Sex på skolan

Det jag nu ska berätta inträffade för några år sedan under vårterminen när jag gick i 9:an i Alingsås. Om våren börjar ju hormonerna sätta igång sitt arbete, vilket jag fick erfara.

Jag och en kompis satt kvar i datasalen i skolan och arbetade med några uppsatser som skulle vara klara väldigt snart. Vid den tiden på året hade vi för det mesta tre saker i huvudet; sommarlov, betyg och brudar. Det var dock det sistnämnda som var intressantast (vad annars?).

Vi var ensamma i datasalen, de flesta lärare och nästan alla elever hade slutat för dagen. Förutom pluggande blev det en del Internetsurfande, och då tittade vi på allt annat än fakta till uppsatser!

Tiden rann iväg och min kompis var tvungen att sticka för att hinna med tåget hem. Jag satt däremot kvar och kollade in mer porrbilder på nätet. Tillslut bestämde jag mig för att ta tåget hem som gick en timme efter polarens.

Jag släckte efter mig och gick ut ur datasalen mot utgången. Vid dörren ser jag till min förvåning två av skolans läckraste tjejer! De stod och pratade med varandra, men tystnade när de fick syn på mig. Jag svalde och gick fram emot dem. Den ena hette Hanna och var den som jag var kär i. De båda visste om det eftersom ryktet hade spridits. Hon var ungefär 180 cm lång, hade långt blont hår, vackra blå ögon och en otroligt snygg kropp med riktigt stora, fasta bröst. Den andra hette Sara och var en brunett i min längd. Hon hade kort hår, och en välsvarvad kropp med långa, snygga ben. Båda hade den dagen korta shorts på sig. Hanna hade en tight T-shirt på sig och jag kunde föreställa mig vad som döljdes under. Sara bar en lika tajt top utan BH-under. Hennes mörka bröstvårtor syntes igenom det ljusa tyget. Det började vattnas i munnen på mig, och kände hur det blev alltmer trångt i byxorna.

Plötsligt säger Sara: Vad har du gjort i skolan så länge? Pluggat, svarade jag nervöst. Det tror vi inte på, sa Hanna. Varför inte ? undrade jag. Det syns ju på bulan mellan dina ben, sa Sara retligt. Nu började jag bli svettig. Jag hade fått ståkuk av deras läckra kroppar, men jag glömde dölja det. Du har ju såklart kollat på porrbilder på Internet, fortsatte hon. Det gör ju alla killar! Båda såg väldigt mystiskt på mig och en ilning gick genom ryggraden ner till skrevet. Vill du se något bättre än de där bilderna, frågade Hanna. Jag nickade bara till svar. Följ med till en olåst sal då, sade hon satte handen på min kuk som nu var ännu hårdare än innan. Nu var jag så kåt att mina ben darrade!

Vi gick iväg till den salen där de hade arbetat. Tydligen visste ingen att de hade varit där, så man fick vara ifred från snokande lärare som skulle stänga skolan.

Hanna drog iväg mig till en skolbänk där hon satte sig med mig stående framför henne. Vi började kyssas samtidigt som Sara smekte Hanna över hela kroppen. Hannas tunga och läppar var så sköna så jag hade kunnat hålla på i evighet!

Jag slet mig från hennes mun och böjde mig ner för att känna på hennes stora bröst. Hon måste haft C- eller D-kupa för brösten var de största jag sett på någon jag känner.

Hon tog av sig T-shirten och började sedan kyssas med Sara. Jag tittade lite förvånat upp, men blev bara glatt överaskad. Min dröm hade sedan länge varit att ha sex med två bisexuella tjejer.

Hanna hade en vit spets-Bh under som jag snabbt knäppte upp. Brösten var de vackraste jag sett! (Än idag har jag inte sett så välformade bröst!) De var som sagt stora, men fasta. Ljusbruna vårtgårdar och stora bröstvårtor. Jag sög på dem och masserade hennes fitta utanpå shortsen. Samtidigt började hon stöna lite tyst medans hon kysstes djupt med Sara.

Fastän hon satt ned på bänken lyckades jag knäppa upp och dra av henne de korta jeansshortsen. Trosorna var i stringmodell och vita med spets. Det mörka könshåret syntes igenom. Hon lade sig ned bakåt för att ta emot njutningen. Sara började nu smeka och suga Hannas bröst.

Jag drog sakta av stringtrosorna och andades in den härliga doften av tonårsflicka. Hennes fitta hade en fin, mörk buske alledes ovanför klitoris. Jag särade på benen och tryckte mitt ansikte mot hennes kön. Försiktigt slickade jag utanpå fittan med hela tungan. Det rykte till i hennes kropp och hon började nu stöna mer intensivt.

Jag särade på blygdläpparna med fingrarna och körde in tungan. Medans hon vred sig långsamt tog jag blygdläpparna med mina läppar och sög in dem i munnen. Nu började hon andas tyngre. Sara sög fortfarande på Hannas bröst, och jag började massera och slicka klitoris. Hon var väldigt våt vid det här laget, och safterna rann konstant ner för hennes skinkor.

Plötsligt rykte hon till i hela kroppen och stönade högt. Jag fortsatte slicka. Hon skrek ut sin orgasm när hon nådde klimax. Safterna skvätte i ansiktet på mig, men jag slickade bara i mig dem. Vi blev lite rädda att hon skulle locka hit några lärare, men det var fortfarande lika tyst. Det var bara att fortsätta!

Jag reste mig upp och tog av mig min T-shirt. Sara knäppte upp mina shorts och plockade ut min stenhårda lem. Hon satte sig på knä och började slicka runt ollonet. Hanna låg fortfarande på rygg och flämtade efter den våldsamma orgasmen.

Sara tog nu hela min kuk i munnen samtidigt som hon tittade mig djupt i ögonen. Hon sög med långsamma tag och lät tungan spela över ollonet. När hon märkte att det var dags för mig att spruta, så slutade tryckte hon hårt till mellan pungen och anus. Jag fick en enorm orgasm men bara ett par droppar sperma rann ut. Dessutom slaknade inte kuken speciellt mycket och var snabbt redo för mer. (Ett mycket användbart knep, prova!)

Hon reste sig upp och drog av sig sin top, skor, strumpor, shorts och trosor. Även hon hade en mycket vacker kropp, jag lade speciellt märke till den välformade rumpan.

Vi ställde ihop några bänkar så att det blev som ett bord. Där lade jag mig på rygg med kuken i vädret. Det dröjde inte länge innan Hanna red mig långsamt och Sara hade grenslat mitt ansikte. Jag slickade hennes härliga fitta och pullade hennes anus tills det gick för henne.

Efter ett tag bytte vi ställning. Hanna lade sig på rygg, och Sara lade sig på alla fyra med huvudet mellan Hannas ben. Nu fick jag äntligen knulla Sara bakifrån! Det såg otroligt läckert ut med de fasta skinkorna och den fina fittan.

Jag trängde djupt in samtidigt som Sara började slicka Hanna. Mina händer greppade Saras höfter och jag juckade snabbt och hårt. Båda flickorna började nu stöna högre. Det gick fortare och fortare och till slut fick de båda orgasm nästan samtidigt.

Sedan lade de sig i en 69:a och började fingerpulla och slicka varandra. Jag reste mig upp på bänkarna och trängde in i Hannas andra hål. Hon hade munnen full med fitta och kunde inte säga om hon inte gillade det eller inte, men det märktes att hon uppskattade det. Jag tog tag i hennes skinkor och tryckte sakta kuken in och ut ur henne. Hon motjuckade försiktigt så hon gillade det verkligen. Hanna fick orgasm ännu en gång och den här var nog den största.

Nu sade jag åt Sara att lägga sig på rygg vid kanten på en av bänkarna med benen utåt. Hanna grenslade Saras ansikte och lät sig slickas ordentligt. Själv började jag slicka Sara igen. Saras fitta var plaskvåt vid det här laget, men det blev desto godare för mig. Det smakade saliv från Hanna och fittsafter från Sara. Efter ett tag slutade jag och började istället att knulla henne med snabba tag. Fittan kramade min kuk och pulserade så otroligt skönt! Nu njöt hon i stora drag, för hon började smeka sig själv så jag förstod att det skulle gå snart. Framför mig hade jag Hannas stora bröst som gungade rytmiskt så vackert. Jag böjde mig fram och tog tag i ett och började suga på bröstvårtan. Plöstsligt hörde vi ett ljud i korridoren utanför, så vi tystnade lite för att undgå upptäckt, men man kunde inte hålla sig länge.

Jag ökade takten och knullade hårt tills det gick för Sara. Nu reste jag mig upp och lät tjejerna suga av mig i omgångar. De märkte när det skulle går för mig så då började Hanna slicka min flens. Jag sprutade några strålar i munnen på henne, sedan fick Sara smaka säden. Sperman rann nedför hakorna på dem och jag flämtade medans kuken lugnade ned sig och tjejerna började kyssas djupt. De slickade i sig det sista från varandras ansikten, och tog sedan på sig kläderna.

Min kompis trodde inte på mig dagen efter, förrän han såg spermafläckarna på bänkarna i klassrummet. Då blev hans ögon stora som tennisbollar!

Min kvinnliga tyskalärare som var i 20-25 års-åldern tittade mig djupt i ögonen med ett mysktist leende när lektionen slutade. jag förstod att det var hon som stått utanför dörren och antagligen kikat in genom nyckelhålet! Det behövs väl inte sägas att förutom många sköna stunder med Hanna och Sara under året, så fick jag dessutom ett flertal “kvarsittningar” efter tyskan! Ibland var båda flickorna med i en fyrkant, ibland var det bara jag och min lärare. Jag älskar skolan!

1 svar to “Sex på skolan”

  1. Bobba:

    Jävligt bra… Har nästan hänt mig om man räknar bort läraren;)

Kommentera Sex på skolan