Den stränge arbetsgivaren del 3

Nu har det äntligen gott en vecka och det är dax för mig att arbeta igen. Min arbetsgivare ringer strax före tre på eftermiddagen och vill att jag ska börja mitt pass tidigare för att han ska iväg på ett viktigt möte före han far och bastar. Jag skyndar mig att sminka mig och tar bussen till fina kvarteret. Jag ringer på och Herrn kommer och öppnar. Han visar in mig och ber att jag tar av mig alla kläder så att jag kan prova mina nya arbetskläder innan han ska iväg. – Men först ska vi prova den här, säger han och visar mig en liten manick som ska sitta på klitoris och fästs med remmar runt midjan. Till denna manick hör en fjärrkontroll som han ska styra vibrationerna med. Sedan får jag ta på mig ett gulligt litet förkläde och bröstsmycken som man fäster med små klämmor i bröstvårtorna. – Detta är allt du får bära i kväll och fjärrkontrollen tar jag med mig, jag vill ju inte att du ska göra nått du inte får i smyg här, är det förstått?sa han och vred om bröstsmyckena så det gjorde ont.
-Ja,herrn sa jag med en ynklig röst.
När han gick använde han sin fjärr och vibrationerna mot klittan fick mig att bli kåt.Äntligen slutade det och jag kunde återgå till mina sysslor.det var räkcocktail och små smörgåssnittar. Till detta skulle det serveras vin. Det var mycket att göra så det tog tid. När klockan började närma sig sju var jag fortfarande inte klar utan hade all disk ogjord, då känner jag hur det börjar pirra på klittan och jag förstod att Herrn var på ingående. Jag skyndade mig allt jag kunde men när det rasslade till i dörren var jag fortfarande inte klar. Jag var tvungen att släppa allt för att ta emot herrarna i dörren. Ikväll var det bara Herrn och en till gubbe som jag skulle passa upp på. När jag hade hängt upp deras kläder tittar Herrn strängt på mig och frågar vad jag har sysslat med hela eftermiddagen när jag inte ens hade hunnit diska. Jag stammar fram att jag har försökt att arbeta snabbt men att det var så mycket som skulle göras ikväll. -Jag ber så hemskt mycket om ursäkt Herrn, jag ska jobba bättre nästa gång. -Ursäkten godtas inte, jag ska tänka ut ett lämpligt straff åt dig, men det tar vi senare.
-Nu är vi hungriga så du får servera oss i vardagsrummet och sen kan du gå och göra klart i köket.
Jag gjorde som han sa och medans jag fixade disken så lekte Herrn med fjärren, bara för att pina mig mer. Fittan blev alldeles blöt och mjuk av vibrationerna som pirrade till då och då. När jag var färdig satte jag mig ner för att vänta på nästa uppgift. Det dröjde en stund innan Herrn ropade på mig. Jag gick in i rummet där dom satt och åt och verkade väldigt uppsuppna och glada. När Herrn såg att jag kommit sa han åt mig att gå ner i källaren och vänta utanför dörren till dom kom ner. Jag gjorde som han sa och gick ner och satte mig på stolen. När dom kom ner förde han in mig i “lekrummet” och satte på mig en ögonbindel. -Nu tror jag att du inte behöver den här mer ,sa han och tog av mig klitorisstimulatorn. Min vän här har vissa önskemål av den här kvällen bl a är det han som utdelar straff om det blir några, det är upp till dig att sköta dig och vara riktigt lydig, är det förstått?
-Ja, Herrn
-Då så , meningen är att polarn sitter och tittar på när jag knullar dig och om du stönar,kvider eller om det går för dig utan tillåtelse blir du bestraffad, förstår du vad jag säger?
-Ja ,Herrn.
Jag fick börja med att lägga mig på mage och puta med ändan så mycket jag kunde. Bröstklämmorna gjorde sig påminda när jag låg där på mage. Jag kände hur Herrn började sticka in Kuken i fittan på mig och började jucka med långa drag så hela fittan skälvde. Jag var så kåt men kunde inget säga, Efter en stund drog han ut sin hårda kuk ur mig och det blev alldeles tyst i rummet . Jag tordes inte röra på mig för jag tänkte att det var nog en test för att se om jag var lydig. Klick, klick lät det och jag förstod att dom hade tagit fram en kamera, Guud så pinsamt. där låg jag med ändan i vädret och en fitta som var kåt och svullen och dom knäppte kort på hela härligheten.-Det är bara för privat bruk säger Herrn, jag måste ha och titta på i bland när jag är ensam. Sedan kröp han ner i sängen igen och beordrade mig att suga på kuken. Jag gjorde som han sa och sög kuk tills det gick för honom.
-Åååaaoooo Gud så skönt skrek han när det gick för honom i min mun. Jag måste få slicka fittan på dig nu när du har varit så duktig så ska du också få ha det skönt. Men du får inte röra dig eller låta när det går för dig, annars blir det bestraffning. Jag fick lägga mig på rygg med en kudde under ändan så att han kom åt bättre. sedan kände jag hans varma tunga när den virvlade försiktigt över klitorisen, Åh gud vad skönt jag kom på en gång i hans mun men jag kunde inte låta bli att stöna högt när det gick för mig. Jag hade nästan glömt att det var en till i rummet men nu gjorde han sig påmind när han harklade sig och sa att nu ska han se till att bestraffningar blir utdelade. Jag hade ju inte varit så tyst som jag skulle. Jag darrade när Herrn band fast mina händer i sängstolparna sen tog han mina ben och band fast dom så att jag låg vitt uppfläkt med knäna nästan vid örona. Fast det nyss hade gått för mig så kände jag att det pirrade till i fittan av spänning, vad ska hända? Någon hällde olja över mina lår och ända och smorde in fittan. Sen hör jag ett dovt surrande ljud och känner hur nån stoppar in en löskuk i fittan, den växer och växer tills den nästan håller på att spränga mig.Det är en sån som man kan pumpa upp så att den fyller upp hela fittan.
-Så där nu ska du få en behandling som du inte glömmer i första taget , säger han och börjar föra dildon in och ut i fittan . Snabbare och snabbare . Det gör ont , smärtan tar över och kåtheten jag kände för en stund sedan försvann. Han håller på en stund och sedan säger han att detta är bara början. först knullad av en plastkuk sedan piskad av ett riktigt björkris. så ska olydighet stävjas hos uppstudsiga anställda.Han tog fram björkriset och började piska mig på låren, ändan,brösten och inte minst på den redan ömma fittan. Jag kände att Herrn låg brevid mig och vrd på bröstklämmorna så jag visste inte vad som var smärtsammast, riset eller klämmorna? – Har du fått nog? Ska du göra exakt som vi säger hedanefter?
_Ja, ja jag lovar , sa jag.
Tårarna rann efter mina kinder och Herrn strök sakta bort dom.
Jag kände hur repen lossades och hur Herrn strök mig sakta över håret när han sa att jag skulle få lite tröst.
Båda männen stod på knä framför mig och erbjöd mig sina kukar som tröst. Jag tog den ena i munnen och började att suga på den sedan den andra . Min behandling av dessa hårda kåta kukar gav snart resultat och båda sprutade samtidigt i min mun, på mina bröst och över min mage. Sakta smorde jag ut sperman över min kropp och kåtheten började komma tillbak.
-Nu vilar vi oss en stund och ser på film föreslog Herrn. Sagt och gjort , vi la oss alla tre i sängen och Herrn knäppte på tv-n. Där såg jag mig själv liggande i sängen kåt och blöt. Uppfläkt med fittan i vädret. Jag fick se allt dom hade gjort med mig under kvällen och det gjorde mig ännu mer kåt.Herrn plockade av mig bröstsmyckena och började att suga på bröstvårtorna ömsomt lent och mjuk ömsomt hårt . Det gjorde mig så kåt att jag glömde tid och rum ,fittan behövde få en utlösning. Men jag tordes inte ge mig hän. Herrn märkte hur jag led av hans behandling och sa åt mig att om det går för mig så blir det nya bestraffningar. Han slog av tv-n och frågade vad jag tyckte.-Jag blev kåt , svarade jag.
-Det förstår jag nog, du är en riktig kåtslampa.
-Nu ska vi knulla din kåta fitta och spruta våran sperma långt upp i dig, förstått?
-Ja,Herrn. Jag var glad att smärtan hade gått över men samtidigt var jag rädd att jag inte skulle kunna hålla mig .
Dom tog mig i en vanlig missionär, knullade mig snabbt en och en och sprutade i fittan så det bara rann sperma om den.Jag lyckades hålla mig från att komma. Sedan tyckte Herrn att jag kunde få ha min utlösning nu men att jag måste fixa den själv. det kändes lita ovant att låta två karlar se på när jag onanerade men jag var tvungen. Jag fick välja mellan en stor svart löskuk eller en mindre rosa böjd G-punktstimulator. Båda såg frestande ut men jag valde den rosa. Herrn satte sig i sängen och bad mig sätta mig framför honom. Han tog tag i mina ben och hjälpte mig att hålla i sär dom sen gav han mig massagestaven så jag kunde börja.Samtidigt hade den andra tagit fram kameran och började filma. Jag tog massagestaven och började gnida den mot klitoris. Åh vilken känsla,sakta förde jag in den i fittan och letade upp min g-punkt. Vrom,vrom med en pulserande vibration mot G-punkten gick det inte att hålla sig längre. Jag struntade i bestraffningar nu måste jag komma. Aaaahhh ,Guuud, Åh Fittan drog ihop sig i kramper medan den förlösande orgasmen sprutade ur den. Gud vilken underbart lång och kraftig orgasm jag fick. Jag tordes inte se på Herrn av rädsla att jag skulle ha misshagat honom på något sätt. Men han bara log och strök mig över kinden.
-Kom nu så klär vi på oss och du ska få gå hem nu men först vill jag tala med dig.
Jag tog på mig mina vanliga kläder och gick upp tillsammans med de båda herrarna. Herrn visade in mig på sitt kontor och bad mig sätta mig.
-Jag har en annan vän som har arbetat som sjukgymnast och gått i pension för ett par månader. Nu känner han att han måste ha något att göra och undrar om du vill komma till honom en gång i veckan och låta han massera dig, skulle du gå med på det?
-Ja ,sa jag . Visste att jag inte kunde neka men det var ju snällt av Herrn att fråga först.
-Då så , då kan jag säga åt honom att du kommer på måndag klockan sju.
-Ja, sa jag och gick till bussen. Öm och nyknullad som jag var så stod jag i bussen hela vägen hem.

4 svar to “Den stränge arbetsgivaren del 3”

 1. Mm…:

  En fyra snart ;) ?

 2. cia:

  jag längtar efter fyran, något så upphetsande har jag ej läst på länge

 3. sören:

  det var bra var tvungen runka min hårda kuk, hoppas del 4 ger tjejen en brutal omgång gärna ett kompaniknull

 4. Vickan:

  Mycket bra, var tvungen att ta fram dildon och köra ut och in i min blöta fitta.
  Var ett tag sedan man var så upphetsad.
  Väntar med spänning på en fyra…:)

Kommentera Den stränge arbetsgivaren del 3