Sex under solen

Solen steker Christinas kropp där hon ligger på en handduk ute i trädgården. Små svettpärlor har bildats i porerna och trillar ibland iväg över huden som en kittlande droppe. “Äntligen semester!”, tänker hon inom sig “Precis lagom till det fina vädret. ” Christina låter tankarna vandra iväg. Hon kan inte hjälpa att hon blir lite småkåt när solen värmer hennes mus genom tyget på bikinitrosan. Hennes bröstvårtor styvnar när hon snuddar dem med fingrarna.

Plötsligt hör hon en cykel rassla genom gruset på infarten och undrar vem det kan vara, men ligger kvar och utan att orka resa sig. När hon hör steg närma sig över gräset kisar hon genom ögonlocken och sätter upp handen mot solen för att kunna se. Det är Filip som hade vägarna förbi och tänkte stanna till för att snacka lite och få en kopp kaffe. “Du kan gå in och förse dig själv, du hittar i köket. och ta ut en läsk till mig när du ändå är i farten. ” Filip kommer snart tillbaka med två läsk. “Jag avstod kaffet. det är alldeles för varmt. ”

“Så här ligger du och myser alldeles svettig och skön. “, kommenterar han. Christina undrar om det syns på henne att hon legat och blivit kåt av värmen. Filip vet hur hon ser ut när hon är kåt, visserligen är de bara vänner men har strulat med varandra till och från. “Ja, äntligen har sommaren kommit igång. Varför gör mig inte sällskap? Hoppa ur kläderna så hämtar jag en handduk till. ” Christina går in efter en handduk och när hon kommer ut igen stannar hon till i dörren. För ute på gräsmattan ligger Filip helt naken på hennes plats, med lemmen halvstyv längs magen. “Det var kanske inte så jag menade. “, ler hon när hon kommer fram “Men det går ju bra det med. Ligg kvar så ska jag smörja in dig så du inte bränner dig. ” Hon klämmer ut lite solkräm i händerna och börjar stryka ut det över hans bröstkorg och axlar. Kåtheten har tagit fart i kroppen på nytt och accelererat förbi småkåtheten. Man kan nu tydligt urskilja en fuktig rand på bikinitrosan. eller var den där redan innan?

Sakta närmar hon sig Filips pulserande stånd som ligger spänd längs magen, men undviker den och smörjer istället in hans ben. När hon är färdig med framsidan tänker hon “Nog borde jag smörja in ryggen på honom med. men skit i det” lätt på handen börjar hon dra med naglarna från under pungen och upp över kukryggen ett par gånger innan hon med ett stadigt grepp reser hans kuk och sätter tungan till hans nu blottade ollon för att slicka i sig försatsen.

Filip stönar mjukt när hennes mun omsluter hans lem. Christina runkar honom med ett hårt grepp och korta rörelser runt roten samtidigt som hon suger och slickar på ollonet. Filip börjar göra motjuck med höfterna och andas snabbare och snabbare. Christina känner igen signalerna och avbryter sin behandling strax innan det går för honom, hon vill ha satsen i sin nu sjöblöta fitta, men först när hon fått tunga. Dessutom vet hon att Filip gillar att få vänta lite, bli retad innan han får sjunka djupt in i en varm blöt grotta.

Hon rullar över på rygg och drar samtidigt smidigt av sig trosan, skrevar med benen så att Filip får fri tillgång till hennes längtande fitta. Hon sluter ögonen och väntar. Filips skugga faller över hennes kropp och snart går det som en elstöt genom hennes kropp. Filip har gått direkt på hennes känsliga kärleksknapp med tungan. Han trycker isär hennes lår ytterligare och börjar trycka tungan mot klittan innan han suger in den mellan läpparna. Christina håller på att förgås av lust när tungan börjar spela. Hon stönar och gnyr av behandlingen, pressar in Filips huvud med ena handen och rullar ena bröstvårtan med den andra. “Att det är så här skönt!. Så längesedan jag fick tunga. “, mumlar hon mellan stönen. “Mer. hårdare!”, befaller hon med ynklig röst som inte längre bär.

Christina känner hur hon rusar mot en orgasm, letar upp Filips händer, som har ett stadigt tag om hennes skinkor, och kramar dem i sina. Orgasmen sköljer genom hennes kropp och hon skriker tyst ut sin kåthet. Filip försöker förtvivlat hålla tungan kvar på hennes svullna knopp och när konvulsionerna och skakningarna avtar i hennes kropp går han på önnu fortare och hårdare. Christina kommer igen en andra gång utan att den första orgasmen riktigt hunnit klinga av och sen faller hon ihop.

Filip vänder henne på mage och hon svankar upp för honom. Nu vill hon ha hans stora kuk i sig, känna hur den fyller henne. Redan när hon känner hans ivriga fingrar sära på hennes blygdläppar känns det som om hon ska komma en tredje gång. Filip pressar sakta in sin bultande lem i hennes plaskblöta fitta, centimeter för centimeter och drar sedan ut den lika sakta medan han hela tiden flämtar av vällust. Sen kör han plötsligt in den med en enda stöt ända till roten och börjar knulla henne snabbt och tungt. “J-jag k-kommer snart. Ååååhhh vad v-varm och. och skön du är. “, stönar han fram. “Kom. till. mig. kom. i. mig. spruta. “, flämtar Christina i takt med stötarna som svar när hon känner att även hon är på väg. Filip trycker sig så långt in han kan med de tre sista stötarna innan han tömmer sin varma säd långt långt inne i Christinas savande grotta. Känslan av varm sperma som fyller hennes fitta blir för mycket och även Christina kommer i en tyst orgasm när Filip faller samman över hennes rygg.

Ingen rör sig, utan båda ligger kvar under solen. Filip är fortfarande i hennes sköte utan att ha slaknat nämnvärt. Värmen får henne att dåsa till. Men det är inte bar att somna i solen så snart får de börja röra på sig igen.

Kommentera Sex under solen