Samhällskunskapsbetyg

Detta hände för några år sedan när jag gick ettan på gymnasiet. Vi hade en vrålsnygg och supersexig samhällskunskapslärare som hette Karin: blond, blåögd, kvinnligt runda former och ett par härligt stora bröst. Hon var kanske runt 30 och alla hormonstinna tonårskillar dreglade efter henne. Det var i slutet av terminen och på dagens lektion, som var den sista samhälls- kunskapslektionen innan sommaren, hade det snackats betyg. Jag hade dock varit hos tandläkaren och hade missat lektionen och därmed betygsnacket. När vi sedan slutade för dagen traskade jag iväg till Karins arbetsrum för att diskutera betyget. Klockan var nästan 18. 00, så skolan var i stort sett folktom. Jag knackade på hos Karin och hon öppnade, lika sexigt snygg som vanligt, iklädd randig t-shirt som spände mot de stora brösten och ett par tajta jeans som inte lämnade mycket åt fantasin. Som vanligt blev jag lite kåt och det kändes direkt i mellangärdet. Hon sa: Nej, men så bra att du kom. Jag skulle precis gå. – Mmmmmm, fick jag fram – Nu ska vi se var jag la de papprena någonstans, sa hon och vände sig om. Medan hon letade kunde jag inte låta bli att fantisera om hur det skulle vara att knulla henne. Jag var oskuld vid den tidpunkten och tanken på att knulla en av mina lärare hetsade upp mig rejält. Jag försökte att tänka på annat, men misslyckades och det ledde obönhörligen till att min kuk började stelna till ordentligt. – Aha, här är de ju, utropade Karin plötsligt och vände sig om mot mig. Hon såg genast vad som var på gång i mina byxor för hon stirrade först på mitt skrev och sedan såg hon mig i ögonen med ett litet leende på läpparna. – Vad står du och tänker på egentligen?, frågade hon. – Inget, svarade jag snabbt och började rodna. Hon lade ifrån sig papprena och förde händerna till sina bröst. – Det skulle inte kunna vara de här?, sa hon och klämde lätt på brösten. Eller den här?, sa hon sedan samtidigt som hon förde händerna till sin röv och kramade den. – Jo, kanske det, lyckades jag få ur mig. – Vill du ta en närmare titt?, frågade hon. Jag kunde inte tro mina öron! Jag fick inte fram något svar utan nickade bara. – Ok, du ska få som du vill, sa hon och log lite finurligt.

Hon kom närmre mig tills det bara var typ 18 cm mellan oss. Då tog hon mina händer och förde dem till sin röv. – Kläm nu lite, sa hon. Det var inte första gången jag klämde på mjukdelarna hos en tjej så jag gjorde som hon sa. Sedan stod jag bara där och masserade hennes röv i några minuter medan hon med halvslutna ögon suckade förnöjsamt. Efter ett tag blev jag lite modigare och försökte få in händerna innanför hennes byxor, men hon tog vänligt men bestämt bort dem. – Här är det jag som bestämmer, sa hon och vände sig så att hon stod med ryggen mot mig.

Hon knäppte upp jeansen och drog av sig dem, fortfarande vänd bort från mig. Hon hade vita sidentrosor och jag bara längtade efter att få se vad som var under dem. Sedan drog hon av sig sin t-shirt och slängde den på golvet och då äntligen vände hon sig om och såg mig i ögonen. Jag bara stirrade. Hennes bröst hölls på plats av en stor BH och jag kunde se de styva bröstvårtorna genom det tunna tyget. Hennes trosor verkade vara en aning fuktiga också. – Klä av dig, sa hon. Allt. Jag gjorde givetvis som hon sa; t-shirt, byxor, skor, strumpor och kalsonger flög all världens väg. Så stod jag där, med 18 cm kuk pekande rätt ut i luften. – Ojdå, den där behöver nog ingen avsugning, sa hon och pekade på min kuk. Inte än i alla fall. Sedan kom hon emot mig, tog tag i kuken och runkade den lätt. Jag gnydde lite, så jävla kåt var jag. Hon släppte snart min kuk och knäppte upp sin BH och tog av sig dem. Hennes bröst var magnifika: stora som sagt och lite hängiga, med stora vårtgårdar ett par härligt utstående bröstvårtor.

Hon vinkade åt mig att komma närmare. Det gjorde jag och utan att hon sa något la jag händerna på hennes bröst. Hon bara slöt ögonen och jag började massera dem lite. Snart böjde jag mig fram och började nafsa lite lätt i bröstvårtorna. Det ledde till ett lågt stön från henne och då började jag suga och slicka på brösten. Hennes stönande fortsatte och blev alltmer intensivt tills hon slutligen flämtade: Nog nu! Jag måste få känna dig inne i mig! Hon vände återigen ryggen mot mig, böjde sig fram och tog stöd med händerna mot skrivbordet. – Ta av mig trosorna, befallde hon. Villig att göra henne tillmötes gjorde jag som hon sa och hon klev ut dem. Framför mig hade jag nu den första fitta jag sett live i mitt liv. Jag ville hemskt gärna känna hur den smakade så jag böjde mig ner på knä och slickade försiktigt blygdläpparna. – Nej, sa hon. Inte med tungan. Inte än. Använd fingrarna. Jag gjorde som hon sa och förde pek- och långfingret mot hennes öppning. Jag fingrade lite lätt på blygdläpparna innan jag vågade trycka in fingrarna. När jag gjorde det belönades jag med ännu ett stön. – Pulla mig, väste hon. Pulla mig ordentligt. Jag började långsamt pulla henne och jag kände att hon redan var rejält våt i fittan. Jag pullade henne ett par minuter och var mycket nöjd med att se att hennes kropp vibrera av kåthet. Sedan sa hon plötsligt det jag väntat på: Knulla mig. Knulla mig hårt med din kuk. Jag slutade genast upp med att pulla henne och styrde kuken mot hennes hål. Där drog jag den upp och ner lite grand längs skåran, för att sedan, centimeter för centimeter, pressa in kuken i hennes våta fitta. Så stod vi så ett litet tag medan kände blodet pulsera genom kuken. Sedan satte jag igång att jucka. Långsamt i början samtidigt som Karin utstötte oartikulerade ljud av kåthet. Efter hand ökade jag takten och ju hårdare och snabbare jag stötte, desto högre och kåtare var hennes stön. Nu började hon göra motjuck också och jag fortsatte att stöta hårdare och hårdare. Jag blev hela tiden kåtare, något jag knappt kunde tro var möjligt och för att kompensera detta började jag massera hennes rumpa medan vi knullade som hårdast. Jag provade att trycka in tummen i hennes rövhål och kände samtidigt hur hennes fitta kramade åt runt min kuk, så jag fortsatte att massera rövhålet, fast nu med två fingrar. – Åh. Gud. jag. kommer. snart, stönade hon. Jag kände att det inte var särskilt långt kvar för mig heller så jag slutade upp med rövhålsmassagen, sträckte mig framår och fann hennes bröst. Jag tog ett i varje hand och masserade dem hårt samtidigt som jag stötte mina sista juck så hårt jag kunde upp i hennes sköna fitta. Just då hörde jag hur hennes andhämtning blev klart tyngre och hur hennes fittmuskler kramade min kuk hårt. – AAAAAAAAAAAAAAAHH, skrek hon högt när hennes fitta exploderade i en rejäl orgasm. Det hela blev nu för mycket för mig med. Jag tog ett sista hårt tag om hennes bröst när jag kände orgasmen komma ända nerifrån tårna. Även min orgasm var tämligen explosiv och det kändes som om kuken aldrig skulle sluta spruta in den kletiga vätskan i henne. OOOOOOOOOOHH, stönade jag högt. Det svartnade framför ögonen på mig ett tag och när allt blev klart igen stod vi båda och flämtade högljutt, fortfarande förenade genom min kuk.

Utpumpad drog jag mig motvilligt ur henne och sjönk ner på golvet. Hon fortsatte att stå lutad mot skrivbordet och andas djupt. Hon var otroligt sexig där hon stod med sperma rinnande utför benen och de stora brösten hängande fritt. – Är du OK? frågade jag. Hon vände sig nu om och trots att jag försökte låta bli kunde jag inte hjälpa att ögonen pendlade mellan hennes fina bröst och spermadränkta sköte. – Det där, nästan viskade hon, var ett av de bästa knullen i mitt liv. Hur många tjejer har du egentligen knullat för att få till det så bra? Jag har aldrig knullat förr, sa jag sanningsenligt. – Det är inte möjligt, sa hon tvivlande. – Tja, jag har ju tittat en hel del på porrfilm, sa jag. Hon ignorerade min replik och sa istället: Då har du aldrig blivit avsugen heller, då? Nej, svarade jag hoppfullt. Hon log sitt okynniga leende igen, pekade på sin skrivbordsstol och sa: Sätt dig där. Benen isär. – Med nöje, svarade jag och gjorde som hon sa. Hon satte sig nu på knä och tog tag om min slaka kuk med sin ena hand. Hon böjde sedan ner sitt huvud och sög in ollonet i munnen. Hon fortsatte att utan problem ta in hela den slaka kuken i munnen och sedan började hon suga. – Mmmmmmmmmmm, suckade jag och kände till min förvåning hur kuken började hårdna till igen. Allt eftersom hon sög reste den sig snart i sin fulla längd igen. Då slutade hon plötsligt. Då jag började protestera tystade hon mig snabbt och sa: Jag gillar inte att få sperma i munnen, så jag slutar innan det händer nåt. Men om du vill kan vi knulla igen. Jag behövde inte ens svara, för hon ställde sig först upp och sjönk sedan ner på min kuk. – Dags för en ridtur tror jag sa hon innan hon började röra sig upp och ner. Jag hade nu hennes två fina meloner guppande upp och ner ca en decimeter framför mitt ansikte och var inte sen att utnyttja den möjligheten. Jag började slicka, bita och suga på hennes hela tiden styva bröstvårtor och njöt ordentligt av att ha ett styvt bär i munnen medan min tunga spelade över den. Med mina händer tog jag tag om hennes röv och hjälpte till att lyfta upp och trycka ner henne på min kuk. Med min hjälp trycktes kuken ännu lite längre in i henne och för detta belönades jag med ett “ah!” varje gång min kuk gick i botten i hennes fitta. Jag kände tydligt att jag inte skulle lyckas hålla ut alls lika länge den här gången, men jag var tvungen att få knulla henne på ett sätt som alltid kåtat upp mig rejält på film.

Motvilligt föste jag bort henne och medan hon stod där med ett förvånat uttryck i ansiktet röjde jag undan på hennes skrivbord och sa åt henne att lägga sig där med benen brett isär. Nu hade jag fri insyn i hennes välrakade sköte och hade så gärna velat begrava mitt ansikte där, men kåtheten tog överhanden så jag styrde istället kuken dit. Nu var det inte läge för försiktigt utan jag började genast stöta hårt in i henne och för varje stöt utstötte hon ett högt “aaaaah”. Hennes stora bröst liksom rullade fram och tillbaka och det var det som gjort mig så kåt i alla porrfilmer. Det tog inte lång tid innan jag kände att jag var på väg igen. Den här gången tog jag tag om hennes axlar och gjorde ett par kraftiga sista ryck, innan jag drog mig ur. Jag siktade på hennes bröst, men den första strålen som kom var så kraftig att den träffade henne i ansiktet, varpå hon genast gjorde en grimas av avsmak. Jag styrde kvickt övriga strålen mot hennes bröst och såg snart hur det stora kullarna nästan täcktes av tjock och vit sperma. Nöjd med min insats tänkte jag återigen sjunka till golvet men Karin sa: Men jag då? Jag mötte hennes kåta blick och hon sa: Slicka mig till orgasm, samtidigt som hon särade ännu mer på benen.

Jag hade inte den blekaste aning om hur man slickade en fitta på ett tillfredställande sätt, så jag slickade lite försiktigt här och var och lyckades som tur var hitta klittan nästan direkt. När jag träffade den med tungspetsen gnydde hon till och med större mod sög jag in den i munnen. Hon började genast andas kort och häftigt och jag förstod att min behandling var godkänd. Styrkt av detta provade jag än en gång att sticka in ett par fingrar i hennes röv samtidigt som jag masserade klittan vilt. Hennes andhämtning blev allt häftigare och det dröjde inte lång stund förrän hon slog båda benen runt mitt huvud och tryckte in hela mitt ansikte i fittan samtidigt som hela hennes kropp började rycka i kramper. – JA, JA, JA. ÅÅÅÅHH! utropade hon. Hennes orgasm var som en flodvåg i mitt ansikte och när hon drog bort sina ben var hela mitt ansikte täckt av fittsaft. – Underbart, stönade jag. Helt jävla underbart. Du är underbar, sa jag till henne. – Du var ju riktigt bra på det här för att vara första gången, sa hon flämtande. Hon reste sig upp, fick syn på nåt och utsötte ett litet rop av förtjusning. – Titta, här är ju betygspappret, sa hon och visade upp det för mig. Jag hade tänkt ge dig ett VG, men nu får jag absolut överväga MVG, skrattade hon.

Det var faktiskt sista gången jag träffade henne för till hösten hade hon flyttat och bytt skola. Men MVG i samhällskunskap fick jag i alla fall!

Rösta på Samhällskunskapsbetyg:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (32 röster, snitt: 3.72 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Samhällskunskapsbetyg