Härligt sex på landet

Det här hände på Gotland för ett par år sedan. Jag jobbade som semestervikarie som lantbrukare när ordinarie bonden vill resa på semester. Nu skulle bonden ensam åka bort och frun skulle vara hemma. Kanske var hon hemma för att hålla ett öga på mig, att jag gjorde det jag var anställd för. Hon var en ganska ung kvinna och inte helt utan attraktivt utseende och fördelar. En förmiddag kom jag inkörande med traktorn för att ta en paus och äta lite. Då stötte jag på frun som ville att jag skulle hjälpa henne med att hålla en ko som skulle betäckas. Jag hämtade den unga kvigan ur lagårn. och vi utförde jobbet. Vi blinkade och skrattade under den pågående parningen och när den var över och vi pustade ut frågade jag henne rakt på sak: Gillar du det på samma sätt?

Hon svarade tvetydigt att hon aldrig tagit chansen. Vi tvättade oss och när vi skulle torka händerna, kom dom tillsammans i samma handduk och vi kramades. Hon kom närmare mig och utan vidare kysstes vi och jag trevade under hennes kjol och fann att hon var helt naken under. Detta började bli spännande. Jag pullade fittan och den var plaskvåt. Hon letade fram min kuk och smekte den och konstaterade att den var styv och skön att hålla i handen. Nu hade jag helt dragit upp henne kjol och blottade hennes vita underliv. Vi sökte oss till ett litet lass hö som låg i ett hörn av lagårn.

Jag är så kåt! viskade hon. Men det här måste förbli en hemlighet. Om bonden får veta detta slår han ihjäl mig. Hon drog och smårunkade kuken och viskade att den var skön och att hon länge funderat på ett tillfälle för att kunna bli ensam och få veta hur jag knullade. Nu skulle det ske! Hon låg på rygg och skrevade med benen och jag styrde kuken mot henne. Sista biten ledde hon in den precis som hon gjort med tjurens stake.

Jag knullade hastigt och bestämt och hon rullade med underlivet och pustade och flämtade och skrek att snart skulle det gå för henne. Jag körde på och när jag kom fick hon hela satsen långt upp i livmodersöppningen. Hon tackade mig och sa att detta var det härligaste hon varit med om. Den dagen blev det inget mer knullande, men när jag ätit min kvällsmat, viskade hon att hon tänkte komma till mitt rum när allt var lugnt och hon talat med sin man i telefon, vilket dom gjorde varje kväll. Så blev det och vi hade otroliga kärleksorgier hela den tid jag jobbade där. En del arbete blev faktiskt ogjort. Om bonden anade något fick jag aldrig veta, men jag önskar att det skulle bli flera vikariat av den här sorten!

Kommentera Härligt sex på landet