Schakalen, del 7

Klockan fem minuter i sex på eftermiddagen stod Schakalen utanför ett hus som låg i det dunklaste av alla kvarter i Halmstad. Nu var han tvungen att skaffa ett vapen.

Det vilda samlag han hade haft med förfalskaren hade tagit på hans krafter och han hade återigen fått uppleva det bästa sex man kunde få i hela sitt liv. Hon hade ridit honom hårt, nästan brutalt och när hon hade kommit så hade hon pumpat ut sina safter i nästan trettio sekunder. Schakalen log vid tanken. När han sedan själv hade kommit så hade hon sugit av honom. Det hade varit mycket tillfredsställande. Sedan hade han hjälpt henne på med kläderna. Och innan han hade betalat henne så hade smekt varandra en stund.

Schakalen hade fått betala fem tusen kronor för att få sina pass och kreditkort, allt som behövdes för att kunna leva ett normalt liv, under ett falskt namn.

Själv tyckte han att han hade fått mycket uträttat. Han hade sett till så att hälften av den summa som han och den mörka kvinnan hade avtalat, hade satts in på ett av hans konton.

När han nu stod utanför dörren till en vapentillverkare som han hade känt länge, så var han nöjd med sig själv. Han var en rik man. Efter det här uppdraget kunde han dra sig tillbaka för gott. Men han visste att det var en omöjlighet. När Schakalen ringde på så hördes det steg. De kom mot dörren. Goddag, sa en man i hans egen ålder. Mannen som stod framför honom hette Jonathan Frank. Han var holländare och Schakalen hade lärt känna honom under ett av sina första “jobb”. Han hade redan då visat prov på att vara mycket skicklig. Goddag. Det var minsann inte igår. Nej, det stämmer, svarade Schakalen. Jag behöver ett vapen. Naturligtvis. Vad ska det vara för något? Jag behöver något med mycket lång räckvidd. Minst trehundra meter. Jag antar att du har fått ett jobb och nu har du i uppdrag att mörda någon. Det stämmer. Blir det ett stillastående mål? Schakalen tänkte en stund. Jo, det blir det nog. Vänta, jag måste ropa på min praktikant. Praktikant? Ja, hon arbetar här under några månader. Schakalen nickade. Det skulle nog inte utgöra några problem, tänkte han. En kvinna som var drygt tjugo år kom nerför trappan. Hon var inte snygg direkt, men inte ful heller. Dessutom var hon smal och hade mycket markerad byst. Hon liknade den som gett honom jobbet. Okej, sa Schakalen och lade fram en ritning. Jag vill ha något gammaldags, helst något som inte innehåller trä. Om det skulle göra det, så får du ändra det. Och jag vill ha stommen av kolfiber, helst titan. Han nickade. Hur mycket tyngd på varje sida? Tjugofem kilo, svarade Schakalen. Han märkte att den unga kvinnan såg på honom med sina intensivt spelande ögon. Han log mot henne. Jag har ett fint jaktgevär inne, sa han. Med lite ändringar så skulle det kunna fylla upp till de krav du har. Jag vill ha teleskopsikte, sa Schakalen. Naturligtvis.

Han gick in till det som han kallade kulisserna och letade. Under tiden log den unga kvinnan åt honom. Vet du vad jag vill? frågade hon. Nej. Jag vill ha din stora kuk djupt inne i mig. Just då kom Jonathan Frank tillbaks. Det Schakalen såg gjorde honom mycket nöjd. Det var ett fint vapen, det märkte han redan från början. Det är avsett för krypskytte, sa han. Många använder det när det är älg-säsong men det är inte avsett för det.

- Okej, sa Schakalen och tog upp det i sina händer. Han märkte då att detta inte var det vapen han ville ha. Detta måste Jonathan Frank ha sett. Gillar ni inte det? Nej, det är för tungt, sa Schakalen. Jag tror att du måste byta ut slutstycket. Schakalen pekade på sin ritning. Okej, sa mannen och skrev upp det. Något mer? Nej, men jag skulle gärna vilja titta på ett antal vapen till, som har samma räckvidd men som inte är lika tunga. Vänta ett ögonblick, sa mannen och gick in bakom kulisserna igen. Då såg kvinnan på honom igen. Vad heter du? Mikaela. Och du? Vasser, sa Schakalen. Jim Vasser. Han gick fram till henne och lade handen ovanpå hennes lår och förde den sedan till hennes underliv. Där tryckte han försiktigt på det, utanpå hennes rosa jeans. Hon stönade till. Han lade fingret över hennes mun och förde sedan handen till hennes bröst som tydligt avtecknades genom den ljusa sommarblusen. Efter att du är färdig här, viskade hon. Så vill jag att du kommer med upp till mig och knullar mig så hårt du bara kan. Han nickade. Du ska få ditt livs bästa knull.

Jonathan Frank kom tillbaka med en rullvagn. På den låg tre olika jaktvapen. Schakalen pekade på det ena. Det där vill jag prova, sa Schakalen. Han tog det i sina händer och satte det i skjutställning. Bra, sa han sedan. Men jag vill ha ett annat teleskopsikte och dessutom är här trä på vapnet. Det får du ändra till metall. Dessutom vill jag ha en annan avtryckare till vapnet. Jonathan Frank nickade. Jag märker att vi båda är proffs, sa han belåtet. Patroner, sa Schakalen sedan. Jag vill ha tre högexplosiva och specialgjorda patroner och tjugo stycken som är mer vanliga, men ändå ovanliga. Ni förstår kanske vad jag menar? Det gör jag. Jag vill helst ha vapnet färdigt om en vecka. Kan det gå? Det ska nog gå. Hur mycket pengar talar vi om? Ska vi säga hundrafemtio tusen? Schakalen betraktade för ett ögonblick den lille mannen. Sedan nickade han. Du får sjuttiofem tusen nu och resten vid leverans av vapnet. Okej. Schakalen tog upp sin plånbok och lade fram tre stycken sedelbuntar som innehöll tjugofem tusen kronor vardera. Ni ska inte bli besviken. Det kommer bli ett mästerverk. Schakalen log. Det tror jag också. Nu är det bara en sak till. Jaså? Ni glömmer mig och ni glömmer att vi har träffats. Du glömmer att jag har varit hos dig och beställt ett vapen. Naturligtvis. Jag har ju inte svikit er innan. Schakalen log. Ursäktar ni om jag tar en dusch i rummet som ligger här ovanför? Jag är smutsig, känner jag. Naturligtvis inte, sa mannen. Kicki, du kan väl visa mannen var han kan duscha? Hon nickade förtjust. Kom med här, min herre.

Redan i trappan upp, så hade Schakalen lagt sina händer på kvinnans bak och kramade nu om den medan de sakta gick uppför trappan. Har du något emot att duscha med mig? frågade han. Hon log. Du kan väl lika gärna knulla mig därinne.

Han kysste henne intensivt innan han började att klä av sig. När han såg Kicki’s kropp så blev han upphetsad och han kände att boxershortsen växte. Trots att hon inte var snygg, så var hennes kropp ändå attraktiv. Hon var brunbränd av solen och hade stora, fasta bröst. Hennes platta mage slutade nere vid midjan och därefter följde ett vackert hjärt-format sköte. Han lade henne ner på golvet och särade på hennes ben. Han smekte försiktigt längs hjärtat och gav det sedan en kyss. Hon stönade. Därefter så särade han på blygdläpparna och vidrörde hennes klitoris. Då stönade hon högre. Schakalen stängde dörren för att de inte skulle höras och då hade hon börjat att smeka sig själv.

Han märkte att hon var nära att komma. Redan, tänkte han.

Schakalen tog bort hennes hand och sög in hela hennes klitoris i munnen. Det blev för mycket för henne. Orgasmen sköljde som en våg genom hennes kropp och hon vred sig i kramperna. Han smekte febrilt hennes klitoris för att hjälpa henne att njuta. När kramperna började avta så log hon förföriskt.

Nu hade han tagit av sig boxershortsen och höll på att runka. Hon kröp fram till honom och tog över. Först så rörde hon bara vid hans lem. Sedan förde hon handen upp och ner. Därefter så tog hon den i munnen och slickade honom över ollonet. Han stönade till lite och tog tag om hennes huvud och tryckte ner henne över honom. Hela hans kuk kom in i hennes mun och hon höll på att kvävas, märkte han. När hon sedan kom upp igen så var hon andfådd. Förlåt, stönade han fram medan hon förde huvudet upp och ner. Håll käften och låt mig suga dig, snäste hon.

Medan hon sög honom så hade han börjat att känna orgasmen som kom smygande. Efter trettio sekunders intensiv avsugning så kom han äntligen. Först så sprutade han henne i munnen, sedan i ögat och till sist så gav han henne ett antal strålar över brösten.

Han förstod inte hur han kunde få en sån kraftig utlösning när han redan hade haft två väldiga samlag för bara några timmar sedan.

Kicki smackade förnöjt och hon bad honom att hjälpa henne med att kleta ur sperman över brösten. Han gjorde som hon sa, och det slutade med att han tog den vänstra vårtan i munnen och sög den, samtidigt som han fick i sig av sin egen utlösning. Det smakade konstigt. Det gick inte att beskriva.

- Ska vi gå in i duschen? frågade hon. Gärna det, svarade han.

När de kom in i duschen så sköljde de först av sig. Hur Schakalen skulle orka att knulla henne hade han ingen aning om. Han gjorde det på vilja. Han satte sig på golvet i duschen och lade sig sedan ner. Hon kom efter och hjälpte honom att hitta rätt innan han började att föra henne upp och ner. I en lugn takt.

Till slut så red hon honom lika ursinnigt som förfalskaren hade gjort för några timmar sedan och hon skrek varje gång han kom in i henne. Och när hon sedan kom så förvreds hennes ansikte och hon skrek. I samma ögonblick kom Schakalen och även han skrek ut den sperma som konstigt nog fanns inom honom.

Hon föll utmattad ner över honom. Han lade armarna om henne och de vilade en halvtimme under vattnets strilande.

Halv åtta.

- Adjö då. Adjö, sa Schakalen. Han tog farväl av den kvinnan som han hade älskat med genom att ge henne en kram i trappan. Nästa gång du kommer då ska du knulla mig i röven. Schakalen nickade stumt. Han undrade varför hon använde såna ord. Han blev inte klok på det.

Schakalen svängde in på Litorinavägen fyrtiotre strax efter åtta. Då hade han varit på banken och tagit ut tvåhundra tusen kronor. I morgon så var han tvungen att utse den plats där han skulle befinna sig när mordet utfördes. Han måste även hitta flyktvägar. Han låg och tittade på ett tv-program tills klockan var närmare tio. Då gick han upp i sovrummet och klädde av sig. När han stod naken så såg han på sin kuk. Ja du, tänkte han. Du har fått vara med om mycket. Han kände på den. Den var öm.

Strax före elva så sov han.

Rösta på Schakalen, del 7:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (5 röster, snitt: 2.20 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Schakalen, del 7