SEX I EN PARK

Det var en varm försommarmorgon. Det var en perfekt dag för ett knull i det gröna. Jag duschade och klädde på mig en tunn, urringad sommarklänning, utan trosor förstås, sen gick jag ut. Jag styrde omedvetet mina steg till parken. Där nere mötte jag, till min stora förvåning, Martin, en gammal klasskompis från nian. Han såg väl just ingenting ut då, men nu märkte jag en stor förändring hos honom. Det kortsnaggade håret hade växt ut till en korpsvart man. Magen han hade då hade krympt och var nu en hög av muskler som spelade för mig. De trista små ögonen hade blivit mörkt bruna och var djupa som brunnar. Martin frågade mig om han fick bjuda mig på lunch, och jag tackade ja. Givetvis var jag blöt som ett badkar mellan benen och jag visste att han var lika kåt som jag. Jag kunde se hur hans stora kuk svällde innanför de svarta jogging-byxorna och till slut kunde jag inte behärska mig längre. Jag vände mig om och frågade på samma gång som jag sträckte ut min hand och smekte hans blodfyllda kuk:

- Tycker du som jag eller är det bara inbillning? Det behövdes inget svar. Han bara sträckte ut sin hand och smekte mina nu stenhårda bröstvårtor utanpå klänningen. Nu kunde vi inte vänta längre. Han drog upp min klänning och blottade min bara mus och jag kunde höra en svag flämtning i mitt öra. Ingen av oss tänkte på att vi stod halvnakna i en park där vem som helst kunde se oss. Jag drog med honom till en bänk som stod ett par meter bort under ett träd, och lade honom ner. Själv ställde jag mig med min blottlagda mus över hans ansikte och sa med en röst fylld av lust:

- Slicka mig tills jag exploderar och sen ska jag spränga dig. Han särade försiktigt mina blygdläppar och stack in sin våta tunga i mitt ännu våtare hål. Han kittlade min hårda knopp med tungspetsen och jag kände att det inte var långt kvar till en dunderorgasm. Han fortsatte att kittla den snart ömma knoppen, samtidigt som han pullade mig, och jag kände hur jag bröt ut i en våldsam orgasm. Nu var det hans tur och hans stora kuk hade slappnat lite under tiden han hade gjort det skönt för mig. Jag tog hans ollon i min mun och sög det tills hans stora kuk blev stenhård igen. Åh! vilken känsla det var. Jag hade nog aldrig upplevt en sådan stor och hård kuk någon gång.

Han stönade lätt och på samma gång som jag sög av honom, smekte jag insidorna av hans lår och hans sprängfyllda pung. Jag kände hur han började darra och precis när jag tänkte: Nu går det för honom, som kom han i min mun. Jag drog ut kuken ut munnen och han sprutade resten av sin underbara sperma över mina bröst som vid det här laget var helt blottade. Så här kan det bara inte sluta! tänkte jag. Jag satte honom upp och stoppade in hans stora kuk i munnen igen, och sög den tills den blev hård igen. Sedan satte jag mig på honom igen och stoppade in hans under bara kuk i fittan. Medan jag red honom, sög och smekte han mina bröst tills vi båda bröt ut i en fruktansvärd orgasm.

Vi satt kvar en liten stund. Sedan var det som om vi plötsligt kom på var vi var någonstans och vi slet på oss kläderna i en väldig hast. Och vilken tur vi hade! Efter bara ett par sekunder kom ett helt fotbollslag joggande. Hade de kommit bara ett ögonblick tidigare hade de fått se en uppvisning de sent skulle ha glömt. Jag och Martin bestämde att vi skulle träffas igen på kvällen. Vi gav varandra en avskedskram och gick åt var sitt håll. Den försommarmorgonen har vi gjort om många gånger, men jag kommer aldrig att glömma den första.

Rösta på SEX I EN PARK:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (11 röster, snitt: 1.91 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera SEX I EN PARK