Schakalen, del 4

Nästa morgon så vaknade Schakalen av att hans väckarklocka ringde. Den ljöd genom hela hans hotellrum och han kunde inte undgå att höra den. Han satte sig sömnigt upp i sängen och log sedan nöjt. Idag så skulle han se till att få det han ville.

Efter det att han hade klätt sig i en behaglig klädsel, bestående av ett par jeans och en t-shirt så beställde han frukost på rummet. Bara fem minuter efter det att han ringt så kom frukosten upp. Den som serverade den var en ung kvinna. Hon hette Jackie, såg han på namnskylten. Hon var klädd i en kort kjol och en blus. Hennes långa slanka ben kom fram från kjolen och hennes blus framhävde hennes bröst. Hon såg mycket bra ut.

När hon böjde sig fram för att ställa fram frukosten på bordet så gled hennes kjol upp och hela hennes underliv blottades. Hon hade stringtrosor på sig, lade han märkte till. Med ens så blev hennes ansikte knallrött och hon drog generat ner kjolen. Det gör inget, sa Schakalen vänligt. Det är ändå generande, svarade Jackie blygt. Schakalen blev förvånad. Han hade inte väntat sig något svar. När hon återigen böjde sig framåt för att ställa kaffekoppen på bordet så förde Schakalen fram sin hand och lade den högt upp på hennes lår. Jackie var som paralyserad och han kände hur hon darrade. Jag har inte varit med en man på över ett halvår, sa hon. Skulle du ha något emot det? undrade han. Nej, verkligen inte, svarade Jackie. Han hade inte tagit tillbaks sin hand ännu. Hon tog hans hand och förde den uppåt tills det tog emot på grund av den korta kjolen hon var iklädd. Då vilade handen på hennes högra skinka. Jackie stod till vänster om Schakalen så hon kunde se honom i ansiktet. Slicka min fitta, sa hon sedan och hade redan backat en bit. Sedan lade hon upp hennes vänstra ben på hans axel och tog därefter ett vigt skutt upp på honom. Rent reflexmässigt så tog Schakalen emot henne när hon hoppade. Hon satt just nu i hans famn, med sitt underliv framför hans ansikte. SLICKA MIG! röt hon och drog upp sin kjol, tryckte hans ansikte mot henne och stönade sedan högt. Schakalen var inte sen och sträckte försiktigt fram sin tunga tills den vidrörde henne. Han började att slicka henne utanpå trosan. Efter ett tag så började hon att stöna högre och då så drog Schakalen trosan åt vänster, så att hennes svullna blygdläppar kom fram. Han tog hennes klitoris i munnen och sög den. När han gjorde det så skrek hon oupphörligt. Ååååååh. aaaaaaaaah. mmmmmm. aaaaaaaaaaaaaaaah!

När han tog nytt tag om henne så märkte han att hon hade en sorts telefon på sig. Schakalen hade just börjat att kyssa hennes mage när hennes telefon ringde. Skit i den, stönade hon. Jag vill ju knulla med dig. Du måste svara, svarade Schakalen. Även om jag inte vill, så måste du det. Hon suckade och han hjälpte henne att komma på benen igen och sedan se till så hennes kläder satt rätt. Jackie grep argt telefonen och svarade. Ja. jo. okej, jag kommer. Därefter vände hon sig mot mannen. Jag måste gå, fortsatte hon. Det var min kollega. Hon undrade var jag hade blivit av. Gå du, sa Schakalen och nickade. Sedan log han. Men du får gärna servera mig frukost i fortsättningen. Hon fnissade och blev sedan allvarlig. Hur ser jag ut? frågade hon. Som en ängel, log han. Hejdå. Hon vinkade glatt och steg ut ur hans rum.

En kvart senare.

Schakalen ringde på till Carmen Soron´s dörr. Han hade en sommarjacka på sig och han hade handen i den högra fickan. I fickan så låg en revolver. Det var en härlig dag. Solen sken och fåglarna nynnade på sina melodier. När en man öppnade den träbeslagna dörren blev han mycket förvånad. Jag söker Carmen Sorón, sa Schakalen på engelska och såg upp den långa och mycket kraftiga mannen. Han hade mörkt hår, bruna ögon och var närmare två meter och tio centimeter lång. Jämfört med Schakalen, som bara var drygt en och åttio lång. Vad vill du henne? frågade mannen misstänksamt. Även han talade engelska. Jag vill tala med henne, svarade Schakalen. Den stora karln hade tagit ett steg närmare, men Schakalen stod kvar på samma plats. Han såg på mannen med kalla, grå ögon. Schakalen såg inte ut att vara ett dugg rädd för den kraftige karln. Nåväl, snäste mannen. Kom in då. Tack, sa Schakalen. Han steg in i en liten hall. På golvet låg en röd, mycket vacker matta. Carmen, bullrade rösten. Det är någon snubbe som söker dig. Jag kommer, hörde man Carmen Sorón’s förföriska röst säga. Schakalen förstod vad de sa, även om de talade svenska. Trots att han var engelsman, så kunde han svenska. Men han kunde inte tala svenska, han bara förstod språket. Men han kunde tala franska och tyska flytande, bröt lätt på spanska och en japansk lärare kunde förstå vad han sa om han talade japanska.

Efter tjugo sekunder så kom Carmen ut i hallen. Hon hade tydligen legat i badet, för hon var klädd i en mycket kort, rosa “badrock” och höll på att torka sitt hår med en lila handduk. Nämen hej, sa hon och log mot Schakalen. Hon sa något på brasilianska till den kraftige karln och han gick sedan ut i köket. Vem är det där? frågade Schakalen. Min kusin, sa hon. Han är ryss. Michael. Michael Gristjenkov. Jaså, sa Schakalen. Han var mycket vänlig mot mig, tillade han. Det tror jag inte han var, sa Carmen Sorón och log. Han är misstänksam mot alla okända ansikten som smyger här omkring. Kom med här, sa hon och visade honom uppför en trappa. Hon gick före upp och under badrocken kunde man skymta hennes våta grotta. Plötsligt vände hon sig om och log mot honom. Gillar du vad du ser? frågade hon. Jodå, sa Schakalen. Det kan man gott säga. När de kom upp på andra våningen så såg Schakalen först till vänster och sedan till höger. Det här blir perfekt, tänkte han. Synd bara att hon och hans kusin måste dö. Men det kan inte hjälpas. Jag måste ha huset. Ursäkta mig, sa hon och log. Jag ska bara byta om. För all del, sa Schakalen. Hon gick fram till sängen och drog av sig badrocken. Längre hann hon inte. Schakalen hade smugit upp bakom henne, böjt sig ner och bet nu henne lätt i hennes vänstra skinka. Hon slöt ögonen och började att smeka sina bröst. Hon masserade brösten med sina trevande händer och gned även bröstvårtorna. Mmmmm, mumlade hon när Schakalen tog sitt pekfinger och förde det till hennes fitta. Han förde långsamt in fingret och sedan ut. Därefter förde han det hastigt in igen, och sedan ut. Så höll han på. Hela tiden ökade han tempot, och hon gned sina bröstvårtor som besatt. Carmen Sorón hade börjat att stöna ljudligt och Schakalen hyssjade henne för att inte Michael Gristjenkov skulle höra dem. Förlåt, flämtade hon fram. Det gör inget, viskade han tillbaks. Schakalen ställde sig upp och förde långsamt fram händerna och knöt de runt hennes mage. Sedan så separerade han dem och förde upp dem till vart och ett av brösten. Carmen Sorón hade samtidigt börjat att smeka sig själv. Så fort jag har knullat henne, tänkte Schakalen. Då ska de båda två dö.

Rösta på Schakalen, del 4:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (7 röster, snitt: 2.57 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Schakalen, del 4