Schakalen, del 9

Den följande veckan utnyttjade Schakalen till att göra efterforskningar om Arthur Wells.

Förutom det, så hämtade han sitt vapen. Det var enligt Schakalen, en mycket intressant dag. Den lilla praktikanten hade sagt att han nu skulle “knulla henne i röven”.

Schakalen steg in i affären. Bakom disken framför honom, stod den lille mannen som han hade beställt vapnet av. Goddag. Goddag, svarade Schakalen. Är min vara färdig? Jadå, svarade mannen. Han gick in i kulisserna och rotade. Då kom den unga praktikanten fram. Hej, sa hon och strålade mot honom. Hej själv, sa Schakalen och log. Hon var mycket sexigt klädd, konstaterade han. Hon hade en genomskinlig blus på sig, och en kort läderkjol som slampor brukar använda. Om hon hade varit lite kraftigare sminkad och stått ute på gatan, skulle Schakalen kunnat gissa att det var en hora. Mannen kom tillbaks. Han log mot honom. Det här min herre, är vad jag kallar ett mästerverk. Inga onödiga krumelurer. Bara ren metall och ett specialbyggt teleskopsikte. Bra, sa Schakalen och hjälpte mannen att ställa upp det på disken. Sedan tog han det i sina händer och riktade vapnet mot mannen. Han förde fingret till avtryckaren och lät höra ett “klick”. Schakalen log. Jag är mycket nöjd med ert arbete. Era patroner, sa mannen och visade Schakalen ett antal patroner. De högexplosiva såg verkligen. explosiva ut. Bra, sa Schakalen. Jag skulle vilja provskjuta vapnet. Vet ni någon plats där man kan skjuta och är öppet? Hur stort måste området vara? Trehundra meter på längden, kanske femtio i bredd. På har jag en bra plats, sa mannen. Han ritade en karta. Kör först ut ur Halmstad, sedan till vänster när du kommer till en stor skylt där det står Kvibille, sedan följder du vägen fram till en gammal rastplats. Där kan ni skjuta. Är där folktomt? Naturligtvis. Adjö då, sa Schakalen. Återigen skulle jag få be om att ta en varm dusch. Jag har inte gjort det sedan i förrgår. Kicki följer dig upp, sa mannen och gestikulerade. Tack, sa Schakalen. Jag säger adjö när jag kommer ner.

Tio minuter senare.

Schakalen stod naken inne i duschen. Framför honom putade Kicki förförisk med sin bak. Han ställde sig på knä och tryckte sedan försiktigt in kuken i analen. Till en början så skrek hon, men det hade hon förvarnat honom om och han skulle inte sluta då hon gjorde det. Inte förrän hon gav tecken åt honom. När han var långt inne i henne så höll han kvar någon minut för att vänja henne vid det. Sedan drog han ut den, in, ut, in, ut. Efter två minuter så skakade Kicki’s kropp mycket kraftigt och hon vrålade åt honom att knulla honom så hårt han någonsin kunde. När hon äntligen kom så gjorde hon det i en långvarig orgasm som gjorde att även Schakalen kom. Hon gjorde hårda motjuck och Schakalen följde metodiskt med.

Efter ytterligare ett knull så klädde Schakalen på sig.

Hon log mot honom och frågade om hon fick se honom mer. Han sa som det var. Förmodligen inte. Hon såg nedslagen ut. Adjö då. Adjö.

Schakalen gick nerför trappan och sa adjö till den man som hjälpt honom under många år. Sköt om dig. Det ska jag, lovade Schakalen. När han kom ut till bilen, så kom det förbi en ung pojke bärande på en stor pumpa. Du får hundra kronor för pumpan, sa Schakalen. Si si, senor, svarade pojken och tog emot pengarna. Schakalen lastade in pumpan i baksätet på bilen och körde sedan iväg.

Han svängde av mot Kvibille för att sedan stanna vid den gamla rastplatsen. Den var perfekt, precis som den lille mannen hade sagt. Efter två timmars skjutning och inställningar var han nöjd.

Nu var det fem dagar kvar till den dagen då mordet skulle ske. Han log nöjt.

Arthur Wells skulle snart vara en död man.

Kommentera Schakalen, del 9