SEX I BASTUN

Det var två av mina kompisar, fem tjejer och jag som brukade sitta och basta i den gemensamma bastun på skolan efter gympan. Det var otroligt upphetsande och otroligt svårt att kontrollera ballen när man satt där och kunde se rakt in i tjejernas våta sköten. Jag var nästan avundsjuk att jag inte är tjej, med tanke på man inte ser så tydligt när dom är oerhört upphetsade. Men denna gången var det så att halva klassen hade insjuknat i influensan, så det var bara Sofie och Hanna och så jag som var kvar av bastugänget. Vi hade suttit och bastat i sådär en kvart när Hanna blev trött av att basta, så hon gick ut i omklädningsrummet. Hon lämnade dörren lite på glänt, så jag kunde se hennes fina blygdläppar när hon böjde sig fram. Medan jag satt där och tittade på henne så hade Sofie flyttat över till bänken som jag satt på. Hennes ögon hade nog aldrig sett hungrigare ut än nu. Hon bad mig blunda, och när jag gjorde det kunde jag känna hur hon tog tag runt min kuk som genast reste sig. Hon tog den i sin varma mun och började sakta röra huvudet fram och tillbaka. Jag var på väg att få en jätteorgasm när hon slutade, och ropade på Hanna. Hanna som antagligen visste vad som var på gång kom in i bastun med en enda gång. När hon såg mig med Sofie liggande med mellan mina ben höll hon på att tappa hakan samtidigt som jag såg hur bröstvårtorna spändes. “Kom och hjälp till med den här”, sade Sofie.

Hanna var snabbt nere jämte Sofie och hade snart min kuk i sin mun. Sofie såg nästan lite avundsjuk ut. Jag sa att jag kunde slicka Sofie medan min kuk var upptagen. Hon satta sig över mitt ansikte, och snart kom vi båda i en otrolig orgasm.

Nu var det Hannas tur att bli knullad. Sofie som redan var hungrig på kuk, fick min kuk att stå som den aldrig hade gjort tidigare. Hannas ögon tindrade i den varma bastun. Hon hade nog aldrig varit så kåt, det såg man på henne. Hanna sa åt mig att lägga mig på rygg. Hannas sköte var plaskvått, så det var inte särskilt svårt att tränga in mellan hennes varma läppar. Hon satte igång att rida i full galopp. Sofie satte sig över mitt ansikte med brösten vända åt Hanna. Nu var vi alla tre i extas. Hanna ville retas lite, så hon satte av. Hon bad Sofie akta på sig. När Sofie hade flyttat på sig, såg jag att Hanna gick ut i omklädningsrummet. Jag följde efter, kåt som jag var, och Hanna lade sig på alla fyra på golvet, så det var bara för mig att glida in i henne. Jag juckade fram och tillbaka i allt snabbare takt och när jag kände att jag närmade mig en orgasm, sa jag till Hanna att jag ville spruta henne i munnen. Hon vände sig om och tog kuken i munnen. Jag kom och hon svalde hela satsen, utom lite som rann utanför.

När vi var klara med denna lilla orgie, satt vi och bastade en stund. Nästa dag hade vi alla sjukanmält oss, och vi låg och knullade hemma hos Hanna, för hennes föräldrar var bortresta resten av veckan.

1 svar to “SEX I BASTUN”

  1. Smör:

    Orgie? Det kallas trekant. Men beskriv mer!

Kommentera SEX I BASTUN