Efterfest för tre

Hej! Jag heter Sara och tänkte berätta vad som hände mig för ett par dagar sedan. I fredags skulle jag och min kompis Anna gå ut och dansa men på på fredagseftermiddagen säger Anna att inte kan följa med för att hon måste sitta barnvakt åt sin lillebror.

-Nej men vad trist. Är du säker att du inte kan ordna någon annan?

-Nej det går inte. Alla jag känner har annat för sig. Men gå du.

-Jag kan väl hålla dig sällskap.

-Nej, gå du. Jag klarar mig. Jag var ändå inte så pigg på att gå ut. Känner mig lite förkyld.

Jag var däremot väldigt pigg på att gå ut, framför allt för att träffa killar, så jag bestämde mig för att gå själv. Jag tog på mig min vita åtsittand topp och skinnväst. Till det hade jag ett par svarta shorts. Jag tog ingen BH fast jag har rätt stora bröst. BH är bara ivägen, särskilt för killarna! På dansstället var det massor av folk men jag kände en av vakterna så jag kunde lätt slinka in utan att behöva stå i kö. Anna och jag hade ändå förfestat fastän Anna drack inte så mycket. Hon skulle ju passa sin lillebror.

Jag hade druckit en hel del och det märkte jag inne på diskot. Jag behövde bara ta en öl sen tyckte jag att jag nog fick ta det lugnt ett tag. Jag dansade med några jag kände lite grann. Kul att man inte var helt själv. När det kom en lugn låt bjöd en jättesöt kille upp mig och vi dansade flera låtar. Efteråt ville han bjuda på något att dricka och jag tackade naturligtvis ja! Jag tog bara en cola för att jag kände fortfarande att här ska det inte vara mer. Vi pratade om ditt och datt, han berättade att han hette Johan och han var 23 år gammal, ett par år äldre än mina 21. Efter en liten stund kände jag att jag behövde gå på damernas och jag sa att jag skulle vara tillbaka.

När jag kom tillbaka hade han försvunnit. Jäklar! tänkte jag. Honom hade jag kunnat tänka mig, särskilt senare ikväll. Jag väntade ett tag men han syntes inte till. Nåja, han dyker väl upp. Nu var det visst dags för en lugn låt och en färgad kille bjöd upp mig. Han var snygg och muskulös och jag blev väldigt tänd. När vi hade dansat ett tag kommer plötsligt Johan springande och sliter tag i killen jag dansade med.

-Försöker du sno min tjej, va? vrålade han.

-Förlåt, jag visste inte att det var din tjej, svarade han mycket skrämt.

-Bara stick din jävla neger, skrek han till svar.

-Vänta lite, sa jag till Johan, dels är jag inte din tjej, och dels tycker jag inte att du ska kalla färgade människor för negrer, för det är de inte.

-Klart de är, sa Johan, lite lugnare.

-Nejdå, kom nu, bägge två, så får vi prata om det här.

Vi satte oss, Johan mycket motvilligt och den andre killen ganske förvirrat. Jag är aktiv anti-rasist och efter mycket pratande lyckades jag och Tom, som den färgade killen hette, övertyga Johan att alla svarta och färgade inte är negrer. Johan berättade att han umgicks mycket med invandrarfientliga ungdomar men han ångrade sig när han fick höra den andra sidan berätta och han lovade att bryta sina kontakter med ungdomsgänget.

Vi pratade både länge och väl och plötsligt var klockan tre och diskoteket stängde. Jag hade stor vånda. Vem av killarna skulle jag ta med mig, och vem skulle jag såra? Min första tanke var att gå hem ensam men så flög det in en liten djävul i mig! Jag bestämde mig för att bjuda hem både Johan och Tom på efterfest.

Två killar, jag undrade om jag skulle klara det. Båda två tackade ja mycket snabbt men de sneglade på varandra som värsta konkurenter. Det är inte långt att gå hem till min lägenhet och snart satt vi soffan och drack te och lyssnade på lite musik. Killarna gjorde små försiktiga närmanden men jag var kåt och ville knulla nu! Jag började massera deras kukar genom jeansen och deras lemmar började genast svälla, samtidigt som de i det närmaste tappade hakan av förvåning av min framfusighet.

De var dock inte sena med att få av sig kläderna, inte jag heller för den delen. Åh, herre gud, tänkte jag när jag fick se Toms kuk. Det var en av de största jag sett, om inte den största, och jag har sett ganska många. Johans kuk var inte heller så dum med ett ådrat skaft och fint ollon.

-Fina kukar, grabbar, sa jag med min sexigaste röst.

-Det ska bli gott, la jag till.

Jag böjde mig ner och började suga på Johans kuk medan Tom smekte mig i nacken och ner på skuldrorna. Han masserade mina bröst jätteskönt, gick vidare nerför min kropp men undvek mitt bultande underliv. Han fortsatte att smeka insidan av mina lår och jag rös i hela kroppen.

Johan fick en behandling han sent skulle glömma när jag tog tag om hans skinkor och pressade ner hela hans kuk djupt ner i min hals. Han stönade högt av njutning och jag insåg att han skulle komma snart så han fick glida ur min mun för att lugna ner sig lite. Tom tog omedelbart Johans ställe och jag började suga på hans jättekuk i långa drag.

Johan blev snart redo igen och började slicka mig i fittan. Det var jätteskönt men jag ville ha honom i mig nu och jag trevade efter hans kuk. Han fattade vad jag ville och körde in den i min längtande fitta. Åh, så skönt det kändes när han började knulla mig.

-Hårdare, stönade jag.

Johan tog mig på orden och han fick upp en otrolig fart, men jag tyckte att det var dags att byta ställning. Jag ställde mig på alla fyra och Johan trängde in i mig bakifrån medan jag fortsatte att suga på Toms kuk. Plötsligt hör jag en nyckel i låset och det finns bara en person förutom mig som har nyckel till min lägenhet, nämligen Anna.

-Hej Sara, säger hon från tamburen, jag såg att det lyste och jag tä.

Vi han ju naturligtvis inte klä på oss, Killarna hade inte ens fattat att det hade kommit någon. De hade de ju inte själva än.

-Oj då, kom jag olämpligt? stammade Anna.

-Nej inte alls, ler Tom, kom in och var med.

Anna ser väldigt snopen ut till att börja med men snart börjar kåtheten lysa i hennes ögon. Två killar på en gång har länge varit hennes dröm har hon berättat för mig. Jag och Johan vet inte riktigt vad vi ska göra men vi bestämmer oss för att löpa linan ut. Det hela utvecklas till en veritabel ormgrop. Jag och Anna suger på vars sin kuk, vi blir knullade både framifrån och bakifrån och i alla möjliga ställningar.

Anna börjar smeka mig lite grann och jag smeker tillbaka. Killarna ser lite förvånade men är snart med på noterna. Jag och Anna lägger oss i en 69:a med mig överst. Tom börjar knulla mig bakifrån medans jag suger på Johans kuk. Anna slickar mig i fittan nafsar på min klitoris och jag stönar högt. För att ge igen börjar jag ge Anna samma behandling och hon vrider sig under mig. Johan som nu blivit lite ensam tittar i lådan i mitt nattduksbord och hittar min gummikuk.

Det är av en speciell sort med remmar så att man som tjej kan spänna fast den på sig. Han tar fram den och ger den till Anna. Jag skäms lite grann men Anna spänner fast den på sig. Johan lägger på sig rygg och jag börjar rida honom. Anna har smort in gummikuken med glidmedel och jag känner den mot mitt rövhål. Hon börjar pressa in ollonet och snart är hela kuken inne i min trånga stjärt. Det här har jag aldrig upplevt tidigare och jag skriker nästan av upphetsning när Tom matar in sin kuk i min mun. Anna dunkar på hårt i röven men det är bara jätteskönt.

Nu vill killarna prova mitt analhål och Anna kliver av medan Johan smörjer in sin kuk. Han trycker sakta in den i analen. Jag rider honom starkt tillbakalutad och Anna trycker in sin “kuk” i fittan på mig. Tom ställer sig över mig så jag kan komma åt att slicka hans pungkulor. Jag slickar honom längs hela hans kuk och så småningom tar jag mod till mig och borrar in ansiktet mellan hans skinkor. Gud vad hårig han är, tänker jag medan jag börjar slicka honom i hans arsel. Det var tydligen något som han gillade för han stönade högt och började skaka. Jag fortsatte att slicka hans röv och pressade in tungan i hans hål.

-Nu är det min tur att få en kuk i röven, kvider Anna

Tom tar inte lång tid på sig. Hon ställer sig på alla fyra med baken högt i vädret. Tom pressar in kuken i hennes röv och Anna vrider sig som en mask. Johan ger henne sin kuk att suga och hon tar villigt emot hans lem långt ner i sin hals. Jag börjar slicka Johan i röven och han tycker om det minst lika mycket som Tom gjorde.

-Vad gör du? han blev helt vild, lyckas Anna få fram.

-Slickar hans rövhål, svarar jag.

-Fan, vad häftigt, stönar hon tillbaka.

Tom, Anna och Johan fortsätter att knulla medan jag omsöm slickar röv och ömsom fitta.

-Nu är det dags för en riktig dubbelmacka! utbrister Tom.

-Min tur! ropar jag.

Tom lägger sig på rygg och jag spetsar mig på hans påle och börjar rida honom häftigt. Jag lutar mig framåt och Johan pressar in sin kuk i mitt trånga anus. Anna tar efter mig och börjar använda sin tunga i killarnas hål. Hon kommer även åt och slickar killarnas stenhårda kukar när de tränger in i mig i bägge ändar. Nu har vi knullat länge och jag känner att en enorm orgasm är på väg. Killarna ökar tempot ännu mer och snart rister jag och till skriker ut i klimax.

Utmattad ser jag på när Anna blir knullad till orgasm hon också, även hon blir penetrerad i båda hålen. Det tar inte lång tid för henne att komma och nu vill Johan och Tom spruta sin sperma. Jag och Anna lägger oss på rygg och killarna ställer sig grensle över oss. Vi behöver inte suga dem särskilt länge förrän det börjar rycka i kukarna och så kommer äntligen satsen. Johan sprutar först och Tom nästan direkt efter.

Bägge två sprutar oss i ansiktet, över brösten, i håret, på halsen och ungefär överallt annars också. Anna börjar kyssa mig och vi smetar in de enorma satserna över våra heta kroppar. Vi somnar allihopa i vardagsrummet. Alla är helt utmattade efter allt knullande. På morgonen är killarna försvunna men vi hittar ett par telefonnummer skrivna på badrumsspegeln.

3 svar to “Efterfest för tre”

  1. Fjempa:

    Ehh nej tack. vad va det här för crap egentligen!? Inte för att jag ute för att såra någons känslor, men det här var verkligen bedrövligt. uselt. fruktansvärt uselt. ska det här vara en novell? okej om jag förstår om det är någon som berättar från egen erfarenhet, men… får mer intrycket av att det är en snubbe som skriver faktiskt. en snubbe som inte gått utanför dörren på fem år. urk!

  2. Sten:

    Jag fattar inte, ska man inte kalla svarta för “neger” därför att de inte är det? Är inte anledningen att neger är ett nedsättande ord?

  3. Ingmar Olsson:

    Hej Sara. Satt och surfade lite idag och kom in på denna sidan. Sökte på orden färgad, afrikan, svart och faktiskt också neger. Jag har nämligen en bitter erfarenhet, För nio år sedan hände det ofattbara. Min fru och jag hade varit gifta i tjugofem år och hon var då fyrtiofem. Vi hade ett bra äktenskap men sexlivet var väl inte det bästa, min fru hade svårt att få orgasm och jag brukade använda vibrator för hennes skull. En dag flyttade det en familj från Afrika in i lägenheten intill vår. Senare under året i december hände det. Jag mådde dåligt och åkte hem från jobbet. När jag kom in i hallen hörde jag konstiga ljud och blev rädd att det var inbrott så jag stod stilla i hallen. Nu hörde jag vad det var, jag trodde först att det var någon porrfilm men så hörde jag att det kom från sovrummet. Genom att titta i spegeln innanför hallen såg jag att det var grannens svarta son som hade samlag med min fru, han var då sjutton år. Gissa om det skar i mig när det under kort tid går tre gånger för min fru. Vi försonades och skojar om det ibland jag klarar till och med att höra henne berätta om hur fruktansvart stor han var och hur skönt det var. / Ingemar

Kommentera Efterfest för tre