Shave it, baby!

Långsamt rullade han ner hennes florstunna nylonstrumpor längs de fasta, slimmade låren. En och en och hela tiden var han noga med att låta händerna liksom glida precis på gränsen till att knappt röra vid dem. Stiina rös av välbehag och kände hur turen hade kommit till de svarta, minimala trosorna. De var knappast större än den prislapp som hade setat på dem vid inköpet och baktill försvann de in mellan hennes runda skinkor, in i skåran.

Hans heta andedräkt slog emot hennes blottade blygd och hon kände hur rysningarna fortplantade sig efter ryggraden. Så planterade han en kyss på fittan, precis på klitoris och Stiina kände hur knäsvag hon blev. Hans hand lades mot hennes mage och mjukt men bestämt knuffade han henne baklänges ned i skinnsoffan.

Hon såg på honom med glansiga ögon och han log ömt mot henne. Så tog han tag i hennes knän och förde dem åt sidorna så att han fick full insyn i hela härligheten.

- Vänta! Jag är strax tillbaka! sade han och reste sig snabbt. Hon såg förvånat och lite förväntansfullt efter hans ryggtavla där den försvann ut ur rummet.

Så kom han tillbaka med händerna fulla med rakgrejer och en skål med ljummet vatten och Stiina log brett. Nu visste hon vad som skulle ske och hon kunde känna att det rann till lite extra i fittan. Han skulle inte behöva mycket extra vatten till den här rakningen! Hon fnittrade till, förtjust.

Han föll på knä framför henne och började minutiöst att löddra in hennes savande fitta och till och med ned mot anus.

Han höll upp rakhyveln framför hennes ögon, som väntade han på hennes godkännande och Stiina nickade ivrigt.

- Sätt i gång då din kåtbock!

Det kalla stålet kändes underbart mot hennes heta blygdläppar och en skälvning fortplantade sig in i hennes kropp. Hon rös.

Långsamt och metodiskt arbetade han sig genom hennes underliv tills hon var lika slät som den dag hon föddes, då tryckte han ned hennes knän så att baken åkte fram och upp en bit, bara precis så att han kom åt runt stjärten också. Den ovana känslan av att ha någon som rakade henne i arslet gjorde henne nästan utom sig av kåthet och hon fick allt svårare att ligga still med underlivet.

Han sköt skålen och rakdonen åt sidan, in under soffan och tog fram en flaska med barnolja och började olja in henne. Smekande lät han fingrarna glida runt hennes svullna fitta och han stannade lite extra länge och masserade omsorgsfullt hennes stjärthål.

Stiina kved av kåthet och hennes stjärt studsade upp och ned på soffan. Han tittade lurigt på henne, så körde han in sitt pekfinger så långt det bara gick i arslet på henne! Men lika snabbt drog han ut det igen och Stiina trodde att det skulle gå för henne innan de ens hade hunnit börja.

Då reste han sig plötsligt och stod länge och tittade ned på hennes glödande kropp. Han log så där självbelåtet som man gör när man vet att man är bäst på något och Stiina började resa på sig. Han böjde sig fram och puttade ned henne i soffan igen.

- Sätt igång! Smek dig själv! Pulla dig så jag får se!

Stiina körde in två fingrar i fittan och drog dem sakta ut och in och han stirrade lystet på deras mjuka rörelser. Så knäppte han upp byxorna och började sakta glida ur dem utan att ens för en sekund släppa hennes fitta med blicken. T- shirten åkte av och så stod han i bara kalsongerna framför henne.

- Säg att du vill ha mig! Säg det!

Hans kuk hade krupit fram över kalsongkanten och pekade stolt med ollonet upp mot magen på honom.

Med en snabb knyck drog han ned dem och kuken fjädrade ut i full frihet och vajade sakta fram och tillbaka framför Stiinas kåtblanka ögon. Hon slickade sig om läpparna.

Han föll på knä framför henne och lät ollonet glida upp och ned i springan tillsammans med hennes fingrar och hon kved förtjust. Med hennes fingrar fortfarande kvar i fittan körde han så in kuken ända till roten och Stiina spärrade upp ögonen och drog efter andan vid den oväntade manövern.

Hon började dra ut fingrarna men han tog tag i handen hennes och sade – Nej! Låt den vara kvar!

Lydigt började hon låta fingrarna gå i takt med kuken igen och han böjde sig fram och kysste henne hungrigt. Hans händer tog ett fast men ändå ömt grepp om hennes stora bröst och tack vare oljan blev det inte på något sätt strävt och hårt om vårtorna. Händerna började glida och massera brösten och ibland stannade de till och han nöp i vårtorna.

Stiinas kinder var blossande röda av upphetsningen och han tog tag i hennes hand och drog den ut ur fittan och slickade långsamt rent hennes blöta fingrar.

- Nu! Kör in dem i arslet på dig!

Stiina tvekade en sekund innan kåtheten till slut tog överhanden och hon började pressa in ett finger i arslet. Kvidande av kåthet kände hon att det inte var långt kvar nu. En sådan här sensation hade hon aldrig varit med om förr!

Han pumpade hårdare och hårdare in i hennes savande fitta och han kände hur det kramade om kuken när hennes fitta drog ihop sig. Han kunde ana hennes orgasm sekunden innan hon exploderade och han tröck sig hårt emot henne och kramade henne hårt. Deras läppar sögs fast vid varandra och så gick det.

I en vulkanisk eruption sprutade han in i hennes svullna fitta och sekunden senare kon Stiina i den mest fantastiska orgasm hon någonsin varit med om. Allting försvann för henne och efteråt trodde hon nästan att hon hade svimmat v njutningen. Fantastiskt!

Deras flämtanden var det enda som hördes i tystnaden efteråt och de slingrade sig runt varandra som ett par ormar i en exotisk parningsdans. Så småningom mattades deras rörelser och de gled in i en skön sorts halvdvala.

Kommentera Shave it, baby!