Sexsemestern

Tjena Sandra, Jag tänkte jag skulle dela med mig av följande heta sexupplevelse en svensk 22-årig tjej hade för ett par somrar sen i Grekland (som hon berättat den till mig över mejl). Jag kan inte gå i god för sanningshalten, men historien låter trovärdigt för mig, även om den kanske är lite väl hott! Men du vet, svenska brudar ensamma under söderns sol. Kram Longfellow Hej, Blev verkligen förvånad att få ett svar på svenska även om det kom från Finland. Din bild var verkligen “het” jag gillade den. När jag gjorde “det” var i somras när jag var på Kreta. Jag skulle åka ner med en kompis för att fira min 22 års dag men så blev hon sjuk och jag fick åka själv. Först tyckte jag det var pest att inte känna någon utan bara gå för sig själv. Men han som var chef på hotellet Janos en grek i kanske 40 års åldern stötte och ville bara ha med mig ut. Fjärde kvällen följde jag med honom. Vi var och åt och sedan på flera barer. Jag var först inte direkt intresserad av en så mycket äldre kille men efter en massa drinkar och så hamnade vi i mitt rum och min säng. Jag fick verkligen lära mig den natten vad det är att ha riktig sex. Min dåvarande pojkvän och jag hade aldrig gjort det så. Jag fick flera orgasmer och han kom två gånger. En gång i munnen som jag aldrig hade gjort innan men det var bara sexigt och skönt att smaka och känna hur han sprutade. Sedan fortsatte jag att vara med honom resten av tiden. Vi hade sex överallt fast han var gift. Åkte till badplatser som han kände till och tom till ett hemligt nakenbadar ställe. Han satte på mig på en klippa när det var folk som såg. Jag var helt tokig och bara ville ha honom mer och mer och gjorde allt för att få. Tredje sista dagen så var vi och badade och han sa att vi skulle hälsa på en kompis till honom. Det var i en liten by och kompisen var en ungefär lika gammal kille som Janos. Det var en annan äldre man där också och dom var alla jättetrevliga. Vi åt och dom bjöd på ganska mycket vin. När Janos satte på en porrfilm på tvn så tittade vi alla fyra. Janos började snart smeka mig på låret och kyssa mig i nacken. Han viskade att det inte gjorde något att dom andra gärna ville titta. Han fick mig helt vild och och när han bad mig tog jag fram hans kuk och sög honom. Sen var det färdigt. Nu måste jag sluta. Skriv gärna så fortsätter jag berätta. puss Maria Hej. Tack för brevet. Det var spännande att ni gjorde det i vattnet. Jag har aldrig gjort det så men det har varit på G men vi gick upp på klippan istället som jag berättade. När vi var hos Tasso så satt han och den äldre mannen och tittade på porr filmen medan jag sög Janos. Hans grej var inte speciellt stor men väldigt hård och jag såg i ögonvrån att Tasso och den andre inte kunde låta bli att titta på oss oxå. Det gjorde mig nervös och jag skämdes men samtidigt blev jag så himla kåt av att göra det. Janos bara stönade lite och tittade ibland på filmen och ibland på mig. SÅ kom det som jag bara väntade på. Janos bad mig klä av mig. Jag visste inte riktigt men när han drog ut sin kuk ur munnen så visste jag bra att jag skulle göra det. När jag tog av mig blusen och kjolen så tittade alla tre. Tasso plockade ut sin kuk och runkade den sakta. När jag sto i bh och trosor så sa Janos till mig att allt skulle av och då var det ju liksom redan försent att låta bli så jag gjorde det. Han drog mig intill sig och pratade på Grekiska med dom andra. Samtidigt så särade han på min ben och sa till mig att visa mig för dom. Jag var då så darrig och kåt att jag bara gjorde som han sa. Jag särade på benen och satte det ena benet på bordskanten. Tasso glodde och jag såg att hans kuk började bli riktigt styv. Den äldre bara tittade men han hade handen mellan benen och gned på sin kuk. Medan jag stod så stack Janos in handen mellan mina ben och började smeka mig. Efter bara en liten stiund var jag genomvåt och nästan bad honom komma i mig. Han reste sig upp klädde av sig och sedan bockade han mig över bordet och kom in i mig bakifrån. Medan han började fylla mig så klädde Tasso av sig och då fattade jag vad dom tänkte. Jag visste att jag inte skulle kunna låta bli så när han kom fram med sin kuk mot min mun så lät jag honom köra in den. Janos höll mig i höfterna och knullade mig hårt och fort. Jag stog framåtlutad över bordet med händerna på det och på andra sidan stog Tasso och höll i mitt huvud och körde sin kuk in och ut i min mun så jag nästan storknade. Jag som bara slickat lite grann på min pojkvän och sugit Janos några gånger innan. När Janos stack in handen och smekte mig på klittan gick det för mig. Det var den bästa orgasm jag någonsin fått och jag skrek rakt ut fast det kan inte ha hörts så mycket för jag hade ju munnen full. Den äldre han satt och glodde på oss medan han gned med handen mellan benen. Jag kommer ihåg att jag undrade varför han inte kom med då. Nu måste jag sluta. Ska till en kompis. Skriver klart nästa gång om du vill? Vill gärna höra mer om dina erfarenheter. Det är jätte bra att lära sig mycket. I varje fall tycket jag det för efter den semestern vet jag att jag älskar sex. Pussar och Kramar Maria

Hej. Förlåt att det tog tid innan jag svarade. Har inte haft riktigt med tid. Forts: Janos körde i mig hårt hårt och jag kunde höra på hans stönande att han var på väg att komma. Just då Skrek Tasso till och jag kände hur hans kuk liksom styvnade till ännu mer och sedan började han spruta. Jag som aldrig blivit sprutad i munnen innan försökte först dra mig väck men Tasso höll mig i håret och tryckte kuken längre in i munnen så jag började svälja. Jag fick inte i mig allt så det rann utanför en del men jag vet att jag tänkte att jag äntligen fått en av mina fantasier uppfyld. Att bli tagen av två har jag drömt om ofta och att få bli knullad i munnen och få svälja satsen är en fantasi som gjort mig riktigt våt många gånger. Precis då kände jag hur Janos tryckte till extra och började spruta mig full i fittan. Då kom jag utan någonting. Det hade aldrig hänt innan. Jag fick en jätte orgasm samtidigt som Janos fylde mig med sin sperma. Efteråt så låg vi stilla. Jag halvlåg på soffan och Janos låg i den medan Tasso låg på golvet framför bordet. Jag gick på toaletten. Precis när jag gick så sa Janos till mig att vi inte var färdiga. Jag undrade vad han menade men när jag kom tillbaka så förstog jag. Den gamle hade klätt av sig. Visserligen var han inte snygg och han var nog över 60 men smal och såg ganska vältränad ut. Men mellan benen stog den tjockaste kuk jag sett. Den var inte lång som vissa man sett på film, bara väldigt tjock. Jag blev både upphetsad och rädd. Jag visste ju inte om det gick med en som var så tjock. Han kom fram till mig och började smeka mina bröst. Han talade bara grekiska så Janos översatte när han sa att jag var en riktig fin svensk flicka och att det skulle bli väldigt skönt för oss båda när han knullade mig. Han stack ner handen mellan mina ben. Jag tror att jag började bli riktigt fuktig igen och då tog han min hand och la om hams kuk. Den var tjockare än min handled och jag blev skit rädd för att ta den i mig. Men han smekte mig väldigt skönt och man kunde känna att han gjort det många gånger förr. Han sa att jag måste bli riktigt kåt och blöt så skulle allt vara bra. Efter bara några minuter hade han fått mig genomblöt. Det rann saft nerför mina lår och då la han sig på golvet. Han tecknade att jag skulle komma och sätta mig på hans kuk. Jag vara alldeles darrig i benen och såg bara den underbara pålen framför mig. Jag satte mig ner och tog tag i den med ena handen. Riktade den mot min öppning och sänkte mig lite neråt. Just då hade dom kunnat släppa en bomb utanför. Jag hade inte märkt det. Det var en helt fantastisk upplevelse att bli så helt och fullt fylld. Den tänjde mig som ingen annan gjdort. Min dildo som jag tycker är stor är ändå inte alls så tjock. Jag stönade vilt redan innan jag kommet helt ner på kuken. Han tog mig i axlarna och drog mig neråt. Han drog mitt huvud mot sitt och vi kysstes. Hans tunga kom långt in i mig och jag kände smaken av ouzu och tobak. Hans skägg raspade mot mitt ansikte och jag kände mig som ett ungsto som för första gången blir betäckt av den gamle mäster betäckningshingsten. Vi låg stilla en lång stund och sedan plötsligt. Han drog sakta sakta utåt med kuken och sedan pang, en jätte stöt hårt in i mig. Det kändes som om någon kört in en stock fast skönare. Hans kuk var så stor så den gned hela tiden lite på klittan. Efter fem sex stötar gick det för mig första gången. När han såg det flinade han och sa att han visste väl att jag skulle gilla det fast jag var så ung, för det gjorde alla svenska kvinnor. Efter en liten stund så drog han ner mig och kysste mig igen. Han la armarna om mig och höll mig fast i en kyss. Så kände jag någon slicka min ena skinka. Det var Janos. Tasso satt så jag kunde se honom och runkade sin kuk sakta. Janos hade slickat mig innan så jag trodde jag visste vad han skulle göra. Men det var annorlunda för strax var hans tunga vid mitt stjärthål och jag har aldrig känt något så upphetsande fram tills dess. Den gamles tjocka korv i mig och Janos tunga som försökte pressa sig in i min stjärt. Så slutade han lite och sedan kände jag hans fingrar. Dom var slippriga och hala. Han smekte sakta och plötsligt så stack han in ett finger. Det var helt otroligt och jag trodde det skulle gå för mig då, men han bara lät det vara stilla i mig först. Sakta sakta började han köra fingret runt och in och ut. Jag hade visserligen fantiserat om sex i stjärten men aldrig provat något. Så blev det två fingrar och sedan tre. Jag började bli riktigt upphetsad när fingrarna plötsligt åkte ut med ett plop och inte förrän jag kände något styvt mot analen förstog jag. Den gamle drog mig neråt och stack sin tunga i min mun. Janos pressade kuken in i min anal. Det gjrde ont och jag skrek att han skulle vänta och ta det lugnt. Men han sa att det finns bara två sätt antingen rakt in eller väldigt alldeles för långsamt. Han snackade en massa om att detta var det grekiska sättet och jag har förstått att analsex är det samma som grekiskt. Jag var lite panikslagen och visste inte var jag skulle bli av. Fortsättning senare. Tusen pussar Maria Hej, Jo jag har testat en dubbelmacka nu! Flera av mina tjejkompisar har pratat om det men jag tror bara att det är jag och min bästa kompis som provat. När vi hade tjejmiddag senast så pratade vi om det och alla var överens om att det var det man som tjej fantiserar om mest. Men alla utom jag och Anna sa att dom egentligen inte skulle våga prova och att med vem skulle man göra det. Jag hade ju turen att få göra det utomlands där ingen hemma fick veta och ingen kan ana. Och med en underbar sexig och erfaren man. Det var otroligt häftigt. Inte till en början för det gjorde väldigt ont när Janos körde in den i stjärten och började knulla. Men när han stack ner en hand och gned mig på klittan samtidigt så gick det för mig nästan genast. Efter jag kommit var det som om stjärthålet slappnade av och han kunde köra utan att det gjorde ont. Jag kunde inte röra mig alls. Dom höll mig och försökte hitta en takt som var bra att knulla mig på. Jag fick bara sitta på och ta emot och det är väl det skönaste som finns om man är tjej. Det gick en gång till för mig innan Janos sprutade i min stjärt och efter en liten stund så fick jag värdens jätte sprut i fittan av den gamle gubben. Det är det häftigaste jag varit med om och jag lovar att dom flesta tjejer skulle älska det bara det är män som vet vad dom gör. Efter det sög jag av Tasso och sen så somnade jag i soffan och när jag vaknade på morgonen var det bara jag och den gamle som jag ju inte kunde prata med kvar. Janos och Tasso hade stuckit för att jobba. Den resan blev nästan som en sex resa för mig och jag lärde mig mycket om vad som är skönt och hur jag gillar det på den. Jag önskar att alla tjejer fick chansen att göra något så skönt. Men ännu har jag inte gjort det på det sättet någon mer gång fast jag drömmer om det ofta ofta. Ha det bra och skriv snart. pussar Maria Hej. Ja på det sättet är det verkligen bra att vara tjej. Jag har inte fattat det förrän i somras. När jag förstod att jag faktiskt kan få alla mina fantasier uppfyllda blev jag faktiskt nästan rädd. Jag har alltid haft vilda fantasier om sex. Att göra det med många män och helst äldre sexiga erfarna män. Ibland tror jag att jag nog är lite undergiven. Jag känner det som om jag helst vill att männen bestämmer och talar om för mig vad dom vill göra. Det tänder mig enormt att tänka så. Och ja att få kuk är inte svårt men alla grabbar är inte något att ha i sängen. Det känns som lite äldre är bättre. Annars så är jag alltså en tjej på 22 år. Jag pluggar marknadsföring på universitetet. Jobbar extra i en affär. (säljer underkläder bla) Tränar jazzbalett 2-3 ggr i veckan. Älskar kläder, musik, att partaja och sex. ! Tycker om att läsa ganska mycket och går gärna på bio. Jag gillar god mat och älskar att laga mat själv. Samlar på kokböcker. Tänder mycket på äldre killar/män och gillar faktiskt porr. Det är jag.

Kommentera Sexsemestern