med en våldsam fart Efter en stund i den ställningen så ville ä e n den polis son fick smaka på Malins sköna sugförmåga sticka in sin kuk i henne. Han gick bakom Malin och tog stöd med ena handen på hennes bak. Med den andra handen smörjde han in sin knullstav med saliv och sedan började han gnida sin kuk mot Malins anus. Han tänkte alltså knulla Malin i stjärten samtidigt som hon för fulla segel knullades i fittan av den andra kuken. Hon märkte vad han höll på med, så hon protesterade och sade på svenska till polisen att -det kommer inte att gå du är för stor. Polisen förstod inte vad hon sade, men han tog ingen notis till vad hon hade sagt ändå för de hade bestämt sig för att Malin skulle dubbelmackas av dessa gigantkukar. Polisen fortsate att pressa in sin kuk i stjärten på Malin. Malin skrek av smärtblandad njutning och mannen frustade av upphetsning, och så efter en stund så var hela kuken inne i Malins anal. När kuken väl var inne så började båda kukarna att knulla Malin i fittan och i stjärten. Hon frustade och stönade där hon satt spetsad på två kukar knullandes för fullt. Efter en stund så började polisernas rörelser att bli allt ryckigare, de var nära att komma. Polisen som knullade Malin i häcken drog ut sin kuk och gick fram till Malins ansikte och körde in sin kuk i munnen på Malin. Hon började suga med samma intensitet som förut och till slut kom han. Vilken utlösning Malin svalde och svalde, men hon klarade inte av att svälja mycket av den jättelika utlösningen. Hela hennes ansikte och hennes bröst blev indränkta av den väldiga utlösningen. Sedan var det den andre polismannens tur att komma och han tömde sig med ett vrål i Malins fitta och när det gick för honom i Malin fitta så kom hon i en våldsam orgasm, som varade en bra stund. Malin föll ihop över polismannen helt slukörd av knullet hon också. Efter en stund kom Malin och låste upp mina handbojor med nycklar som hon hade fått av poliserna. – tack älskling sa jag – Vadå för sa hon – För att du offrade dig så för mig – Äsch sa hon det var väl inget, och du föresten du skulle kunna göra mig en tjänst sa hon. – Vad som helst sa jag – Du sa hon samtidigt som hon tog mig på min redan stehårda kuk som hade stått styv och upphetsad sedan det hela började – Poliserna kvicknar snart till och du jag har faktist tre hål ! Del 2

Malin tog tag i mig och drog ut mig ur bilen, drog av mig mina byxor och sa att jag skulle sätta mig på huven på polisbilen. Sedan började hon den skönaste avsugning som jag känt på länge och jag kan förstå varför poliserna hade stönat som dom gjorde. När nu Malin stod där och gav mig denna sköna behandling, så hade poliserna börjat att kvickna till och en av dem kom fram till oss och ställde sig bakom Malin och med en enda stöt förde in kuken i hennes fitta Malin stönade till av överaskning och njutning. Han började åter att knulla hennes fitta och Malin stönade och fick koncentrationssvårrigheter med att suga min kuk. Malin blev helvild och började att göra kraftiga motjuck. Efter en stund i denna ställning så ville Malin bli riktigt uppfylld igen, så hon fick polisen att dra ut kuken och samtidigt släppte hon min kuk med munnen. Nu var det Malin som hade befälet över oss hon tog tag i en polisen pekade att han skulle lägga sig på backen, sedan besteg Malin honom och förde in hans kuk i sin fitta. Sedan beordrade hon den andre polisen att komma med kuken så hon kunde suga på hans härliga kuk. Han förstod inte vad hon sa, men han förstod på hennes teckenspråk att hon ville ha hans kuk i munnen. När hon hade fått grepp om den andre polisens stake så sade hon åt mig – Gör mig lycklig nu älskling kom och fyll min stjärt med din sköna kuk så att jag kan bli fylld i alla mina hål. En sådan invit kan man inte säga nej till. Så jag smörjde in min kuk med saliv och satte kuken mot Malins anus och förde in kuken i en enda stöt. Malin blev överumplad av det hastiga intrånget i hennes stjärt och stönade till. Jag och polisen under henne började att växelvis knulla henne i båda hålen, samtidigt som hon gav den andre polisen en väldigt intensiv avsugning. Att bli knullad i alla sina tre hål blev för mycket för Malin som kom i orgasm efter orgasm som gjorde att hennes slid och stjärtmuskler höll på att krama sönder våra kukar gång på gång. Efter en liten stund så blev Malins sugkonster lite för övermäktiga för polismannen och han kom med ett vrål och tömde sin sats över malins ansikte, även denna gång en jättesats. Det var inte bara han som fick känna att Malins sköna kropp blev för övermäktig utan även jag började känna att slutet var nära, det tror jag även att polisen som knullade Malins fitta också tyckte för han började också att frustaoch stöna. Polisen som låg under Malin kom nu och när han kon så gjorde han det inuti Malins fitta. Malin fick då ytterligare en orgasm, men jag vet inte vilken gång i ordningen det var för hon hade fått ett oräknerligt antal under dagens knull. Inte långt därefter så kom även jag och när jag kom så tryckte jag in kuken till roten i stjärten på Malin. Kuken sprutade och sprutade jag trodde aldrig att det skulle ta slut. När det slutat att spruta så drog jag ut kuken ur häcken på Malin och hon klev av polisen som låg under henne. Poliserna klädde på sig, raglade iväg och tackade Malin för det sköna knull hon givit dem. När de väl åkt så tog Malin tag i min kuk och började dra i den och sade – Nu får jag väl nöja mig med en kuk, för du kan väl igen älskling. – Det kanske jag kan svarade jag. – det borde du väl klara av sa hon för du har bara kommit en gång ännu älskling ! Är du omättlig idag älskling sade jag – näst intill svarade Malin. Det var så skönt att få kuk i stjärten att jag skulle vilja uppleva det igen. Malin satte sig ner på knä och tog min slaka kuk i munnen och började suga. Efter bara någon minut av hennes sköna behandling så stod kuken styvare än aldrig förr. Malin ställde sig på alla fyra och hennes stjärthål var uppknullat sedan tidigare så det var inga problem att tränga in i hennes bakre hål. Malin sade att – Det kan väl inte var svårt att tränga in älskling, för du knullade mig där för en liten stund sedan. Jag fortsatte att knulla Malin i stjärten hon stönade och gnydde om vart annat och jag frustade. Det roliga tar ju sluta någon gång och jag kände att det var dags att komma igen, men den här gång skrek Malin åt mig – Pumpa in stsen i arslet på mig nu älskling. Jag gjorde henne till viljes och släppte efter när jag kände att det kom och jag pumpade in satsen i Malins anus, även denna gång när sats sprutade in i henne så kom hon även denna gång i våldsam orgasm. Efter dessa knull så var vi helt slutkörda, så vi tog på oss våra kläder igen och for tillbaka till hotellet. Så fort vi hade lagt oss på sängen tätt omslingrade så somnade vi och sov resten av den dagen. Detta äventyr var bara början, för vi upplevde många äventyr och träffade en massa kåta människor under vår smekmånad på Cicilien. Men det berättar jag om vid ett annat tillfälle.

Rösta på Siciliansk smekmånad:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (19 röster, snitt: 3.32 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Siciliansk smekmånad