Sexualkunskapsprojektet del 3

Efter succén med kysslektionen tog vi det lite lugnare nästa lektion. Vi delade upp oss, jag med killarna och Katarina med tjejerna. Vi hade ju gjort en liten enkät den första lektionen för att bland annat ta reda på hur erfarna ungdomarna var. Det visade sig att bara fem i hela gänget hade haft samlag och ingen av dem var jättenöjd med hur det varit. De kände liksom för att börja om från början.
Jag och killarna diskuterade våra erfarenheter och tack vare den frimodiga och toleranta stämning som rådde, tordes alla berätta om sina framgångar och motgångar. Alla var överens om att kursen hittills varit toppen. Slutligen fick alla säga om de ville fortsätta kursen och om de var beredda på fler praktiska moment. Och det var de, väldigt beredda var de.
Samma tongångar hade hörts från tjejerna inne hos Katarina. Man var väldigt ivrig på att fortsätta, och tjejerna hade också berättat att de hade fantasier om olika av killarna, och tydligen även om mig.
- Bra, hade Katarina sagt. Det blir fint att höra mer om nästa gång när vi ska ha en kurs om onani. Då är vi också delade i tjejer och killar och jag är med er.
Jag var nog lite nervös inför onanikursen. Jag och tio killar, kunde det bli roligt? Själv är jag ganska hetero, jag har i och för sig ingen bögskräck, men jag tänder inte direkt på att se killar sitta och runka. Men det visade sig vara mycket lättare för killarna än för mig. De berättade om grejer som jag nästan hade glömt bort från tonåren, om grupprunk i omklädningsrum och till porrfilm.
Vi började prata om olika teknik, rent teoretiskt, och det visade sig att alla killar hade sina specialtéer. Många hade varit med om missöden som var roliga efteråt. Jocke Danielsson berättade om när han hade blivit överraskad av sin mormor en gång, som kom in i hans rum för att vattna blommor och inte trodde att han var där.
- Oj, här var det visst en annan blomma som växer, hade hon sagt och snabbt gått ut med ett stort flin i ansiktet och sedan aldrig nämnt något mer om händelsen, men Jocke hade skämts som en hund.
Per berättade om när han hade gjort det sju gånger på samma dag och sedan haft sånt skavsnår på snoppen att han inte kunnat göra det på nästan en vecka, och då hade han stora plåster på den…
Efter ett tag satte jag på den porrfilm vi sett förut och tyckt var någorlunda bra och efter ett tag började killarna ta fram sina ståndare en efter en. Vi satt där i halvmörkret och småonanerade allihop, och efter ett tag tittade vi mer på varandra än på filmen. Det var kul att se så många olika tekniker. Alla lärde sig något och prövade att göra som andra, inte alltid med något vidare resultat. Speciell uppmärksamhet väckte Christan Duvskär som var omskuren. Hans mamma var judinna, inte ortodox, men hade ändå drivit igenom detta eftersom hon ansåg det vara så praktiskt av hygieniska själ.
- Fräckt, tyckte de andra killarna.
Så småningom såg vi på filmen igen och runt omkring mig hörde jag hur en efter en nådde klimax och även jag sprutade efter att ha koncentrerat mig på en sekvens i filmen.
- Skäms ni nu, frågade jag, när alla stoppat in sin slaka snoppar och filmen var slut.
- Sluta nu, det var ju kul, ju, blev svaret.
Vi hade fått ta över ett rum som ”blivit över” långt uppe i det gamla ärevördiga gymnasiets huvudbyggnad. Där hade det en gång i tiden varit elevrådsrum och från den tiden fanns det ett par gamla soffor och några rätt nedsuttna fåtöljer. Katarina och jag hade jobbat där uppe ett par kvällar och gjort om rummet så det blev mysigt. Vi hade köpt små lampor med mjukt sken och målat väggarna. Det började faktiskt se ut som ett riktigt kärleksnäste.
Tjejernas onanilektion fick inviga ”Kärleksnästet”. Först hade Katarina berättat lite om vad man vet rent vetenskapligt om kvinnor och onani, att nästan alla tjejer gör det, att tjejer som onanerar mycket i ungdomen lättare får orgasm vid samlag, att det aldrig kan vara skadligt, att det inte ökar menssmärtorna som någon idiot hade lärt ut, osv.
Katarina hade frågat och det visade sig att alla tjejerna hade gjort det, och alla gjorde det regelbundet flera gånger i veckan utom två tjejer som inte riktigt tyckte det blev så skönt. Det var Terese Johansson och Malin Asp som inte var regelbundna masturberare.
Katarina hade med sig en ganska bra sexupplysningsfilm, amerikansk visserligen, men bra ändå. ”Mysteries of Love” hette den. I den fanns det ett ganska bra avsnitt om hur kvinnor masturberar och lite olika teknik, med och utan hjälpmedel. De tittade på den, och kommenterade tillsammans det de såg.
Ur sin väska plockade Katarina fram några dildos i olika utföranden och storlekar och det blev verkligen en uppsluppen stämning. Löskukarna gick runt mellan tjejerna och vägdes och klämdes på. Josefin stoppade på skämt in en realistisk variant i munnen och sög på ollonet, och tjejerna skrek av skratt och lite upphetsning.
- Jag vill bara säga, sa Katarina, att det är kul med sådana här, och man kan ha jätteskönt med vissa av dem, men inget, utom the real thing förstås, går upp mot de egna fingrarna, och inte ens den heller ibland.
- Kan inte du visa lite, frågade Linda.
- Vill alla det, frågade Katarina.
- Jaa, hördes det från samtliga tjejer.
Katarina såg sig runt omkring. Där satt tolv söta unga flickor med röda upphetsade kinder och ville att hon skulle visa på sig själv hur hon onanerade. Vilken situation!
- Är det alldeles säkert, frågade hon igen.
Jaaa, sluta tjata! skrek tjejerna.
- Ni ska ha klart för er att jag aldrig har gjort något sånt här tidigare inför så här många. Vi var ett gäng tjejer som några gånger onanerade tillsammans när jag var sådär 14-15 år. Det var ganska kul, men nu känner jag mig lite blyg.
- Vi älskar dig, Katarina, kom igen nu!
- Men jag känner mig dum om bara jag ska vara avklädd, kan inte ni klä av er i underkläderna i alla fall?
- Ska vi göra det tjejer? ropade Johanna.
- Självklart! sa Linda och alla flickorna visade tydligt att de var med på detta.
Snart satt alla i trosor och behå. Katarina tittade sig runt omkring. De var otroligt fina. Precis som i genomsnitt av befolkningen fanns där alla kroppstyper, från trådsmala till minst sagt mulliga, och alla såg glada och förväntansfulla ut.
Långsamt klädde Katarina av sig och för varje plagg som åkte av jublade tjejerna. När hon kom till behån tvekade hon, men kände en sorts exhibitionistisk upphetsning vid tanken på vad som komma skulle. Hur skulle eleverna reagera när de märkte att hon njöt av situationen?
Hon knäppte upp behån och lät den falla ner i knät. Hon rätade på ryggen och såg ut över flickorna.
- Så här ser jag ut.
- Vad fin du är, sa Lina. Jag skulle vilja ha sådana bröst.
- Dina duger nog som de är, Lina, sa Katarina. Jag ser fram emot att få se dem någon gång också.
- Du kan få se dem nu om du vill, sa Lina glatt.
Hon krängde snabbt av sig sin sportbehå och hennes ljust chokladbruna bröst med vårtor som mörkröda hallon tittade fram. Lina lyfte dem lite med händerna som för att visa upp dem.
- Lina, sa Katarina, du har verkligen ingenting att avundas som jag har. Du är ju helt… jag vet inte vad jag ska säga, jo, läcker är du, faktiskt.
Alla tjejerna instämde och Lina såg lycklig ut.
- Nu när jag och Katarina har tagit av oss, kan inte ni göra det också? sa Lina till de andra.
Snabbt försvann behå efter behå och fram kom bröst i av alla slag. Små, stora, bröst med lyft, bröst med häng, strutformade, päronformade, ja, alla sorters ungflicksbröst. Katarina såg sig om i rummet igen. I en halvcirkel runt om henne satt de tolv tjejerna i bara trosor uppe i soffor och fåtöljer. Det var en underbar syn, men skulle hon våga fortsätta?
Hon svalde.
- OK, då fortsätter jag väl då.
Hon reste sig upp och drog av sig trosorna. Flickornas blickar var som fastnaglade vid hennes sköte. När hon satte sig igen såg alla hennes kolsvarta könshår som var helt orakat upptill men ordentligt tuktat runt själva blygden.
Nät hon långsamt särade på benen hörde hon flera av tjejerna flämta till. Trots att Katarina var 10 år äldre än flickorna var hennes blygdläppar ljusröda som på en tonåring. Hon särade på blygdläpparna med vänsterhanden och då kunde flickorna tydligt se fukten nere vid slidmynningen.
- Vi har säkert alla vår egen personliga teknik och ni skulle säkert kunna lära mig en massa sköna saker, men så här fungerar det för mig. Ungefär som när vi övade att smeka runt munnen under kysslektionen så är hela området runt blygden känsligt. Om man börjar med att smeka runt här lagom mjukt, utanför blygdläpparna, så här… Det blir som ett förspel, liksom. En del tjejer är väldigt känsliga på brösten, och smeker dem först eller under tiden. Det brukar inte jag göra, men en del tycker att det är skönt.
- Det tycker jag, sa Johanna. Så här gör jag.
Hon vätte höger långfinger och pekfingers fingertopp med tungan och började cirkla med fingrarna runt de ljusröda bröstvårtorna på det ena av sina ljusa, små, nästan lite fräkniga bröst. Hon nöp lite i bröstvårtan som var styv och lång. Med andra handen knådade hon det andra bröstet med handflatan medan högerhanden nu sökte sig ner mot trosorna. Vid troslinningen hejdade hon sig och tittade upp.
- Herregud, vad gör jag?
- Nej sluta inte, Johanna, det var jättefint, sa lilla Jenny Davidson.
- Tack, men jag vill att Katarina ska visa nu.
- Jag tyckte också det var jättebra, Johanna, sa Katarina. Ni får hemskt gärna avbryta mig om ni vill säga eller visa något.
- När man sedan börjar närma sig klitoris, fortsatte hon, är det skönast om man är lite fuktig av slidsekret, ursäkta det tråkiga ordet. Om man inte är det kan man hämta det nerifrån öppningen här och är det torrt där också kan man sticka in ett finger och fukta det inne i vaginan. Låt gärna fingrarna cirkla över blygdläpparna och närma er klitoris. Det är det här en del killar har svårt att fatta, att man måste ta det varligt där först annars är det för känsligt, och som sagt, använd era egna safter som smörjmedel. Man kan sedan smeka klitoris med små snabba rörelser eller med långsamma, det beror på hur man känner det. En del tycker att det är skönt att sticka in ett finger i slidan, så här, samtidigt som de smeker kittlaren med andra handen. Det är skönt ibland, tycker jag.
- Är det skönt nu, Katarina? frågade Linda mjukt.
- Ja, det är det faktiskt, jag vet inte, jag känner mig nog väldigt trygg med er, sa Katarina.
En del av flickorna hade nu smugit ner fingrar och händer i trosorna och Katarina såg hur det rörde sig innanför.
- En del av er har satt igång ser jag. Jag tänkte att vi väntar lite med dildos och så. Jag sätter på den där porrisen som de flesta av er tyckte var rätt bra och så går jag omkring och tittar lite på hur ni gör och hur det går, är det OK? Det är jätteviktigt nu att ni säger till om ni tycker att det inte känns bra att göra det här. Ni vet att vi alla kommer att acceptera det.
- Jag är så dålig på det, klagade Malin Asp.
- Vill du slippa vara med? frågade Katarina.
- Nej, men du kommer att klaga på mig när du ser hur tafflig jag är.
- Nej, Malin, jag kommer inte att klaga, det lovar jag.
En efter en drog flickorna av sig sina trosor. Katarina gick naken fram och satte på filmen, med lite lagom högt ljud på. Belysningen i rummet var dämpad, och nu satt och halvlåg det helt nakna flickor överallt som smekte sig med alla olika sorts tekniker. Det var den vackraste och mest upphetsande syn hon hade sett i hela sitt liv. Alla dessa unga kvinnors sköten, ja, de var faktiskt riktiga kvinnor allihopa, bara yngre än hon. Johannas rödhåriga hårbuske på det vita venusberget, Linas trimmade svartkrulliga tofs över de chokladbruna blygdläpparna med rött innandöme, Josefins perfekta blonda fäll ovanför en ljusröd blygd där klittan lyste blank i det dämpade ljuset, Jolanas frodiga kropp med den mörka helt opåverkade busken.
- Vet du vad, Katarina? viskade Jenny Davidsson, fast så pass högt att alla hörde det. Vet du vad som är det bästa just nu. Det är att titta på alla andra, hur de ser ut, och hur de gör.
- Jag vet, viskade Katarina tillbaka. Jag känner likadant.
- Jag är inte lesb, fortsatte Jenny, men jag blir mer eggad av att se det här än av att se filmen.
Katarina gick runt bland flickorna, frågade lite mjukt hur det gick, och flickorna log och svarade, en del lite flämtande, att det var både skönt och spännande. Therese Johansson verkade ha hittat stilen, hennes finger cirklade i små rörelser på själva klitoris medan den andra handens två längsta fingrar strök upp och ner över blygden, och ibland försvann ett finger djupt in i hennes våta vulva.
- Går det bra nu, Therese?
- Jag har aldrig haft så skönt, Katarina, plötsligt visste jag bara hur jag skulle göra… åååhh… det är jätteskönt…
Thereses hela mjuka bäcken hävde sig och roterade och hon lyfte hela underlivet mot de bearbetande händerna. Katarina klappade henne på kinden, log och gick vidare.
Frida Borlén, en liten mullig tjej, med stora runda bröst och en mage som i reklamsammanhang hade framstått som fet men i det här sammanhanget bara var mjuksexig, hade redan nått klimax. Hon halvlåg i en fåtölj med röda fläckar på kinderna och tittade sig omkring med nästan sömnig blick medan handen smekte långsamt över magen i orgasmens efterdyningar.
Men när Katarina vände sig bort mot Malin Asp såg hon en flicka som inte var glad.
- Det funkar inte, sa Malin nästan snyftande. Jag vet inte hur man gör, jag blir helt desperat av det här…
- Tycker du att det känns fel att göra det här med alla andra? frågade Katarina.
- Nej, det är inte det, jag tycker om både det och filmen, när vi såg den häromdagen blev jag faktiskt jättepilsk, men nu händer ingenting…
- Vill du klä på dig och gå ut ett tag?
- Nej! Jag vill vara här, men jag vill att det ska kännas nånting!
- OK, då gör vi så här. Du får inte smeka dig mera nu, det är förbjudet säger jag. Nu lägger du dig bekvämt tillbaka här i fåtöljen, så här… Ligger du bra nu?
- Mmm…, jo…
- Ligg så att du kan se dig omkring och se på filmen, vilket du vill. Det du ska göra nu är att du ska helt släppa tankarna på att onanera själv, det är förbjudet som jag sa. Du ska bara ligga här och slappna av och titta på filmen och på de andra flickorna.
Katarina ställde sig bakom Malins fåtölj och började massera flickans axlar. Hon kände hur spänd Malin var, men allteftersom Katarina masserade och minuterna gick blev Malins nackmuskler allt mjukare och flickan började sucka av välbehag. Hon tittade ömsom på filmen, ömsom på de masturberande tjejerna och Katarina kände hur Malins andhämtning började bli tyngre.
- Jag… jag skulle vilja göra det nu…
- Nej, det får du inte! Katarinas röst var mjuk men bestämd, precis som hennes masserande händer.
Malin skakade resignerat på huvudet. Efter någon minut började Malins hand cirkla runt på hennes mage och smeka runt naveln, och hon knep rytmiskt ihop benen och släppte efter. Den cirklande handen sökte sig längre och längre ner och var nu ända ner vid den mörkblonda hårbuskens överkant. Hennes fingrar sökte sig in bland håren och tryckte ner mot venusbergets kulle. Katarina såg vad som höll på att hända men ingrep inte. Nu hade fingrarna nått ner till blygdläpparna och började en frenetisk dans över kittlare och blygdläppar. Plötsligt stelnade Malin till och hela kroppen hävde sig upp i en båge. Hon började skälva i en intensiv orgasm och handen kramade ner över hela skötet. Sedan föll hon ihop och låg alldeles stilla med slutna ögon. Katarina smekte henne över kinden. Då tittade hon upp och log.
- Varför gick det inte först, varför brukar det inte gå? frågade hon sakta.
- Du vill för mycket, sa Katarina, du känner krav på dig själv att ha skönt och är rädd för att det inte ska bli så och då låser det sig. Jag visste inte om det skulle funka så här men jag är glad att det gjorde det.
- Jag med, sa Malin och log, nu vet jag vad jag ska göra när jag kommer hem, och i morgon bitti, och…
- Akta dig för skavsår, sa Katarina och pussade Malin på pannan.
När min lektion med killarna var slut gick jag upp till ”Kärleksnästet” och väntade på att Katarinas lektion skulle vara klar. Jag satte mig utanför och väntade och efter ungefär tio minuter öppnades dörren och glada uppspelta flickor med röda kinder strömmade ut.
- Hej Micke, sitter du här? Du har väl inte tjuvkikat?
- Vad har du gjort med killarna idag? Inget otillåtet, va? (fniss, fniss)
- Glöm inte, Micke, händerna på täcket! (ännu mera fniss)
- Katarina väntar på dig där inne, hon behöver nog dig! (jättemycket fniss)
Så var de borta. Jag gick in i rummet. Katarina stod med ryggen mot dörren och höll på att spola tillbaka videon. Hon hade en topp på sig på överkroppen men bara trosor nertill. Jag gick fram till henne där hon stod och slog armarna om henne bakifrån och kysste henne i nacken. Fastän jag tillfredställt mig själv bara en halvtimme tidigare styvnade min kuk omedelbart och hennes trosklädda bak mot mig gjorde mig kåt och modig. Jag strök över hennes mage och upp under toppen.
- Hej, hur har det gått?
- Ja, nog har det gått alltid, för alla utom mig, svarade hon lite sötsurt.
- Nej men stackare, varför inte för dig?
- Jag var helt upptagen av att se till att alla tjejerna hade det bra, så jag hann inte med mig själv.
Min ena hand smekte över hennes mage och den andra handen hittade just ett bröst innanfär behån. Jag smekte det med full hand och kände hur bröstvårtan stod styv mot min hand.
- Åhh, Micke vad skönt, stönade hon, och jag kände hur hennes högra hand sökte sig ner i trosorna samtidigt som den andra kom vandrande bakåt och smekte min kuk utanpå byxorna.
Jag kände mot min arm ur hennes hand rörde sig allt snabbare innanför trosorna.
- Nu är det skööönt, ååhh, det har varit en fantastisk lektion… ååh, känn på min hand…
Jag la min hand utanpå trosorna ovanpå hennes hand som nu våldsamt bearbetade den våta och svullna blygden.
- Krama mitt bröst… nu kommer jag…
Hela hennes kropp skälvde och hon andades tungt. Sedan slappnade hon av, vred sig om mot mig och kysste mig.
- Vill du ha något också, Mikael?
- Nej, det var snällt tänkt, men jag har haft mitt och dessutom måste jag spara mig till jag kommer hem.
Innan vi skildes för dagen berättade vi vad som hänt på våra respektive lektioner. Jag gjorde några ärenden på stan innan jag åkte hem. När jag kom innanför dörren hemma hörde jag hur Anna hastigt avslutade ett telefonsamtal. Hon kom ut till mig och såg väldigt ertappad ut.
- Vem pratade du med, eftersom du ser ut sån där?
Hon rodnade ännu mer.
- Nej, ingen särskild.
- Hallå, tror du på fullaste allvar att jag skulle acceptera ett sådant svar?
- Jag får väl prata med vem jag vill!
- Jodå, det får du väl, men om du ser ut sådan där, då tror jag du måste berätta vem du har pratat med om vi ska hålla oss till vad vi kommit överens om.
Hon tittade ner.
- Kan du inte ta av dig och komma in först åtminstone, sa hon sen.
Jag tog av mig ytterkläderna och vi gick in och satte oss i soffan.
- Kan du inte gissa vem det var?
- Nej, jag har inte en aning!
- Jo, sa Anna, det var så här att Katarina ringde för att prata med dig om nånting, och jag sa att du inte kommit ännu. Sen började vi prata och hon berättade vad som hade hänt idag. Jag blev så, ja, jag blev så himla kåt när hon berättade, så jag började smeka mig själv och det hörde hon och ja, sedan pratade vi sex till det gick för oss.
Anna tittade upp på mig.
- Var inte arg, Micke, det var bara så upphetsande.
- Har jag anledning att vara arg, vill du lämna mig och flytta ihop med Katarina?
- Nej, din dumma pojk, det fattar du väl att jag inte ska, jag älskar ju dig, Åh, Mikael, jag vill två saker!
- Vad då?
- Ett, knulla med dig nu, och två, bjuda hem Katarina nån kväll.

Rösta på Sexualkunskapsprojektet del 3:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (27 röster, snitt: 3.78 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Sexualkunskapsprojektet del 3”

  1. Simula:

    Ahh, härligt. Det jag gillar extra mycket är att du hela tiden poängterar respekten och hänsynen. VArför har inte jag nån Katarina eller Anna i närheten? Eller Mikael …

Kommentera Sexualkunskapsprojektet del 3