Sexritten

En bilresa hem kan vara lite jobbig, särskilt om den är lång. Men måste rasta och sträcka på benen ibland. Jag klev ut bilen vid en hästhage och stod och beundrade några hästar. Bland annat ett sto och hennes föl. Fölet stod tätt intill modern och vilade sig. Det såg så rart ut. Jag hade väl stått där en stund när jag plötsligt hörde en häst komma åt mitt håll. På hästryggen satt en flicka i hjälm och riddress.

Hon var smärt i kroppen och låren såg läckra ut genom ridbyxorna. Hon stannade och frågade om jag tyckte om fölet. “Jovisst, är den söt, väldigt söt”, får jag fram. Jag klappade hennes häst om mulen. “Vad mjuk och len mulen är”, sade jag. Jag gick sen över till att smeka hennes lår också. “Allt på den här hästen kändes mjukt”, sade jag sam- tidigt som jag såg henne i ögonen. Hon lät mig hållas.

Så drog hon i tömmarna och red bort till stallet. Jag märkte hur det spände försiktigt i mina byxor.

Henne ville jag ha, så jag följde efter mot stallet.

När jag kom in i stallet hade hon ställt hästen i spiltan och hängde just upp sadeln. Kort därefter satt vi båda på en höbal.

Hon hette Linda och var en mycket vacken liten varelse. Hennes blus glipade så ena bröstet syntes tydligt.

Jag stack in handen och mötte ett mjukt, varmt ungflicksbröst. Linda är säkert inte äldre än 20-22 år skulle jag tro.

Vi kysste varandra och på mitt lår kom en varm, målmedveten hand lång- samt smekande. Linda fick ut kuken som var stor och hård. Hon gled ned på knä och hennes tunga gick runt ollonet, retade mig runt själva ollonet.

Snart åkte ollonet in i hennes lilla mun och en bra bit av skaftet också. Hon blundade och tycktes verkligen tycka om min “klubba”. Sina händer höll hon mjukt runt pungen och nedre delen av skaftet.

Nu stod Tove i bara hjälm och ridstövlarna, i övrigt helt naken. Vilken figur! Hon putade med stjärten när hon lutade sig framåt över höbalen.

Nu måste jag in i hennes fitta. Jag särade blygdläpparna och min kuk gled in i hennes fitta. Jag smekte hennes mycket inbjudande bakdel samtidigt som kuken gick in och ut i en stigande hastighet.

Linda rollande runt och lade sig på sidan på höbalen med ena benet rakt upp i skyn och fittan härligt vidöppen.

Jag höll ett stadigt tag om hennes höft och sköt igen i hennes varma, väl- oljade fitta. Kuken var i botten i ett enda skjut och pungen daskade henne i stjärten.

Hon smekte sina bröst och vårtorna reagerade genast genom att bli hårda. Utan att kuken ramlade ur så rullade Linda runt ytterligare en gång.

Nu låg hon på magen. Framför mig låg hon underbarare än någonsin. Ryggkotorna och hennes axlar gjorde mig vansinnigt kåt.

Mina händer smekte henne från axlarna över ryggraden och nedåt. Hon rös till av upphetsning. I höjd med skulderbladen lät jag mina händer gå framåt, inåt.

Jag greppade Lindas bröst och knådade dom först varsamt. Sedan gick min behandling över till lite mer hårdhänt sådan. Linda gnydde och bad mig fortsätta. Kuken stötte också hårdare och hårdare.

“Nu vill jag rida. Jag älskar att rida”, sade Linda. “Va, ska du ut och rida igen?”, sade jag förvånat. “Jag vill rida dig, förstås!”, förklarade Linda med en kåt blick. Hon bad mig att sätta mig på höbalen. Linda grenslade mig – ett ben i taget.

Hon tog tag i kuken och styrde in den i fittan med ett vant handgrepp. Jag placerade händerna på varsin stjärthalva. Linda var inte särskilt tung så jag lyfte henne ganska lätt en bit uppåt, sänkte henne och ollonet gick i botten.

Linda lade sina armar runt min nacke och smekte mig. Vi kysste varandra och våra tungor lekte med varandra.

Jag böjde huvudet och sög in hennes bröstvårtor som var som stenhårda nötter.

Vår ritt ökade i takt mer och mer. Linda rullade lite med höfterna och kuken stimulerade klittan. Hon gav ifrån sig ett skri då och då.

Mina händer lämnade för en stund skinkorna och smekte hennes rygg som var helt underbar. Jag smekte ryggkotorna, vilket hon också tycktes gilla.

Min kuk var nu stenhård av kåthet så nu måste det ske.

Mina händer var nu åter placerade på hennes lockande stjärthalvor. Nu lyfte jag henne upp och ner i en våldsam fart. Lindas kropp svängde åt alla håll och vi liksom hoppade på höbalen bägge två.

“Nuuuuu, nuuu går det för mig”, sade jag efter någon minut och just då brassade jag av hela min stora sats. Det skedde i tre, fyra skott och Linda kramade min nacke våldsamt.

Denna ritt glömmer jag aldrig. Linda var en mycket bra ryttarinna, det vill jag lova.

Hur hon är på hästryggen har jag däremot ingen aning om.

Rösta på Sexritten:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (23 röster, snitt: 3.04 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sexritten