Sexualkunskap, del 3

Lektion 3 Samlaget

Gunnar kom för en gång skull i tid till lektionen! Han hade med sig en stor, inplastad madrass och de flesta kunde ana varför han hade plastat in den. Han sa:

-”Hej igen, det var ett tag sedan sist, men jag tror inte ni led av att Annette höll en lektion, eller?” “Nej!, ” svarade tjejerna i klassen i kör. Gunnar skrattade till och fortsatte: “Nä, jag tänkte väl det. Idag ska vi i vilket fall gå igenom det viktigaste i sexualkunskapen; själva samlaget. Först skulle jag vilja att ni hjälptes att flytta ut bänkarna till kanten. Vincent och Caroline ni två kan börja klä av er så länge, jag behöver er som visningsobjekt, okej?”

Vincent och Caroline kollade försynt på varandra men efter att Vincent gjort en frågande min och Caroline svarat med ett leende och en nickning började de ta av sig sina kläder. När alla bänkar var ur vägen och Caroline och Vincent hade tagit av sig alla sina kläder lade Gunnar madrassen i mitten av klassrummet och tittade på Caroline och Vincent och pekade på den så att de skulle lägga sig på den. När de lagt sig bad han resten av klassen ställa sig i en ring runt dem så att alla kunde se.

Då det var klart började han snacka: “När man har samlag använder man sig av olika ställningar för att få det så skönt som möjligt. Jag tänkte att Vincent och Caroline skulle visa några av de vanligaste. Vi börjar med en som kallas för missionärsställningen. Den går till så att tjejen ligger på rygg med särade ben och killen ligger på henne och stöter sin penis in och ut i hennes slida. Detta är den vanligaste ställningen, förmodligen för att den är så lätt. ”

Så fort Gunnar sagt att de skulle börja med missionärställning började Vincent och Caroline att knulla. Vincent kämpade på ganska tyst medan Caroline stönade högt för varje stöt. Efter cirka fem minuter avbröt Gunnar och bad dem köra 69:an istället. Under tiden som de lade sig till rätta berättade Gunnar lite fakta om ställningen i fråga. Efter ytterligare fem minuter avbröt Gunnar igen och bad dem byta till “ridning i anal” och så höll det på nästan en halv timma. Då hade de hunnit knulla i fem olika samlagsställningar och Caroline hade dessutom hunnit få en orgasm (när Vincent kört henne i hårt bakifrån ett tag hade hon inte kunnat hålla sig). Gunnar sa: “Det var allt sexualkunskapen innehöll. Nästa vecka får ni ett stort prov på det här men kom ihåg att det inte säkert måste vara teoretiskt! Några frågor?” Hur går det till när två tjejer älskar med varandra?, undrade någon kille mest på skämt. Just det!, utropade Gunnar, det hade jag glömt. Emma och. hmm. Mikaela kan ni komma hit? Vincent och Caroline ni kan vänta med att klä på er.

När Mikaela och Emma gått in i mitten av cirkeln bad Gunnar dem att ta av sig kläderna. Båda protesterade dock och sa att de inte var det minsta lesbiska men Gunnar tvingade dem att ta av sig allt de hade på sig. När de gjort det sa han att de skulle lägga sig i en 69:a på madrassen och inte sluta förrän båda fått var sin orgasm. De gjorde som de blivit tillsagda. Och bara efter några minuter hade de tappat alla hämningar och låg och slickade, fingerknullade och kysste varandra som om ingen annan var i rummet! Emma fick sin orgasm ganska snabbt men för Mikaela tog det över tjugo minuter innan hon med snabbare och snabbare flåsningar och till slut ett skrik avslöjade att hon nått höjden av njutning. Efteråt låg de båda och flämtade som om de sprungit var sitt maraton lopp. Under tiden som de låg och tog igen sig undrade Gunnar ifall det fanns ytterligare några frågor. Hanna tog mod till sig frågade fall tjejerna i klassen inte både få utforska en penis bättre, det är ju svårt att lära sig något av att bara titta på bilder (Gunnar kunde ju inte veta att de hade fått se ett liveframträdande av Vincent).

-”Det ska väl gå att ordna svarade Gunnar. Vincent sätt dig i den här stolen och du Caroline i den där. De som nu fortfarande känner sig osäkra på motsatta könets könsorgan kan nu noggrant få utforska Vincents penis respektive Carolines slida.

Det uppstod genast kö på både sidor. De flesta killarna i klassen stannade och körde upp några fingrar och rörde runt lite i Carolines fitt- och analhål. Att klämma lite på hennes nyutvuxna, små uppnosiga tonårsbröst var också populärt.

I Vincents kö ställde sig sju tjejer.

Först kom Katarina. Hon tog Vincents kuk i sina vana händer och runkade den lite lätt och kysste sedan ollonet ömt. Tvåa kom Annica. Hon började med att slicka ollonet lite. Men sedan sög hon in hela kuken i munnen och sög som på en napp i några minuter. Sedan kom i tur och ordning Åsa, Jenny, Mikaela (som bara hunnit ta på sig sin tröja efter samlaget med Emma), Tina och till slut kom Emma (fortfarande naken och lite andfådd) som sista tjej. Hon blandade frenetiskt runkande, ömt slickande och sugande eftersom hon hade bestämt sig för att få Vincent att spruta. Hon fick lön för mödan efter ungefär fem minuter då Vincent bokstavligen dränkte hennes söta ansikte med kladdig, varm sperma.

1 svar to “Sexualkunskap, del 3”

  1. Kåt Kille 86:

    Önskar att jag hade gått i den klassen

Kommentera Sexualkunskap, del 3