19-åringen på tåget

När jag var 19 år så kom jag in på högskola i Göteborg istället för min hemstad Stockholm. i början var jag lite fundersam över detta faktum eftersom jag ju tänkt mig att läsa i Stockholm och bo kvar hemma under studietiden. Men, betygen räckte inte för att komma in på Handels i Stockholm, så det fick bli Handels i Göteborg istället. Detta var inget jag var ledsen för, utan efter ett litet tag så trivdes jag alldeles utmärkt och tyckte bara att det var skönt att inte länge bo kvar hemma med tjatande föräldrar utan att få rå sig själv, komma och gå som man ville o s v. Dock, eftersom man hade päronen & polarna uppe i Kungliga huvudstaden så åkte man ju hem då och då och, eftersom man var fattig student, så fick det ju bli på billigast möjliga sätt, vilket oftast innebar SJ:s “mjölktåg”, d v s det som tog längst tid. Att sitta på tåget i 6h istället för 3h suger ju men om det kostar mycket mindre så var det en uppoffring jag var beredd att göra.

Det är ett sådant tillfälle som definitivt stack ut ur mängden som jag gärna skulle vilja dela med er.

Jag var på väg hem för att fira jul. Eftersom jag hade haft något möte på kvällen den 22 december, så åkte jag inte hem förrän den 23:e. Tåget gick vid lunchtid och en fördel med att åka så sent för jul, vilket jag upptäckte, var att tåget inte var så överjävligt fullt som det brukar vara inför jul. Jag såg fram emot 6 tråkiga timmar, så jag hade med mig en kursbok i marknadsföring och en på stationen nyinköpt utgåva av herrmagasinet Slitz. Bredvid mig på tåget satt en blond tjej i samma ålder som jag själv men hon hann knappt mer än sätta sig förrän hon kröp ihop och somnade. Själv började jag läsa min medhavda bok och så förflöt de första två timmarna. Till slut tog tristessen överhanden och jag lade samman kursboken och började bläddra i min medhavda Slitz. Efter ett litet tag vaknade tjejen till och rätade på sig men vi pratade ännu inte med varandra. Jag kunde dock se i ögonvrån hur hon sneglade ner i tidningen jag läste. Efter ett tags sneglande från hennes sida tittade jag på henne och sade: “Visst är det fina bilder i den här tidningen?” Hon rodnade lite efter att ha blivit påkommen med att tjuvläsa tidiningen och sade att “jo, väldigt fina bilder men kanske mer intressanta för dig än för mig.” “Tja”, sade jag med ett leende, “jag vet ju inte om du gillar tjejer eller killar. Tjejer är ju väldigt läckra, så jag skulle ju inte kunna klandra dig”. Hon log och sade att “visst är tjejer söta men jag är väldigt förtjust i pojkar!”

Vi började nu småprata om det ena och det andra men eftersom vi redan från början hade diskuterat sexighet så var det liksom en laddad stämning från första minuten. Tjejen, som f ö hette Jenny och var från Vemdalen visade sig vara riktigt pratsam. Eftersom jag åkt skidor i Vemdalen så hade vi en massa att prata om runt skidåkning och på det sättet förflöt tiden de närmsta timmarna.

Under hela tiden satt vi väldigt nära varandra och jag kunde känna hennes parfymdoft och andedoft. Hon doftade ljuvligt. Jenny var blond, ca 165 cm och hade blå ögon. Hon var lite kurvig, utan att vara tjock, med runda höfter och fina runda tuttar som bara måste vara av C-storlek. Hon var nästan osminkad med var väldigt söt och naturlig. Flera gånger under samtalet fick jag stånd, som jag lyckligtvis lyckades dölja med Slitz-tidningen. Trodde jag.

Hon pratade om något och allt jag kunde tänka på var hur gärna jag skulle vilja ta på hennes runda fasta bröst genom den rosa lite angora-aktiga tröja hon hade på sig, att få sätta min tunga i hennes mun, att få känna hennes läppar runt min hårda kuk… Pötsligt slutade hon prata och sade “oj då!”. “Vad då?” sade jag och vaknade ur mina fantasier. Hon tittade ner på mitt stånd som tidningen missade att täcka. “Vad har vi här då?” sade hon. Jag blev lite generad när jag förstod vad hon menade och fick lite tunghäfta. Vi var båda tysta en stund innan jag tog mod till mig och sade “jag tycker du är så jävla sexig och jag kan inte låta bli att tänka på vad jag skulle vilja göra med dig!” Hon tittade på mig med lite glansiga ögon och med lätt rodnande kinder, sedan lade hon sin hand på kuken och klämde till lite. Jag kunde inte annat än stöna och jag trodde att jag skulle komma på en gång. “Jag är också kåt” sade hon sedan. Jag lade armen om hennes midja och drog henne intill mig och vi började kyssas. Det faktum att vi satt längst ner i vagnen utan några på andra sidan gången gjorde det mera avskilt. Kyssarna blev hungrigare och hungrigare och våra tungor spelade mot varandra. Min hand rörde sig upp mot hennes bröst och äntligen fick jag känna på det. Fast, stort och uppnosigt, som bara en tonårstjej kan ha. Gud, vad kåt jag var nu och inte blev det bättre av att Jenny hela tiden kramade min kuk med sin hand. Jag förde ner min hand mellan hennes ben och tryckte lite och hon stönade tyst och klämde till slut nästan för hårt på min kuk, så kåt var hon.

“Kom!”, sade jag, tog hennes hand och ställde mig upp. Hon följde mig och vi stod nu båda upp i gången och tittade oss omkring. De flesta sov och någon spelade sin CD-freestyle på alldeles för hög volym för vad som bra för vederbörandes öron. Vi smet in på toaletten och vi hann inte mera än in förrän Jenny bokstavligen tryckte upp mig mot väggen och körde in sin tunga i min mun. Jag svarade hennes heta kyssar och höll mina händer på hennes fasta bröst. Hon började knäppa upp mina jeans, fumlande lite med bältet innan hon fick upp det. Sedan tittade hon på mig med sina kåtglansiga ögon, förde ner en hand i mina byxor och fock fram kuken, som vid det här laget nästan värkte av kåthet och över ha varit instängd så länge i det trånga utrymme som jeansen medgav. Hon drog den rosa tröjan över huvudet och den vita top hon hade under åkte samma väg. Sedan gick hon ner på knä, i BH:n och började nafsa lite på kuken, slickade den uppför hela skaftet och tittade upp på mig. “Jag vill känna dina röda läppar om min kuk nu, sötnos!” sade jag och på det kommandot tog hon kuken i minnen och sög den. Alla är vi väl bra på något men den här flickans bästa egenskap var definitivt det sättet hon sög kuk på. Hon gick verkligen in för det och det var så jävla skönt efter att ha varit sexuellt utsvulten i månader, utan som helst att varit nära en fitta. Jag knäppte upp hennes BH med en hand och befriande henne från den så jag kunde klämma på hennes bröst medan hon sög min stenhårda kuk. Jag sade åt henne att hon skulle sluta, eftersom jag var nära att komma med hon bara fortsatte att suga och runka den, om vartannat. “Om du inte sluta så kommer jag i din mun!” fick jag fram, men hon fortsatte. Nu kunde jag inte hålla mig längre utan sprutade henne i munnen, hon drog ut kuken ur munnen och jag fortsatte spruta henne i ansiktet. Hon sög lite till på kuken och lät sedan sperman rinna nerför hakan, samtidigt som hon tittade upp på mig, med sperma i hela ansiktet och frågade “tyckte du om det?”. Vad svarar man? “Jo, det var det bästa avsugning jag fått i mitt liv”. Hon log och pussade min kuk, innan hon sträckte sig efter lite papper för att torka av sig.

Jag satte mig ovanpå toalettstolen och pustade, med byxorna nere vid anklarna. Hon satte sig gränsle över mig och jag hade hennes stora pattar framför ögonen, så jag började suga på dem och hon stönade och började oroligt att röra höfterna. Efter denna avsugning var jag ju bara tvungen att ge henne precis vad hon ville ha. Jag sade åt henne att ta av sig byxorna, så hon ställde sig upp och hasade ner de tajta jeansen. Under jeansen hade hon ett par stora bomullstosor, sådana där som man skulle vänta sig att få se under kjolen på en flicka i en 40- eller 50-talsfilm. Hon drog ner dem och visade en alldeles renrakad fitta. Hon tittade på mig. Jag tog hennes jeans och lade dem på toalettlocket, bad henne att sittapå det och hon lydde mig. Sedan ställde jag mig på knä, särade hennes ben och hon höll ta i ett handtag, som de brukar ha på tågtoaletter. Jag kysste henne på magen och på insidan låren, innan jag gav henne en kyss mitt på blygdläpparna. Hon skakade till. Jag började nu sakta slika hennes fitta, vilken var plaskvåt vid det här laget. Jag har alltid älskat att slicka en våt, renrakad fitta, så jag gav mig hän och slickade henne länge och väl. Hon gnydde och stönade och efter ett tag blev stönen så högljudda att jag var rädd att någon skulle börja banka på dörren för att se vad som pågick. Ingen kom dock och jag fortsatte att lapa i hennes våta fitta. Jag förde in ett finger och tryckte upp mot hennes G-punkt och efter att ha fortsatt slicka henne ett tag stelnade hon till, tog ett fast tag om mitt huvud med sina händer och styrde mig fasthänt upp och ner. Hon kom snart med ett tjut och ryckte till flera gånger innan hon nästan svimmade. Det är så jävla härligt att se när kvinnor får orgasm!

Hon bara satt där och jag stod på knä i några minuter. Sedan ställde jag mig upp. Hon tittade på mig och drog mig intill henne där hon satt. Hon började på nytt nafsa på min kuk, som villigt ställde sig upp, som det gör på 19-åringar. Hon började igen suga lite mjukt, tills kuken var stenhård. Sedan ställde hon sig upp och bad mig siita. Jag satte mig ner och hon gränslade mig, styrde försiktigt in kuken i hennes våta hål innan hon sjönk ner över kuken med ett stön. Först satt hon bara där och guppade lite, för att liksom vänja sig vid storleken och vi kysstes intensivt och jag slickade och sög på hennes glansiga bröst. Efter ett tag började hon rida mig hårdare och hon stönade. “Du har en så jävla skön kuk!” sade hon. “Jag älskar att bli uppfylld av dig”. “Och jag älskar din våta, trånga lilla tonårsfitta” sade jag “och dina sköna kuksugarläppar”.

Efter ett tag var jag nära att komma, så jag bad henne sluta rida, något hon gjorde med svårhet. Jag bad henne sedan att ställa sig framåtlutad över toalettstolen och att hålla i handtagen som fanns. Det är något speciellt med att ta en tjej bakifrån, i alla fall, att riktigt dunka på henne och höra hennes stön och det var precis vad jag ville göra nu. Hon var med på noterna och putade upp sin runda bak så att jag kom åt med kuken att tränga in i henne bakifrån. Jag bottnade med kuken redan i första stöten och hon stönade högt. Nu ville jag ta henne hårt, så jag började stöta bakifrån med händerna ömsom om hennes höfter, ömsom på hennes fasta tonårstuttar. Det var omöjligt att hålla sig länge i denna position och efter ett tag så började jag känna ilningarna i kuken. “Jag kommer att komma!” sade jag till henne. “Bara kom, älskling!” sade hon. “Jag…ahh….äter….mmm…P-piller!” “Knulla mig hårt med din sköna kuk! Spruta mig full!” Jag lät satsen komma i hennes våta trånga fitta med några hårda juck. Helvete, vad den lilla tonåringen var söt och kåt! Hon vände på huvudet, alldeles rödrosig om kinderna och log och sade att “du knullar mig så jävla skönt, din dåliga lilla pojke!”

Precis då hör vi ur högtalaren “Stockholms Central, vilket är tågets slutstation. Avstigning för samtliga passagerare. Anslutning mot Östersund (eller vilket tåg hon nu skulle med) avgår om åtta minuter.” Tåget stod stilla. Vi kastade på oss kläderna och steg ut i en nu tom tågvagn, plockade ihop våra saker, kånkade ned väskor och ryggsäck och hoppade av tåget. Vi småsprang för att hon skulle hinna med sitt anslutningståg och vi hann med några minuter till godo. Hon hoppade upp med prylarna på tågets trappsteg, vände sig om och kysste mig. “Gud, vad skönt det var” sade hon och fortsatte: “jag har faktiskt pojkvän hemma i Vemdalen, så vi kan inte göra om det här men jag kommer aldrig att glömma dig”. Stinsen visslade och tåget började sakta röra sig. Jag kunde bara le.

Föräldrarna stod och väntade med bilen och mamma kramade om mig och frågade hur tågresan varit. “Helt OK”, sade jag, “helt OK för en gångs skull.” “Satt du bredvid någon trevlig person?” frågade hon. “Mmm, någon väldigt trevlig…”

Rösta på 19-åringen på tåget:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (54 röster, snitt: 3.72 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “19-åringen på tåget”

  1. random:

    den här var ju rätt bra =)

Kommentera 19-åringen på tåget