SAKNADEN

Hon skrattade och jag såg den välkända kåtglimten i hennes blå vackra ögon. Det blev inte mycket kaffe drucket, men jag visste att det skulle bli mera knulla. Min flickvän och jag hade redan avverkat ett knull denna kväll. Ingela kom med en vinflaska och slog upp i varsit glas. Hon satte sig i mitt knä. Den korta kjolen åkte som vanligt upp en bra bit och på nytt hade jag glädjen att se hennes välsvarvade lår. Nu tände jag till riktigt ordentligt på henne. Det dröjde inte länge förrän vi båda var helt nakna i hennes soffa och kysstes. Hennes bröstvårtor blev allt styvare och hårdare, allt eftersom min tunga bearbetade dem. Hennes fitta var nu lika blöt som när jag knullade henne förrut. Med hes stämma sa Ingela utan vidare:

· Nu måste du ta mig, men denna gång vill jag att du tar mig bakifrån!

Det är så skönt för då kan du komma in längre i mig. Hon föll ner på knä på den tjocka mattan och vände upp sina härliga stjärtklot i vädret.

Vilken härlig syn för en kåt karl! När jag smekte hennes ljuva skinkor och mjuka lår var det som mina fingrar glidit över en rödglödgad kula. Så fattade jag tag i kuken och förde den upp och ner i hennes vidöppna fitta och tryckte på, för att plöja mig allt djupare in i hennes väl-smorda sköte.

Jag hörde ett belåtet stönande från Ingela som bekräftade att hon njöt lika mycket som jag. Hon flämtade och flåsade, samtidigt som hon gjorde häftiga motjuck för att få in varje millimeter av kukens längd. Jag vet inte hur många gånger det gick för henne, men själv orkade jag inget mer utan föll ner på mattan och drog Ingela efter mig, men omsling-rande armar domnade vi båda bort. Efteråt var vi helt överrens att det var det skönaste knullet vi haft tillsammans någon gång. Det har gått några år sedan detta hände. Hon omkom i en tragisk bilolycka, det var väl gudarnas vilja att vi inte skulle få fortsätta ett liv tillsammans. När jag tänker tillbaka på allt, verkar det nästan som om en dröm.

Overkligt och långt borta. Allför långt. Mitt hjärta blöder när jag tänker på Ingela, min drömtjej. Hon kom som en stormvind in i mitt liv och strödde rosor på vår stig. Men gick bort så tragiskt efterlämnade en sorg som jag aldrig kommer att glömma.

Rösta på SAKNADEN:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (7 röster, snitt: 2.14 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera SAKNADEN