Min dagisfröken delar gärna med sig, …

Min dagisfröken delar gärna med sig och de får aldrig nog.

Kapitel I
Trots att jag ställt upp vid ett stort antal tillfälle så verkade dagisfröken aldrig få nog. I början tycket jag att det hela var relativt spännande och jag ställde upp på hennes villkorslösa krav. Utan överhuvudtaget någon förvarning så kunde min mobiltelefon ringa. Och när jag svarade så hörde jag min dagisfröken säga, – Var är du? Jag visste att hon hade en otrolig förmåga att kunna lokalisera vad jag befann mig. Men kunde inte räkna ut hur. Tiden flöt på och kontakten höll i sig. Jag frågade aldrig något om henne med förhoppningen att hon skulle notera mitt ointresse. Vid det här laget hade hon på sätt och vis utnyttjat min välvilja att knulla henne, närmare ett år. Började så sakta att bli rädd för hennes outtröttliga aptit på min kompis. Jag vet med mig att jag är ganska väl utrustad, men detta har inte på något sätt vart avgörande. Inte vad jag tror i alla fall.
Hela den här historien startade för några år sedan och under en period trodde jag att det hade upphört. Tyckte t.o.m. att det lite snopet att inte veta varför. Jag fick förklaringen senare. Hon hade halkat omkull riktigt illa på någon jävla isfläck och brutet både arm och ben. Det var nu i början på vårkanten, jag hade blivit ombads att ta hand om en grannes post. Knallade fram mot brevlådorna, och lyfte locket på 96:an, då jag helt plötsligt hör något bakom mej. Där står inte bara min dagisfröken. I armkrok med henne står även en tjej från gymnasieskolan där jag vickat i drygt ett halvår. Båda två säger hej, och tittar mer på varan än på mig. Först visste jag inte riktigt vad jag skulle tro, men fick ganska snabbt för mig att Petra som flickan heter måsta ha pryat på dagiset. De knallade vidare utan att något mer vart sagt. Någon av de första dagarna i veckan därefter stod jag i aula förrådet då helt plötsligt jag hör Petras röst bakom mig. Jag vänder mig om med ett ryck, för att konstatera att hon dragit igen dörren en aning. Lite myndigt försöker jag förhöra mig om jag kan hjälpa henne med något? Då hon helt bryskt säger, – Du har knullat min mamma eller hur! Jag säger inte ett ljud men, min ansiktsfärg avslöjar väl allt. Varpå hon säger, – du rodnar!
Vänder mig om och fortsätter att se ut som jag letar efter något.
Jag fortsätter där jag var, trots att mitt fokus ligger åt Petras håll, till hundra procent. Jag hör mig själv fråga, – Kan jag hjälpa dig finna det du söker i förrådet. Varpå hon säger att det har hon redan funnit. Jag förstår vad hon menar men.

Jag har sökt dig sedan i måndags säger hon, varpå jag svarade men vi har ju setts i klassrummet, och hon kontrar direkt med, ensam. Okej säger jag och försöker åter få kontroll över händelsen. Vad vill du då, hör jag mig säga som den lärare jag är. Jag vill att du knullar mig också säger rakt ut, utan att genera sig det minsta. – Jaha säger jag med en ton som skall få det att låta som om jag tar det hela som ett dåligt skämt, – Här?. Nä då hon pekar på det gamla projektorrummet och säger – Där! Ja, visst, med allt folk som springer här hör jag mig själv säga. Och fortsätter med att du är ju trots allt elev här och jag är lärare, hon verkar ha alla svar, och hugger direkt som en huggorm. – Jag kommer sprida ut på hela skolan att du och mamma knullar. Samtidigt har hon halat upp en nyckel ur fickan och tagit de sju trappsteg upp mot projektorrummet. Samtidigt som hon väder på huvudet och säger, – Det är bara jag och vaktmästaren som har nyckel hit. Jag är elevrådsrepresentant som du vet, och har fått lov att använda detta rummet som mitt eget. Det visas ju aldrig film här på skolan så allt gammalt skräp är bortstädat fortsätter hon och går in genom dörren, med ett, – Kommer du? Jag tog det sju stegen upp till den gamla kamera rummet som numera vart utrustat med en sådan där gammal skolbänk i trä med lock och en enkel kontorsstol. Hon knäppte på belysnings knappen och ett rött ljussken spred sig i det lilla rummet som kanske var 2 gånger två meter i storlek. Detta ljuset hade de när det visade film här, förr i tiden fortsatte Petra som just hade kränkt av sig jackan och hängt upp den på en klädkrok som förmodningen används av den gamla maskinisten som visade filmer här. Ta av dig tröjan sa hon hastigt och gick ett steg mot mig. Hon tittade mig rakt in i ögonen, och sa, Jag vill se din stake! Jag försökte med ett bestämt nej samtidigt som hon la handen över gylfen, och smekte mig långsamt ner mot grenen. Den andra armen la hon upp på min axel och jag kände hur hennes hand tog tag i min nacke. Jag spjärnade emot men det hjälpte föga, helt plötsligt kände jag hennes mjuka läppar mot min mun och en spetsig tunga som försökte tränga isär mina. Rädslan för att någon skulle komma gjorde så att jag knuffade Petra ifrån mig och sa, – Tänk om någon kommer!. Petra var lika snabb igen, ingen kan komma, – Vaktmästaren är bortrest på kurs, och lektionerna har börjat och jag stänger just nu dörren hit upp. Snabbt som ögat drog hon igen och låste. Drog ut nyckeln och sa, – Nu behöver du inte vara rädd. Samtidigt började hon knäppa upp sina byxor, som var i tajtaste lagen, hon fick liksom skruva sig ut byxorna. Ett par minimala trosor syntes direkt och på råga av allt så verkade de vara helt genomskinliga. Jag kolla snabbt runt i rummet och kunde se hur det gamla optik hålen som används för filmvisning var igensatta med något. Hon drog av sig en ljusblå topp som var gjord i något mjukt material, och jag såg hennes lagom tunga byst gunga till. Jag kände hur min kompis reagerade, samtidigt som jag vart alldeles torr i munnen. Hennes bröst påminde väldigt mycket om mammans bröst, och hur de förmodligen hade sett ut i unga år. Hon behöll trosorna på, samtidigt som hon åter igen tryckte sig mot mig. Din kuk börjar bli hård, konstaterar Petra när hon utanför byxorna försöker få grepp om honom. Samtidigt känner jag hur hennes andra han frenetiskt letar efter knapparna i min gylf. Det tar bara ett par sekunder innan hon har knäpp upp gylfen och lycktas få ut kompisen. Hon sätter sig på huk framför mig och tittar. Helt plötsligt säger hon. Du var en stor rackare, samtidigt öppnar hon munnen och drar in huvudet mellan läpparna och tar ett stadigt grepp runt skaftet. Hon låter en bit till glida in i munnen, samtidigt som hon spänner till läpparna och stänger till ordenligt. Hon knycker till med huvudet ett par gånger. Hade jag stängt mina ögon hade jag kunnat svära på att det var min dagisfröken som just höll på att suga musten ur mig. Jag tittade ner på Petra och kunde se hur min kuk åkte ut och i hennes mun, hon hade sluta ögon och verkade njuta. Efter kanske en minut, ställer hon sig upp och vänder ryggen mot mig, lägger sig ned över den gamla skolbänken. Jag ser hur hennes trosor snävar till, och glider in mellan skinkorna på hennes riktigt väl tränade bak. Jag är bara tvungen att känna efter. Låter handen raskt glida ner över baken och snabbt leta sig fram till hennes vagina. Trosorna har lagt sig mitt i mellan hennes halvsvullna blygdläppar. Jag söker snabbt slidöppningen och känner att hon är inte bara våt, hennes unga saft har fuktat ned hela min hand på direkten. Hon kvider till lite grann när jag låter ett finger leta sig in. Hon är trång, riktigt trång tänker jag för mig själv. Men full fart på kompisen så stryker jag huvudet mot slitöppningens inre läppar. Hon glesar på benen en anig och jag känner hur hon öppnar sig. Hennes hand lyckas underifrån få tag på skaftet adlelse intill huvudet. Hon tar återigen ett kraftigt tag om kuken samtidigt som hon trycker till rejält med sin kropp mot kuken. Huvudet försvinner in mellan hennes fuktiga läppar samtidigt som hon släpper greppet. Hon väder på huvudet och säger jag trodde aldrig jag skulle få in den i min trånga fitta. Efter bara ett par juckande till sliter hon sig ifrån mig. Hon glider återigen när på knä och trycker in kuken i munnen, den är nu alldeles glansig av hennes egen sås. Hon suger nu i sig större delen, samtidigt som hon kramar om min pung. Funderar alldeles kort på var den här unga tjejen har lärt sig allt det här. Hon är ju nyss fyllda tjugo, och är verkligen känslig, när hon känner att jag är på väg att skjuta av min salva kramar hon till på samma sätt som hennes mamma brukar göra. Det bromsar direkt avlossningen. Nu lägger hon sig åter på bänken och låter mig se hennes ljusa fittberg lysa under trosorna. Jag tar tag i troskanterna på var däran sidan av hennes höfter och drar ner dem längs benen. Hon lyfter upp båda knäna för att vara hjälpsam, samtidigt som hon återigen blottar sitt venusberg. Hon är en äkta blondin tänker jag för mig själv då jag ställer mig själv på knä och låter mig väl smaka på hennes unga sav. Hon tar själv tag i den yttre regionen för att underlätta, undersökningen med min tunga. Jag är samtidigt tvungen att åter känna efter hur trång hon är. Ett finger slinker lätt in i hennes våta slida även två men det börjar bli riktigt trångt när jag kommer till tre. Fortsätter att slicka samtidigt som jag känner hur hennes klitoris svullnar. Helt plötsligt så öppnar hon munnen, och jag hör henne säga fortsätt.
- Fortsätt, samtidigt smiter slidan åt runt fingrarna som jag har kvar inne i henne. Försök med kuken säger hon helt plötsligt. Jag lyder hennes uppmaning. Ställer mig upp och hamnar med kompisen i exakt höjd för en liten påsättning. Trycker försiktigt kukhuvudet mot hennes slidöppning samtidigt som hon själv har dragit isär både yttre och inre blygdläppar. Jag ser tydligt det lilla hålet som skriker efter kuk, då jag sakta rör mig framåt mot slid öppningen. Trots att det nästan rinner ur hennes sköte så tar det kraftigt emot där jag trycker ollonet mot hålet. Hon hjälper till genom att själv spjärna mot med ena handen mot vägget ovanför huvudet. Ollonet försvinner in och jag förstår att hon känner av en viss smärta samtidigt som hon önskar mer. Vänta lite ber hon, samtidigt som hon nu ligger alldeles stilla. Jag känner hur hennes fitta har tagit ett riktigt kraftigt tack runt ollan kanten. Det är en ljuvlig känsla att stå där och titta ner och se hur hennes nakna fitta väntar på att få mer. Vänta lite säger hon igen. Jag håller upp båda hennes ben vid minna lår och höjer och sänker dem en aning för att fokusera henne på något annat än just fittan för något ögonblick. Och det funkar, jag känner hur hennes trånghet släpper en aning, så att jag kan trycka på igen. Ett par centimeter försvinner in samtidigt som jag känner hur slidöppningen flyttas längre in på mitt skaft. Det gick bra tänkte jag för mig själv, samtidigt som jag lyfter och sänker benen några gånger till. Nu ser jag hur, hon har lyckats ta till sig hela kuken. Helt plötsligt säger hon, Nä jag tror inte det funkar din kuk är alldeles för grov för min lilla trånga fitta, – Jag hatar den säger hon i nästa andetag. Inga problem säger jag tröstande, känn med handen.

Hon låter handen glida ner mellan benen, för att konstatera att hela kuken är försvunnen in i henne. Jag tittar på henne och ser ett förnöjt leende. Jag har äntligen lyckats säger hon i nästa andetag och börjar sedan gunga och skruva sig fram och åter. Jag tittar själv ner mot hennes fitta och ser hur min stake åker ut och in i henne med en lugn och försiktig takt samtidigt som hon kniper runt den med fingrarna. Nu får du knulla på, uppmanar hon mig, och har tydligen intagit en lite kaxigare attityd efter sitt lyckande försök. Jag ökar taken och känner allt tydligare hur hennes fittmuskler masserar min kuk. Det börjar bli dags att skjuta igen och en stillsamfundering infinner sig direkt skall jag eller inte. Det blev inte mer än en tanke, när jag kände hur flera veckor sparad säd försvann i hennes fitta. Hon blundade fortfarande, när hon säger att det var första gången hon haft en riktig kuk i fittan. Låt den vara kvar ett tag ifall det inte funkar ingen. Jag kan inte låta bli och fråga vad hon menar med riktig kuk. Då hon plötsligt säger att jag brukar sno till mig mammas lösa kuk när hon är på jobbet. Hon har den i en låda vid sängbordet. Jag smörjer ned den med läppglans innan jag trycker in den. Har försökt ett par gånger utan med det funkar inte. Däremot har jag sett hur mamma håller på, sedan hon blev ensam, ibland på natten har hon smugit upp för att kolla om jag sover. För att sedan smyga tillbaka. Men jag vet vad hon sysslar med. Hon brukar dra igen dörren fast inte helt. Och jag kan se hur hon lätt trycker upp den där gummikuken i fittan. – Och du skall veta att hon kan ta den där bak också. När jag hör henne stöna på lite grann någon timma efter vi lagt oss fortsätter Petra, antar hon att jag sover. Det är ganska lätt att smyga dit också fortsätter hon, när hon kör runt den där lös kuken i fittan låter den som man går omkring med fötterna i ett par våta skor. Det riktigt plaskar. Ibland har jag till och med smugit upp när jag hör hur hon drar ut lådan. Då kan jag se hur hon smörjer in gummistaven med något som jag inte riktigt fått reda på ännu. Då börjar hon med att suga och slicka på den samtidigt som hon leker runt med andra handen i fittan, efter ett tag trycker hon in gummistaven och låter den sitta där samtidigt som hon masserar sig själv. När det går för henne så burkar hon dra ut gummistaven för att stöta in den där bak. Och då verkar hon få ännu fler utlösningar. Har vissa mornar efter hon dragit till jobb, gå in på hennes rum, lyfter och känner under täcket. Man kan tro att hon råkat pissa ner sig. Jag vet, tänkte jag för mig själv samtidigt som jag kände hur jag höll på att svullna igen. Petra hade kåtat upp mig genom sin historia. Hon märkte direkt att så var fallet. Och säger, – Tur att du redan har kuken på rätt ställe. Jag började så sakta på att knulla henne igen, och kände hur hennes trånga vagina blir allt mer varm och blöt. Vad skön säger helt plötsligt Petra, med ett leende på läpparna. Nu tar jag själv ett litet försiktigt grepp runt skaftet och låter den glida full ut. Hon tittar med stora ögon på mig samtidigt som hon säger, – Nej. Jag kör då in kompisen igen, ända in till roten och hon ser förvånad ut. Vad enkel du kunde kör in kuken i mig igen. Visst sa jag, din slida har vant sig vi min stake nu. Jag knullar på och märker hur Petra börjar himla med ögonen. Känner hur musklerna i hennes vagina kramar runt staken samtidigt som jag skjuter av salva två, långt in i hennes djupa grotta. Välsmord med både hennes och min egen saft drar jag ut den och håller den mot hennes bak. Hon säger inte ett ord utan lyfter upp både benen mot min bröstkorg. Jag trycker försiktigt ollen mot hennes anus. Men stoppar där. Hon sätter sig upp på bänken och säger äntligen har jag fått knulla på riktigt. Mina kompisar säger att de aldrig får orgasm när de knullar men det tror jag att jag fått. Jag nickar utan att säga ett ord. Nu måste jag gå säger hon, min ”hål” timme är slut och jag skall ha lektion nu.

Vi tar på oss kläderna och med ett kort hej drar hon iväg. Nu startar mitt huvudbry. Fan kan någon hört hur jag knulla en av skolans elever. Tänk om hon talar om nämner detta för dagisfröken.

Kapitel II
Det går ett par dagar och allt är lugnt. Inga konstiga mobilsamtal, och Petra ser jag bara som hastigast i matkön. På fredag däremot hör jag bakom mig Petra säga, vi ses i aulan. Jag vänder mig emot henne och är på väg att avspisa då jag ser att detta är totalt lönlöst, hon har redan halat upp nyckeln, och går med raska kliv förbi mig i riktning åt aulan. Jag hinner inte protestera när jag väl kommer i aulans förråd har hon redan öppnat till det gamla projektor rummet, och är på väg in. När jag kliver in drar hon igen dörren, och låser med nyckeln, som får sitta kvar i hålet. Hon börjar redan ta av sig kläderna och jag tänker för mig själv att hon är mamma upp i dagen. Snabbt tar hon av sig blusen, så man se hennes blottlagda bröst. Hon har lika dan BH som mamman, brukar ha konstaterar jag för mig själv, när hon säger känner du igen den. Vi har samma storlek fortsätter hon, fast hennes är lösare, men det vet du ju redan säger hon i samma andetag. Stora vackra, med mörkbruna vårtgårdar, och styva vårtor, jag blir kåt av bara denna synen.

Hon drar ner byxorna som är av mjukis modell och visar att hon dagen till ära är utan trosor. Sedan böjer hon sig ned mot väskan och gräver runt ett tag, för att helt plötsligt ta fram en lös kuk som verkligen är av modell större.

Den här är mammas, säger Petra, och jag tänker för mig själv att båda två måste vara lite smått tokiga. Och om mamma saknar den då säger jag försiktigt, varpå hon svarar att mamma är hos sin syster och kommer inne för än sent i kväll. Mammas syster bor nästan i Gävle, säger Petra och överlämnar gummistaken till mig. Hon lägger sig försiktigt på mage och ber mig testa om jag kan köra i gummi staken i henne. Nä det där fungerar inte. Jag märkte direkt hur det lilla råttan knep samman käften. Jag la mig på knä framför henne och gav ett rejält slick på fittan. Samtidigt som jag säger du måste värma upp fittan rejält innan du ger dig på en sådan där stav. Varpå Petra kontrar med att det behöver ju inte mamma. Jag vet, tänker jag för mig själv. Hon tar med enkelhet emot hela min hand och kniper till runt handleden som en handboja. Jag fortsätter bearbeta hennes slidöppning och märker hur den sakta börjar bli så där läskigt våt som bara Petras mamma brukar vara. Tro nästan hon ligger och fantiserar. Det rinner på bra och jag känner själv hur jag kan trycka in tre nästa fyra fingra i hennes råtta som nu börjar be om kuk. Jag tar gummistaven och trycker den försiktigt mot slidöppningen. Mitt slickande har gjort rejäl nytta. Han tar nu emot gummikuken, om än mycket försiktigt. O vad skönt utbrister Petra som helt plötsligt skakar i hela kroppen. Skakningarna pågår säker i tio femton sekunder, då hon helt plötsligt säger, hjälp min att stå upp. Jag är på väg att dra upp gummistaven då hon säger, – Nä låt den vara. Nu står hon framför mig med benen ganska brett isär. Jag ser den del gummistaven som sticket ut ur fittan på Petra när hon sätter sig ner på huk och sliter upp knapparna på min gylf och drar ut min kuk som nu intagit ungefär samma storlek som den där gummistaven. Petra trycker direkt i kuken i munnen och börjar suga av all sin kraft. Hon får in mer hän hälften, och det är mer än vad jag sett tidigare kvinnor lyckas med. Hon suger med varierad takt och jag känner ett grymt välbehag blandat med rädsla för att bli upptäckt. Märker hur Petra andhämtning ökar och hur hon själv samtidigt kör gummistaven ut och in i sin egen fitta. Tror fan att den här lilla damen är lika kåt som sin mamma. Återigen märker jag hur Petra börjar skaka, samtidigt som hon reser sig upp, och korsat sin ben och kniper åt runt gummistaven som hon har långt uppkörd i fittan. Nu lägger hon sig ned på golvet i det lilla rummet.

Hon ligger på rygg särar på benen och jag ser hur gummikuken fortfarande fyller ut hennes vagina till bristningsgräns, jag drar ut attrappen samtidigt som hon lyfter sitt sköte mot mig. Jag lägger mig mellan hennes lår och trycker mjukt in min lem i hennes nyblöta fitta. Hon tar emot hela med en gång och det överraskar henne tydligen. Var på hon säger. – Fick du in hela din kuk, och säger, -Jag du tog emot hela. Jag jobbar nu metodiskt, pumpar på den trånga fittan. Det tar inte många sekunder innan jag kommer. Hon känner tydligen hur det pulserar in min kuk varpå hon säger att jag vill ha mer av din kuk. Hon glider undan och vänder på sig. Hon ställer sig på knä och ber mig att försöka att ta henne där bak igen. Till min stor förvåning är hon jätte sölig i baken. Jag stryker min kuk längs hennes bak och märker att hon har bestrukit bakdelen med någon form av olja. Den doftar någon jag inte kan sätta namn på. Trots detta känner jag att oljan gör nytta. När jag försiktigt tycker ollonet mot hennes anus samtidigt som hon särar på benen, märker jag att ollonet lätt lider in och att hon kan ta emot mer. Samtidigt märker jag hur hon själv har fått tag på gummistaven, med ett rejält tryck så har hon kör in den i sin vagina igen. Jag fortsätter att trycka på med min kuk och sakta men säker försvinner allt mer och mer av kuken i henne. Vänta säger hon plötsligt. Hon vrider på huvudet och frågar. _ Har du inne kuken i mig nu? Jag nickar, och hon fortsätter, har jag gummikuken i fittan. Jag nickar igen, och märker hur hon skarkar till än mer än vad hon gjort tidigare. Jag hinner inte spruta henne i baken innan hon faller ner helt platt på magen med en stor gummikuk uppkör rakt in i fittan. Tror fan att den där gummikuken säker är bort mot tjugo fem centimeter lång och säker bortåt sex, sju, kanske rent av 8 centimeter i diameter. När jag håller min egen kuk ovanför gummikuken så är helt plötsligt min stake mindre. I min väska säger hon plötsligt där hon ligger med morsans gummikuk i fittan. Det ligger våt servetter där, torka av din kuk. Jag vill ha mer. Samtidigt som jag böjer mig mot hennes västa och plockar upp en burk med våt servetter ser jag hur Petra åter igen börjar bearbeta sin fitta med gummistaven. Är du inte klar snart säger hon när hon för en sekund håller upp. Gummikuken är så jävla stor att hon måste spreta rejält med båda benen. Hon tittar på mig samtidigt som hon kör gummistaven ut och in, hon ser hur jag torkar av min egen staken med mjuka fina rörelse. Var på hon säger du får fan inte runka, dig själv, hon sliter ut gummikuken och säger helt plötsligt ledigt för riktig sprutkuk. Hon läger sig på sidan och jag sätter mig över hennes egna men och riktar in kuken mot slidöppningen. Den här gången är det inte trögt. Det är bara jävligt plaskblött och varm. Knulla mig nu säger Petra som har fört upp gummikuken mot munnen och slickar på den som den vore en klubb. Jag är fortfarande väldigt upphetsat av hennes beteende, vilket innebär att jag åter igen fyllet upp hennes fitta med varm mysig manssaft. Gott säger hon. – och fortsätter, – Det här lilla kåta flickan vill ha mer. Jag drar ur kuken, och hon vänder sig om och trycker in den i munnen. Nu suger hon så det gör ont. Allt fortare och fortare, håller upp en sekund och säger mer. Den där massagen fortgår till jag åter känner hur den hårdnar, vilket hon också gör. Hon suger nu ändå hårdare och jag känner hur delar min sats trycks ner i halsen på henne innan hon får ut kuken som fortsätter att spruta henne i ansiktet. Jag är nöjd nu hon säger hon plötsligt, och kysser kuken mitt på huvudet. Även denna gång skils vi åt med bara ett hej då.

Kapitel III

Det går säker en vecka innan jag, ser Petra nästa gång. Det är vi busshållplatsen, vi är båda på väg ifrån stan. Jag frågar av ren artighet hur det står till. Varpå hon säger att hon haft svullen fitta och ont i flera dagar efter vårt senaste knull. Jag bryr mig inte om att svara. Helt plötsligt kommer en väninna fram till Petra, varpå jag kan dra. Nu går det säkert en vecka innan jag hör något från de två knull sugna damerna. Jag börjar nästan att misströstar när telefonen ringer och jag hör den bekanta rösten. Det är dagisfröken som frågar vad jag befinner mig. Och det klart nu vet hon väl allt. Men nä, det verkar inte så. Vad gör du säger hon på sitt vanliga ganska bestämda sätt. Varpå jag själv svarar, inget speciellt har just satt på TV, varpå hon säger att jag skall ta på mig och gå bort mot bussen. Fan jag sitter det där jävla greppet och vågar inte säga nej. Tänker lite på Petra om hon kan ha sagt något, men det verkar inte så. Dessutom erkänner jag nog lite grann för mig själv att det är mer upphetsande att knulla Petra än hennes mamma. Jag sätter på mig träningsoverallen, och drar ned mot bussen. Har inte mer än lämnat villaområdet för än jag hör en bil strax bakom mig. Jag vänder mig om och där sitter. Hmm! Min dagisfröken. Jag önskar ibland att jag aldrig hade utsatt henne och hennes kompis för den där kuppen vid taxistationen. Jag går runt bilen och sätter mig på passagerare sida. I dag är jag jävligt kåt säger den där dagisfröken samtidigt som jag känner hur det hugger till i mitt egen underliv. Vart åker vi säger hon till mig men jag svarar inte. Hon börjar kör mot åsen förstår jag efter bara ett par minuter. Efter ca. en kvart så parkerar hon bilen på samma ställe som tidigare. Hon lättar på kappan och jag ser att hon endast är iförd BH och trosor. Hur fan, tänker hon? Om det är poliskontroll vad fan skall hon göra då. Jag skiter i vilket. Jag känner igen underkläderna. Fan det är ju inte klokt de verkar ha samma storlek på kläder, samma tycke och smak för kuk, och verkar vara helt ovetande om allt. Klättra över, och lägg dig där bak säger dagisfröken. Jovisst bara att lyda. Jag kryper mellan sätena, när jag känner hur hon tar tag i mina byxor. De glider ner på knäna, och av hur enkelt som helst. Efter bara en minut sitter hon som en igel rund min kropp och suger kuk som aldrig förr. Hon stöna mer högljutt än vanligt, och stönar, varje gång hon trycker kuken långt ner mot halsen. Jag försöker kolla vem av dem båda som lyckas få in mest kuk i munnen. Och konstaterar att mamman vinner. När hon känner hur kukhuvudet börjar pulsera slutar hon direkt. Hon lägger sig försiktigt ner på ryggen jag förstår att hon fortfarande har ont efter ben och armbrott. Hon ligger på rygg och lutar huvudet mot en kudde som är gjord av samma tyg som flispläden vi ligger på. Jag ser hur hennes fitta redan har savat ner de genomskinliga trosorna som Petra hade på sig. Hennes välrakad råtta spänner under tyget på trosorna då hon ber mig om hjälp med att få av dem. Samtidigt som jag grejar med trosorna grejor hon till med kudden. Och när jag väl tittar upp så drar hon fram gummistaven, som Petra hade djup in i fittan bara för ett par dagar sedan. Har du sett säger hon, det här är vad jag brukar roa mig med när jag blir bestulen på knull. Har du sett något liknade frågar Petras mamma. Varpå jag säger nä. Känn på den säger hon och räcker fram den till mig. Den är större än din kuk. Fortsätter hon, samtidigt som hon lyfter isär benen. Hon känner i fittan på sig själv och säger här behövs ingen olja, jag är lika drypande våt som vanligt, känn, säger hon uppmanande, och jag lägger min kupade hand runt hennes venusberg. Hon drar isär benen lite till och ber mig trycka i gummistaven i fittan. Inget motstånd alls hennes fitta tar emot gummistaven i sin helhet, och det är som Petra sa, det plaskar om mammas fitta när hon kör med staven. Och det där var verkligen sant. Jag sitter på huk med båda händer runt gummikuken, och kör in den i sin helhet i fittan på min dagisfröken, hon har stängt ögonen och njuter i fulla drag. Jag känner hur hennes fittsaft stänker över mina båda händer och under gummikuken rinner det ner mot hennes analöppning. Fortsätt skriker hon ut. Nästan rent besatt av gummikuken skruvar hon sig samtidigt som jag juckar på med staven.

Helt plötsligt säger hon nu, ta ut kuken och ge mig din hand. Jag drar ut gummikuken och trycker försiktigt min hand mot hennes fitta. Drar ihop fingrarna en aning vid själva mynningen men när handen passerat så sluter vaginan sig om handleden och hon tjuter av vällust. Samtidigt som hennes sprut fitta duschar mig i ansiktet. Jag njuter också och känner att jag är grymt när att skjuta fast hon bara tagit några få sug. Hon skruvar nu försiktigt runt och tar tag i kuken för att föra den mot sin mun då den skjuter av en salva rakt upp mot hennes ansikte, hon har fullt upp med att få in det mesta i munnen, tror nästan hon fick utlösning igen. Nu kryper hon upp sakta mot ryggstöden för att kunna ta spjärn och uppmanar mig att ta henne rejält i fittan, med gummikuken. Hon ligger nästan på sidan och blottar sin vagina öppning rakt mot mig och gummikuken. Jag trycker dit den som inget ting. Tror aldrig jag kommer att få uppleva detta igen. Hon är otrolig. Den nakna fittan fullständigt skriker efter kuk, fast den är full, fittsaften rinner ur henne som en dåligt stängd duschkran. Hon särar lite till på benet och jag ser att hennes anus nästan är öppet. Knulla du också uppmanar hon. Varpå jag kryper närmar och hon hukar samman för att gummikuken inte skall vara i vägen. När jag trycker mitt nedsölade ollon mot hennes anus, så slukas det direkt hennes fittsaft fungerar som glidmedel. Jag lyckas trycka in betydligt mer i min lilla dagisfröken än i dottern. Hon stönar högljutt när jag knullar på. Gummikuken rör hon själv lite försiktig i början, men tempot ökar alt eftersom, men inte ut och in som man skulle kunna tro, nä hon skruvar liksom runt den som en slev. Det går allt fortare och det beror väl förmodligen på att hon känner hur mitt ollon pulserar. Då drar hon ut gummikuken och grabbar tag i min stake och för in den i fittan. Jag tror hon kommer direkt. Hon har lyckats få in hela gummikuksollonet i munnen, samtidigt som jag spruta hela fittan fyll med varm och mysig sperma. Hon ligger kvar med gummikuken i munnen en lång stund innan hon tar ut den och säger, – Du är duktig på att knulla. Nu har jag så jävla ont i benet så jag måste hem och ta värktablett säger hon. Och avsluta med kan jag ge dig lift. Hem säger jag förstrött och hon släpper av mig alldeles där grusvägen börjar. Det har mörknat. Och jag ser hur bakljusen på hennes bil försvinner rönt backkrönet. Har kanske gått 25 meter när jag hör Petras röst bakom mig. Hallå, det är jag ropar hon och springer i kapp. Vad du på bussen sa hon, – Nä kompis gav mig lift till stora vägen. Vi är nu i höjd med träddungen där jag knulla hennes mamma första gången. Varpå hon pekar och säger, – Kom låt oss stå där och snacka en stund. Hon tar mig under armen och vi går mot dungen. Väl där känner jag hennes han över mina träningsbyxor. Och en sekund senare så håller hon ett kraftig tag runt själva skaftet. Hon drar ner byxorna en bit och sätter sig på huk och drar in kuken i munnen. Redan efter ett par djupa drag tar ut kuken igen och säger, – Den smakar fitta. Va! hör jag mig själv säga och försöker låta överraskad. Ja, fortsätter Petra den smakar exakt som den gjorde efter du knullat mig i fittan. Har du knullat säger hon med besvikelse i rösten. Jag svarar inte, men känner hur min stake svullnar i hennes hand, det gör hon tydligen också, och för den åter igen in i munnen. Efter ytligare ett par kraftiga sug säger hon, du har vart och knullat mamma, jag känner igen doften från hennes säng. Du verkar hon inte bry sig. Hon suger på med ett härligt tempo och jag känner mig helt plötsligt o knullad. Dra upp kjolen skall du få ett sprut i fittan säger jag samtidigt som hon fortsätter att suga allt hårdare. Nu ställer hon sig upp och vänder sig mot trädet, drar upp kjolen över trosorna och böjer sig framåt. Lyfter troskanten åt sidan så jag ser slidöppningen glänsa i eftermiddagsljuset, tycker mig kunna skönja hur fittsaften rinner längs hennes ena lår. Jag sätter ollonet mot slidöppningen, och trycker till lite försiktigt. Fittan öppnar sig direkt och tar emot resten också, samtidigt som jag hör Petras röst säga fick jag in hela kuken med en gång. Är hela inne, i det läget sprutar jag Petra rakt in i fittan och hon njuter förhoppningsvis av min säd. Ett par juckande till innan hon vänder sig om och stoppar kuken i munnen och suger av saften. Efter någon minuts bearbetning säger. Tack för att jag får suga din kuk och för att du knullar mig. Vi ses i skolan i morgon säger hon och drar iväg med snabba steg ut på grusvägen och försvinner.

Kapitel IV
Jag minns väl den kvällen. Jag stod kvar med jogging byxorna hängande ner på knäna innan jag sakta drog på mig dem igen. Det har gått flera månader sedan den eftermiddagen då jag fick möjligheten att sprida min säd i både dagisfröken och hennes dotter. Jag och Petra umgås allt mer, och nu liknar vi mest ett vanligt par, åtminstone i andras ögon. Jag har lyckats få ett vikariat på en annan skola, vilket innebär att jag slipper gå omkring med skräck för att bli upptäckt.

Petra bor väl mest i mitt hus trotts att det bara är någon kilometer bort till hennes mammas. Mina grannar har väl inte sagt något men jag kan se hur främst gubbarna med en viss avundsjuka i ögonen spanar i Petra när hon går upp för trappan i mitt hus. De har väl märkt att hon är bra mycket yngre än jag.
På ytan och i grannarnas ögon verkar ju allt som vilken relation som helst. Vad de inte vet är att min dagisfröken passar på att komma förbi lika ofta när Petra inte är hemma som när hon är det. Petra hade väl mer eller mindre bott hos mig ett halvår innan dagisfröken, knackade på första gången då Petra inte var hemma. Hon visste mycket väl att Petra inte var hemma, hon hade just skjutsat henne till skolan. Själv satt jag och förberedde morgondagens lektioner med min nya klass. Med ett kort hej så vart hon inne i huset, och började ta av sig kappan. Som vanligt så bar hon ett topp som förmodligen var två nummer för liten. Jag avgudade fortfarande hennes mjuka hängande meloner. Jag hade vid det här laget knullat hennes bröst hur många gånger som helst, och visset att hon hetsades mycket av detta. Hon brukade själv trycka samman brösten runt kuken, det ända hon brukade se och märka var när det ganska ofta blåste av en härlig salva med manlig säd i ansiktet. Jag är kåt sa hon helt plötsligt, när hon fortsatte att ta av sig kläderna. – Var kan vi knulla undrar hon försiktigt då jag ber henne att följa med ner till bastun. När vi passerar mitt kök tänder jag ljuset för att grannarna skall tro att vi sitter där. När vi kommer ner i källan så har hon krängt av sig vart ända plagg. Bastun är helt kall som övriga källaren, och det märks direkt på hennes nakna skin, hon får gåshud över hela kroppen, och vårtgårdarna drar samman och vårtorna är säker två centimeter långa. Jag knäpper på bastun och leder Petras mamma vidare mot duschen. Det varma vattnet ger effekt med en gång. Jag ser hur hon njuter av värmen. Jag tar raskt av mig kläderna, och går in och ställer mig i duschen jämten henne, samtidigt som jag tar en stor klick med duschtvål i min hand. Hon ryser till av den kyliga tvålen men känner ändå snabb ett välbehag när jag smeker henne över ryggen och ner. Hon lutar sig mot dusch väggen och särar en aning på benen för att jag skall kunna tvåla in hela hennes kropp. Jag smeker in tvål runt hennes slida men kan inte urskilja om det är fittsaft eller tvål som gör att min hand glider omkring mellan benen på henne. Hon böjer sig än mer fram och hukar sig ner lite grann för att trycka mot min hand som smeker henne. Helt plötsligt märker jag en hand till som smeker fittan, och det min dagisfröken som knullar sig själv med handen. Samtidigt som vi båda smeker hennes vagina andas hon lugnt och stilla.
Jag ser mig själv omkring i badrummet, jag söker någon som kan vara till vår hjälp när jag helt plötsligt lägger ögonen på den tomma Coca-Cola flaskan. – Vänta lite säger jag och tar ett par steg mot bordet där vi satt och groggade i Lördags. Jag tar flaskan och vänder direkt tillbaka till duschen. Tror knapp att dagisfröken märkt att jag slutat masserat hennes fitta. Hon fortsätter själv helt oberörd av att jag står och tittar. Jag fyller upp den stora Colaflaskan med riktigt varm vatten. Innan jag sätter mig på huk. Jag trycker åter min hand mot hennes slidöppning, och drar isär hennes svullna blygdläppar, själv, fortsätter hon att massera valnöten, samtidigt som hon drar isär benen ännu mer. Jag sätter flaskan på plats och trycker sakta till. Med förtjusning ser jag hur halsen på flaskan försvinner in i hennes grotta, och sakta kan jag trycka in flaska, tills den är som mest bred. Där sitter den bra och jag hör hur hon kvider av sin första orgasm. Kom vi går in i bastun säger hon direkt när hon hämtat sig. Hon drar själv ut flaskan, och ler mot mig. Bastun börjar bli varm, i bästa fall har den nått 40 grader, men det är mycket bättre än källaren i övrigt. Hon befaller mig att sitta upp på bänken högst upp, och väl där tar hon tag i skaften och lutar sig själv fram med ansiktet mot min kuk. Hon tar in ollonet i munnen och står helt still, mellan mina ben, då jag helt plötsligt känner hennes tvålade finger trycks in i mitt anus. Hon suger till rejält runt kuken, samtidigt som hon börjar jucka med huvudet. Hon har otrolig sug, jag känner nästa med en gång att mitt blod pulsera. Jag närmar mig utlösning, när hon som vanligt kniper till för att stoppa. Hon hänger sig över nedre bänken och säger knulla mig. När jag ställer mig bakom henne och börjar trycka mitt ollon mot slidan så tar hon runt skaften och trycker upp kuken mot baken i stället. Jag låter mitt ollon föras in i hennes bak i stället samtidigt som jag återigen känner hur hon rent hysteriskt masserar sin egen valnöt. Hon märker direkt att jag är på väg med min salva då hon rycker till och frilägger kuken med en vår handduk som ligger jämte henne torkar hon raskt av kuken och placerar den vid slidöppningen och uppmanar mig att spruta fittan full. Jag kör in min kompis så långt det går och står helt still samtidigt som säden fyller hennes fitta med värme. Bra säger hon helt plötsligt och ber mig att ta henne med handen. Jag lägger mig på knä bakom henne och trycker lätt in hela min hand i hennes slida. Jag fortsätter att trycka försiktigt och tänker lite på hur lång gummikuken är.

En bit till tänker jag för mig själv när hon stönar högljutt utan att protestera, halva underarmen kan hon ta innan det är stopp, hon juckar vild och jag känner hur hela hennes fitta biter sig fast i armen. Hon får rejäl kramp i fittan och jag förstår att hon får en sådan där otrolig orgasm som jag bara sett henne få. Hon nästan ylar samtidigt som hon försiktigt låter min hand glida ur henne.
Hon väder sig mot mig och säger, – Du är det bästa knull jag någon sin haft, och jag är glad över att det är du som tar hand om min dotter. Jag står helt tyst. Säger för mig själv, – Är jag otrogen eller, är det kanske inte mer än rätt att jag även knullar Petras mamma. Vi är ju trots allt mer åldersmässigt lika än Petra och jag.

När jag ser tillbaka på den tiden som varit så kan jag inte säga mer än att jag måste vara en av de lyckligaste männen som finns. Vi brukar äta söndagsmiddagar tillsammans men ingen av dem lotsas om att de älskar samma kuk. Ofta sitter jag med halvstånd under bordet och fantiserad. Egentligen minns jag inte riktigt vilket år det var jag lurade dagisfröken på knull, men så här i efterhand så medger jag gärna att det är det bästa jag någonsin gjort. Petras mamma, börjar bli äldre, men hennes kåthet har inte minskat det minsta, hon är lika plaskvåt i fittan som hon var första gången jag knulla henne. Och det tänker jag nog göra fram tills den dagen hon ber mig sluta. Petra känner givetvis till att jag knullar hennes mamma, ibland flera gånger i veckan. Men det verkar finnas accept för denna delning. Men tydligen inte för någon annan. Jag tror till och med att Petra är lite svartsjuk, för ibland när jag går i väg till skolan säger hon – Du får inte knulla någon annan.

Rösta på Min dagisfröken delar gärna med sig, …:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (25 röster, snitt: 3.80 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

2 svar to “Min dagisfröken delar gärna med sig, …”

  1. Den kåte:

    Helt rätt, alla lärarinnor säger det tar vi om igen.

  2. Simula:

    Fruktansvärt dåligt språk som drar ner betyget. Det är ingen lärare som har skrivit detta! Och därmed försvinner illusionen. SYnd: Sen är det det här med styckesindelning. Nytt stycke när någon säger nåt, är det enklaste. Ganska ointressant på det hela taget. Inte mycket känsla men mycket slaskande och knullande, lämnar mig torr.

Kommentera Min dagisfröken delar gärna med sig, …