Sexualkunskapsprojektet, del 8

Detta är en direkt fortsättning av den sista långa lektionen i Projektet, början finns i del 7.

Några minuter senare var jag klar och satt ner på sängkanten bredvid Katarina som också var klar. Några par kysstes och smektes och skrev fortfarande men så blev alla till slut klara. Nu får ni ta av er lapparna och läsa, sa Katarina. Alla satte sig och läste och alla såg glada och ibland överraskade ut. På min lapp fanns bland annat denna inskrift med en kvinnlig handstil: “Du är söt och lite sexig, när jag blir stor ska jag kidnappa dig och ta dig till en stuga i skogen och oavbrutet älska med dig i 10 dagar, sen kan du gå hem med din lem!” Niklas Eng, en ganska tystlåten och rätt överviktig kille kom fram till oss med ett blygt leende. Han visade oss rodnande vad som stod på hans papper: “Niklas, din kropp är mjuk och din snopp är hård, jag gillar dig, jag skulle nog vilja vara ihop med dig. ” Vill du att vi ska fråga vem det är? frågade jag. Nej, jag måste väl fråga själv, sa han. Han stod en stund och samlade mod och sedan sa han så att alla skulle höra: Jo, det är någon som har skrivit väldigt. väldigt bra här och. och att hon skulle vilja vara ihop med mig. Jag skulle vilja veta. ja, helt enkelt, vem är det? Det dröjde någon sekund, sedan sa Josefin: Det är jag som har skrivit det. Jag gillar dig, Niklas. Mannekängsnygga blonda Josefin! Och blyga lite tjocka Niklas! Helt underbart! Alla tjoade och visslade och Niklas visste inte var han skulle ta vägen. Även Josefin rodnade och såg lite bortkommen ut för en gångs skull. Jag ringer dig när vi kommit hem, sa hon sedan och gruppen lät höra förtjusta ljud igen. OK, sa Niklas och gick för att sätta sig igen. Han tordes nästan inte titta på henne, men halvvägs stannade han, tittade upp på henne och sa: Jag har drömt om dig hela det här året! Då höll taket på att lyfta sig därinne så glada blev alla över denna söta förveckling.

När alla läst färdigt sa jag: Vi tänkt prata med er om misslyckanden idag. Allt har ju gått så bra här och alla är glada och nöjda men så är det inte alls alltid med sex. Många tjejer och kvinnor får aldrig orgasm under samlaget och många killar får inte upp den fast de vill jättemycket. Och ibland försvinner känslan mitt när man håller på och så kan det bli väldigt fel. Det ni måste veta är att det här är vanligt! Alla råkar ut för det ibland. För killar är det speciellt fånigt när man kanske mer eller mindre tjatat sig till samlag och när man sedan ska till är den alldeles slak. Jag tror killar lider mer av de här misslyckandena än vad tjejerna gör. Vi diskuterade om de här sakerna en stund och det blev en bra diskussion. Alla diskuterade lugnt och sansat och det verkade som de förstod och var beredda på att sexlivet ofta inte är så lyckat. Det kändes mycket speciellt att sitta i en ring allihop och prata utan några kläder på. Speciellt, men efter ett tag väldigt naturligt. Kilarnas lemmar hade temporärt slaknat och stämningen var för ett tag inte så erotikmättad som den ofta var här uppe i Kärleksnästet. “Paren” hade satt sig tillsammans, det vill säga Lina och Linda som alltid satt tillsammans men också Niklas och Josefin som satt och höll varandra i handen, nästan lite blygt. Och vad såg vi nu om inte ett tredje par! Kanske inspirerade av Niklas och Josefin satt också Calle Kovacs och Jenny Davidsson och höll om varandra. När diskussionen började kännas klar sa Katarina: Jaha, hörni, ska vi sluta nu? Nänänä, så lätt kommer ni inte undan, sa Johanna. Vad är en sexualkunskapskurs utan oralsex och samlag? Vi kanske kan berätta lite, försökte jag lamt. Ni har faktiskt lovat, sa Christian Mattila. Nej, Christian, det har vi faktiskt inte alls, sa Katarina, och jag kan inte lova att vi klarar av att göra något sådant inför alla er. Det kanske blir just ett sådant misslyckande som vi har pratat om. Ja, men OK, då får vi se det, sa Johanna. Det är så här, sa Katarina. Jag och Mikael har aldrig haft samlag med varandra och aldrig haft sex med munnen heller. Vi är tända på varandra men vi är inga liveshow-artister. Ingen av oss har gjort något sådant här inför andra tidigare. Men du har rätt att momenten ska ingå i kursen, och jag vill gärna pröva om det går. Wow, bra Katarina! hördes det från alla håll. Ja, fast vi är två om det och jag vet inte om Mikael ställer upp, fortsatte Katarina oberört. Hon vände sig till mig och såg mig rakt i ögonen och böjde sig fram så att våra läppar möttes helt lätt. Gör du det, frågade hon mjukt. Jag ska försöka, sa jag och det behövdes inte mer än ögonkontakten och att känslan av hennes läppar mot mina för att min nyss så slaka kuk skulle börja resa lite grann på sig. Kolla, han får redan stånd, hörde jag någon tjej viska. Katarina släppte mig och vände sig mot ungdomarna. Jag tror att vi skulle behöva vara lite privata några minuter, sa hon. Jag vill att ni vänder er bort eller blundar eller något annat, men att ni respekterar oss och att vi får vara utan bevakning några minuter. Kan ni göra det? OK, visst, vi gör allt för er. Vi tittade ut över rummet. Ja, faktiskt, ingen verkade tjuvtitta. Katarina vände sig mot mig igen. Vill du? viskade hon sakta, och smekte mig på kinden. Ja, jag vill, vill du? Det märker du väl, sa hon. Hennes tunga fuktade läpparna och vi lutade oss fram och tungorna möttes, först trevande och sedan allt hungrigare. Hennes hand smekte mig nerför bröstet, ner över magen, in under pungen och slöt sig sedan mjukt om min lem. Medan vi fortsatte att kyssas smekte jag hennes bröst och hon runkade sakta min kuk som nu växt sig riktigt stor. Jag tycker mycket om dig, viskade jag. Kom ihåg att vi inte tappar bort varann under tiden för då kanske det inte går bra. Jag tycker om mycket om dig och här ska minsann inte tappas bort någonting, svarade hon tyst. Jag smekte nu hennes rygg och stjärt och hon satte sig upp på knä i sängen och jag kände mellan hennes ben och hon var redan alldeles fuktig. Hon stönade när jag smekte hennes mus. Ååh, Micke, nu ska jag snart suga dig, jag har längtat efter det. Men jag vill börja, sa jag, jag vill slicka dig först! OK, bara vi börjar snart. Katarina tittade ut över Kärleksnästet och sa lite högre: Nu får ni titta igen. Hon fortsatte: Det är inte lätt att prata samtidigt som man blir så upphetsad som jag håller på att bli nu, men jag ska försöka. Hon hasade sig upp så att hon halvsatt lite snett upp mot väggen. Hon placerade en stor kudde som vi hade i sängen under stjärten och sa lågt till mig: Börja nu, men ta det lite lugnt, jag vill inte att det ska gå för mig nu. Jag la mig mellan hennes utbredda lår och kysste, slickade och smekte allt närmare hennes vidöppna sköte. Vi har ju pratat och övat hur man smeker en tjej eller sig själv om man är tjej. Att slicka följer ungefär samma principer. Gå inte rakt på direkt och ta det mjukt i början. Jag hade nu nått upp till hennes mus och särade på hennes blygd med två fingrar. Med ett mjukt långt slick ända nerifrån och upp inledde jag behandlingen. Katarina stönade till men fortsatte: För de flesta tjejer är det väldigt skönt att bli slickad, kanske är sex med munnen till och med skönare för tjejer än för killar. Men det är viktigt att hålla kontakten, annars kan det bli lite absurt och avtändande att det ligger någon och slörpar mellan benen på en. Men jag kan berätta att det är. ååhh, Micke, vad skönt. det är väldigt skönt nu. Han slickar. först runtom över blygdläpparna, och prövar. åhh prövar med tungan lite i själva öppningen. Sen gick han upp och började slicka med mjuk tunga runt klitoris. ååhh, det gör han nu, ser ni vad han gör, det är ååh. det är skitskönt. nu måste du sluta snart Micke, annars går det. OK, lite till då. åååhh nu suger han på själva klitoris, ser ni. nej. nu. sluta nu, du måste sluta nu. Jag satte mig upp och Katarina såg på mig och andades tungt och vi log mot varandra. Jag satte mig gränsle över henne och lyfte upp henne mot mig och vi möttes i en hungrig kyss. Hon stack ner en hand och runkade prövande några tag på min ståndare. Vi avslutade kyssen och satte oss med armarna om varandra på sängkanten. Runt omkring oss satt ungdomarna och smekte varandra och sig själva. De flesta killar hade bultande stånd och många fick sina kukar smekta av villiga tjejhänder. Flickorna hade röda kinder och smekte sig själva sakta och njutningsfyllt eller fick samma behandling av någon pojke. Bara Niklas och Josefin satt helt lugnt hand i hand. Men de såg ut att trivas gott i det som pågick runtomkring dem. Ja, det blir inte några långa demonstrationer, sa Katarina. Som sagt, vi är vanliga amatörer. Jag hoppas i alla fall att ni såg lite och uppfattade vad som är viktigt. Jag kan inte lova er, tjejer, att det alltid kommer att vara så här skönt för er som det var för mig. Jag känner mig väldigt trygg med Mikael, och det är förutsättningen för att det ska bli skönt. Och nu ska Micke få det skönt! Jag satte mig upp mot ena sänggaveln och min kuk stod som ett spett. Jag såg hur flickorna i rummet fixerade den med sina blickar och det gjorde mig fruktansvärt kåt. Katarina kom närmare mig och böjde sig ner mot min kuk men just som jag trodde att hon skulle börja vände hon sig mot ungdomarna och sa: Att suga av en kille är något som man kan ha väldigt olika inställning till och alla olika inställningar måste respekteras; jag hoppas att ni fattar det, killar. Det måste få komma när det kommer och kommer det inte får man försöka acceptera det, helt enkelt. Hon gjorde en liten paus för att låta orden sjunka in. En del tjejer tycker helt enkelt att det är motbjudande och vill inte göra det alls. En del tjejer gör det ganska gärna men vill absolut inte ta sperman i munnen när den kommer. En del tjejer tar satsen i munnen någon gång när de är extra upphetsade och en del tjejer tycker att den här (hon tog ett grepp om min stake och skakade den) är den bästa slickepinne som finns och dricker sperma som om det vore ett livselixir. Alla måste respekteras. Själv tillhör jag den näst sista gruppen. Jag tycker väldigt mycket om att suga men gillar inte alltid att ta satsen i munnen och jag vet inte hur det blir idag. Hon böjde sig ner mot min bultande lem, och tittade sedan upp mot mig och log hemlighetsfullt. Nu är vi där, Micke, jag har längtat efter detta. Vill du att jag ska suga på din stora kuk? viskade hon så tyst att jag tror att bara jag hörde det. Ja, snälla, gör det, jag har också längtat, viskade jag tillbaka. Hon böjde sig ner och lät tungan göra en lång njutningsfull slick längs skaftet. Min ståndare tog nästan ett skutt av glädje och jag försökte koncentrera mig på att prata om det som hände. Att bli sugen måste inte alltid gå till orgasm. Det är nästan vanligare att använda det som ett förspel. Precis som Katarina sa om att bli slickad gäller det att man har lite kontakt, annars kan tändningen försvinna. Ohhh. jäklar. vad skönt. ! Katarina hade låtit tungan pensla runt ollonet, speciellt runt nederkanten och på baksidan och det var väldigt skönt, men när hon sedan lät sina varma mjuka läppar glida nerför ollonet var det chockartat skönt, det var därför jag avbröt mig. Ursäkta. om jag inte kan prata riktigt sammanhäng. ande. det är så skönt. ! Det är skönt att bli slickad runt ollonet, men skönast är att bli sugen. Men tjejer. akta tänderna, ollonet är lika känsligt som eran klitoris och det är. åhh. vad gör du. ååh, Katarina det är skönt. jo, det är avtändande när man blir rispad av tänderna. Försök inte med det där som står. som finns i porren att man ska ta. ollonet ner i halsen, det kan gå riktigt snett, det funkar. ååh Katarina, du är. underbar., ursäkta, det funkar inte att ta ner den i halsen om man inte övat jättelänge. Under tiden som jag försökte prata hade Katarina sugit in mitt ollon i munnen, vridit munnen runt på ett obeskrivligt sensuellt sätt och medan hon tittade upp på mig hade hon låtit läpparna glida upp igen och tungan svepte över toppen innan hon åter lät läpparna glida ner och nu sög hon i ett snabbare tempo som om hon ville att det skulle gå för mig så fort som möjligt, och det var det på väg att göra. Nej. du måste sluta nu. så. sluta nu. ! Katarina släppte min kuk med munnen och kom upp över mig och vi förenades i en kyss. 69:a, Mikael, en 69:a, en liten stund bara, så de får se, viskade hon i mitt öra. Jag hasade ner till mitten av sängen och Katarina vände sig så att jag plötsligt såg rakt in i hennes öppna sköte samtidigt som jag åter kände hennes mun kring mitt ollon. Jag tog om hennes stjärt och drog ner hennes blygd mot min väntande tunga och begravde ansiktet i allt det mjuka våta doftande som var kvinnokön. Jag sög på hennes blygdläppar och lätt tungan vispa runt klitoris och kände hur det darrade till i hennes kropp och för ett ögonblick upphörde hennes ivriga slickande. Jag fortsatte och plötsligt vred sig Katarina ur mitt grepp och den underbara kåtmuffen försvann ur sikte. Nästan yrvaket satte jag mig upp bredvid henne och kramade henne ömt och vi kysstes och kände smaken av varandras och våra egna kön. Jag vände mig till ungdomarna som satt tysta och smekte sig själva eller varandra. Jag ber om ursäkt att det blir så lite av varje, men jag, och Katarina också verkar det som, vi blir så upphetsade så vi kan inte hålla på längre med varje grej för då kommer det att gå för oss. Jag hoppas att ni uppfattade lite av Katarinas sugteknik, den är fantastisk, ta gärna efter den, tjejer, om ni skulle tycka om att suga en kille. Ställningen där vi gjorde det skönt för varandra samtidigt kallas för 69:an, men det vet ni antagligen, fortsatte Katarina. Den kan vara väldigt eggande ibland. Det finns två nackdelar med den. Dels kan man känna sig lite isolerad där man ligger och bara ser den andres könsorgan och det kan vara svårt att kunna koncentrera sig både på att göra skönt för honom och att njuta själv. Såg det skönt ut? Det såg helt läckert ut, sa Frida Borlén. Synd att man inte får pröva. Din tid kommer nog, Frida, svarade Katarina. Mår ni bra, sötnosar, har ni det skönt? Ja, snälla fortsätt! Kan ni inte göra det riktigt nu? Katarina och jag såg på varandra. Var det dags nu? Skulle vi fullborda vår förening inför dessa ungdomar? Jag tog Katarinas ansikte mellan mina händer och kom närmare henne. Nu såg vi bara varandra. Vill du? Vill du? Ja! Jag vill också, jag vill ha dig inne i mig! Efter den kyss som följde vände sig Katarina till ungdomarna och sa: Vi får nog ta pratdelen nu innan, för jag klarar inte av att prata en massa medan jag älskar, och inte Mikael heller, tror jag. Som vi sagt tusen gånger är vi inga proffs och har aldrig älskat med varandra tidigare så ni får inte tro att vi kommer att hålla på jättelänge och göra en massa akrobatiska saker. Men vi ska försöka visa de tre vanligaste ställningarna och jag ska säga något om dem. Hon sträckte ut en hand och strök upp och ner över min kuk som fortfarande stod. Den första ställningen vi ska visa är “ridställningen” det vill säga när tjejen sitter över mannens lem. Den är oftast bäst för tjejen, hon kan lätt bestämma tempo och precis hur långt hon vill att lemmen ska komma in. En del tjejer använder den för att själva kunna kontrollera smärtan när oskulden ska väck. Nackdelen är att man inte får kroppskontakt över hela kroppen. Sedan ska vi föröka oss på att jag blir tagen bakifrån. Det är ofta väldigt skönt och en del hävdar att det är den mest naturliga ställningen, eftersom den används i djurvärlden. Nackdelen är också här att man inte får kontakt ansikte mot ansikte, kropp mot kropp. Vi ska avsluta med den så kallade missionären. Vi människor är ensamma om den ställningen som påstås ha att göra med att slidans vinkel är annorlunda hos oss. Den har förhånats ofta och för en del kvinnor är den inte bra för att de inte får rätt stimulans. Men för de flesta människor är den oslagbar i längden. Man kan kramas och kyssas, ha ögonkontakt om man vill och smälta samman med kropparna. Men alla ställningar är värda att pröva och det finns många fler än de här.

Under tiden som Katarina la ut texten runkade hon sakta min kuk och jag smekte henne på magen och lät ibland handen glida ner i det mer än fuktiga skötet. Katarina var beredd på samlag, åtminstone rent fysiskt. Nu skulle det ske, det som vi hade fantiserat om och längtat efter i flera år. Och det skulle ske inför ögonen på tjugotvå elever som betraktade oss med stor förväntan och med upphetsade blickar. Nästan alla tillfredställde sig själva eller smekte den som satt bredvid, mjukt och sexigt. Jag kysste Katarina och hon besvarade kyssen hungrigt. Nu skulle inget stoppa oss längre, nu skulle vi ända fram. Jag la mig på rygg på sängen och Katarina satte sig grensle över mig. Så hade hon suttit en gång för vad som kändes som länge sedan, men då hade hon haft trosor på sig. Nu kände jag hennes våta mus mot min kuk som låg upp mot min mage i bultande stånd. Katarina böjde sig ner mot mig och jag mötte hennes bröst med öppna händer och hennes tunga med min. Våra ögon möttes och hon satte sig upp igen och höjde sig upp. Hon sträckte ner en hand och tog tag i min kuk, smekte den kärleksfullt några gånger. Med ett fast grepp om den smekte hon sig själv i den våta skåran med min ståndare. Det var vått och mjukt och gott och Katarina stönade av kåthet. Nu satte hon ollonet mot sin kärleksgrottas öppning och precis så här långt hade vi gått förut men inte längre. Retsamt långsamt lät hon sig sjunka ner så att ollonet försvann precis innanför mynningen till hennes vulva. Hon höjde sig igen så att den nästan gled ut och upprepade detta några gånger. Med ett stönande lät hon sig sjunka ner så att min kuk trängde ända in i hennes så långt det gick. Med sugande, skruvande, långsamma rörelser knullade hon mig. Hennes händer smekte över mitt bröst och jag höll om hennes stjärt. Så tog vi varandras händer och jag juckade upp mot henne. Det dröjde inte länge förrän jag kände hur sperman började samlas som en glödhet lavaklump nere i kukroten. Katarina hade slutit ögonen och hennes kropp dansade upp och ner över mig. Det. det räcker, viskade jag ansträngt. Katarina öppnade ögonen igen, böjde sig ner över mig och bet och nafsade i mitt öra och viskade: Jag vill att du ska ta mig bakifrån, jag vill känna din stora hårda sköna kuk komma in i mig bakifrån i mitt våta hål, du ska ta mig ordentligt så att jag aldrig glömmer det! Jag hade hört Katarina prata när hon varit kåt tidigare men aldrig på det här sättet. Hon klev av mig och ställde sig på alla fyra beredd med baken svankande upp och jag ställde mig bakom henne, tog ett stadigt grepp om hennes stjärt med ena handen och med den andra styrde jag min kuk in i hennes vulva. Den gled in hela vägen och med båda händerna runt hennes stjärt började jag knulla henne. Jag är inte alls för brutal sex på något sätt men det var uppenbart att Katarina ville bli rejält påsatt bakifrån. Med långa intensiva tag och med ökande tempo styrde jag min kuk in och ut ur hennes fitta. Katarina började stöna i takt med mina knulltag. Åhh. ååhh. ååhh. jaa. jaaa. Åhh. Micke. skönt. åhhh. åhhh. så. skönt. jag. kommer. snart. åhhh. åhhh. sluta. sluta. nu. Jag drog mig ur hennes sugande, mjölkande fitta och hon la sig på rygg och sträckte upp armarna mot mig. Där låg hon under mig, alldeles öppen för mig, hennes famn och sköte, läppar och ögon väntade på mig. Jag sjönk ner över henne och vi möttes i en omfamning och utan att jag styrde den gled min lem in i hennes våta grotta. Den kramade om min kuk och var trång och mjuk på samma gång. Vi låg nästan alldeles stilla och för ungdomarna måste det ha sett ut som om inget hände. För oss kändes närheten, sammansmältningen som om vi tillsammans var en vulkan strax innan utbrottet. Hennes fitta kramade min kuk med små rörelser som inte syntes utåt och jag rörde kuken bara någon millimeter in och ut. Jag kände hur mitt ollon växte inne i henne och det kändes som det blev stort som ett päron. Våra tungor dansade runt varandra och vi ömsom blundade ömsom såg varandra i ögonen. Jag kände hennes kropp mot mig från våra lårs möte, över hennes bäcken där jag vilade, upp över magen och upp till de mjuka brösten vars vårtor mötte mina. Hon höll om min stjärt och sakta började vi röra oss mot varandra med små rörelser. Nu var rummet borta, det fanns bara hon och jag. Långsamt, långsamt ökade vi tempot och våra sköten rörde sig i allt större rörelser mot varandra, men fortfarande sög hennes fitta sig fast i min kuk och kramade och mjölkade den. Allt snabbare rörde vi oss in och ut mot varandra och vi smälte samman i en extatisk rörelse där vi var två individer men ändå en. Min kuk var som ett spjut. Katarina hävde sig upp mot mig, hennes kropp reste sig i en båge, och hon juckade vilt upp mot mig. Nu. nu. nu. åhhh. nuuuuuuuuuuu. ! Hennes orgasm gjorde henne andlös, hon grep tag i min stjärt och tryckte fast mig och jag kände hur mitt ollon svällde upp långt in i henne när hennes hela hennes kropp pulserade i orgasmens extas. Hon slappnade av under mig men fortsatte sedan med nästan samma intensitet som innan orgasmen. Kom nu, Micke, låt det gå, jag vill ha det in i mig, kom. kom! Några långa drag och jag kände hur orgasmen startade nere under kukroten som en rödglödgad lavakärna. Så begravde jag åter kuken i hela sin längd i henne och exploderade. Hela “Projektets” samlade erotiska längtan nådde sitt mål och det svartnade för ögonen när min säd sprutade i kaskader långt in i henne och hennes sköte mötte min orgasm med en omfamning som kramade ut de sista dropparna ur min kuk.

Vi blev liggande stilla, fortfarande hårt omfamnande. Vår förening hade varit nästan våldsam, en utlösning av alla de känslor som byggts upp under flera år mellan oss. Jag förstod egentligen inte hur jag kunde känna så starkt för Katarina och ändå vara helt säker på att Anna tveklöst var den som var min kvinna, alla kategorier. Jag lyfte på huvudet och våra ögon möttes. Just i det ögonblicket stod våra sinnen alldeles öppna mot varandra och jag kände en tillgivenhet för henne som gjorde mig nästan tårögd. Vi kysstes mjukt. Plötsligt prasslade det till bredvid sängen och verkligheten återvände; vi var i ett rum tillsammans med tjugotvå ungdomar. Jag tittade upp. Bredvid sängen stod Johanna och Robert. Välkomma ner på jorden, flinade Robert. Om ni sätter er upp ska vi hålla lite tal till er. Katarina och jag lösgjorde oss sakta från varandra och satte oss upp. Johanna tog till orda: Vi vill bara säga från hela gruppen att det har varit den bästa kurs vi varit med om. Vi kommer aldrig att glömma det här så länge vi lever och vi har lärt oss jättemycket på många olika sätt. Dessutom har vi haft det jätteskönt. Jag kan bara instämma, sa Robert. Och nu vill vi ge de här. Johanna fiskade upp två stora vackra blombuketter. Ställ er upp, kommenderade hon. Jamen. vi. jag är kanske lite kladdig. Äh, sluta sjåpa er, stå upp nu! Vi ställde oss upp på lite darriga ben. Varsågod, sa Johanna och Robert och så lämnade Johanna över buketten till mig och gav mig en lång mjuk kram och en puss på munnen och i ögonvrån såg jag att Katarina fick samma behandling. I bakgrunden stod alla ungdomarna upp och Robert vände sig till dem och ropade: Ska vi hurra för dem? Absolut! Ett fyrfaldigt leve för Katarina och Mikael. De leve! Hurra, hurra, hurra, hurra! Christian Mattila och Jenny Davidsson kom nu fram med ett stort paket som såg flaskformat ut. Detta ska ni dela på, men inte just nu för då kan det verkligen bli skandal, sa Christian. De överräckte flaskan och jag vecklade upp papperet. Det var en magnumbutelj champagne. Riktig champagne dessutom, ingen billig skumpa. Tack snälla ni, det är alldeles för mycket, ni har verkligen slagit på stort, sa Katarina. Och hur har ni fått tag på den här då? Det talar vi inte om, sa Jenny. Men den är äkta, tillade hon stolt. Ja, då återstår väl bara tacktalet, sa jag. Det har varit fantastiskt för oss, kan jag säga utan att överdriva. Ni har varit underbara och vi kommer aldrig heller att glömma det här. Och kanske, kanske har ni varit med om något historiskt. Kanske kommer all sexualundervisning att se ut så här i framtiden, och då var ni de första, de som visade att det är möjligt. Var stolta! Och Tack, stort tack! Jag instämmer med Mikael, fortsatte Katarina. Jag är glad och stolt för hur det blev! Och nu hoppas jag att vi kan klara övergången till vardagen och all vanlig undervisning. Vi måste behålla den goda stämningen. Tack, allesammans! Nu tycker jag att vi går runt och tackar varandra, allihopa! Vi gick runt och kramade varandra och tackade. Killarna tog mig mest i handen, men alla tjejer kramade mig. Den sexuella förtrollningen hade släppt för stunden. Det var uppenbart att de flesta hade uppnått orgasm med hjälp av egen eller andras hand medan de tittat på när vi älskade. Det var dem väl unt. Nu såg de glada och avslappade ut men någon såg lite ledsen ut, ungefär som på en skolavslutning, när man skiljs och inte vet om man ska träffas igen. Glädje och lite vemod.

När vi alla hade klätt på oss och ungdomarna hade gått blev vi stående kvar vid sängen. Vi var uppfyllda av allt som hänt denna sista långa lektion, ja, på hela kursen. Hoppas att vi kommer att få använda det här rummet någon mer gång, sa Katarina till slut. Det dröjer nog, sa jag. Vet du vad? Katarina log plötsligt. Jag tycker att vi inte berättar om det här för Anna! Va? sa jag. Det måste jag, annars blir det inte nådigt! Jag menar, vi berättar det inte idag, sa Katarina leende. Vi berättar det på lördag, och då dricker vi champagnen!

Rösta på Sexualkunskapsprojektet, del 8:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (43 röster, snitt: 3.91 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

11 svar to “Sexualkunskapsprojektet, del 8”

 1. Chockad:

  Ja va fan kan man mer än att ta av sig hatten och buga
  sanslöst bra serie keep up the gooooood work

 2. Imponerad:

  Enormt bra! Sex stjärnor av fem möjliga!

 3. NilssonNils.:

  Mycket sexig o bra.Jag läste någon stans om att det skulle bli en skolresa med den här klassen kommer den som en fortsättning eller blir det en separat historia.Hoppas på en fortsättnig i samma anda.(6)poäng med+.

 4. j.l:

  Mkt bra!! :D skön läsning

 5. Den kåte:

  Någon bättre sex serie med noveller har jag inte läst.
  Om skolorna hade mera praktisk undervisning skulle sexlivet för många vara mycket bättre.
  Men då skulle eleverna få provknulla med både lärare ock kurskamrater och få sina “fel” rättade.

 6. Simula:

  Jag håller med alla de andra skribenterna. Tänk om synen på sex skulle vara så här fördomsfri och sensuell! Naturligtvis ska den ha sex (!) poäng med plus!
  Jag väntar med spänning på en fortsättning, skolresa, utflykt, klassfest, whatever. Keep up the excellent work!

 7. Impressed!:

  Kan bara hålla med de tidigare kommentarerna, mycket bra skrivet. Man riktigt känner hur den erotiska spänningen byggs upp mer och mer. Härligt hur man kan bygga upp såden känsla utan att(eller kanske just därför)gå in på detaljanatomi. Blir naturligtvis en “sex”-poängare.

 8. Sir Patrik:

  Fy fan vad bra, ska gå och runka av mej nu.

 9. Marcus:

  Verkligen en toppenserie, välskrivet och enormt sexigt och uppkåtande!

 10. J:

  Håller med de andra!! Bästa sexnovellerna jag lästa…
  Fortsättning på detta tack, hur blev lördagen… Mer om klassen!!

 11. Malin:

  Wow, vilken novell.. Har suttit fastnaglad vid datorn ett bra tag nu, så härligt kåt man blivit.. Helt fantastiskt skrivet, keep up the good work :)

Kommentera Sexualkunskapsprojektet, del 8