Gudomligt sex med min arbetskamrats dotter

Det var en vanlig dag i september, vintern hade börjat komma så smått. Jag var ute en dag och handlade. I affären träffade jag dottern till en på mitt jobb. Hon var 18 och helt otroligt vacker, själv var jag 24. Jag tyckte väldigt om hon och hon mej. Det hade hon sagt och vi hade kyssts vi flertalet gånger. Hennes mor visste inte om detta så vi höll det hemligt. Vi gick runt i affären och hon som bara var där för att värma sej hjälpte mej att handla. Jag erbjöd henne att följa med mej hem på kaffe eller nåt liknande som tack för hjälpen. Hon log mot mej och gav mej den där blicken å sa att hon gärna följde med. Väl hemma så tog jag hennes svarta rock och hängde den på tork. Min kläder var alldeles kalla och våta av snön som blåste med 10m/sek. Det var storm. Jag satte på en kopp kaffe och tog av mej mina kläder. Jag stängde igen dörren i det rum jag var för att inte skrämma Lisa som hon hette. När jag hade tagit av mej alla min kläder hörde jag steg i hallen, jag stannade upp och sa inte ett ljud. Plötsligt öppnades dörren och där stod Lisa med bar överkropp och frågade efter en tröja. Min kuk reste sej som en raket och jag blev helt röd i ansiktet. Jag stammade fram att jag hade en tröja som nog passade ganska bra i garderoben bakom mej. Hon gick förbi mej och tittade på min store lem. Hon fortsatte och hittade en röd gammal tröja som hon tog på sej. Hon stod nu och tog av sej sina byxor och eftersom tröjan var ganska kort såg jag hennes fina skinkor och fina fitta. Kondomen jag hade haft i fickan på min byxor föll ner igolvet och jag böjde mej för att plocka upp den. Lisa som stod mitt framför mej böjde sej fort ner och tog den, när hon stod som böjdast vinglade hon till och ramlade bakåt mot mej. Min hårda lem gled in i hon, hon stönade till och sa till mej “ta mej”. Jag blev helt förvånade men jag var inte sen att lyda. Jag förde min lem in och ut i hennes våta fitta, hon blev våtare och våtare. Hon frågade om jag hade någon säng eller om vi skulle stå som vi gjorde. Jag sa naturligtvis och körde in den i hon lyfte upp hon mä kuken inne och bar hon till sovrummet. När vi kom dit lade jag henne på rygg på sängen. Hon särade på sina ben och sa “slicka mej” jag böjde mej neröver hon och körde in tungan i hon, hon kved lite lätt när jag slickadehennes klitoris. Hon var nära att komma för hon skakade lite lät, hon sa attjag skulle sluta för hon ville komma samtidigt som mej. Så jag tog hennes plats på rygg i sängen och hon sög mej efter konstens alla regler. Hon varhelt otrolig det var onaturligt skönt. Hon sög och runkade mej i ca 10 min. Då höll jag på att explodera. Jag tryckte hon ifrån min kuk och slickade hon i ca 2 min så jag hade lugnat mej lite. Hon blev helt vild och bad mejlägga mej ner. Hon satte sej grensle över mej och sänkte sej ner över min kuk. Hon gungade upp och ner sakta men fortare och fortare. Jag kunde se hennes runda mjuka bröst inte store men inte små precis lagom. Jag smekte dom under tiden som hon gjorde sitt. Hon gungade fortare och sa att hon snart inte kunde hålla sej längre. Jag kände det samma. Jag lyckades hålla uti ca 30 sek men sen exploderade jag och hon samtidigt. Det var så sköntatt skrek ut min njutning. Hon tystade mej genom att sätta sitt ena bröst i min gapande mun. Jag sög på det lite grann och hon suckad lite lätt, hon berättade att detta var den bästa natt hon hade haft. Hon avslutade det hela med att krypa ner till mitt kön och suga bort den sista sperman. Hon kröp därefter upp till mej gav mej en kyss och sommnade i min armar.

Rösta på Gudomligt sex med min arbetskamrats dotter:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (16 röster, snitt: 2.06 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Gudomligt sex med min arbetskamrats dotter