Nyår 2005-2006

Jag tänkte berätta lite om kvällen som skulle bli den sista på år 2005, då jag min pojkvän (sedan 14/1-05) och våra vänner skulle festa järnet, dricka skumpa, ha trevligt och fira in det nya året. Under kvällens lopp kände sig min pojkvän lite kåt och det gjorde nog inte saken bättre att jag hade en svart uringad klänning, med svarta stayups (endast för att strumpbyxorna tidigare på kvällen gått sönder och det var de enda jag kunde få tag i)…han fick för sig att ta med mig ut. Jag funderade och sucktade ännu lite till med mina nya string trosor där en avtagbar kedja satt från höft till höft. Innan han väl tog tillfället i akt ville han vara säker på att han inte tvingade mit något i vinter kylan, han bad mig lägga mig på motorhuven och där var ackten igång, det vi däremot inte tänkte på var att bilen stod utanför dörren där vi befann oss och det faktiskt fanns folk som kunde gå ut. Haha full i skratt låg jag där när kedjan på mina trosor gått av på mitten och en efter en spattserade ut för att röka. Men vad gör man inte för sex, spänning och den man älskar?

Kommentera Nyår 2005-2006