Emelies vilda liv, del 2.

Inledning

Korridorfikat hade varit mycket lyckat och Emelie hade kommit mycket bra överens med de som suttit med. Maria hade bakat sockerkaka och bjudit på te och kaffe – det var tydligen någon form av rullande schema och varje söndags kväll var det någons tur att stå för fikat. Den här söndagen hade de flesta av dom som bodde i korridoren deltagit – fem stycken plus Emelie själv. Tydligen var det inte ofta som det var fler än så men Emelie tyckte redan att dom fem hon träffat verkade hyggliga och faktiskt rätt intressanta. Det hade varit Maria och hennes pojkvän – en jättesöt kille som hette Anders och verkade vara lite av en clown, en lång poppig kille med svartfärgad frisyr som hette Magnus, Eva en stor bullrig tjej i trettioårsåldern som skulle bli förskollärare och så hårdrockstjejen Tova en blond och utmanande finsk tjej. Det hade varit lätt att prata med alla och Emelie kände redan att hon trivdes. Det enda som hade varit negativt var när en utav de andra i korridoren kommit hemrumlandes vid ett tiden på natten och ilsket blängt på dom sex som suttit i köket. Killen, eller kanske snarare mannen, hade varit berusad, närmare 1.90 och med en redig kagge – han hade haft en gammal sliten kostym på sig och det stank rök då han försvann förbi mot sitt rum. Emelie tyckte att han hade verkat obehaglig men Magnus hade lugnat henne då han berättat att mannen hette Josef, han var överliggare, läste en del kurser men spenderade den mesta tiden tillsammans med tre liknande typer i en korridor längre ner i huset. Här i korridoren höll han sig tydligen mest för sig själv. Fikat hade blivit sent och hon mindes att det hade varit med glädje hon krupit ner i den nybäddade sängen.

– Den nya världen

Det hade gått tre veckor och Emelie var nu väl hemmastad i korridoren och den nya staden. Hon verkligen älskade Uppsala och allt som staden hade att erbjuda. Efter att ha registrerat sig på utbildningen – religionsvetenskapligt program – så hade hon varit på väg till Smålands nation för att bli recentior i hemmanationen*. På vägen hade hon sprungit ihop med Maria och hennes kille Anders och dom hade övertalat henne att gå med i Upplands istället. Dom påstod att den nationen var bättre och eftersom Anders var aktiv där så lovade han att hon inte skulle ångra sig. Emelie var inte svårövertalad då hon förstod att hon hade mer att vinna på att vara med Maria och Anders då hon annars var i stort sett ensam i Uppsala. Efteråt hade de gått för att ta en fika och de hamnade på ett glassigt fik som hette Wayne’s. Efter att för första gången inmundigat en Café Latte hade dom blivit sittande i flera timmar och Emelie kände att hon började tycka om de två allt mer. Maria var från Uppsala och tre år äldre än Emelie – 22 år – hennes föräldrar hade kommit hit på det tidiga sjuttiotalet från Chile på grund utav militärdiktaturen. Maria själv var född och uppvuxen i staden och ansåg sig nog mer som svensk än chilenare. Hon var kort – kortare än Emelie – och ordentligt kurvig fast på ett vältränat vis. Hon tränade flera gånger i veckan, var instruktör i salsa och det syntes verkligen. Emelie kunde verkligen tänka sig att under dom tajta svarta kläderna – polotröja och stretchjeans – dolde sig en välsvarvad vacker kropp. Bysten var väl tilltagen och den svankande rumpan var bred på det där vältränade sättet som många latinamerikanska tjejer är. Det lockiga svarta håret var glänsande välmående och inramade det solbrända söta ansiktet mer än väl och dom stora bruna ögonen lös intresserat då Emelie berättade om sin uppväxt. Anders var som Marias motsats trots att de båda var glada och sprudlade av positiv energi – han var låg och smal men med vältränade muskler som spände mot den tajta röda t-shirten. Han var solbränd och hade kortklippt blekt spretigt hår och verkade alltid ha ett leende till hands – så även ett skämt. Flera gånger fick Emelie nästan magknip då han hävde ur sig kommentarer om omgivningen eller berättade anekdoter ur sitt liv. Han var äldre än Maria – 28 år – och var inte bara aktiv i Upplands nation utan även techno discjockey. Hans gröna ögon visade sig var färgade linser och gång på gång fipplade han med staven som piercade tungan. Han hade även en piercing under läppen vilket fick Emelie att gång på gång fastna med blicken. Sedan den fikan så hade de varit som oskiljaktiga – varje dag umgicks de om det så var på deras rum, framför någon film på tv, över en fika på stan eller på något av de alla uteställen som fanns att tillgå. Under dessa tre veckor hade Emelie hunnit uppleva saker som hon hittills inte ens kunnat komma i närheten av. Bland annat hade hon pratat om sex med andra än sin egen fantasi, festat sig igenom en hel natt och blivit raggad på av fler killar än hon kunde räkna. Hon levde livet men förstod även att det gällde att vara försiktig då minsta felberäkning snabbt skulle kunna betyda att hon kunde hamna i trubbel. Hur som helst så ringde hon hem varje kväll och försäkrade för sina oroliga föräldrar att hon visst var skötsam och studerade flitigt – om de bara visste!

Denna fredagskväll – tre veckor efter att hon kommit till Uppsala – var det dags att återigen lämna veckans studier bakom sig och gå ut i det vilda nattliv som faktiskt existerade på orten. Emelie och Maria satt inne på Anders och hennes gemensamma rum och väntade på honom. Han hade som vanligt blivit iväg körd för att inhandla drickat på systembolaget i Stenhagen – denna gång dock utan protester vilket var ovanligt. Emelie satt uppkrupen på deras säng medan Maria var inne i badrummet och sminkade sig – ikväll skulle dom gå på ett av de ’vanliga människornas’ ställen. Anders skulle nämligen spela skivor tillsammans med en kompis från Stockholm på Påvels. Det förväntades bli väldigt mycket folk då något som var så ovanligt som att stället skulle ha öppet till klockan fyra istället för två. För att komma in hade de behövt vara där tidigt men eftersom Anders skulle spela så kunde de i lugn och ro förfesta i deras rum som vanligt – det hade nästan blivit en tradition. Emelie hade på sig helt för dagen nyinköpta kläder – hon hade spenderat över tre tusen kronor den senaste veckan bara på kläder och det mesta idag. Maria och hon hade gått i affärer hela dagen och nu satt hon helt nyekiperad på sängen medan Maria gjorde sig i ordning. Emelie hade det långa blonda håret uppsatt i en tofs och en sparsam make up och för att framhäva hennes läppar läppglans. En ljusblå tubtopp från Filippa K (utan bh under så klart) och ett par glansigt vita stretchbyxor av samma märke. På fötterna nyinköpta (och hutlöst dyra hade säkert hennes föräldrar gormat) ljusblå sneakers från Nike. Under byxorna hade hon för första gången ett par dyrare trosor än hon kunnat föreställa sig existerade – vita stringtrosor i genomskinlig lycra – och speciellt då det var så lite tyg! Det hade varit Maria som valt ut dom och Emelie hade inte ens vågat protestera trots den genomskinliga fronten och det minimala snöre som nu låg mellan hennes fasta klotformade skinkor. Som tur var hade hon följt med Maria till flera träningspass och solariesolningar så hon hade numera en kroppsjämn solbränna. Det kändes spännande att sitta där hon satt med dom nya kläderna kanske lite naket men vaddå friheten att kunna göra det slog bort det mesta av den pinsamma känslan.

Från stereon dunkade P3 dans och hon smuttade på drinken Maria hade blandat. Rummet var mysigt och det doftade starkt av rökelse och det enda ljuset kom från tre lavalampor som var strategiskt utplacerade i rummet. Emelie trivdes bättre än hon någonsin gjort i hela sitt nittonåriga liv. Basen från dansmusiken slog hårt ur Anders stereo men det var ingenting mot vad Emelies hjärta gjorde då telefonen ilsket bröt lugnet.

”Kan du svara?” ropade Maria från badrummet.

”Okej…” svarade Emelie och lyfte på luren. ”Hos Maria och Anders…”

”Tjena Emelie det är Anders – har ni kul?”

”Jodå men det vore ju roligare om du kom hit förstås…” hon log och kände att hon blev lycklig av att prata med honom.

”Så pass…” han lät nöjd.

”…med mer att dricka så klart!” skrattade hon och kände sig nöjd.

”Kunde just tro att det var nåt sånt…har du Maria där?” hon hörde att han skrattade.

”Oki – vänta en sekund då…” Hon tog luren från örat och ropade ”Maria…det är Anders!”

”Kommer…” hördes Marias lena stämma från badrummet och Emelie hörde att hon stängde av kranen.

När Maria kom ut visste inte Emelie vart hon skulle fästa blicken – hon var endast klädd i ett par minimala svarta stringtrosor. Den olivfärgade kroppen hade hon kunnat ana då de varit och tränat men aldrig sett – Maria var vältränad och hennes höfter var breda och ovanför dom hade hon en smal midja. Rumpan – som delades av den svarta stringen – putade runt ut och var i det närmsta perfekt. Emelie kunde inte låta bli – varför visste hon inte – utan blicken vandrade upp till Marias bröst. Dom var stora och hade lite häng men verkade i övrigt fasta – Emelie uppskattade dom till att antagligen vara D-kupa. Hennes bröstvårtor var av det större slaget, vårtgårdar större än en femkrona med knoppiga små spenar och de hade en mörkt brun nyans. Håret var utsläppt och hennes söta pigga ansikte hade en stilfull make up. Hennes kropp var i övrigt mycket slimmad och Emelie rodnade då hon räckte över telefonen till henne.

”Ja det var Maria…Hej älskling – hur går det? Okej…mmm…okej…”

Maria vankade fram och tillbaks i rummet framför Emelie som inte visste vad hon skulle ta sig till. Hon var ju inte lesbisk – hade ju inte ens varit med någon kille – men av någon anledning kunde hon inte låta bli att titta på sin nya kompis kropp. Maria rörde sig lätt till musiken och Emelie kände hur det hettade på kinderna – hennes blick drogs gång på gång till Marias gungande stora bröst och hennes runda latinostjärt. Hon skämdes men kunde inte låta bli.

”…okej om en halvtimme då? Okej vi säger så och pengarna räcker va? Bra då ses vi snart…puss…var försiktig!” Maria la på luren.

”Att det ska vara så svårt att handla på systemet…” stammade Emelie fram i ett försök att dölja att hon stirrat på Marias kropp under hela samtalet – hon drack upp det sista ur glaset. Maria började plocka fram kläder ur byrån som stod bredvid sängen med ryggen mot Emelie – av någon anledning så drogs åter hennes blick till den kurviga chilenskans kropp. Blicken gled nerför hennes slanka nakna rygg mot den väl tilltagna svanken och smala midjan, dom breda höfterna och den runda utstående rumpan delades perfekt av det tunna smala snöret i stringtrosan. Maria böjde sig fram medan hon frågade om Emelie ville ha en drink till. Det svarta snöret spände mellan dom fasta skinkorna när hon böjde sig fram och Emelie såg hur det knappt dolde hennes rundade bulliga mus – tyget låg tätt mot venusberget men gick ihop till snöret innan hela musen var täckt – Emelie svalde hårt – Maria rörde sig lätt medan hon rotade i den understa lådan i byrån och Emelies blick naglades fast vid Maria – hon såg på grund utav dom minimala stringtrosornas ineffektivitet att täcka hela musen att hon inte hade något hår. Det tunna svarta snöret låg mellan dom bulliga släta musläpparna på ett sätt som Emelie aldrig sett. Hon rodnade då hon kom på sig själv att stirra upp mellan benen på sin nyvunna vän – slog ner blicken – hjärtat slog dubbla slag i bröstet och hennes andning hade blivit tung. Hon såg att hennes egna bröstvårtor reagerat och spände ilsket mot det tunna ljusblå tyget i tubtoppen – hon försökte skyla dom eftersom de var väl tilltagna och hon skämdes för det. En bekant pirrande känsla mellan benen gjorde att hon fick bråttom att tänka på något annat då känslan oftast ledde till att blygdläpparna svullnade upp och fukten spred sig. Hon harklade sig och svarade att det skulle sitta fint med en grogg till.

Groggarna blev flera och ännu fler då Anders kom hem en timme senare med två flaskor Finlandia – en Rose’s lime och tre flaskor fruktsoda. Emelie märkte att Anders och Maria utbytte menande blickar då han klev genom dörren och efter att han gett tummen upp fortsatte förfesten. Det var högre stämning än vanligt och mer än en gång försvann Anders och Maria in på toaletten och lämnade Emelie ensam. Spriten flödade och så gjorde även frispråkigheten – de talade som vanligt om allt mellan himmel och jord men Emelie höll sitt stirrande på Maria djupt inombords. Anders var även han nyekiperad och hade en svart tajt t-shirt med psykedeliskt neontryck på, svarta plastbyxor i pvc med flera dragkedjor och splitternya sneakers. Det blekta håret stod snyggt åt alla håll och han höll värre låda än vanligt. Maria hade på sig en kort rejält urringad ormskinnsmönstrad beige klänning i någon form av plastmaterial och till det högklackade skor – Emelie hade aldrig sett sån utmanande klädsel på riktigt förr. Det ljusa tajta ormskinnet satt perfekt runt Marias kropp och det svarta lockiga håret hängde ner över ryggen. Emelie var rejält berusad då de satte sig i taxin och åkte ner till stan vid elvatiden. Väl inne var det proppfullt med folk och efter lite hjälp från vakter så kunde Anders, Maria och Emelie ta sig ner till dj-båset på nedervåningen. Där hade en soffgrupp med bord ställts upp och det gjordes plats åt Emelie och Maria. Anders ställde sig i båset tillsammans med sin kompis Jake medan Maria presenterade Emelie för de som satt runt det lilla bordet. Emelie var redan så berusad att hon glömt bort vad de hette sekunden efter att det nämnts för henne – hon lyckades bedöma att det rörde sig om åtta hippa typer från Stockholm – fem killar och tre tjejer. Bättre blev det inte då Anders och Jake gjort en deal med ägarna och hade fri sprit hela kvällen. Kvällen fortgick i samma rasande tempo och Emelie dansade och drack som om det var den yttersta dagen. För att ni inte ska somna i detaljer om dundrande basgångar, smattrande ljudmattor, blinkande stroboskop och laserstrålar i symbios med melodislingor så drar vi fram klockan ett par timmar.

Klockan fem över halv fem på morgonen begav sig hela gänget som suttit runt det abonnerade bordet iväg för att fortsätta festen i en lägenhet mitt i stan som Jake lånat. Emelie var vid det här laget så berusad att dom negativa sidorna hos alkoholen gjorde sig påminda. Hon stapplade uppför trappen, sluddrade och mådde illa. Maria följde henne in på toaletten och satt med då hon hulkande lutade sig över toalettstolen. Hon skämdes nåt fruktansvärt men Maria försäkrade att det inte var någon fara – Emelie la sitt huvud mot Marias knä där hon satt på badkarskanten. Hon slöt ögonen och vilade det värkande huvudet. Toalettdörren öppnades och in tittade Anders.

”Hur är det med henne?” frågade han men dränktes nästan av sorlet och musiken utifrån lägenheten.

”Inget vidare…” svarade Maria med öm röst.

”Fan va’ trist – kanske vi skulle bjuda henne lite?”

”Du e’ inte klok – skulle ju inte visa nåt av det där ju. Du vet vilken bakgrund hon kommer ifrån…” väste Maria argt.

”Jag vet men hon kommer ju må piss i morgon och jag vill att ni ska kunna vara med oss här ute. Förresten kommer ju folk vilja använda toaletten…”

Emelie förstod trots fyllan att de två trodde hon sov och slog upp ögonen.
”Vaddå för nåt…bjuda på…” sluddrade hon och blinkade med dom azurblå ögonen.

”Ingenting allas – sov du…” sa Maria ömt och smekte henne över det blonda håret.

”Men Maria…” försökte Anders.

”Nej sa jag…det blir inget sånt…” fräste hon.

”Lägg av nu va’…jag kan väl bestämma själv…” Emelie reste sig och satte sig på toalettstolen. Hon tittade på Maria som tittade på Anders – som i sin tur ryckte på axlarna.

”Okej då…” suckade Maria och Anders smet iväg för att snabbt komma tillbaka med ett stort glas apelsinjuice. Han ställde det på handfatet och plockade sedan upp en liten genomskinlig plastpåse ur byxfickan. Han plockade upp lite av det vita pulvret med en nyckel och skakade ner det i juiceglaset. Han rörde om med en sked och sträckte sedan över glaset till Emelie.

”Vad är…vad är det där för nåt…” stammade Emelie.

”Det är…” började Maria.

”…något som kommer få dig att må toppen!” log Anders och blinkade med ena ögat och log sitt charmigaste leende.

Emelie tittade åt Marias håll och såg in i hennes stora bruna ögon. Hon såg ut som om hon funderade men så log hon.

”Precis…det är nåt som kommer få dig att må prima! Drick upp allt nu…”

Hon förde glaset till munnen och bälgade i sig den spetsade juicen och räckte över glaset till Anders som också han log. Hon kände sig fortfarande vimmelkantig men Maria reste sig och bad Anders stanna. Hon smet ut och Anders stängde dörren och vred om låset. Han sjönk sedan ner i badkaret och tittade på Emelie. Hon tittade tillbaka och dom såg på varandra i något som kändes som flera minuter.

”Vad var det där…på riktigt…” Frågade hon efter ett tag.

”Tjack…amfetamin…men inte så mycket – tillräckligt för att du ska slippa bakfyllan och illamåendet bara…” log han. ”Känns det bättre?”

Emelie kände efter och kände att illamåendet försvunnit och att synen var skarpare än vanligt. Det pirrade i kroppen som om hon hade myror i benen – hon slog ner blicken och såg att hon satt med benen brett isär och gungade med högerbenet intensivt. Bröstkorgen hävde sig upp och ner och bröstvårtorna pressade hårda mot det ljusblå tyget. Hon kom på sig själv med att le och tittade upp på Anders igen.

”Det känns bra – asbra!”

”Fett…kom så går vi ut till dom andra…” log han tillbaka och hävde sig upp ur badkaret, låste upp dörren och fattade hennes hand. Dom gick tillsammans och Emelie kände sig som på små moln när hon gled in i det stora vardagsrummet. Jake och tre killar satt i en skinngrupp runt ett stort glasbord – ur högtalarna dundrade samma dansmusik som från Påvel ut ur högtalarna och Maria, en till av killarna och en tjej dansade vilt på parketten. Emelie gick fram till dom andra och började dansa hon med – musiken flödade dunkande genom kroppen och hon kände att det var omöjligt att stå still. Maria log och blinkade åt henne vilket gjorde att Emelie började fnittra. Hela hennes kropp kittlades som av vällust och hon kände igen känslan som fyllde henne med det hon ofta kände innan en av sina otaliga orgasmer hon frammanat i sin ensamhet. Emelie började bli kåt. Hon fortsatte dock dansa då hon inte lyckades stå still – en halvtimme senare tog Maria tag i henne och drog henne in i köket.

”Du måste dricka vatten…annars kan du bli uttorkad.” log hon och spolade upp ett stort glas vatten åt Emelie.

Emelie tog emot och drack vattnet men tittade hela tiden på Maria – vilken kropp hon hade tänkte hon. Hon svepte med blicken över den kurviga kroppen och konstaterade att om hon varit kille skulle hon velat haft Maria. De gick sedan ut i vardagsrummet igen och Maria gled ner i soffan tillsammans med de som satt där och groggade. Emelie däremot kunde inte förmå sig att stå still utan drog sig till dansgolvet igen och lät den elektroniska musiken dunka genom hennes unga påverkade kropp. Hennes förstorade pupiller drogs till sällskapet runt bordet och instinktivt till Maria och Anders. Maria hade glidit upp i Anders knä och grenslade honom. Dom var upptagna med att hångla intensivt och Marias svankande i Anders knä gjorde att hennes tajta ormskinnsklänning gled upp över den runda latinostjärten och blottade den inför hela sällskapet. Konstigt nog verkade ingen reagera och Emelie kände att hennes stirrande kanske blev allt för uppenbart. Rodnande drog hon sig därför bort från vardagsrummet och in i köket igen för att åter dricka ett stort glas vatten. Vid bordet satt två män som hon inte sett till på festen tidigare. Båda två såg ut att vara av utländsk härkomst och det verkade som om dom diskuterade något viktigt då de gestikulerade intensivt och pratade ganska högt. Emelie gick fram till diskbänken, tog ett glas och började spola kallvatten. Hon sneglade åt männen och såg att dom tittade åt hennes håll. Den ena av dem – en något äldre man i låt säga fyrtioårsåldern med grånande kortklippt frisyr och grå kostym – fräste något till sitt sällskap som reste sig och lämnade rummet. Emelie fyllde glaset och vred av kranen. Då hon just var på väg till att lämna rummet talade han till henne.

”Hallå tjejen – vad heter du?” Hans språk bar klara drag av en sydländsk brytning.

Emelie vände sig om och såg på honom.
”Emelie”

”Kom hit och sätt dig och prata lite med mig Emelie…”

Han log stort och Emelie såg att han hade en guldtand som glimmade ikapp med en tjock halskedja. Vanligtvis hade hon nog undvikit att samtala med honom – dels av sin strikta uppfostran och faktumet att bygden hon kom ifrån kanske inte var av det mer invandrarvänliga av platser. Men just för denna skull – uppfostran och rasismen i hennes tidigare omgivning – fick henne att gå fram till bordet och sätta sig mitt emot mannen. Det och faktumet att tjacket faktiskt gav henne mer självförtroende än hon någonsin haft tidigare. Mannen sträckte fram handen och Emelie noterade att mannen även hade en tjock guldlänk runt handleden från vilken det dinglade ett litet krucifix. Hon sträckte också fram handen.

”Dragan heter jag – jag kommer ifrån Kroatien…” Han log brett. ”Så hur är det med dig…”

För att bespara er en mängd tråkiga detaljer om vad Emelie och Dragan samtalade om under den påföljande timmen så kan jag göra en snabb resumé. Efter att ha frågat ut Emelie om det mesta i hennes tidigare liv – charmat henne med diverse kommentarer – berättat det mesta om sitt land och sin sysselsättning som krogägare i Uppsala. Dragan hade kommit till Sverige i slutet av sextiotalet tillsammans med sina föräldrar för att de skulle arbeta på Volvo i Göteborg. Han själv hade – som han sa – haft lite problem med rättvisan men under de senaste femton åren hade han drivit krogar i både Göteborg och Stockholm – fast nu var det Uppsala som gällde. Han berättade att han var gift och hade tre barn samt att de bodde i en stor villa strax utanför Uppsala. Tydligen var det även hans lägenhet de befann sig i vilken han använde som övernattningslägenhet då han var inne i stan. Under dom cirka sextio minuterna som de satt och samtalade så kom flera ur sällskapet in och deltog – Emelie kände sig mer och mer som en i gänget då de flesta nu nämnde henne vid namn. Dessutom fann hon av någon outgrundlig anledning den medelålders jugoslaven en aningen attraktiv – vilket hon hade ytterst svårt att förstå själv. Men det var kanske hans annorlunda och otroligt öppna sätt. Kanske även drogen som pumpade genom hennes kropp men effekterna av tjacket började ebba ut. Hon hade ändå fortfarande hög puls och rätt svårt att sitta still. Dragan hade tydligen uppfattat detta.

”Så du verkar inte vara den där typen av tjej som säger nej va…” log han och blinkade med sitt högra öga.

”Ehhh…vad menar du?” stammade Emelie tillbaka samtidigt som hon kände rodnaden stiga. Hade hennes fascination och attraktion varit så uppenbar?

”Ja jag la märke till att dina pupiller är rätt stora, du har svårt att sitta still och ditt hjärta verkar vara på väg ut ur den där söta toppen…” skrattade han till då han förstod att hon tagit det på ’fel’ sätt.

”Oj…du menar så…” hon kände hur kinderna hettade ”…nej jag är väl inte sån men…en kompis bjöd mig…” hon slog ner blicken och la märke till att bröstkorgen faktiskt hävde sig intensivt och att dom bh-lösa brösten under den ljusblå tubtoppen pressade sig mot tyget.

”Hur tycker du det känns då?”

”Okej…eller mer än okej faktiskt…ungefär som att allt är bäst i världen och att inget kunde kännas dåligt typ…” hennes blick var fortfarande fäst på hennes bröst. Dom hårda bröstvårtorna avtecknade sig tydligt mot det tunna tyget som knappt skylde dom alls – hennes urringning var mer än tilltagen efter kvällen och klyftan mellan brösten bar spår av små klara svettningar.

”Jag vet…” sa han och Emelie slog upp blicken mot honom – han log ”…tror du att du skulle vilja prova något annat någon gång?”

”Mmm…kanske…jo förresten det skulle jag nog…”

”Kanske redan nu i natt?” hans mörka ögon verkade hypnotiserad henne.

”…vet inte…kanske…vad då för något?” hon kände sig lite osäker.

”Jag har kola och E om du vet vad det är?” smålog han och förde ner handen i kavajfikan. Han plockade upp två små plastpåsar – den ena med vitt pulver precis som det Anders hade blandat med apelsinjuicen. Den andra påsen innehöll ett tiotal små vita och rosa piller.

”…jag vet inte kanske…” stammade Emelie medan hon stirrade på påsarna.

”Ja det är ju upp till dig såklart…säg bara till så bjuder jag. Tänkte själv ta lite kola nu om du vill testa.”

Emelie tänkte efter – visst hade effekterna av det som Anders gett henne helt igenom varit positiva hittills. Den skrämmande och svårfokuserade fyllan var som bortblåst och allt verkade klart och upplyftande för henne. Visst vore det spännande att testa men med honom? Precis när hon tänkte tanken kom Maria in i köket och gled fram till köksbordet.

”Är det här du är? Undrade just vart du tog vägen!” skrattade hon klart ”Och du har träffat Dragan ser jag!” Hon böjde sig fram och kindpussade jugoslaven på båda kinderna. ”Vad gör ni då?”

”Nä vi sitter och pratar bara…fast jag tänkte gå in på toaletten – ska du inte följa med?” svarade han snabbt. Han dinglade med dom två påsarna framför Marias söta solbrända ansikte.

”Åh du din…” skrattade hon ”…du vet hur man charmar en tjej för att följa med in på toaletten du! Klart jag följer med när du bjuder gubben…”

Dom båda skrattade tillsammans och Emelies blick drogs åter till den unga latinskans perfekta kropp. Dom runda höfterna och dom guppande brösten – dom välsvarvade benen och det korpsvarta håret – dom välmålade läpparna och dom djupt bruna ögonen. Hon var så snygg tyckte Emelie.

”Ska du med?” log Maria mot Emelie som rycktes ur sin beundran av kompisens sexiga kropp.

”…ehh…jag vet inte…kanske…vad tycker du?” stammade hon fram.

”Du gör självklart som du vill men jag lovar att du kommer må ännu bättre sen…” Maria och Dragan utbytte menande blickar. Dragan nickade mot Emelie att han höll med. Emelie kände att om Maria var med och inte tyckte att det var nåt speciellt så kunde väl hon också göra det – förresten ville hon inte verka som någon tönt från landet!

”Okej då…det verkar väl rätt fett kanske…” hävde hon ur sig trots att den typ av modern svenska som hon hört bland festdeltagarna kanske inte låg rätt i munnen på henne.

Tillsammans reste dom sig och gick ut till hallen och sedan in i badrummet. Maria låste dörren bakom sig och fällde ner toalettsitsen. Hon satte sig på badkarskanten och la det ena benet över det andra. Emelies puls gick upp då hon insåg att hon återigen – på samma kväll – skulle till och testa något som antagligen skulle få henne förskjuten om hennes föräldrar fick reda på det. Dragan öppnade badrumsskåpet och plockade fram en liten fickspegel som öppnad visade sig vara stor som ett halvt A5 papper. Han satte sig ner på knä framför toaletten, lade ner spegeln och tog fram påsen med vitt pulver. Emelie stod bakom och iakttog skådespelet. Hon kände sig pirrig i hela kroppen inte nog med att tjacket fick henne att darra utan nu var hon på väg att testa kokain också – tillsammans med en medelålders jugoslav och sin bästa vän som hon tydligen attraherades utav. Hon skakade på huvudet och slöt ögonen. Hon behövde fokusera sig för att inte låta dom överväldigande känslorna få överhanden. Hon slog upp ögonen och Dragan hade dragit upp sex stycken vita linor av det dyra pulvret på spegeln som låg på toalettstolen. Han sträckte över en ihoprullad femhundrakronorssedel till Maria som log och tittade upp på Emelie.

”Kom så ska jag visa dig…” sa hon med mjuk stämma och satte sig på knä nedanför toalettstolen.

Dragan flyttade sig till dörren bakom Emelie. Maria satte sig tillrätta och drog upp den tajta klänningen så hennes brunbrända skinkor blottades – perfekt delade av den snörtunna stringtrosan. Emelie slog sig ner intill Maria som böjde sig fram med den ihoprullade sedeln i ena näsborren.

”Så här gör du – sätt den mot ena näsborren och håll för den andra – sedan är det bara att sniffa in det långt. Dra ett djupt andetag genom näsan bara!” log hon och visade.

Hon gjorde precis som hon sagt – drog sedelröret längs en av linorna och tittade upp igen. Hon slöt ögonen och drog ett till djupt andetag. Sedan slog hon upp ögonen och sträckte över sedelröret. Emelies puls började slå allt snabbare – när hon tog emot sedeln darrade handen och hennes blick flackade. Hon svepte ner med blicken till Marias stora svällande bröst och såg att hennes stora bröstvårtor pressade sig hårt mot det glänsande ormskinnmönstrade plasttyget. Emelie tog röret och satte det mot näsan – böjde sig fram och höll för den andra näsborren. Böjde sig fram och närmade sig kolalinan och snortade snabbt i sig den. Reaktionen på den starka colombianska drogen var direkt – inte själva stimulantian utan den brännande känslan i näsan och slemhinnorna. Hon slängde bak huvudet och drog in luft genom näsan. Ögonen tårades på henne och hon började tvivla på att det här var rätt. Maria tog röret ur hennes hand och drog i sig två linor på en gång. Emelie andades djupt då Maria sträckte över röret igen.

”Det är dina två som är kvar…” viskade Maria med ögonen stängda.

”Men Du då Dragan…” undrade Emelie och vände på huvudet.

”Nä tack…jag tar inte av det där…varsågod…jag bjuder…” sa han leende men blicken var fäst på Marias svällande bara rumpa.

Emelie såg då hon lät blicken sjunka att Dragan hade stånd innanför kostymbyxorna. Han verkade smeka det genom fickan. Hon tittade på Maria som blundande böjde huvudet bakåt och drog händerna genom sitt lockiga svarta hår. Gud vad hon tyckte Maria var vacker. Sedan lutade hon sig ner och drog i sig först den ena linan och sedan den andra. Det brände återigen i näsan och nu smakade det även starkt i halsen men hon kände sig också redan uppfylld av värme och självsäkerhet. Hon slöt ögonen och slappnade av – kroppen var avslappnad och hon kände hur ett starkt pirrande fyllde henne – bakom dom stängda ögonlocken och framför ögonen flimrade regnbågens alla färger. Hon satt säkert så i fem minuter innan hon slog upp ögonen igen – hon tittade åt sidan för att möta Marias blick men där var ingen. Hon vände på huvudet och fick syn på Dragan och Maria. Dragan lutade sig mot den låsta toalettdörren och nedanför satt Maria på knä – hennes huvud guppade fram och tillbaka och Dragan höll en hand på hennes korpsvarta huvud. Hon sög av honom!

Emelies hjärta tog ett jätteskutt och pirrandet i kroppen tyckte sig koncentrera sig till underlivet. Hon reste sig upp för att se bättre. Byxorna på Dragan låg nere vid fotknölarna och Maria var fullt upptagen med att polera hans kuk – Emelie hade ju aldrig sett någon på riktigt förut så hennes blick studerade den noggrant då den gång på gång försvann in mellan Marias fylliga läppar. Den var rätt lång och grov – dock hade hon ju inget att jämföra med – den var i alla fall större än vad hon trott att en kuk skulle vara. Den var rätt så mörk och hade mycket förhud som Maria runkade över ett svullet glänsande mörklila ollon. Maria slickade vant längs det ådriga kukskaftet och sög in en av pungkulorna i munnen medan hon runkade hans kuk. Det var då Emelie upptäckte att Dragan inte hade något hår runt kuken eller på pungkulorna – hon flämtade till – för att sedan åter flämta till då hon såg att Maria med den fria handen smekte sig själv mellan benen. Pulsen rusade i höjden och Emelie drog omedvetet högerhand över sina bröst – det kittlade till i bröstvårtorna på henne och hon stönade högt. Dragan slog upp blicken och log samtidigt som han grimaserade av behandlingen Maria gav honom.

”Se där är du ju min blonda lilla vän…” han log och försökte vinka till sig henne ”…kom till Dragan nu…”

”…jag v…jag vet inte…” stammade Emelie samtidigt som hon såg hur Maria krängde ner sin tajta ormskinnsklänning och blottade sina fylliga brunbrända bröst – hennes bröstvårtor pekade hårt ut.

”Kom hit sa jag…” väste Dragan hårt och spände blicken i henne ”…nu har jag bjudit dig så nu får du bjuda mig!”

Emelie vågade inte göra annat än att gå fram till honom. Hon darrade i hela kroppen och hennes andhämtning var intensiv. Maria tittade upp och log men återgick strax till att suga hans kladdiga kuk. Hon stod intill Dragan då han förde upp handen till hennes bröst och smekte dom utanpå den ljusblå tubtoppen – hennes bröstvårtor ömmade av beröringen och hon flämtade av pirrandet som for genom kroppen. Han tog tag och drog långsamt ner hennes tubtopp och hennes svullna bröst sprätte ut med en lätt gungning. Hon tittade ner och såg att hennes överdimensionerade ljusrosa bröstvårtor var stenhårda och pekade piggt uppåt. Dragan suckade och klämde den ena mellan sin tumme och pekfinger. Emelie fick bita sig i läppen för att inte stöna högt. Han kramade hennes bröst med sina stora håriga händer – klämde på dom – drog i dom hårda bröstvårtorna – och snart så stönade Emelie i kapp med Marias klafsande runt Dragans kuk. Hon kände hur hans hand kramade om hennes runda fasta bak vilket sände små blixtar genom hennes mus och genom venusberget. Dragan tog tag i Marias kalufs och drog henne ifrån sin kuk – hon kämpade lätt som en baby som får nappflaskan tagen ifrån sig – men gav snabbt upp.

”Du blondinen – sätt dig på toastolen…och ta av dig kläderna…” väste han och spände återigen ögonen i Emelie.

”Men…” viskade Emelie svagt.

”Inga men…gör som jag säger!” dundrade Dragan till svar.

Emelie tittade på Maria som log och nickade till henne att göra som Dragan sagt. Emelies puls spurtade men hon lydde då hon såg att Maria gav sitt godkännande. Den ljusblå tubtoppen hade redan hamnat runt midjan och hennes bröst spände nu ömmande fritt ut i det varma badrummet. Hon slog sig ner på toalettlocket och inväntade vad som skulle ske härnäst. Hon drog toppen neråt och klev ur den tajta toppen för att sedan börja dra av sig dom vita stretchbyxorna – det tajta glansiga tyget gled lätt av över dom välformade höfterna och den svällande baken och efter att ha sparkat av sig sina nya Nike-skor satt hon nu näst intill helt naken framför sin vän och den äldre jugoslaven. Endast de genomskinliga stringtrosorna hade hon på sig och hon försökte dölja venusberget och den redan flödande musen med högerhanden. Hon kände att det hettade i ansiktet och förmodligen var hennes kinder röda av den skam hon nu kände första gången nästan naken framför en man. Dragan höll fortfarande Marias svarta hår i ett stadigt grepp där hon satt nästan helt naken på golvet. Emelie såg nu att Maria hade dragit den svarta stringtrosan åt sidan och hennes rakade mus var helt i det fria. Dom svullna blygdläpparna var lätt särade och täckta av genomskinlig kåtsaft. Det gick som en blixt genom Emelies kropp då hon lät högerhanden obemärkt pressas mot sitt venusberg. Hon var kåtare än någonsin tidigare – dels av intaget av droger men framförallt av den erigerade kuken och hennes kompis som blottade sig ohämmat framför henne. Sakta började hon pressa handen mot den våta och kåtstinna klittan som hon kände mot handflatan – som av gammal vana hade den rest sig och pressade nu mot trostyget och skrek efter beröring. Dragan höll hårt i Marias hår och tog sig fram och stod nu intill Emelie. Maria hade hasat efter och satt mellan Emelies ben endast centimeter från hennes längtande underliv. Tankarna rusade runt i Emelies nyvaknade skalle – vad var det som hände? Hon tittade ner och såg hur Maria smekte sig mellan benen. Dragan drog Marias huvud till kuken igen och hon slöt villigt läpparna runt den mörka kuken igen. Hon gungade fram och tillbaka då kuken gick ut och in mellan hennes fylliga läppar – hennes stora bröst smekte Emelies högra lår och knä och hon kunde inte låta bli att pressa handen mot den genomvåta trosan.

”…ahhh…du suger bra Maria…det har jag alltid tyckt…” grymtade Dragan ”…Du Emelie…visa nu Dragan din lilla mus…”

Emelie ryckte till då han yttrade orden. Hon låtsades inte höra men då han spände ögonen i henne igen lydde hon utan att blinka. Sakta drog hon av sig dom genomskinliga trosorna för att sedan snabbt lägga handen över det dunkande blonda könet. Hon kände tydligt hur dom svullna blygdläpparna var fuktiga och den hårda klittan låg nu bar mot handflatan. Tankarna snurrade vilt och pulsen rusade som ett X2000 – vad höll hon egentligen på med? Hon pressade handen mot den erigerade klittan och återigen gick det en stöt genom henne. Maria slafsade ljudligt då det blålila ollonet gång på gång försvann in i hennes mun. Under kuken hade det samlats försats och saliv och det hängde ett par trådar mellan den och Marias haka.

”…visa nu då…kom igen bruden…visa din lilla fitta nån gång…” grymtade Dragan med handen hårt invirad i Marias svarta hårman.

Sakta förde Emelie handen åt sidan och blottade för första gången sitt kön för en man. Det blonda tunna håret låg tätt mot venusberget och på blygdläpparna hade håret börjat klibba av hennes safter. Mellan dom perfekt delade yttre blygdläpparna stack dom krusiga inre ut och hennes stora rosa klitoris pekade längtande ut nästan en centimeter. Dragan log och nickade åt henne att röra vid sig själv – hon var inte sen att lyda honom. Hon tittade ner och såg hur hennes fitta öppnade sig då hon särade på benen – kladdiga och såphala delade sig hennes blygdläppar. Maria fortsatte suga Dragan men flyttade sig så att både hon och han fick en duktigt perfekt insyn mellan Emelies ben. Hon lät högerhanden smeka sig över det välvda venusberget – fingrarna smög sig igenom det blonda tunna håret och ner över dom delade hala läpparna. Hon rös till, bröstvårtorna reste sig än mer och dom rosa vårtgårdarna drog ihop sig än mer för att skjuta spenarna än längre ut. Hon hade alltid tyck att hennes bröstvårtor hade varit ytterst pinsamma men i det här läget så brydde hon sig inte. Pekfingret och långfingret smekte längs varsinn yttre blygdläpp – det dunkade i dom och kontakten med dom krusiga inre läpparna gjorde fingrarna kladdiga. Hon lät pekfingret cirkulera runt fitthålet och drog sedan fingret upp mellan de inre läpparna för att börja bearbeta den lilla klittkuken. Hon riste till och ju mer hon smekte sig desto kraftigare blev andhämtningen. Hon kände att hon antagligen inte var långt ifrån en orgasm, hon svettades ymnigt och droppar rann mellan hennes honungsmelonsstora bröst. Maria sög nu inte längre Dragan utan runkade intensivt hans bultande stånd mindre än en halvmeter ifrån där Emelie satt. Dragan grimaserade intensivt och böjde Marias vackra huvud bakåt bryskt. Emelie kunde inte låta bli utan la handflatan över sitt blonda sköta och fångade upp klittan mellan pek- och långfingret. Intensivt började hon ’runka’ klittan mellan fingrarna – hon klämde om vartannat som hon juckade upp och ner och hon kände hur fittsafterna rann ur henne och klibbade tillsammans med svett hennes runda bak mot toasitsen. Med vänsterhanden kramade hon sitt högra bröst och drog hårt i den utstående bröstvårtan. Kroppen genomborrades av ett pirrande som gjorde att hon började krampa, med en våldsam stöt slängde hon huvudet bakåt och med vidöppen mun utstöttes ett ljudlöst skrik då orgasmen nästan knockade henne. Hon kände hur fittan drog ihop sig och hur det faktiskt sprutade ur henne. Dragan och Maria hade helt stannat upp och iakttog monsterorgasmen – Emelies ben var brett särade och fittan var vidöppen. Maria som satt mellan hennes ben fick en lätt dusch då den blonda frikyrkotösen fick sin första sprutorgasm – om än en mycket liten sådan – och det rann klar vätska nerför hennes vänstra stora bröst.

”Oh fy fan vilken liten hora hon är va?” stammade Dragan fram. ”Kom igen nu runka min kuk Maria!”

Maria fann sig och Emelie vaknade sakta till sans – hennes runda bröst höjde och sänkte sig i takt med hennes häftiga andetag och hon lät nu klittan slippa ur skruvstädsgreppet. Hon slog upp ögon precis i tid för att se hur Maria stressrunkade Dragans kuk och hur han själv grep tag iden och riktade den mot Emelies håll. Hon han blinka en gång innan kukhuvudet öppnade sig och en lång tjock vit stråle sköt förbi henne och träffade väggen intill henne. Nästa stråle – ackompanjerat med ett gurglande läte på kroatiska – la sig tvärs över hennes bröstkorg och de efterföljande hamnade över hennes ömmande bröst. Det kändes hett och hon kunde inte låta bli att dra med fingret genom dom vita strängarna av sperma som placerats på hennes unga bröst. Dragan pustade ut mot dörren och drog upp sina byxor och krånglade in sin slaknande penis innanför kalsongerna. Maria log mot henne då hon reste sig upp från golvet – rättade till dom svarta trosorna över den renrakade musen och fixade till klänningen.

”Du kanske vill fixa till dig lite innan du går ut va?” log hon.

”Mmm…” svarade Emelie tyst och sträckte sig efter dom genomskinliga stringtrosorna på golvet. Dragan låste upp dörren och gled ut tillsammans med Maria – Emelie låste om sig och torkade bort sperman med en handduk. Snart var det väl dags att åka hem tänkte hon då hon klädde på sig för att sedan återgå till festen utanför…

Forts. följer

Författarens kommentar:
Även den här delen har publicerats tidigare, och i nästa del som publicerats tidigare kommer så äntligen förändringarna i historien. Det blir mer…

1 svar to “Emelies vilda liv, del 2.”

  1. sören:

    kuken stog som ett spett när jag läste om det lilla ludret, hoppas att det blir hårdare i nästa

Kommentera Emelies vilda liv, del 2.