En snabbis med dagisfröken är tydligen inget ovanligt

Kapitel I

Hängde som vanligt! I går kväll på det lilla by caféet. Denna kväll sitter även ett gäng tjejer som tydligen arbetar inom barnomsorgen. De har en intressant diskussion om en liten vass kille. Men inte på det sättet vi vanliga medborgare tror. Låt mig berätta.
-Jo det är så här att ett av barnen som de har på dagis är tydligen en riktig illbatting. Detta innebär att med en gång de släpper ögonen på den lilla krabaten så är han pytts borta. De är helt överens om att bara den där lilla grabben är i behov av två dagbarnvårdare, som ser till att han inte drar iväg någon stans. Jag förstår att det är erfarenheten som talar. Funderar i mitt stilla sinne hur många gånger det lilla fröet har dragit iväg på egen han. Samtidigt lyssnar jag spänt vidare. Det visar sig att familjen som äger den lilla pojken skall ge sig iväg på kryssning i Medelhavet. Planet från Sverige, till Spanska kusten där ett kryssningsfartyg väntar.
Så vad är det då fröknarna diskuterar? -Jo! Inte när lillen kommer försvinna på lyxkryssaren, utan hur många gånger. Och som ett kriteriet ligger till grund för vadslagning är det som följer. Antal gånger den lille jävlen kommer att försvinna. Och hur många som kommer att ingå i eftersökning efter honom och avslutningsvis hur länge han kommer att kunna hålla sig undan från sina föräldrar.

Detta är alltså på fullaste alvar som dagispersonalen lägger grunden för de kriterier som slutligen kommer att avgöra om vem som tar hem potten. Alltså är det vadslagning mellan fröknarna som gäller. 9 dagisfröknar lägger varsin 500-lapp i potten. Och den som kommer närmast vad avser den lilla grabbens försvinnande kommer att vinna 4500:- Diskussionen mellan fröknarna fortsätter.
Hur skall ett totalt försvinnande räknas. Tex. om han ramlar överbord tex. är det en som säger. Vad på de genast enas om att då får potten gå till en vacker krans vid begravningen. Åter igen är det jag som gör följande tolkning. De måste hata den lilla försekomna grabben, jag ser inte problemet, jag var själv sådan när jag var liten. Var trots allt älskad av alla fast jag var ett riktigt frö. Nu har fröknarna enats.
Inga pengar till familjen. Utan pengarna för ligga kvar i potten till nästa vadslagningsrunda alternativt så får de användas vid nästa fyllefest. De verkar var ganska regelbundna om jag får säga min mening. Klockan är inte mer än 19.30 Och en del av personalen på kommunens dagis börjar bli riktigt runda under fötterna.
Och ni vet ju hur det kan bli många gånger när tjej råkar få för mycket i näsan. Nu börjar barnens föräldrar att diskuteras, men inte på det sättet ni tror. Utan utifrån, vem av barnen som har den läckraste pappan. Och vad de skulle kunna tänka sig att göra med vederbörande om de hade passet som var förenat med stängning (tydligen 18.00).

Vanligtvis bara ett barn kvar. Och detta ända barn var ju lätt att röja undan. Det var ju bara att underlåta sig att låta detta barn få sin lilla sov paus mitt på dagen. Och då skulle det garanterat sova sött när den läckra pappan kom för hämtning. Redan här kunde ju fröken lätta lite på klädseln, med motivering jag la mig en liten stund med lillan/lillen. Lagom utmanande klädsel skulle säker kunna få de flesta pappor att ställa upp.
Ett skott i råttan så där på eftermiddagen skulle sitta fint konstaterade de flesta av dem. Som inte alls förnekade att de hade vart nära många gånger.
Det vet i fan vad jag skall tro. När jag lyssnar vidare på diskussionen så låter det på ett par utav dagisfröknarna som om de redan testat ett par gånger. En av fröknarna skrattar ljudligt och säger att det skulle ju vara skönt med ett skott i råttan på arbetstid. För då skulle man ju till och med få betalt för det. Hur diskussionen sedan fortsatte får du själv fantisera om. Den slutande inte där i alla fall kan jag lova.

Kapitel II

– Visst är det så! Jag var själv ute på pub svängen i går. Och till min stora förvåning så var dagisfröknarna där också, inte alla bara de mest aktiva om ni förstår vad jag menar. Vi kompisen och jag bestämde oss för att försöka få en plats alldeles intill bordet där de satt. Det gick hyggligt trots att de var ganska mycket folk där.

Efter ca. 40 minuter satt vi vid bordet näst intill deras. Det vi hörde i fredags var inget mot vad vi fick hör nu. Dessa sex tjejer hade bara en grej framför ögonen. Och det va att så snabbt som möjligt finna någon som var tillräckligt nykter för att bestiga vederbörande. Tydligen var det mans fritt på hemmaplan. Målet var ändå att finna någon som de kunde hänga på hem. Gärna någon som var betydligt yngre än de själva, och tydligen fanns det tyst överenskommelse om att ingen skulle behöva vara utan. Diskussionen kan mer liknas den mellan två älgjägare som med jycken försökte snärja älgen Spaningen liknade mer och mer älgjägarnas, skillnaden var att dessa kvinnor inte hade jakthund med sig. Men å andra sidan verkade hunden i det här fallet vara överflödig. De visste exakt vad det letade efter. Kompisen och jag försökte hänga med. Men i våra försök missade vi hela tiden, vi trodde först att de tittade efter vältränat kött att sätta tänderna i men så var inte fallet. Hellre åt det mesiga hållet. Och efter ett tag förstod vi innebörden i detta. Syften med att få tag på en lagom mes, var styrningen under själva processen. Detta hade tydligen en gedigen erfarenhet av jakten de just höll på med. Och under tiden spaningen pågick, ventilerades förra veckans mes. Och hur lättlärd och villig denna var att lära sig. Att vid den minsta lilla vink lyda de båda damerna som bara väntade på att få mer av den lilla mesen. Direkt göra vad som vart tillsagt. De skrattade rått och hjärtligt åt varandras berättelser som var mycket mer noga detaljrika än vad som skrivs här.

Rent av, intressanta att lyssna till vill jag tillstå. Utan att bli detaljerad kan jag väl säga att de inte skydde några som helst medel för att uppnå nattens mål. Och lyckades det inte med hjälp av mesen de just hade raggat upp så hjälptes de åt själva. Helt plötsligt vart det tyst vid bordet. Tror att de funnit rätt offer för helgens nativitet. – Men vänta lite, jag tror att råkat få syn på förra veckans offer, och han på dem. Han går fram till deras bord, men kvinnorna låtsas inte känna igen honom. Men slokande huvud går killen därifrån, och ett än råare skratt hörs från kvinnorna som jag uppskattar vara mellan 38 till 45 år. Diskussionen fortgår mellan jägarna och blir allt eftersom, mer rå i sitt tonläge och innehåll. Ju mer att dricka desto mer frispråkiga blir damerna. De märker inte att kompisen och jag sitter helt tysta och förstummande över vad vi hör. – Helt plötsligt får de syn på något som tydligen faller dem på läppen. Det bestäms mycket snabbt vilka två som skall ha honom och vem som skall ta första kontakten.

Hela beslutsprocessen och första kontakten kan tidsmässigt inte tagit mer än. – Ja! Max ett par minuter. Nu sitter kvällens första offer i mellan jägarna. Och man hör hur stämningen har lugnat ned sig och att samtalen mer rör vardagen än något annat. Jag böjer mig fram mot kompisen och föreslår att vi skall hjälpa till. Får ett direkt accept på detta. Klockan närmar sig stängning och fyra av damerna har redan försvunnit med sina offer. Nu sitter bara de mest pratglada och mest upphetsade kvar. När de väl reser sig upp för att gå håller en av tjejerna killen under armen. Vi hänger på. Efter ett par minuters väntande i gardroben får vi våra jackor. Vi går sakta bakom den lilla trion som knallar i väg bort mot järnvägsstationen där också taxi har sitt.
Det är väl ca. två kilometer dit och de båda damerna turas om att kela & krama den nyuppraggade mesen. Vi var nästan de sista att lämna krogen så det är väl bara ett par rejält packade killar man hör rösterna på bakom oss. Den ena spyr visst. 500 hundra meter kvar till taxi. Till och med den kön har nästan försvunnit. Då sjösätter vi vår plan. Med raska steg går vi ikapp de tre vi har framför oss. Och helt plötsligt spricker jag ut med ett HALLÅ! Hur är läget och jag och kompisen grabbar tag i mesen som om vi känt honom i hela hans liv. Vi börjar direkt att snacka om hans mamma och pappa och hur trevligt vi hade haft på den senaste träffen i schacklubbens regi. Grabben fattade inget ting när vi mer eller mindre lyfter honom från marken och vandra iväg med honom under högljudda protester från de båda piliska damerna som helt plötsligt såg sin köttbit flyga iväg.

När vi kom runt hörnet vid hotellet hotade vi honom med en omgång om han inte lät våra fruar vara ifred. Han var livrädd och pep iväg med båda benen på ryggen som om någon tänd eld i baken på honom. Själv vänta vi några minuter på att det skulle komma en ny taxi som tjejerna skulle kunna ta. Vi ville ju inte gärna gå fram och erkänna att vi hade skrämt ihjäl mesen. Än värre skulle givetvis vara om vi helt plötsligt själva skulle bli klassade som mesar. Å andra sidan tror jag inte de sörjde så mycket. Under tiden de vänta hade de fullt upp med varandra. På vilket dagis har du dina barn?

Kapitel III

Oså vart det jag, som gick på en riktig blåsning eller hur man nu skall se det. I går kväll efter ett litet besök på byns lilla fik, knallade jag bort till stationen där min buss går. Gick in och satte mig första plats efter bakre dörrarna. Har alltid tyckt att det är skön att sitta längst bak, man har liksom kolla på alla som kliver av och på. 21.20 Går bussen från stationen, det är väl några över 10 personer som sitter ganska långt fram, efter två hållplatser stannar utan påstigande fortsätter bussen på väg ut från själva tätorten, bara en hållplats kvar innan chaffisen kan dra på. Just när framdörrarna öppnas tittar jag upp. Och till min stora förskräckelse så kliver just de två dagisfröknarna på som vi lurade på ett litet härom kvällen. Jag drog ned kepsen för ögonen bara ett par sekunder för sent. Den första av fröknarna hade redan sett mig. Hon vänder sig snabbt om till den andra. Jag förstår att hon just förmedlat sin upptäckt. Jag ser nämligen hur fröken nummer två sträcker på sig. Båda två går med liksom smygande pantersteg åt mitt håll. FAN, täckte jag. Inte en ända reträtt väg, jag hade ju för helvete satt mig längst bak i bussen. När det var vid mittgången kände jag deras blickar som nålar i själen. Kände hur jag rodnade längs hela kroppen, vilket de båda noterade, med ett leende på läpparna. Den mörka av dem satte sig alldeles jämte mig med kommentaren, – Ute i kväll också. Minns du oss sa den andra som inte är lika mörk, men som å andra sidan förmodligen har färgat från blont.

Trots min hudfärg hör jag min egen röst och ur min egen mun säga, – Nä va då? Var skulle vi ha träffats? På väg till taxin häromkvällen sa hon som satt närmast. Hon fortsatte. – Du förstörde hela vårt upplägg. Vi hade faktiskt tänkt oss, ja du förstår säkert säger hon utan att vara vulgär. Fortfarande lika röd svar jag. – Tror inte jag förstår vad du menar. Men det svaret vart inte uppskattat, det var som att trycka på en startknapp. Hon, den mörka böjer sig än mer åt mitt håll och viskar, – Jag var jävligt på hugget! – Och det var hon med! Vi hade faktiskt tänkt oss ett lite, – Du förstår säker vad jag menade. Lagom viskande så att bara vi tre hör fortsätter båda två att berätta vad det hade tänkt sig. Färgen jag hade i nian verkade inte vilja försvinna. Helt plötsligt säger den ljusare, – Är du varm? Eller har du andra problem? De skrattade så där som bara två elaka tjejer kan. Eller tjejer, fan de är säker över 40 båda två. Och nu fortsätter elakheterna att hagla. Eller elakheter är kanske fel att säga. – jag erkänner! – Jag påverkades av det där jävla snacket. Och det märkte de två jävla dagisfröknarna också. Som givetvis inspirerades av mitt plötsliga TILL STÅND. Fan! Jag började fundera på att smita av några hållplatser tidigare. Men inser snabbt att det är bättre att avvakta ett tag till. Nu än mer inspirerade, lutar sig den mörka än mer åt mitt håll och väser fram mellan läpparna att de skall ha kompensation. – Jag frågar direkt för vad? Hon tänkte sig för. Nu hade jag ju medgivet att de hade rätt. Visst ni förlorade vadslagningen, och gick miste om 4500:- kronor att dela på sa jag, varpå den ljusa sa. – Vi skiter väl i pengarna. Sådär fortsatte det kilometer efter kilometer. Allt mer djupgående kommentarer på vad det gått miste om, och på vilket sätt de ville ha kompensation.
Till slut sa den ljusare av de två till sin kompis, – Du kan ta honom jag jobbar tidigt i morgon, men, – Nästa gång är det fanemej min tur. Hon reste sig upp och tryckte på knappen för att bussen skulle stanna vi nästa hållplats. Efter bar ett par hundra meter gick hon av. Nu var det inte många kvar på bussen. Uppskattningsvis 4-5 personer sammanlagt. Vi närmade oss min hållplats, och jag gjorde en liten antydan till att vilja röra på mig, men det struntade den mörka i totalt. Okej tänkte jag nästa hållplats, är ändå den sista och fördelen är att jag slipper gå av där jag bor. Hon höll mig kvar när väl bussen stanna och lät alla andra kliva av innan hon sakta gled åt sidan för att gå mot mittdörrarna. Jag gick alldeles bakom. Busschauffören tittade konstigt på oss båda. Och jag hoppades att han inte skulle upptäcka bullan som just var på väg att stilla sig. Väl utanför bussen stängdes dörrarna och man hör hur chaffisen drar på gasen, och lämnar oss själva stående i mörkret. Jag lurpassar lite för att hon inte skall se åt vilket håll jag bor. Helt plötsligt säger hon. – Jag vet var du bor! Om det är en rövare eller inte vågar jag inte en gissa på. Där står vi i mörkret alldeles själva. Och helt plötsligt säger hon igen, – Jag vill ha min kompensation. Hon ser inte att jag småler åt henne. Jag tror inte ett dyft på vad hon säger. Men när hon helt plötsligt tar på mig utanför byxorna och säger. Har han gått ner i viloläge igen. Vi börjar gå längs asfaltvägen, ett par hundra meter för att sedan vika in på grusvägen in till villaområdet som ligger ett par kilometer ifrån stora vägen. Bara efter 50 meter säger hon det igen. Jag vill ha kompensation. Varpå jag svarar lagom kaxigt. – Här på vägen då eller?
Men hon är snabbare än så. – Nä där säger hon och pekar in mot en några träd som står samlade i en dunge. Varpå jag säger, – Vill du att jag skall ge dig ett skott i råttan. Det var både kallt och lite höstlikt. Hon fan sig direkt. Tog mig i armen lede in mig bland träden och sa,
- Här är det ingen som ser oss. Själv märket jag av reaktionen igen. Helt plötsligt så var mitt TILL STÅND där igen. Jag insåg att vi inte syntes från vägen, och redan innan jag hunnit säga flaska hade hon dragit ned byxorna till knäna på sig själv. Jag kunde inte se så mycket av det hela men kunde skönja ett par minimala trosor. Tur att de var vita annars hade man inte sett något. Dess åkte ned lika rast, varpå hon sa – Kom igen nu då säger hon lite lagom hysteriskt! Just i det ögonblicket svängde en bil in på grusvägen, ljuset från strålkastarna lyste upp lagom mycket för jag skulle se den blottlagda råttan. Den var dessutom rejält kortklipp också, men det såg jag inte. Jag hörde på hennes röst att hon började bli otålig.
- Ta mej för fan väste hon till. Jag kunde inte förmå mig annat än att lägga min han på den nakna råttan, du milde tid det var som ett varmt hav. Hon var hur jävla påverkad som helst utav stundens alvar. Funderar nästan om hon rent av slog ut som en ros när jag kände värmen. Helt plötsligt verkande hon lugnare men bara för någon sekund. Men fan, nu kom nästa jävla bil helvete, och störde. Återigen svepte ljuset förbli hennes blottade mus, den här gången såg jag bättre, hon var nästan svart. Bara en lite tofs längst upp. Jag hade fortvarande handen kvar. Och höll med ett ganska bra grepp om den där råttan. Helt plötsligt känner jag att det åter rycker tag i henne.
Och ännu en våg av värme rinner mellan och över mina fingra. Jag ber henne vara lite tyst. Det är ju många med hundar som bor i området. Snacka inte skit är allt hon lyckas pressa fram, samtidigt som hon tar ett stadigt grepp om min handled. Kan du inte smeka mig din fan säger hon. Samtidigt tar hon tag i min som står i praktfull blom. Olyckan var som sagt ett faktum jag kunde inte hålla emot. Hon fick sin kompensation och mer därtill. Och tur var väl det, för egen del så vart jag öm i flera dagar efter hennes behandling. Jag slutar här. Orkar inte täcka på vad som händer vi nästa bussresa. Vi bor ju i samma jävla område.

Kapitel IV

Nu hör det till saken att jag bor i ett villa område bestående av ca. 80 hus. Och har ta mej fan inte sett den där damen tidigare. Nu gick det ett par dagar. Jag åkte som vanligt buss, utan att stöta på någon fara. Men med händelsen färskt i minnet kände jag ilningar när jag satt på mitt vanliga ställe. Och hur konstigt det än låter så tyckte jag mig kunna känna doften av hennes råtta. Eller var det ren inbillning. Jag hade ju både duschat och tvättat mig flera gånger sedan den där kvällen. Kunde det vara sätet i bussen som på något sätt hade fått doftmarkeringar och snigelspår efter hennes genomdränkta råtta. Jag reste mig upp och stod i mittgången resten av resan.
Ytligare ett par dagar gick och jag började känna mig lugn. Hon kanske hade bluffat. Hon kanske inte alls bodde i området, för trots allt så var det hon som hade följt mig fram till vårt hus och inte tvärt om. Jag hade lovat att stanna vid Ica på vägen hem. Skulle bara handla några frysta grönsaker eller vad det nu var. När jag står där vid disken med fryst mat så hör jag helt plötsligt en röst som säger – Tack för senast! En ilning och rysning går snabbt genom kroppen, innan jag tittar upp. Glasklart jag visste vem som stod där, rösten var mycket väl bekant. Jag kände återigen hur upplevelsen med dagisfröken spelades upp. Jag sa bara ett kort hej, och drog mig sedan undan. Men det hjälpte föga, när jag sedan ställde mig i kassa kön, kände jag doften av henne. Hon stod direkt bakom mig. Jag betalade snabbt och började gå mot skjutdörrarna. Om jag bara kom ut på parkeringsplatsen som ligger mellan affären och busshållplatsen, så skulle jag klara mig. Men ack vad jag bedrog mig. Hon var hack i häll, och med kommentaren – Väldigt vad du har bråttom, är du rädd för mig! Tvärstanna jag. Vände mig om för att se hur hon log med ett brett leende. – Jag är lite sen, fick jag klämt ur mig lovade att var hemma före åtta.
Jag tyckte faktiskt att hon var fin. – Kom då jag ger dig lift sa hon. Men när jag försökte ge mig på ett nej, så tystnades jag direkt. Hon pekade på bilen och jag lunkade snällt dit. Hon öppnade dörrarna och släppte in om. Alldeles innan hon skulle till att vrida på startnyckeln så sa hon – Fan jag glömde en grej, – Vänta här, hon försvann. Det tog inte många minuter förrän hon vart tillbaka. Hon satte sig bakom ratten och starta bilen, sätt på dig bältet sa hon bryskt. Det hade redan mörknat ute, det var en sådan där gråruskig dag. Vi satt alldeles tysta i bilen ett par minuter, när hon helt plötsligt sa – Tycker du inte om mig. Jag vred på huvudet och så på henne hon hade dragit isär kappan och jag kunde inte låta bli att titta ner. Hon hade vart inne i butiken eller nåt och slitigt av sig byxorna. Nu satt hon där bara i klädd uppknäppt kappa vit halvt genomskinlig blus och men minimala trosor. Jag kände direkt hur jag knoppades , det märkte säker hon också. Känn sa hon! Känn upprepade hon sig. Jag la min han på hennes lår utan att säga ett knyst. Återigen kände jag den där doften av henne. Och nu förstår jag vad det var. Hon passerade vår infart utan att blinka och jag förmådd mig inte att säga ett ljud. Hon tog nästa höger ner mot hamnen. Efter ett par kilometer så stannar hon bilen ute på det vi kallar för piren. Det blåser och regnar och är helt öde. Det ända jag hör är hennes djupa andetag. – Känn mer säger hon, och jag låter min han kupa sig över råttan. Hon särar på benen för att underlätta för mig, doften av henne blir allt starkare. Nu saknas även den lilla mörka tofsen som var där häromdagen. Det känns som vågor väller ur henne. Nu öppnar hon munnen och säger – Jag vill ha kompensation. Hon tar bort min han och böjer sig ner över mitt knä. Det är inte utan problem hon lyckas få ut min kompis, tror aldrig jag haft stånd innan. Hon säger till mig att skruva ner ryggstödet samtidigt som hon för in min kompis i munnen, kraftig och djupa stötar gungar hennes huvud upp och ner. Helt plötsligt slutar hon, och säger åt mig att krypa över till baksätet. Jag tror hon är på väg att bli tokig, när hon märker att jag segar lit, knuffar hon på och säger uppmanande – Kom igen nu då!. Väl över i baksätet är hon där på ett par röda sekunder, – Lägg dig ned säger hon, och jag lyder direkt hennes uppmaning. Hon kränger av sig kappan, och fullständigt sliter av sig blusen. Lyfter upp BH över sina bröst. Det där ganska rejäla doningar tänker jag för mig själv. Hon böjer sig fram och trycker ena brösten mot min ansikte, Så jävla skönt. Jag känner hennes bröstvårta i munnen, den är säker ett par centimeter lång. Otroliga vårtgårdar. Det är det vackraste jag sett någonsin i livet. Jag dyrkar dem alla redan.
Hon rätar upp sig och lyfter snabbt upp sitt underliv mot mitt ansikte. Den minimala trosan är det ända som skiljer mig från hennes, genom blöta råtta. Hon drar trosorna åt sidan. Nu känner jag inte bara doften, jag känner vågorna svalla, de sköljer över mitt ansikte inte bara bokstavligen jag är dyblöt i hela ansiktet. Det är som att titta rakt upp i duschhandtaget när ljummet vatten strålar ut jag tror att hon fått en orgasm. Hon rör sig sakta och metodiskt över min mun och näsa vilket innebär att jag tvingas att kippa efter andan. Då passar hon på att trycka den helt nakna råttan mot min mun. Tror nästan att hon försöker få mig att … Jag känner mig nästa svimfärdig. Nu har hon placerat råttan över både mun och näsa och jag kippar åter efter luft samtidigt som hon trycker sin svulna valnöt rakt in i min mun. Hon kvider på samma sätt som härom kvällen. Hon kryper samman som en liten katt och kvider på något underligt sätt. Återigen drar hon till sig min kompis. Med djupa och kraftiga rörelser tvingar hon fram den där underbara smärtan igen. Jag känner hur det närmar sig avskjutning. Känner sammandragningar i underlivet och är på väg att skjuta av en salva när hon helt plötsligt nyper till mig. Nu äntligen så låter hon mig få känna av råtta igen. Den fullständigt biter sig fast, och jag skjuter med en gång. Jag skjuter för att döda den där blöta råttan, men konstaterar i samma ögonblick att det där är jag inte man till. Vad duktig du är säger hon helt plötsligt. Innan hon åter för in min kompis i munnen för en ny omgång. Nu gör det så där behagligt ont igen. Det lilla den hade mjuknat vid första avfyrningen var helt bort. Hon satte sig återigen över kompisen, men nu var det betydligt trängre.
Sakta, sakta lät hon sin kropp sjunka ned över kompisen, samtidigt som hon återigen kved med ett väsande över läpparna. Tror hon fick ytligare en orgasm, skillnaden var bara att duschhandtaget var riktad mot min mage och bröstkorg. Jag kände hur hennes saft rann över mig. Åter igen så lät hon kompisen komma ut. Till min förvåning tog hon av mig en gummituta, hur den nu hade hamnat där. Hon måste haft den i munnen. Efter ytligare en djup dunkande massage väder hon sig med underlivet emot mig, hon står på alla fyra och beordrar mig att ta på henne med handen. Vi det här laget känner jag mig som hennes slav. Börjar fingrar på den genomdränkta råttan med ett par fingra. Den drar samman direkt och hon snäser till mig med ordet, Mer för helvete. Jag trycker in ytligare två fingra, nu är de fyra, då hon säger till mig att ta hela handen. Jag trycker bara till lite grann och känner hur handen sakta glider in mellan hennes. Handen försvinner i råttans gap. Nu känner jag helt tydligt sammandragningarna och hur det åter väller fram med hennes kvinnliga saft samtidigt som hon gungar allt fortare fram och åter. Jag har kvar handen en liten stund och förstår på hennes andning att hon njuter fullständigt. Efter ett par sekunder, säger hon plötsligt, – Du är en jävel på att hålla igång. Hon lägger sitt ansikte över mitt och andas tung. Du luktar kvinna säger hon helt plötsligt. Hon slickar mig ömt på kinden. Glöm inte att tvätta dig när du kommer hem säger hon, när hon sedan rätar till sina kläder. Vi sitter helt tysta ett par minuter när hon helt plötsligt säger, – Ge mig ditt telefon nummer. Utan att tänka så har jag utlämnat mitt mobilnummer till henne, hon sitter tyst någon sekund innan hon startar bilden. På vägen tillbaka mot villaområdet, noterar jag att det hällregnar. Det tar bara 10 minuter innan hon stannar till vid grusvägens infart och säger, – Du får gå sista biten. Jag kliver ut i spö regnet, och är på väg att stänga dörren då jag hör henne säga, – Jag ringer. Dörren stängs och jag följer bakljusen på hennes V70 och ser dem försvinna över backkrönet. När jag väl stänger dörren hemma hör jag en röst säga – Va fan har du vart, du är ju dyblöt och ser ut som en dränkt katt och klockan är över tio. Jag svarar inte utan går direkt ut mot badrummet, och säger – Jag tar en dusch annans blir jag väl sjuk. Låser dörren bakom mig, och tänder ljuset. Ställer mig framför spegeln och tittar mig själv in i ögonen och funderar på om jag drömmer eller om jag är vaken. Sätter på duschen och tar sakta av mig kläderna. Fan jag är alldeles öm, min kompis är fortfarande halvsvullen och blålila i färgen. När jag tar av mig kalsongerna ramlar det använda gummit ut. Hur fan fick hon dit det tänkte jag. När jag ställer mig i duschen och känner hur det varma vattnet strilar i ansiktet går en rysning genom hela min kropp. Efter en kvälls macka säger jag att det är bäst jag lägger mig så jag inte blir sjuk. Jag får en instämmande blick och en fråga, – Var är grönsakerna? Fan, jag det glömde att köpa. När jag väl lagt mig och släkt ljuset så konstatera jag att grönsakerna låg kvar i dagisfrökens bil. Slocknade direkt och sov förmodligen väldigt tung. Vid frukost fick jag kommentarer gällande min snarkning. Klädde mig snabbt och jagade väg till bussen. Bara ett par kilometer att gå, och jag vände mig säker hundra gånger om för att se om den där Volvon kom. Men det var lugnt.

Kapitel V

En hel vecka försvann och det gjorde smärtan i min kompis också. Första dagarna hade vart för jävliga. Svullnaden och den blålila färgen satt säker kvar i ett par dagar. Var med på innebandyn i Onsdags. Mitt under marschen, kom jag just tänka på hur jag såg ut mellan benen. Var bara tvungen att fejka en skada. Sprang ihop med en av motspelarna och slängde mig ner på golvet, å klaga över smärta i benet. Fan det gjorde ju den motståndaren också. Jag haltade ut i duschen och kände mig ganska lugn. När jag var klar och skruva av vattnet och vände mig om satt den där jäkeln där på bänken och glodde. Vet inte om han märkte något. Det skiter jag i å andra sidan, vi spelar inte mot det laget mer den här säsongen. Dagarna flöt iväg, och jag hörde inget. Äntligen hade hon fått sin kompensation Ytligare tre, fyra daga gick och det var helt tyst. Egentligen så kändes det nästan lite snopet. När jag till slut kopplade av henne helt och hållet, sent en eftermiddag, ringde mobilen, inget nummer visade sig i displayen. Jag svarade med ett hallå, och hör hennes röst säga, – Har du saknat mig? Jag fick inte fram ett ljud. Och hon fortsatte. Var är du frågade hon och jag svarade med på väg mot busshållplatsen vid stationen svarade jag, varpå hon sa bra, jag hämtar dig om ett par minuter gå bara bort mod pendel parkeringsplatsen. Samtalet var över. Visste först inte om jag skulle lyda eller om jag skulle slänga mig på bussen och sticka min väg, men kom genast på bättre tankar. Hon visste ju både var jag bodde och var jag klev av bussen. Med lite lagom släpande steg gick jag sakta bort mot p-platsen. Hon var redan där, ett kort blinkande med ljuset gjorde att jag kunde konstatera att hon sett mig hela tiden. Hon hade direkt avslöjat om jag sagt att jag vart någon annan stans. Framme vi bilen öppnade hon sin dörr och heja med ett leende på läpparna. Trots allt måste jag erkänna att jag tycker att hon är riktigt läcker. Men uppmaning att ta plats på passagerarsidan sätter hon sig åter i bilen. Det kändes faktiskt riktigt skönt att komma in i bilen, det var ganska kyligt ute. Strax innan belysningen släktes kunde jag se att hon hade någon form av pälskappa på sig. Hennes mörka hår låg ned över kragen. Hon var mer målad än tidigare. Var vill du åka frågade hon mig, jag svarade inte, tittade bara lite försiktigt på henne. Nu hade hon öppnat upp kappan lite över benet. Hon hade någon form av nylon strumpa på sig. Gillar du mina strumpor frågar hon, och tänder upp innebelysningen. Hon låter kappan glida isär lite till och jag nu notera att hon nedtill bara är iförd nylonstrumpor, dessa verkar sitta fast runt hennes lår. Jag ser den helt renrakade råttan lysa helt vit i ljusskenet. Det kommer någon gående och hon släcker snabbt med kommentaren du vill väl inte att någon skall se oss. Återigen frågar hon var vi skall åka. Jag får inte fram ett ljud, jag är helt torr i munnen. Hon startar bilen och svänger ut på vägen som ledar oss bort från stationen. Hon kör mot ett ställe vi kallar för åsen. På sommaren brukar många åka dit för att kolla den vackra utsikten. Hon kör sakta och behagligt. Vi passera Q8, det lyser in i bilen och jag kan notera att hon dragit isär kappan ännu mer. Nu kan jag se att hon är endast iförd BH, och de där konstiga strumporna. Hon har låtit benen glida isär också, mer än så hinner jag inte se.
- Jag bryter tystnaden med att fråga vad hon vill, samtidigt som jag inser hur jävla korkad frågan var. Hon vrider på huvudet och säger – Jag vill ha kompensation svarar hon. Och du skall veta att jag berättat för min kollega om hur duktigt du är. Men du skall veta att jag släpper inte i väg dig förrän jag anser att du kompenserat mig fullt ut för den där kvällen vid stationen. Hon tar min vänster han och med ett ganska kraftigt grepp för hon in handen mellan sina ben, och säger
- Är jag våt. Mina fingrar letar sig runt lite grann och jag konstaterar att hon är lika genom blöt som förra gången. – Jo visst säger, jätte blöt.
Vi har lämnat stora vägen och hon kör sakta mot åsen. Men svänger helt plötsligt av åt höger innan vi kommer ända fram. Efter ett par hundra metar på en riktigt smal grusväg stannar hon utanför något som liknar en gammal fallfärdig sommarstuga. Hon stänger av motorn och tittar på mig. Det går ett par sekunder innan hon säger jag har gjort i ordning där bak. Jag vänder mig om och ser hur hon fällt ned ryggstödet. Det ligger någon filt utlagt där bak. Kliv över och klä av dig beordrar hon, och lyfter samtidigt bort kappan från sina axlar som numera är helt nakna, så när som på BH banden. Hon har en sådan där BH som ligger under brösten. Hennes bröst vilar liksom på en hylla. Vi du se säger hon plötsligt och tänder ljuset. Jag känner hur mina jeans börjar sitta trång, under tiden jag tittar med förtjusning på hennes meloner. De är lika vackra som förra gången, men nu får jag en möjlighet att titta. Hennes vårtgårdar är säker sju, kanske åtta centimeter, och bröstvårtorna står ut som små geléhallon. Jag har just klättrat över när hon kommer efter, hon vänder sig raskt om och lutar sig över ryggstödet på framsättet samtidigt som hon sträcker sig sakta efter ljus knappen och släcker.
Jag hinner alldeles lagom, bara skymta hennes blottade råtta. de liksom skimrar i ljuset, och jag ser hur det rinner kvinnosaft ur den. Det blir svart, och jag känner hur hon glider tillbaka mot ned mot filten. Efter ett par sekunder kan jag urskilja skuggor. Ta av dig säger hon igen. Jag försöker dra av mina relativt tajta jeans i sittande ställning, det tar tydligen för lång tid, varpå hon frågar om jag behöver hjälp. Det är faktiskt svår att ta av sig byxorna samtidigt som man sitter med ett rejält TILL STÅND. Men en gång byxorna passerat kompisen på väg ner tar hon ett kraftigt grepp, och för den mot munnen. Men långa stötande sug stönar hon med ett nästa gurglande ljud. Hon håller upp en sekund och säger är du inte klar än. Sedan fortsätter hon sitt ihärdiga masserande. Äntligen har jag frilagt min nederdel från kläder. Hon vrider sig mer mot min kropp och halvligger över mina ben samtidigt som hon fortsätter. Hennes meloner trycker mot mina ben samtidigt som jag känner hur hon förmodligen masserar sig själv med ena handen. Nu vrider hon sig igen, och lägger sig på rygg och tar mitt huvud mellan händerna och för ner det mot havet. Det är ren helt ren det finns inte ett hårstrå i vägen. Hon trycker hårt mitt ansikte mot sitt sköte samtidigt som hon gungar allt kraftigare med underlivet. Det där kväsande ljudet som kommer från hennes mun känner jag igen. Hon är allt mer intensiv, trycker allt hårdare mitt ansikte mot skötet, slicka för helvete skriker hon, helt plötsligt som hon lyfter upp sitt underliv med benen. Jag känner hur tunga når havet doften smaken är otrolig. Hennes saft fullständigt sprutar ur skötet och jag kan inte säga annat än att jag gillar hennes brutala sätt. Hon blir alldeles tyst, andas väldigt tungt och upprepar det hon sagt tidigare – Du är duktig. I nästa ögon blick har hon åter igen fullt upp med att massera min kompis. Med hårda stötar fortsätter hon i flera minuter. Jag låter sakta min han glida över hennes bröst, vårtan är sådär härligt stora, och jag önska att jag kunde se dem. Vidare ner mot hennes vagina låter jag mina fingra undersöka henne. Hon står på knäna nedböjd över min kompis samtidigt som hon får allt snabbare och kraftigare rörelse på huvudet. Hennes läppar smiter allt mer samman. Och jag känner att det är dags att skjuta råttan. Då nyper hon till på samma sätt som härom kvällen ner vid piren. Hon lägger sig helt ner med överkroppen och lyfter nedre regionen genom att stå på knä. Smek mig säger hon, och jag sätter mig upp bakom henne. Hon rör sitt underliv i runda rörelser och ber mig smeka henne med hela handen. Jag sätter mig på huk för att få mer kraft och för att nå bättre, samtidigt som jag känner hur hon har särat benen. Brett isär med knäna, verkar öppna upp henne. Jag drar samman min han och trycker den samtidigt mot hennes öppnade slidmynning, det tar emot någon, men när hon juckar till försvinner handen in i hennes genomdränkta råtta. Hon fortsätter att gunga fram och åter under flera minuter, samtidigt som jag hör hennes andhämtning blir allt mer intensiv. Det där väsande ljudet kommer igen, och jag känner hur hennes sköte riktigt griper till runt min handled. Det väsande ljudet har övergått till ett mer skrikande läte. Krampen i sköte blir mer hårdare och jag känner återigen hur hennes saft sprutar ut över min underarm och mot mitt ansikte som jag vilar mot en av hennes mjuka skinkor.

Hon lägger sig på sidan skjuter fram det övre benet, det andra sitter jag liksom på. Rak framför min kompis ligger den nu halvdränkta råttan. Jag glider sakta över hennes lår upp mot hennes slida och låter mitt TILL STÅND glida in i henne. Jag känner knappt något motstånd, bara värme. Jag sitter still under några sekunder och njuter av hennes värme. Hon rör lite försiktigt på sig, som en uppmaning. Jag trycker på lite extra och känner hur hon på något sätt spänner samman skötet, det blir för mycket, och jag skjuter råttan direkt. Det vätskefyllda slida har fått sitt. Och själv känner jag mig nästan som en älskare. Jag sitter kvar i flera minuter. Då hon återigen uppmanar mig att ligga på rygg. Väl där så påbörjas åter den där underbara och brutala massagen. Hon verkar att gilla sin egen sav. Kysser och slickar om vart annat. Det verkar nästan som hon laddade sina batterier för ytligare en fajt. Än en gång vrider hon sig. Lyfter upp sitt ena ben över mitt huvud och ner på andra sidan. Hon trycker samman benen och min skalle sitter som i ett skruv städ. Hon sluta suga och sätter sig så rakt upp hon kan. Trycker med sin egen kroppsvikt ner hela underlivet mot mitt ansikte. Gör några rundsvepande rörelse och placerar valnöten rakt över mun som nu tvingas att öppna. Hon fortsätter att gnugga hela slidan i mitt ansikte tills jag känner med min tunga hur nöten blir ändå större och slidan åter får kramp. Den här gången så lyfter hon inte bort sitt sköte från mitt ansikte utan fortsätter gnida under hela krampattacken.
Nu tystar det i bilen och jag förstår att hon är nöjd. Helt plötsligt säger hon vill du jag skall köra dig hem.

Rösta på En snabbis med dagisfröken är tydligen inget ovanligt:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (23 röster, snitt: 3.65 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera En snabbis med dagisfröken är tydligen inget ovanligt