SEXMÄSTERSKAPET 1993

Jag jobbade extra en sommar på en av stans skoaffärer, och fick under den tiden vara med om en hel del minnesvärda stunder. Det som jag minns allra bäst är den gången då en kvinna runt 30-35 kom in i butiken. Hon gick omkring och tittade, men verkade inte hitta det hon ville ha. När hon såg nästan var på väg att gå blev jag fri från en tidigare kund, så jag frågade henne artigt om jag kunde stå till tjänst med något. Hon tittade på mig, och sedan runt i butiken. Sedan svarade hon: Kanske senare. Jag har några andra ärenden, men jag är tillbaka vid femtiden.

Hon gick ut, och jag följde henne med blicken. Hennes päls gjorde att jag inte såg så mycket av hennes kropp, men hennes blick. Hon var helt enkelt urläcker. Sedan kom jag på mig själv, och tänkte att hon nästan var dubbelt så gammal som jag. Trots det så kände jag att timmen fram till fem kröp fram. Klockan tycktes nästan stå stilla. Vid halvsex gick de andra hem, och jag låste. Något besviken gick jag och räknade dagskassan. Just som jag var färdig, så knackade det på butiksdörren. Jag tittade upp och såg genast att det var hon som varit där tidigare. Jag gick och öppnade, och tänkte säja att hon fick återkomma dagen efter, men hennes ögon fick mig att bli knäsvag. Innan jag hunnit fatta hade hon klivit in, stängt och låst efter sig.

- Tack för att du släppte in mig. Jag blev visst lite försenad. Jag försökte hinna, men det tog så lång tid att prova underkläderna. Man vill ju inte köpa något som inte passar, eller hur?

- Nej, svarade jag och kände hur torr jag var i munnen.

- Jo nu när jag är här, så skulle jag vilja köpa ett par skor.

Hon tittade mig i ögonen och fortsatte: De ska vara av det lite mer sexiga slaget.

Blodet börj

Rösta på SEXMÄSTERSKAPET 1993:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (13 röster, snitt: 1.62 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera SEXMÄSTERSKAPET 1993