Sex på Sju

Peter och jag hade under flera år utforskat vår sexualitet på olika sätt genom att tillsammans träffa andra och iblan gått på parklubbar men det som hände den här kvällen var något utöver det vanliga.
Vi fick genom en kontaktsida på nätet kontakt med ett par som arrangerar sexfester och blev inbjudna till kvällens party.
Klädde på oss med ganska sexiga kläder, inte för porrigt, jag tog på mig en gasnka kort veckad kjol och ett urringat linne, Peter tog på sig en svart silkesskjorta och ett par jeans…

Drack ett par öl hemma och sedan satt vi i taxin på väg dit, allt hade bestämts så fort så det var först nu den där pirriga känslan av förväntan infann sig, innan vi klev ur taxin tittade vi på varandra för att bekräfta att båda kände likadant, vi kände varandra väl efter 14 års äktenskap och några ord behövdes inte just då, båda visste, båda kände likadant, en var känsla av kåthet som spred sig i hela kroppen, jag var våt redan i taxin.

Den mysiga lilla villan låg i en av Göteborgs förorter, det var en bit till närmaste granne och platsen var väl vald för att få vara i fred utan insyn och nyfikna grannar som undrade vad som försiggick bakom husets väggar. Vi plingade på dörrklockan och det dröjde inte många sekunder innan ytterdörren öppnades. Kvällens värdinna Eva hälsade oss välkomna och visade oss in, hon kramade om mig och gav mig en blöt puss på kinden, sedan kramade hon om Peter, han gav henne en lika blöt puss som jag hade fått. När Eva presenterade oss för de andra i sällskapet, det var värdparet, Eva & Johan, ett annat par, Stefan & Karin och en kille som hette Lasse. Vi satte vi oss ner i soffan i ett vackert rum och blev serverade ett glas vin. Vi pratade om allt möjligt men särskilt mycket om våra tidigare sexuella erfarenheter, allt kändes bra, Peter tittade på mig och frågade -Anna, känns allt bra? Jag svarade inte utan gav homom en kyss och lade handen på hans skrev, jag kände att han redan var hård och båda visste att inga ord behövdes.

Efter att vi druckit ur vinet såg vi att Eva började lirka fram Lasses kuk och smakade på den, Johan tittade på samtidigt som han smekte Eva under kjolen, då såg jag att hon var utan underkläder, Jag böjde mig fram för att kyssa hennes lår och smaka på hennes redan våta mus, den var helt nyrakad och doftade gott, jag lät min tunga vidröra hennes klitoris och hon stönade till, samtidigt kände jag hur Johan lät sina händer smeka mig under kjolen, han tog sakta av mig mina trosor och smekte mig fölrsiktigt, den ena handen smekte mig och den andra smekte Eva, jag slickade sakta samtidigt som han smekte oss båda, jag började bli riktigt blöt. Lasse stod framför Eva med sin hårda kuk i hennes mun, det var nu jag såg hur stor den var och förstod varför han som ensam kille var välkommen till partyt.

Eva sade att vi skulle flytta oss in i sovrummet allihopa, det var bekvämare att fortsätta där. Jag tittade upp och såg min Peter med sitt hvud mellan Karins ben, Stefan satt bredvid och tittade på, helt klart blev han upphetsad av att se sin fru bli slickad av en annan man.

Vi gick in i sovrummet på övervåningen, en stor säng med ett svart lakan var det enda som fanns i rummet. Jag tog av mig mina kläder och lade mig mitt på sängen. Efter några sekunder var alla nakna och jag blev väl omhöndertagen av händer, tungor och kön, allt var väldigt omtumlande, jag hade nog aaldrig känt en sådan kåthet någonsin som jag gjorde just då. Plötsigt kände jag Lasses händer runt min midja, han vände mig om och jag ställde mig på alla fyra och skjöt upp rumpan så mycket jag kunde, han stötte in i mig, först försiktigt men snart hårdare och djupare, detta var den största kuk jag haft i mig och det kändes konstigt men otroligt skönt, tidigare hade jag varit litte rädd för allt för stora kukar men när jag nu var så kåt kändes det helt underbart. Han knullade mig bakifrån samtidigt som jag fick Johans kuk i munnen, bredvid mig såg jag Peter med Karin, han stötte in sin kuk i henne samtidigt som jag hade Lasse bakifrån, Johan i munnen och Stefan som trängde in i Eva.
Hela rummet fylldes av alla stön och njutningsljud, jag var så kåt, kände mig lite förnedrad och syndig, njöt och kom efter några minuter i en härlig orgasm, det här var något annorlunda, orgasmen fick min fitta att karampaktigt klämma åt runt Lasses stora kuk på ett sätt som kändes otroligt skönt och nästan lite ont på samma gång, han märkte att jag kom och stannade djupt inne i mig under min orgasm. Han drog sig ur och jag kände hur Peter kom in i mig, lLasse lade sig på rygg Fframför Peter som fortfarande var upptagen med Karin, Eva började suga på Lasses kuk och till min förvåning såg jag hur Peter trevande kände på Lasses kuk, det dröjde några sekunder innan han först började runka Lasse samtidigt som Eva sög på hans ollon, jag visste att Peter haft en fantasi att känna på en riktigt stor kuk och han såg ut att tycka om det, Lasse njöt, jag njöt alla stönade, tiden verkade stå still och jag vet inte hur länge vi fortsatte, jag vet inte riktigt vad som hände runt mig, det enda jag vet är att jag var kåtare än jag någonsin varit tidigare. Att omvartannat bli knullad, slicka en härlig fitta och suga en hård kuk under åtminsdånde ett par timmar gjorde att vi alla till slut låg stilla i sängen. Jag vet inte hur många orgasmer som upplevdes under den kvällen men alla kom flera gånger.

Efter att alla tagit igen sig en stund, serverade Eva alla ett glas iskallt vitt vin. Stefan och Karin började kela igen och det dröjde inte länge innan dom var igång, ingen annan orkade mer just nu… Det som fortsatte på morgonen är en annan historia.

Puss
Anna

Rösta på Sex på Sju:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (42 röster, snitt: 2.83 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sex på Sju