Alexandra 3

Jag gick in i köket och Alexandra stod vid diskbänken. Jag gick fram och började smeka henne över axlarna ner över hennes välformade rygg. Jag smekt hennes skinkor och klämde lätt på dem. Hon vände sig om och tittade på mig. ”Är du kåt?” frågade hon. ”På dig, alltid” svarade jag. Jag kramade om henne bakifrån och började att smeka brösten. Mina fingertoppar masserade lätt hennes bröstvårtor som svällde upp och blev hårda.

Jag kysste henne i nacken, på kinderna och nafsade i hennes öronsnibbar. Hon gned sig försiktigt emot mig och stönade svagt. ”Det är visst inte bara jag som är kåt” sa jag. ”Mmmmh” sa hon bara. Jag fortsatte och nafsa i hennes örsnibbar samtidigt som ena handen gled ner och började massera hennes skrev. Hon gned sin rumpa mot min kuk som var stenhård. Jag var ordentligt tänd på henne nu. Jag knäppte upp hennes byxor och började att massera hennes klitoris.

Hon stönade högre nu och tog bak ena handen och började att smeka min stake utanpå byxorna. Jag drog ner hennes byxor och hon klev ur dem, därefter följde hennes minimala stringtrosor efter. Hon vände sig om och drog ner mina byxor och fick fram kuken. Jag klev ur byxorna och hon började att runka kuken. ”Jag vill ha kuken i mig” sa hon. ”Bakifrån” sa jag och hon vände sig om och skjöt ut rumpan mot mig hon särade på benen.

Jag tog tag i kuken och styrde in den. Den gled in så sakteliga och jag började att jucka sakta . Hon gav ifrån sig små ljud av vällust och jag var så kåt. Jag ökade tempot och kände snart att hon började att komma. Hon stönade ut sin orgasm och ryckte lite i hennes kropp. Jag pumpade på om möjligt ännu kåtare av hennes orgasm och snart kände jag de vällustiga ryckningarna i pungen när utlösningen var på väg. Jag sköt upp min sats i hennes vagina.

Jag kramade om henne bakifrån och kysste henne på kinden. Hon vände sig om och vi möttes i en djup, blöt kyss. Sedan tog hon på sig sina trosor, men lät byxorna ligga kvar på golvet. Jag tog på mig mina byxor igen. En liten stund senare kom Alexandras kille Micke hem. Han såg att hon stod i bara stringtrosorna framför mig och han tittade på mig och log. Så frågade han Alexandra ”Är fittan nysprutad”. ”Ja” sade hon och log lite skälmskt. ”Kom hit älskling” sade han och de möttes i en kyss.

”Kom ” sade han och drog med sig henne in i sovrummet. ”Nyknullad fitta är det bästa som finns” sade han. De lade sig i sängen och Micke drog av sig sina byxor och därefter Alexandras trosor. Han luktade på hennes trosor.” Hmmm, de luktar god sperma” sade han. ”Hade du det skönt” frågade han. ”Ja, jätte” svarade hon. Han kröp upp i mellan hennes ben och hon särade villigt på dem. Han stötte in kuken och de började att knulla.

Jag gick in i sovrummet och ställde mig intill dem. Alexandra stönade och Micke flåsade. Jag såg att det rann ur hennes fitta när han stötte på. Lite sperma blandat med fittsaft rann ner på lakanet. Jag fick stånd igen och började att runka . Alexandra juckade emot ordentligt och så kom hon igen. Micke drog sig ur och började att runka kuken. Han sprutade strax efteråt sin sperma över hennes fitta och mage. Detta blev för mycket för mig och jag spruade ut min sperma över Alexandras ansikte och hår.

Hon fick ena ögat fullt av sperma och började att torka ur ögat samtidigt som hon började att skratta. Jag böjde mig ner och kysste henne. Hon smakade sperma. Sedan gick vi alla tre in i duschen och duschade.

Detta är min tredje sexfantasi om Alexandra och min bästa kompis.

Kommentera Alexandra 3