Schakalen, del 3

. han drog upp linnet tills det tog emot på grund av hennes bröst. Sedan började han att smeka henne över magen och lade till sist handen mellan hennes ben. Han förde in sitt långfinger i hennes genomvåta grotta och förde det in och ut. Samtidigt hade kvinnan börjat att runka honom. Schakalen drog hastigt upp handen från hennes underliv och smetade varsamt ut hennes safter på hennes mage. Hon njöt ljudligt och bad honom att fortsätta dra upp linnet. Innan han började dra upp linnet ytterligare, så konstaterade han att hennes bröstvårtor var mycket styva. De syntes tydligt genom hennes tajta, ljuslila linne. Efter några sekunder hade han lyckats att krångla linnet över brösten och även få av henne bh:n. Han anföll en av hennes vårtor med sin mun. Då flämtade hon kraftigt till. Schakalen cirklade med tungan runt vårtgårdarna och hon hade börjat att skaka. Han slutade tvärt och ställde sig framför hennes sköte med sin kuk i handen. Han väntade ett ögonblick men började sedan långsamt att föra den framåt. När han nådde fram till henne så stannade han först upp och nosade i henne. Sedan så förde han den långsamt längre och längre in. Till slut nådde han botten och då hade tårar börjat tränga fram i kvinnans ögonvrår. Gör jag dig illa? undrade han. Hon skakade på huvudet. Jag tar det försiktigt ändå, lovade han. Hon log vimmelkantigt. Efter några juck så började kvinnans små skrik att övergå i behagliga stön och flämtningar. Varje andetag blev en flämtning. Båda var mycket kåta. Läppar som viskade små hetsande ord. Tillsammans kom de i en långvarig orgasm och hon skrek ut i ingenting. Schakalen kom strax därefter och bad henne att suga av honom.

Kvinnan klev ner från bordet och ställde sig på knä och när han ställde sig framför henne så grep hon om honom. Först så lekte hon bara med ollonet och gjorde små cirklande rörelser med tungan. Men efter ett tag så tog hon hela i munnen och sög ut och in. Samtidigt runkade hon honom. Efter några sekunder så var mannens orgasm väldigt nära och kvinnan sög honom så fort hon kunde. När han kom så stönade han högt och han fortsatte själv att runka. Sedan kom orgasmen. Den första strålen hamnade i hennes mun. Den andra på hennes kind och i hennes hår. Den tredje kom över hennes bara bröst och han hjälpte henne att smeta in vårtorna. Hon log tillfredsställt. Jag vill att du tar mig i röven, sa hon när de hade vilat ut sig. Schakalen hade faktiskt aldrig gjort det förut. Han hade alltid tyckt att det måste kännas vidrigt för kvinnan. Men den här gången var det annorlunda.

Hon ställde sig på knä, med hennes vältränade bak som pekade glatt mot honom. Sakta så särade han på hennes skinkor och smekte med kuken i öppningen. Sedan så förde han in den någon centimeter. Kvinnan gav ifrån sig ett litet stön och började smeka sitt klitoris. Efter ett tag när han hade vant sig så förde han in den nästan helt, och därefter tillbaks igen. Hon skrek att hon ville ha mer, men Schakalen lydde inte order. Istället så gav han den vänstra skinkan en lätt klatsch. Men sedan så förde han in den, och därefter ut. Så fortsatte han. In. Ut. In. Ut. I ett allt högre tempo.

Hon smekte sitt klitoris så hårt hon kunde och efter ett tag så skrek hon varje gång han kom in i henne. Jag. kommer. ko. mmer. sna. sn. snart, stammade hon fram. Ja. jag me. m. med, svarade han och knullade henne mycket hårt. Det hördes ett lät “klatsch” varje gång hans pung rörde hennes skinkor. Han kom i henne och just då så knullade han henne rysligt snabbt och hon gjorde motjuck. Någon sekund efteråt så kom även hon och tillsammans så åtnjöt de sista av orgasmen. Han föll utmattad ner över henne och hon log förföriskt. Hur var det? frågade hon. Det var det bästa på mycket länge, svarade han som sanningen var. Vill du duscha? frågade hon. Gärna det, svarade Schakalen. Tillsammans, hand i hand, gick de in i den lilla duschen som fanns på rummet. Inne i duschen så smekte Schakalen kvinnans bröst och han kysste henne även över hela kroppen. De avslutade duschen med ett våldsamt samlag till, på golvet i duschkabinen. Deras genomvåta kroppar var som gjorda för varandra och vattnet som strilade ner över dem gjorde dem bara ännu kåtare. När de kom tillsammans så vred sig kvinnan för att släppa lös alla hormoner inom sig. Mannen skrek och stönade i ett, och trots det, så blev inte orgasmen lika lång och varm som den förra, men ändå.

Två timmar senare.

Schakalen steg ur sängen klockan halv sex på eftermiddagen/kvällen. Till vänster om honom så låg en vacker kvinna som han hade älskat med tre gånger under dagen. Efter den sista orgasmen som hade ägt rum inne i duschen så hade de fått duscha ännu en gång. Därefter hade de klätt på sig och lagt sig att sova middag några timmar. Han såg på kvinnan. Än en gång så hade han glömt att fråga om hennes namn innan han hade älskat med henne. Han gav kvinnan en lätt kyss på kinden och hon vaknade genast. Hej, sa hon och log. Hej själv, svarade mannen. Jag måste gå nu, sa kvinnan. Jag ska vara på jobbet igen klockan sex. Hon steg snabbt ur sängen och fram till dörren. Där blev hon stående och tittade på Schakalen. Ta mitt kort, sa hon och log. Schakalen tog emot kortet och drog bak det rufsiga, blonda håret med sin hand. Hon hette tydligen Carmen. Carmen Sorón. Tack Carmen, sa han och log mot henne. Förlåt, men jag måste rusa, sa hon. Hon gav honom en snabb kyss och uttalade ett hastigt “Ring mig” innan hon försvann. Före det att hon stängde dörren så såg Schakalen att hon rättade till sin kjol och försökte få håret att ligga som hon ville. Sedan slogs dörren igen.

När Schakalen hade blivit ensam kvar i rummet så såg han återigen på kortet. Hon bodde tydligen på Litorinavägen fyrtiotre. Den platsen mindes han. Det var ett blått, stort hus. Perfekt, tänkte han. Det var precis det här han behövde. Han gick fram till fönstret. Sedan så såg han ner mot gatan. Långt bort så kunde han urskilja att en gammal kvinna blev bestulen och ropade på polisen. Därefter såg han mot Nissan. På Nissan så åkte en familj på en husbåt. Den såg ut att vara mycket dyr. I morgon så skulle han ta en tur ut till Litorinavägen fyrtiotre.

Kommentera Schakalen, del 3