Snuskdrömmen

Jag drömmer ofta om sex. Jag vill berätta om en sådan dröm, som jag hade i början på 1989. I drömmen befann jag mig på badhuset i staden där jag bor. Jag stod i dörröppningen till damernas omklädningsrum. I duchen stod det en ung och mycket söt tjej som jag ofta ser på stan. Låt oss kalla henne för Åsa. Åsa är bara 18 år. Hon har små men snygga bröst och ett mycket vackert ansikte, långt brunt hår och bruna ögon. Plötsligt blev hon varse om min närvaro. Jasså, det är du som kommer! sa Åsa.

Jag svarade inte, utan gick istället fram till henne där hon stod i duschen. Jag smekte hennes bröst och viskade att jag ville älska med henne. Då svarade hon: “Ta av dig kläderna då, annars blir dina kläder våta!” Jag slet av mig kläderna och gick in till henne. Vattnet strilade ner för våra nakna kroppar. Min han gled ner mellan hennes späda lår och den fann snart sitt mål: Hennes unga härliga fitta!

Åsa greppade min kuk och smekte den sakta. Kuken blev stenhård, den pulserade i Åsas hand. Hon gled ner på knä och sög in kuken i sin söta mun. Tungan svepte över ollonet.

Jag tog tag om hennes axlar och drog upp henne. Jag tryckte min kropp mot hennes, mina läppar kysste hennes och tungorna virvlade runt i munnarna. Plötsligt hörde vi hur någon kom in i omklädningsrummet. Vi gick snabbt in på toaletten. Jag satte mig på toalettstolen, Åsa gled ner över min kuk och red den i extas. Jag naffsade och sög på hennes bröst. Åsa stönade högt att det är så skönt att knulla. Det ryckte till i pungen och ut sprutade min sats. Åsa tog emot den i sin unga fitta. Hon snyftade och stönade när orgasmen sköljde genom hennes kropp.

Plötsligt öppnades dörren och där stod Åsas mamma. Hon tittade på oss och sedan sa hon: “Inte så konstigt att du inte hörde när jag ropade på dig Åsa!”

- Du kanske vill ha samma behandling mamma? undrade Åsa.

Åsa lämnade plats åt sin mamma. Vi knullade som besatta. Jag kramade hennes stora tunga bröst. Det gick för oss båda ganska snart. Vi kan väl fortsätta hemma hos oss sa Åsa, men så långt kom vi aldrig för jag väcktes ur min dröm, när väckarklockan ringde sin gälla signal. Det var dags att gå upp och gå till arbetet.

Rösta på Snuskdrömmen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (20 röster, snitt: 1.80 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Snuskdrömmen