Den stränge arbetsgivaren

Det jag nu ska berätta hände för några år sedan. Jag var arbetslös och sökte desperat efter ett jobb. En dag fick jag syn på en annons i den lokala tidningen. En man sökte efter en pokervärdinna, bra betalt för en dag i veckan. Jag chansade och svarade på annonsen och redan efter ett par dagar fick jag komma på anställningsinterjuv. Tog på mig mina allra sexigaste kläder och släppte ut mitt långa röda hårsvall och for iväg på interjuven. Huset var ett bland de finare i stan och hela kvarteret luktade pengar. Jag ringde på och en man som såg ut att vara i sextiårs åldern kom och öppnade. Han nickade gillande mot mig och bad mig komma in.
Han visade in mig till kontoret, ett stort skrivbord i mahogny stod mitt i rummet och på var sin sida om det stod två stycken vackra stolar i mahogny. Man kan väl säga att hela rummet andades torr gammal gubbe.Men det skulle visa sig att den här gubben var allt annat än torr. Vi började med att presentera oss för varann och satte oss. Han började beskriva arbetet som gick ut på att jag skulle förbereda en kvällsvickning åt honom och två av hans vänner som brukade varje fredag bada bastu och sedan spela poker. Han ville också att jag skulle servera och passa upp honom och hans gäster under kvällen. Om jag kunde gå med på det så var jobbet mitt.
Speciella arbetskläder skulle jag få av honom och jag fick skriva på ett kontrakt på att jag skulle lyda hans minsta vink under kvällen när jag arbetade. Han sa också att om jag inte gjorde som han sa så skulle disiplinära åtgärder sättas in omedelbart. Sedan ville han att jag skulle bara kalla honom för Herrn när jag tilltalade honom och jag fick inte tilltala honom utan hans lov först. Verkade lite skumt tyckte jag men eftersom jag behövde pengarna så gick jag med på allt. Fyra kvällar senare var det dags för mitt första arbetspass.
Jag var riktigt nervös och tänkte vad har jag gett mig in på. Klockan fem for jag dit och började med att fixa snittar och tilltugg som jag dukade upp snyggt och prydligt. Sedan gick jag och duschade och i badrummet låg de arbetskläder jag skulle ha för kvällen. Ett par snygga stayups låg prydligt på en stol en minimal kjol och en väldigt utmanande korsett , inga trosor men ett par högklackade pumps. Började nästan ana vad kvällen skulle gå ut på och det var inte utan att det pirrade till lite.
Klockan sju prick rasslade det i dörren och jag tar emot Herrarna i hallen . Hjälper dom av med deras ytterkläder och hänger upp dom. Visar in gästerna i vardagsrummet och går sedan in i köket och väntar på nästa order. Jag hör hur dom börjar skratta och prata medans de äter och spelar kort. En halvtimma går när Herrn ropar på mig och jag får komma in i rummet där dom sitter. Han säger att hans vän vill att jag sätter mig i hans knä och låta honom känna lite på mig. Instinktiv ryggar jag tillbak och säger nej utan att tänka på vad jag har skrivit under för ett kontrakt. Herrn spänner sina ögon i mig och beordrar att dra upp kjolen så högt jag kan och lägga mig över hans knä. –Jag tolererar inte att du säger emot mina gäster, säger han. Sedan börjar han smiska mig över rumpan , först inte så hårt men de sista fem klatchen fick det att svida ordentligt. –så där ja, nu kanske du förstår att du har ingen rätt att neka, sa han samtidigt som han började fiffla med sin gylf och halade fram en stenhård kuk som han ville att jag skulle suga på. –kom så ska jag trösta dig lite grann, jag förstår att stjärten svider men det går över på en stund.
Jag satte mig tillrätta på golvet framför herrn och började suga på kuken som var stor, hård och kåt. Sakta lät jag ollonet komma in mellan mina läppar och med händerna smekte jag hans pung som var underbart mjuk och slätrakad. Medans jag sög på kuken kände jag hur smärtan efter hans disiplinära åtgärder började att släppa och en välbekant känsla började sprida sig mellan benen på mig. Herrn strök mig sakta över håret och berömde min sugteknik. –så , ja det är bra. Du är duktig på det här för nu kan jag inte hålla mig längre ,sa han och drog ut kuken ur munnen på mig. Han runkade och sprutade över min hals och mina bröst. Vid det här laget hade min fitta börjat sava ymnigt och jag riktigt längtade efter att få en hård kuk uppkörd i fittan. –Så där , nu går du och sätter dig i knät på min vän här och så vill jag inte veta av några protester mer, är det förstått. –ja Herrn sa jag , inte längre så nödbedd.
Jag såg hur mannen drog fram kuken och började runka upp den och bad mig sedan sätta mig på honom.Jag satte mig försiktigt och lät kuken glida in i fittan sakta , sakta. När den var helt inne så kände jag hur han låste fast mina armar och ben under sina och tog tag i mina bröstvårtor och började nypa och dra i dom . Direkt gick en ilning från brösten ner till klitoris och den växte och blev som en styv knapp som inte behövde mycke beröring för att komma. – Jag ser att min värdinna är mycke kåt sa Herrn samtidigt som han spände sina ögon i mig och sa att en orgasm var strängeligen förbjuden. Jag visste vad som väntade om det skulle råka gå för mig.- Guuud hur skulle jag kunna hålla mig? Jag var så kåt och kåtare skulle jag bli.
Den tredje killen som hittills bara hade suttit och sett på kröp nu ner och satte sig mellan våra ben och började kyssa och slicka fittan på mig. Uppfylld av en hård kuk och en varm,blöt tunga som behandlade min klitoris med största försiktighet blev allt för mycke. Jag började att kvida och gny och kunde snart inte stå emot orgasmens böljande vågor. Jag kände hur en kuk stacks in i min mun och började att knulla munnen långt ner i halsen. Jag försökte skrika när det gick för mig men mina skrik kvävdes av att det gick för honom i munnen på mig. Näste man nöp tag i mina bröstvårtor och masserade dom hårt när det gick för honom i fittan på mig.Den tredje ställde sig och runkade så det sprutade över hela mig ,på bröst och mage. Gud vilken spermafest.
-Sa inte jag åt dig att orgasmer är förbjudna för dig , nu är vi tvungna att än en gång bestraffa dig. Men den här gången blir det ordentligt , ner i källaren med dig! Skrek Herrn åt mig. Det som väntade mig i Källaren fick mig att darra. Vad skulle hända nu?

2 svar to “Den stränge arbetsgivaren”

  1. nellie:

    Härlig novell. Lite långsam i början kanske men sen skulle den gärna ha kunnat varit längre :)

  2. sören:

    rätt skön novell hoppas på brutalare tag i källaren det behöver hon

Kommentera Den stränge arbetsgivaren