Scoutläger

Hej på Er alla där ute. Jag tänkte berätta om den en gruppsexupplevelsen som jag hade för ett par år sedan. Jag var med i scouterna för ett par år sedan och jag hade hamnat i en patrull med bara tjejer dvs. jag plus 4 tjejer. Vi skulle åka ut på ett sommarläger under 2 veckor upp till en sjö i Dalsland och paddla kanot. De första dagarna gick rätt så lugnt till, jag fick den yttersta platsen ‘därför att jag var ju kille’ och tjejerna ville inte ligga ytters ifall någon skulle ‘se’ dem när de gick och lade sig. Efter första veckan så märkte jag att när någon av tjejerna skulle krypa ut ur tältet för att t. ex. gå på toaletten så kröp de närmare och närmare mig för varje natt.

Men vem klagade dels var det alltid trevligt med tjejer nära och sedan så blev det faktiskt varmare om man ligger tätare. I början på nästa vecka så fick en av tjejerna sin sovsäck ikastad av en annan patrull, då fick vi ju problem men en av tjejerna kom på det att det gick faktiskt att sätta ihop alla sovsäckar till en enda stor sovsäck. Den natten somnade jag med ett rejält stånd. Mitt i natten så vaknade jag av att en av tjejerna skulle gå ut.

Jag lotsades sova vidare. När hon sedan kom tillbaka så lade hon sig på andra sidan av mig, men jag fortsatte att ‘sova’. Efter ca 5 minuter kände jag en hand som vandrade ner utefter min mage ner mot min mandom och tar ett försiktigt tag i den. Efter ytterligare en stund börjar hon långsamt, smärtsamt långsamt, att dra förhuden upp och ner. När hon har hållt på en stund vaknar en av de andra tjejerna och frågar:

-Anette, vad gör du?

-Tyst väck honom inte!, svarar hon.

Sedan så säger de inget mer men jag märker att de gör tecken till varandra och plötsligt går den andra tjejen ut ur sovsäcken och kryper in med huvudet först och tar min mandom i munnen samtidigt som den första tjejen långsamt runkar mig. Nu ‘vaknar’ jag och tar tag om den tjej nummer tvås höfter och drar dessa mot mitt ansikte och börjar att slicka hennes fitta. Jag ömsom slickar ömsom naffsar i hennes klitoris. Hon gör allt för att inte låta för mycket. Jag stoppar sedan in mitt långfinger i hennes fitta och det kommer ut dämpat stön ifrån henne.

Medans jag fingerknullar henne så vaknar de andra flickorna och vill vara med. De öppnar sovsäcken och utan ett ord tar tjejen som har runkat mig och sätter sig gränsle över min kuk och för långsamt in den i hennes trånga tonårsfitta. Jag föreslår att de andra ska slicka mina bröstvårtor medans den fjärde sätter sig mitt emot tjejen som nu rider mig fast hon sätter sig på mitt ansikte så jag kan slicka i mig hennes saft som vid det här laget rinner ur henne.

Jag klarar inte av att hålla mig speciellt länge så här utan jag kommer ganska så snart. Jag sprutar rakt upp i musen på tjejen som rider mig och hon ramlar rakt ner på mig med ett lyckligt ansikte. Nu vill de andra ochså ha lite kuk såde roterar ett steg och vi fortsätter att knulla och efter varje orgasm så var jag säker på att jag inte skulle kunna knulla dem en gång till men de lyckades. Efter att jag hade knullat allihopa så somnade vi i en härlig svettig hög i våran stora sovsäck och sov till nästa dag.

Rösta på Scoutläger:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (42 röster, snitt: 2.76 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Scoutläger