Sexualundervisning

Sitter i klassrummet och väntar på att läraren ska komma och starta lektionen. Vi ska ha sexualundervisning och vi vet att den ordinarie läraren är sjuk, man kan ju alltid hoppas på att man får en snygg vikarie men chansen är väl liten. De flesta lärarna är ju uråldriga. Ni ska tro att jag blev förvånad när det klev in en ursexig kille i 20-års åldern, med en kropp som få. Oh wow sa min kompis han skulle jag inte ha något emot. Inte jag heller sa jag lite blygt. Oh va fan det är bara och satsa hårt och öka i slutet sa kompisen, nån gång ska vara den första eller hur. Jo visst men hur ska man få omkull sin lärare tänkte jag tyst. Till historien hör att vi var båda oskulder hon i och för sig mer rättfram och vågad än jag som var blyg. Lektionen började med att vi fick se en film om preventivmedel och en om könssjukdomar. Sen hade vi diskussion om aborter och sex i allmänhet. Rätt som det var så tog lektionen slut och det var dax för rast. Jag och min kompis sölade lite för vi ville spana lite extra på läraren, då frågade han om det var något vi undrade över och om han kunde hjälpa till. Oh ja tänkte jag, du kan ju alltid lära oss att ha nytta av alla dessa preventivmedel vi sett på filmen, högt sa jag ingenting. Men det gjorde min kompis i stället. Jo vi undrar om inte du kan hjälpa oss med ett grupparbete som vi har om styrketräning och kroppens uppbyggnad. Jag menar du har ju en väldigt vältränad kropp så jag antar att du tränar en del. Tack det var snällt sagt men jag tränar bara hemma i källaren men om ni vill kan ni ju komma hem till mig i kväll och se på så ska jag försöka förklara lite. Oh ja vi kommer. Vilken tid?, och förresten var bor du? Jag bor två hus här ifrån på höger sida, kom vid halv sex tiden. Nu måste jag kila för nästa lektion börjar snart och jag antar att ni också har lektion nu. Vi syns i kväll då. Oh ja det gör vi, sa jag och min kompis, och så gick vi. När vi kommit en bit bort så tog jag tag i hennes arm och sa att du är ta mig fan inte klok, varför gjorde du så. Jag tänkte att han ska få lära mig åtminstone lite av livets goda och vill du inte vara med så slipper du. Fegis! Feg är jag inte så jag följer allt med ska du se men jag tror nog inte att det kommer att lyckas. Jo då, vi får väl ta till kvinnans list eller hur. Resten av dagen gick jag som i trans och jag fattade inte mycket som hände. När skolan väl var slut så bestämde vi oss för att träffas hos kompisen vid halv fem för att göra oss i ordning för våran träff med läraren. Jag gick till henne och vi sminkade oss och klädde oss i snäva korta kjolar med höga slitsar, och högklackade pumps. Jag måste ju säga det själv men vi såg faktiskt hel fräscha ut. Så var det dax att gå iväg, vi var bra nervösa och fnittriga på vägen. Jag hade säkert ett helt ton med fjärilar i magen och var helt övertygad om att vi skulle misslyckas och skämma ut oss. Men på väg var vi. Vi kom fram och ringde på dörren, det tog ett tag innan han öppnade så jag sa till min kompis att vi skulle gå därifrån. Precis då öppnade han dörren så han hörde vad jag sa. Det vore väl dumt nu när ni har kommit hit, kliv in istället. Sagt och gjort det gjorde vi. Det var hemskt vad ni är fin klädda, ni får ursäkta att jag inte är så fint klädd men jag ska ju träna. Det är okej, stammade jag fram efter en stund för min kompis verkade ha fått tunghäfta. Jag kan i och för sig förstå henne för där stod han i ett par shorts och ett ursexigt linne som visade det mesta, wow alltså. Jaha, vi tar väl och går ner i källaren då, för det är där jag har mina tränings prylar, sa han och gick före. Väl nere så började han att träna, han började med biceps och triceps. Ni kanske skulle ta och anteckna lite eller vad tror ni? Öh vi har visst glömt papper och penna men vi kommer ihåg. Ja du får göra det minnes värt. Okej, sa han och skrattade. Medan han pumpade på så svetten lackade så gick min kompis bakom honom och började ta på hans armar för att känna på musklerna. Vad gör du? sa han och ryckte till. Jag tänkte bara känna på musklerna lite, dom känns helt underbara. Det måste kännas helt underbart att bli kramad av dig, sa hon och gled framför honom och satte sig i hans knä och kramade om honom. Först blev han helt paralyserad verkade det som, och jag var övertygad att nu skulle vi bli utslängda, men mina farhågor besannades som tur var inte han kramade faktiskt tillbaka efter ett tag. Oh vad underbart det känns jag slår vad om att dina läppar också är underbara sa hon och började kyssa honom helt fräckt. Till en början verkade han tveksam men han gav med sig efter en stund. Så det var därför ni är så sexigt klädda, sa han när dom hade slutat att kyssas. Ja vi hade faktiskt en baktanke med det hela, erkände vi på stående fot. Men varför jag?, inte för jag har något emot det men varför? Vi vill ha lite hjälp med sexualundervisningen sa vi. Min kompis satt kvar i hans knä och nu gick jag också dit, det här ville jag inte missa. Vart jag fick modet att börja smeka honom över benen vet jag inte, men sen gick allt av bara farten. Jag och min kompis hjälptes åt att klä av honom de få plagg han hade på sig och fortsatte att kyssa och smeka honom. Att döma av hans stånd så gillade han verkligen vad vi gjorde. Jag blev faktiskt lite orolig när jag såg det men det glömde jag snart när han började smeka mig utan på kläderna. Nej det här går inte, sa han. Varför inte?, sa vi oroligt. Det är orättvist att jag inte har några kläder och ni är full påklädda men det ska jag allt råda bot på. Han lyfte bort min kompis och började klä av henne. Du får gärna hjälpa mig om du vill.

Nu hade jag släppt alla hämningar och kastade mig in i leken. När hon var naken så var det min tur att bli av klädd, jag kunde känna hur det riktigt rann mellan benen och när mina bröst var ute i det fria så kände jag en nyfiken hand som smekte lite försiktig, det var min kompis hand såg jag när jag tittade upp. Då kunde jag inte heller hålla fingrarna i styr utan började smeka henne också, rätt som det var började min kompis stöna och höll på att trilla omkull, det var när han började smeka henne mellan benen. Då lade han ner henne på golvet och började slicka hennes fitta, jag visste inte riktigt vad jag skulle göra men att missa det här tänkte jag verkligen inte. Jag började smeka hans skinkor där han stod på knä mellan hennes ben, då lade han sej på sida så att jag kom åt att smeka hans kuk. Efter ett tag så prövade jag att slicka lite försiktigt och till slut hade jag hela hans kuk i munnen. Vad härligt det smakade. Under tiden fick min kompis en behandling av hans tunga och fingrar så hon skrek som om jorden gick under. Nu reste han på sej och började tränga in i henne, vad härligt det såg ut, jag såg på henne att hon bara låg där och njöt. Då kunde jag inte hålla fingrarna i styr utan började smeka mig själv på klittan och när han såg det så bad han mig ställa mig framför honom så att han kunde komma åt att slicka mig, gud vad skönt det var. Rätt vad det var kände jag någon smeka mina skinkor och kyssa dom, min kompis var helt vild och rätt vad det var så bet hon till och började att bara skaka i hela kroppen.

- Nu är det din tur sa hon, då blev jag lite nervös men det gick snart över när han ställde mig på knä över min kompis och hon började trevande kyssa och smeka mina bröst. Han smekte min fittskåra och körde in ett finger. Min kompis tog tag i mitt huvud och började kyssa mig och så kände jag hans stora kuk mot min fitta. Han trängde långsamt in, jag spände mig lite för jag trodde det skulle göra ont men blev snart avslappnad av all skön behandling jag fick. Han juckade så långsamt och retligt att jag började jucka emot och kunde inte vara stilla. Efter en stund sa han åt mig att lägga mig ner över min kompis så att våra fittor gneds mot varandra för varje juckande, det var helt underbart att känna en kuk i fittan och samtidigt känna en fitta mot klittan. Nu kom min kompis igång igen med att stöna för hon tyckte tydligen också det var skönt.

- Rid mig lite så ska jag slicka din fitta lite så får alla lite behandling. Vi reste oss upp och min kompis satte sej på kuken och jag satte mig över hans ansikte så jag och kompisen kunde kyssas och smekas. Att sex kunde vara så här skönt hade jag aldrig kunnat drömma om. Han slickade och sög på min klitta och körde in två fingrar i fittan, jag måste ha dött och kommit till himlen så skönt var det. Snart kände jag ett finger mot mitt anus, men det kändes inte helt fel så jag lät honom hållas. Efter ett tag hade jag ett helt finger i anus och två i fittan, om jag hade varit i himlen förut så vet jag inte var jag var nu. Helt underbart var det i alla fall. Under tiden hade min kompis börjat rida allt häftigare och häftigare till slut så skrek hon rätt ut så jag tystade henne med en djup kyss och nöp henne lite i bröstvårtorna, då började hon att skaka av sin andra orgasm. Själv hade jag inte kommit än och det hade inte han heller. Han välte omkull mig och ställde mig på alla fyra och körde brutalt in kuken i fittan. Han juckade ett par gånger och bad min kompis att lägga sej under mig och slicka min fitta, hon gjorde glatt som han sa. Vilken tungteknik hon hade, man skulle kunna tro att hon hade slickat fitta hela livet. Efter ett par juck till så drog han ut kuken till min besvikelse. Men jag behövde inte misströsta särskilt länge för han tryckte den försiktigt mot mitt anus istället och trängde långsamt och försiktigt in. I början gjorde det lite ont men när hela kuken väl kommit in så kändes det skönt efter ett tag. Han juckade lite försiktigt men ökade efter hand.

- Gud vilket trångt och gott anus du har, inte för det var något fel på era fittor men det här tar priset. Vi stönade ikapp och jag böjde mig ner för att slicka min kompis fitta och efter ett tag stack jag in två fingrar i fittan på henne och ett i hennes anus, jag tyckte att hon också skulle få känna hur skönt det är. Men hon var inte vidare förtjust i det utan bad mig sluta för hon var helt slut efter sina två omskakande orgasmer, och tycke att jag skulle koncentrera mig på att komma istället. Sagt och gjort jag hade inte långt kvar kände jag och när hon stoppade in två fingrar i min fitta så kände jag att nu rasar ta mig fan himlen ner. Han stötte hårdare i mig nu och nu kunde jag inte hålla mig längre utan skrek rakt ut hur underbart det är, jag kunde riktigt känna hur hans kuk blev om möjligt ännu större och så drog han ut den och släppte satsen på min rygg. Då svartnade det för mina ögon och jag säckade ihop. Vi låg där alla tre en stund och pustade ut. Det kan man verkligen kalla sexualundervisning, sa min kompis. Och jag höll med. Det är tur att inte alla vill ha privat lektioner i det för det skulle jag aldrig orka med. Du ska bara veta hur tacksamma vi är för att du visade oss hur det ska göras. Vad menar du? Vi var nämligen oskulder, sa vi i korus, och skrattade. Va det hade jag aldrig kunnat tro. Jag gjorde er väl inte illa hoppas jag. Lät det så? Nej i och för sej, nu går vi in och duschar va? Det låter som en bra ide. Höll vi med om. Vad som hände i duschen får ni läsa en annan gång. Fortsättning följer.

Kommentera Sexualundervisning