Sexualkunskap, del 2

Lektion 2 Mannens könsorgan och manlig onani

Det var kaos i klassrummet. Lektionen skulle ha börjat fem minuter tidigare, Gunnar hade, som vanligt, inte kommit och det var, till alla tjejernas stora förtjusning, idag vi skulle gå igenom mannens könsorgan och manlig onani. Plötsligt öppnades dörren och en jäktad tjej i tjugo års åldern kom in.

Hon hade en kort, åtsittande kjol som knappt räckte ner till troskanten och bröstvårtorna på hennes stora bröst (som guppade mjukt ner hon gick) syntes tydligt under den tajta tröjan. Hon såg kort och gott väldigt sexig ut. Hon sa:

-”Hejsan, mitt namn är Annette och jag ska vikariera för Gunnar som är sjuk idag. Han har förklarat att ni håller på med sexualkunskap, ett ämne jag för övrigt är väldigt intresserad av, och bad mig gå igenom penis och manlig onani med er idag. Och eftersom jag är lite sen är det väl lika bra att börja med en gång, eller?” Klassen höll tyst, lite avvaktande, med. “Okej, först vill jag veta fall ni tycker att jag ska visa på någon töntig låtsas-penis eller en äkta liten, ööhhh, jag menar stor going?” “-ÄKTA!”, ropade tjejerna i kör. Bra, ni verkar vara en trevlig klass att jobba med. (allmänt småfniss) Okej, vem utav grabbarna i klassen har störst kuk? Killarna i klassen satt bara och stirrade förvirrat på varann. Annette: “Vad är det? Har de tagit bort de gemensamma duscharna, eller? Om inte killarna har något förslag kanske det finns någon erfaren tjej som vet bättre?” Ett mummel utbröt och efter ett tag började ett namn dominera “diskussionen”; Vincent. Till slut frågade Annette: “Är killarna överens med tjejerna om att Vincant har störst kuk i klassen? “Ja!”, svarade killarna.

- “Okej, Vincent, var du nu sitter, kom fram, ” beordrade Annette lite strängt. “Och om jag av en händelse inte skulle vilja?” undrade Vincent tveksamt. “Då går du miste om ditt livs knull; med mig nämligen och det räknar jag med att du inte vill, ” svarade Annette kaxigt med ett sexigt, utmanande leende samtidigt som hon drog ner urringningen i den tajta tröjan ytterligare en bit så att hennes stora bröst blottades ännu mer. Varpå Vincent ställde sig upp och gick fram, röd i ansiktet och med en växande bula i byxorna. Under tiden ställde Annette fram en stol framför katedern. När han kommit fram sa hon: “Bra, ställ dig på den här stolen. Alla andra killar kan gå. Tjejerna kan väl flytta fram till de lediga platserna här längst plats så att ni ser lite bättre. ”

När alla killar gått, tjejerna flyttat fram och Vincent ställt sig på stolen fortsatte hon beordra Vincent: “Ta av dig byxorna och kalsongerna. ” Vincent knäppte sakta upp jeansen och lät dem falla till stolen för att, efter att han klivit ur dem helt, falla vidare till golvet. Bulan i kalsongerna var så stor att det såg ut som om de skulle spricka om han inte tog av sig dem direkt. Det gjorde han. När den enorma, tjocka kuken flög upp och pekade rakt ut i klassrummet fick många utav tjejerna stora ögon medan andra bara satt och gapade. Annette flämtade till, tog den i handen och började undervisa: “Okej, detta är då som jag hoppas alla vet en penis. Låt er inte luras av storleken på just den här, den är nämligen ovanligt stor. Penisar är i genomsnitt runt 18 centimeter långa och 10 centimeter i omkrets vid stånd. Denna är (hon tog fram en linjal och mätte Vincents kuks längd och satte pek- och långfinger runt den för att få en ungefärlig omkrets) är 19 centimeter från rot till ollontopp och om jag inte misstar mig cirka 18 centimeter i omkrets! Den ska bli skön att stoppa i fittan! Men först lite arbete: En penis innehåller en massa svällkroppar som utvidgas vid sexuell upphetsning, detta kallas för stånd och krävs för att ett samlag, då ju penisen skall tränga in i en kvinnas slida, skall kunna genomföras. ”

Och så vidare. Fem minuter senare: “Det här som jag pekar på nu kallas för förhuden. Dess funktion är att skydda ollonet, den här rosalila knoppen (Annette drog ner Vincents förhud och det kom en hel del glidmedel från öppningen), som är väldigt känslig för beröring. Killar ÄLSKAR när en tjej suger på det så här (Annette stoppade in Vincents stora kuk i munnen och sög en stund). Lek lite med tungan på ollonet och stöt kuken ut och in i munnen medans ni suger så lovar jag att ni kommer bli uppskattade älskare bland killarna, eller hur Vincent? Vincent svarade att han gärna gav gratislektioner, det var bara att komma och säga till. Då började en del tjejer på skämt (?) att hojta om när de var lediga. Annette skrattade och sa att det fick de ta efter hennes lektion. och så fortsatte hon med att berätta lite om ollonet.

Bla bla bla. ytterligare fem minuter senare: Under penis hänger pungen (Annette bände upp Vincents kuk och pekade på hans rakade, hopdragna pung) det är här all sperma tillverkas. Slicka gärna lite på den medans ni ändå är i trakten med munnen för att suga på penisen, det gillar de flesta killar väldigt mycket.

Efter att ha berättat så gott som allt om mannens könsorgan och gett tips om man bäst behagade en kille, vilket hade tagit över tjugo minuter, sa Annette: “Det var väl egentligen allt jag hade tänkt ta upp om penis. Hoppas ni har antecknat noga, ni kommer förmodligen få prov på det här och då kommer inte Vincent stå här längst fram med sin kuk i vädret. Nu tänkte jag ta lite om vad killarna gör när de är ensamma hemma och fantiserar om er tjejer; nämligen manlig onani och eftersom vi har en expert på området stående här kan han väl visa lite, eller?” “Okej då, ” svarade Vincent och började runka sin stora kuk. I början gick det ganska slött men när kom att tänka på att han skulle få knulla med Annette sedan, började han runka allt fortare och virilare. Till slut fick han utlösning och en tjock stråle varm sperma sprutade ut i klassrummet. Det mesta kom i ansiktet på Sara, en tystlåten tjej som i vanliga fall satt någonstans längst bak i klassrummet men som idag satt längst fram av någon underlig anledning. Hon blev dock inte förskräckt av att få den kladdiga, varma sperman i hela ansiktet och på tröjan, tvärtom verkade hon glad att bli nersölad med den slibbiga vätskan och började, hör och häpna, slicka i sig den! Eftersom lektionstiden när som helst var slut sa Annette: “Det var allt för idag. Hoppas ni har haft trevligt, det har i alla fall jag. Nästa gång borde Gunnar vara tillbaka. Innan ni går vill jag bara säga att ni inte ska dra er för ta ett snabbknull med någon kille när ni är kåta. Även här i skolan; en tjugo- minuters rast räcker alldeles lagom lita på mig, jag vet. Jag menar man lever ju bara en gång! Då får ni gå, hejdå!”

När alla tjejer gått låste Annette dörren, vände sig mot Vincent och drog sakta och utmanande som en strippa upp den korta kjolen och avslöjade att hon inte hade några trosor på sig! Sedan vände hon sig om och lade sig på alla fyra så att det enda Vincent såg av henne var hennes vickande inbjudning med rumpan och sa som för att förtydliga det redan självklara: “Jag vill att du knullar mig, nu!” Detta var den första befallningen idag Vincent lydde direkt, utan att tveka. Han började genast att köra henne hårt bakifrån i fittan. Efter ett tag stönade hon knappt hörbart: “Åh-h. vad skönt. lite i. ana. len. också. snälla. ” Vincent smörjde in Annettes analhål med hennes egna fittsafter började knulla henne där istället. Nu började hon stöna och kränga så våldsamt att Vincent var rädd att hon inte skulle kunna hålla sig men det blev istället han själv som fick utlösning först. Men det var inte förrän efter cirka 25 minuters knullande i olika ställningar som han fyllde hennes mun med sperma efter en het 69:a. Hon svalde all sperman glupskt som om hon inte ätit på en vecka och varje enstaka droppe var värdefull. Sedan slickade han hennes fitta tills också hon fick orgasm. Direkt när hon skrikit ut sitt klimax ställde hon sig upp, drog ner den tajta kjolen igen, rättade till frisyren och gick, fortfarande andfådd, därifrån utan att ens säga hejdå.

Kommentera Sexualkunskap, del 2