Sånt som aldrig händer

Måste bara få delge er vad som hände en unik sommardag. Unik på många sätt men först för att det var badväder. Ungarna var borta hos kompisar över helgen, så jag o hustrun bestämde oss för att packa korgen o dra till stranden. Väl i bilen så fick jag ett infall och frågade om hon vill prova bada textilfritt. Till saken hör att vi ofta pratat om hur det skulle vara att gå naken bland massa främmande människor, men vi har aldrig provat. -Vet du nån sån strand då? – Ja, jag tror det ligger en nån kilometer bort. Vi kör dit o kollar. Väl framme vid badplatsskylten svände vi in o såg egentligen bara husvagnar, men vi parkerade och gick ner till stranden. Jodå, det var nakenbad! Jag ilade upp till bilen och hämtade våra saker. När jag kom ner igen såg jag att Gittan stod o pratade med ett par. -Hej, sa jag när jag kom fram. -Hej sa dom, och så hälsade vi runt, som man gör. -Jag och Karin jobbade ihop tills för några veckor sedan, men hon svek oss och gick till konkurrenten. -Ja, och fick bra mycket mer betalt oxå. Då slog det mig att vi stod och pratade med ett naket par, och jag märkte hur Gittan sneglade på Olofs nedre regioner. Ingen jättelång historia men den var grov. -Nähä sa Karin, vi ska gå och käka nu, men vi kan väl ses senare och snacka vidare. Lägg er i närheten av bryggan uppe i gräset, så hittar vi er sen. Vi lufsade ner till stranden och hittade en fin plats i en liten svacka, så slapp vi vinden oxå. Upp med solstolarna och av med kläderna. Det var en konstig känsla, och jag fick ståkuk direkt. -Men Jach, va är det med dig då? Gittan log och smekte lite försiktigt på pungen. -Nu får du sluta, annars tar jag dig på stället, sa jag. Gittan kramade till om pungen och skrattade, – Mmm, det skulle du gilla va? Efter ett tags läsning lugnade jag ner mig, och tyckte att det var riktigt skönt.
En stund senare hörde vi någon som sa: -Här ligger dom och steker sig. Är ni törstiga? Bra, för vi tog med vindunken. Sen var snacket igång, och vindunken blev lättare och lättare. Plötsligt sa Karin:- du Gittan, varför har du vinterpälsen kvar? -Den har alltid varit där, svarade hon. Men Jach är ju ganska välanssad, så varför tar inte du bort ditt, eller ansar iallafall? -Nä, det är så stickigt när det växer ut igen. -Nejdå, det finns jättebra krämer mot sånt. Kom med till vagnen så ska jag visa dig, sa Karin. -Visst sa Gittan, och så gick dom iväg. Efter en stund frågade Olof om jag ville ha en pilsner, och det tackar man ju inte nej till. -Ska vi också gå upp till vagnen undrade jag. -Nä, det är bäst om du stannar och håller platsen. Jag är snart tillbaka. Det gick ett tag men ingen öl?.. Vafan, tänkte jag, det finns väl andra platser på stranden, och pissnödig är jag också. Så jag gick upp till toan och pinkade, sen letade jag upp vagnen men såg ingen i förtältet. Däremot hörde jag ett surrande ljud, som jag inte kunde placera, men det kom från vagnen. När jag öppnade dörren och tittade in höll jag på att slå ihop!!! I dubbelsängen låg Gittan på en handduk, och Olof satt på knä vid hennes huvud och höll upp Gittans ben så att Karin kunde köra med hårtrimmern. Det var det surrande ljudet! Efter ett tag sa hon -Nu är det ansat, men jag tycker att vi ska raka av lite på kanterna och här vid läpparna, sa Karin. Och när hon drog handen längs med läpparna så kunde jag höra hur Gittan stönade till. -Ojdå, fler än jag som gillar frisören, sa Olof. När Karin reste sig och gick för att hämta rakgrejorna, såg hon mig, men jag höll upp ett finger för munnen, och då log hon, gick tyst vidare. När Karin kom tillbaka, så tog Olof plats igen och fick tag i Gittans ben. Karin tryckte ut lite skum, och började massera in det. Gittan kunde nu inte ligga still och stönade vällustigt. Till saken hör att vi tidigare pratat om att kanske leta upp ett annat par och bygga lite stämning med, men det har alltid stannat vid prat eftersom Gittan backat när det börjat bli allvar. Sakta började Karin raka, och då såg jag att Olof fått stånd och Gittan låg o smekte hans kuk och pung samtidigt som hon blundade. Plötsligt började hon slicka på skaftet och ollonet. Han hade som sagt en grov kuk, så hon fick inte in den i munnen som hon låg nu. Efter ett tag sa Karin till Gittan att -det går lättare om du ställer dig på alla fyra, då kommer jag åt lättare. Gittan såg upp och fick se mig! -Förlåt älskling, jag vet inte vad som flög i mig, sa hon med lite panik i rösten. -Det är lugnt,sa jag, ställ dig nu som Karin sa så hon kan avsluta sitt jobb. Gittan vände sig om och ställde sig på knä och händer. Olof satt avvaktande kvar vid huvudänden och tittade lite fundersamt på mig. Då gjorde jag tecken åt honom att kasa ner så att Gittan kunde suga honom. När han kasade ner såg jag hur Gittan stelnade till, och jag sa snabbt – det är OK älskling. Då märkte jag att hennes huvud började röra sig lite försiktigt och Olof slöt ögonen. -Dom verkar ha det skönt sa Karin. -Ja det ser riktigt skönt ut sa jag och gick upp bakom Karins lilla rumpa och tryckte ner min stenhårda kuk mellan skinkorna. -Ojdå, det är visst fler som är berörda. Nu sög Gittan med fulla tag och stönade högljutt. -Nu är jag klar, sa Karin, men det märkte inte Gittan och Olof. Ska vi gå till soffan? undrade Karin samtidigt som hon började smeka min kuk.

Rösta på Sånt som aldrig händer:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (55 röster, snitt: 2.75 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Sånt som aldrig händer