Den stränge arbetsgivaren del 2

Jag förstod att jag inte hade varit till lags när det gick för mig så där, men man kan inte hålla emot en orgasm hur länge som helst.
-Ner i källaren sa han med en sträng röst,och sätt dig på stolen som står utanför första dörren när du kommer ner. Jag vågade inte säga nånting utan gjorde som han sa. Jag hade aldrig varit ner i hans källare så jag visste inte vad som väntade. Källaren var tyst och mörk och utanför en dörr stod en stol som jag satte mig på och väntade. Efter en stund kommer Herrn ner till mig och sa att hans vänner tog så illa vid sig att dom gick hem. När han säger det tittar han länge på mig och jag förstår att jag inte har varit till behag. -Förlåt mig, Herrn. Ett desperat försök att blidka honom men som jag förstod av hans blick så lät han sig inte blidkas.
-Du ska vara tyst om jag inte säger nåt annat, är det förstått?
-Ja,herrn.
-Nu ska jag lära dig att lyda en gång för alla.
-Ja,herrn.
-Tag av dig alla kläder och lägg dom i en hög på stolen.
Jag tog av mig kläderna och kände att jag var helt utlämnad åt denna man.Vi gick in i rummet som visade sig vara ett rum med en stor säng som var bäddad med mjuka kuddar och täcken. Man måste då säga till hans fördel att han verkade vara ytterst pedandisk och noga med detaljerna. På väggarna hängde olika piskor och handklovar. På en vacker byrå hade han radat upp massagestavar av olika storlek. På ett bord brevid sängen stod flera flaskor med oljor och krämer. Bara synen av detta rum med alla sakerna gjorde mig kåt igen. Jag tordes inget säga om det men jag förstod att han snart skulle upptäcka hur det var fatt.
-Nu, för att du inte ska bli rädd så tänker jag binda för dina ögon, säger han och tar fram en ögonbindel och sätter för mina ögon.
Sedan för han mig till sängen och trycker ner mig på rygg. Det blir alldeles tyst i rummet och jag undrar vad han gör. Strax känner jag hur han tar tag i mina händer och binder dom ovanför huvudet på mig. Sedan tar han tag i mina ben, särar på dom, böjer mina knän och binder fast dom. Nu ligger jag där helt uppfläkt och utelämnad åt Herrn. Jag hör hur det rasslar till från en av väggarna och minns piskorna som hängde där. Nu började jag känna mig riktigt nervös för det som skulle komma.
-Jag ska lära dig att inte komma förrän jag har gett dig lov, är det förstått?
-Ja, herrn.
-Det här kommer nog att svida, men det är ingenting mot vad det kommer att göra om du inte lär dig nu.
Första rappet landade på baksidan av mina lår och det sved till ordentligt, men jag sa inget. Andra och tredje hamnade på fittan där det brände till. Jag hann knappt flämta till när fyra snabba rapp träffade skinkorna.
-Nå, har du fått nog?
-Ja, Herrn. Smärtan i mitt underliv var brännande men inte outhärdlig.
-Jag tror inte det men vi får väl se, sa han.
Återigen blev det tyst i rummet, det enda som hördes var mitt hjärta som darrade av skräckblandad förtjusning.Jag hoppades att det inte märktes alltför mycket på mig där jag låg, utfläkt som en fisk.
-Så där ja, nu ska jag smörja in dig så du blir hal och skön sedan ska jag knulla dig i fittan tills det går för mig.Du ska ligga alldeles still och tyst.
-Ja,herrn.
Han smorde in mig med en olja som kylde ner fittan och smärtan efter piskan började avta.
-Nu ska jag knyta loss dig så att du kan vända på dig och suga min kuk ordenligt. Jag ska bara först sätta på dig ett par vackra smycken som jag har här.
Det nöp till i bröstvårtorna och jag kände en tyngd som klämdes fast på dom.-Åh, så vacker du blev nu, sa han och vred om vårtsmyckena så jag pep till av smärtan.-Tyst sa han, det blir bara värre om du ska låta så där.
Jag bet mig i läppen för att inte låta nånting när han vred om ännu hårdare.
Oljan som han hade smort in mig med blev nu varmare och varmare , det kändes som om allt blod hade farit ner i fittan och mina blygdläppar svullnade och dunkade. Jag fick vända mig om på mage och puta riktigt ordentligt med stjärten. Så trängde han in i mig och knullade mig bakifrån hårt och länge. Plötsligt drog han ut kuken och sprutade över ändan och låren. Med en hand smorde han in fittan med sperman och med den andra handen körde han in ett vibrerande ägg i fittan. Kände kåtheten komma smygande och jag gjorde allt för att dölja det.
-Säg till om du är på väg, sa han och vände mig på rygg.
Han spände ut blygdläpparna och började slicka fittan så underbart skönt. Gud, hur ska jag kunna hålla mig? Jag var tvungen att säga till att han måste sluta. Men han slutade inte på en gång utan stack in sina fingrar i mig och drog ut ägget. Åh, jag kunde andas ut, det var nära men jag klarade det.
-Du var väldigt duktig nu och sånt ska belönas sa han och tryckte in kuken i munnen på mig.
Jag tog tag i skaftet och började suga och slicka. Min tunga virvlade över det stora rödlila ollonet,efter det ådriga skaftet och runt pungen.Försiktigt sög jag på kulorna samtidigt som jag masserade honom bakom pungen. Han njöt av vällust och stönade högt när jag återigen sög in hela härligheten i munnen. Jag höll på ett tag till han sa åt mig att sluta för nu var det åter dax att “orgasmträna”sa han. Nu fick jag lägga mig ner på rygg, händerna och benen band han fast i sängstolparna så jag låg där som ett kryss. det var för att jag inte skulle kunna röra mig , sa han.
Fortfarande med ögonbindel på kunde jag höra hur han provade massagestavarna för att kolla batterierna. Gud inte en massagestav det kommer jag inte att klara av tänkte jag.
-Den här blir bra hörde jag honom säga innan han la sig brevid mig. Han hällde olja över mitt sköte och körde in massagestaven, vroom,vroom, en pulserande vibration gick genom fittan och snart hade han hittat min G-punkt. Jag bet mig i läppen för att inte kvida av välbehag. Sakta byggdes orgasmen upp i mitt sköte och jag var tvungen att säga åt honom att sluta när det nästan gick för mig. Då drog han ut vibratorn och ställde sig på knäna över mig. Jag hörde hur han runkade och kände när satsen sprutade över min mage och mina bröst. Gud så kåt jag var men jag fick inget säga. Min fitta skrek efter utlösning men jag kunde inte göra något åt det.
-Se nu vad du gjorde skrek han. Jag stelnade till för jag hade inte gjort nånting, Gud, hjälp vad hände?
-Du gjorde så att det gick för mig. Jag sprutade min sats på dig , du skulle ju haft den i munnen din slyna.
Han vred om vårtsmyckena så det tårades i ögonen på mig av smärta, men jag lät inget, jag var lydig.Sedan släppte han åter loss mig och beordrade mig att lägga mig på magen och puta med rumpan allt det jag kunde. jag hörde hur han rumsterade bland piskorna och sedan blev det helt tyst. Sekunderna gick och jag blev mer och mer nervös. så hörde jag hur det ven till i luften och en hård duns när piskan landade i sängen nära mitt huvud.
-Det där hörde du kanske inte vad det var? Det var min bredaste och bästa ridpiska som ska piska orgasmen ur dig en gång för alla.
Knappt hade han sagt det förrän han tog tag i mitt hår och drog upp mig från sängen. Han föste mig bryskt framför sig upp för trappen och in på kontoret. -Sug kuken,sa han och tog tag i mitt huvud och körde in kuken i mun. Med båda händerna om mitt huvud tröck han in kuken och började knulla munnen hårt . det tog inte många sekunder förrän han kom långt ner i halsen. Han slet mig upp från golvet och beordrade mig att sätta mig på skrivbordet.
-Luta dig bakåt och dra upp knäna och bresa så jag kan se var jag ska piska dig.
Jag gjorde som han sa och särade på blygdläpparna allt det som gick.
-Bra, sa han och måttade med piskan mot klittan som riste till när första slaget landade.
Det gjorde ont men samtidigt fick det mig att bli kåt som fan. Tre snabba rapp som alla prickade mitt på klittan fick mig att försöka sära på mig ännu mer.Han gnider sakta med piskan runt klitoris,smeker insidan på mina lår , mage och mina bröst. Så viner piskan genom luften återigen och landar på klittan.Det flödar ymnigt av kåtsafter nu och för varje rapp skvittrar vätskorna. Jag kan känna det välbekanta pirret som börjar i tårna och sedan kryper upp längs bena för att slutligen explodera i en underbart förlösande sprutorgasm.
-Ser du nu , så där skönt kan det vara om man är en lydig flicka.Han tog av mig bröstsmyckena och ögonbindeln och strök mig över kinden och sa att jag hade varit duktig men att han krävde mer lydnad nästa gång.-Jag hoppas att du har trivts på din första dag på jobbet och att vi ses nästa fredag, ok!
-Ok sa jag och gick ner och klädde på mig och gick därifrån med en lättnad som var av en annan värd.Nästa fredag sa han, hur många dagar är det kvar. jag längtar redan till jobbet.

2 svar to “Den stränge arbetsgivaren del 2”

  1. MissKåtSlyna:

    Kan jag inte få läsa fortsättningen jag bara älskar att läsa sånna här noveller :D

  2. ellabellabus:

    grymt, men det är så många uppfläkt, utfläkt och utlämnad att man blir en smula distraherad

Kommentera Den stränge arbetsgivaren del 2