Alexandra 4

När jag kom in i vardagsrummet så satt Alexandra i soffan. Jag gick och satte mig intill henne och började att smeka henne över håret. Jag tog ena handen bakom hennes nacke och förde hennes huvud närmare mig och kysste henne samtidigt som min andra hand började att smeka hennes underliv. Hon kysstes intensivare. Jag ställde mig på knä på golvet och knäppte upp hennes byxor. Jag drog sedan av henne dem, därefter följde hennes minimala stringtrosor.

Jag särade på hennes ben och böjde mig fram och tungan vandra runt hennes klitoris, runt hennes blygdläppar. Hon började att bli våt. Jag lät tungan massera hennes kön och hon stönade av njutning. Jag var redan ordentligt upphetsad och ville komma in i henne, men jag bestämde mig för att fortsätta. Hon kom snart i en orgasm som fick hela hennes kropp av böjas i en båge, när hon stönade fram orgasmen.

Jag reste mig upp och kysste henne igen. Efter lite kyssande och gosande så sade jag ”Jag vill ha dig” ”Ta mig då” sade hon. Jag drog av mig byxorna och tog tag i kuken och viftade med den framför henne. Hon tog då tag i kuken och började att runka den. ”Knulla mig nu då” sa hon och jag började att gnida kuken fram och tillbaka över hennes vagina innan jag tryckte in den och börja jucka. Hon kved lite i takt med mina stötar och hon juckade tillbaka. Jag böjde fram huvudet och kysste henne.

Snart så sprutade jag i henne, men det mildrade inte hennes motjuck. Jag fortsatte att stöta till en början i lite långsammare tempo, men snart så ökade jag tempot igen. Hon flåsade och stönade fortare och fortare, tills hon kom med ett långt mmmmmh. Jag drog mig ur och penisen glänste av hennes fittsafter blandat med sperman. Hon tog den i munnen och sög sakta på den. Jag satte mig i soffan intill henne och hon lutade sig emot mig och lade huvudet på min axel och sade ”Det var skönt” ”Ja verkligen” sa jag.

Då kom hennes kille Micke ut från rummet intill han hade suttit och spelat där inne. Då han hörde oss knulla. Han väntade dock tills vi var färdiga för han älskade nyknullad fitta. Det bästa han visste var att knulla Alexandra när hennes fitta var fylld av min sperma. Han kom fram till oss utan byxor. Han hade suttit och runkat till ljudet från oss. Det var svårt för honom att låta bli att spruta innan han kunde komma in och knulla Alexandra. Han var redan rejält upphetsad när han särade Alexandras ben och trängde sig in i henne.

Hans penis gled lätt in i hennes varmkörda grotta. Det klafsade lätt när han juckade och safterna rann ur henne. Hon var lite tröttkörd och lite matt efter två rejäla orgasmer. Hon började efter en liten stund göra motjuck och Nicke sköt snart sin sats i henne. Hon hade precis börjat bli upphetsad igen när Nicke drog sig ur henne för hon började att smeka sig själv när Micke drog sig ur henne. Jag böjde mig då ner och började att slicka hennes fitta.

Jag slickade girigt i mig safterna som rann ur henne och sög på hennes klitta. Hon kved lite och Micke satte sig intill henne och drog upp hennes tröja och började att leka med hennes bröstvårtor. Han kysste henne och det gick för henne för tredje gången. Denna gången var orgasmen betydligt lugnare och hon sade ”Nu är jag helt slut, tack ska ni ha pojkar” sade hon. ”Detta var helt otroligt”

Jag kunde inte annat än att hålla med henne bara att få älska med denna underbara varelse är ju en dröm.

Detta är min fjärde sexfantasi om Alexandra och hennes kille som är min bästa kompis. Han är lyckligt lottad som har fått en sådan tjej som hon. Att få vara med dem och älska med Alexandra som är den charmigaste och goaste tjej som jag känner är väl och kommer att förbli en dröm.

Rösta på Alexandra 4:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (6 röster, snitt: 1.67 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Alexandra 4