Relaxavdelningen

Relaxavdelningen Som resande under många år har man sett de flesta städer runt om i vårt avlånga land och lärt sig att det mesta är sig likt oavsett var man kommer. Denna måndagskväll började som vanligt med ett par timmars pappersarbete efter att ha checkat in på ett hotellet i södra mellansverige. Magen gjorde sig sedan påmind och jag gick därför ner i barmatsalen. Redan när jag satte mig vid bordet var det oundvikligt att lägga märke till damen två bord bort, en stilig affärskvinna uppskattningsvis i 30-35 års åldern. Mycket elegant klädd i en snygg dräkt, medellångt blont hår, fina drag och en enorm utstrålning som gjorde att jag omedelbart sökte ögonkontakt med henne. Under middagens gång kunde jag konstatera att hon såg ovanligt bra ut och verkade ha en kropp i topptrim, många långa blickar utväxlades. Naturligtvis ringer nallen lagom som det är dags att etablera en närmare kontakt. Några arbetstimmar senare vid 22- tiden var det dags för den rutinmässiga bastun, en tidpunkt som passar utmärkt för den som vill vara ensam i relaxavdelningen. Damen var vid det här laget bortglömd men skulle snart göra sig påmind. Just detta hotellet har separata omklädningsrum men en gemensam bastu som används efter uppgjorda tider. Efter en dusch och handduken runt höfterna gick jag in i bastun, där ligger hon på överslafen. Överraskad sliter hon till sig handduken för att skyla sig, men inte tillräckligt fort utan jag hinner få en blick som bekräftar mitt tidigare konstaterande angående hennes kropp, som visar sig vara rätt, inte ett överflödigt kilo. Efter att jag satt mig på laven nedanför henne stiger temperaturen märkligt i detta begränsade utrymme allteftersom vi pratar och lär känna varandra. Det dröjer ej så länge förrän Mona till synes omedvetet låter handduken halka ned något och hon visar upp två mycket fasta bröst med lockande styva bröstvårtor. Enligt vad hon säger så blir det för varmt att sitta högst upp varefter hon flyttar ner ett steg och hamnar på detta vis mittemot mig. När hon sedan bekvämt sätter sig tillrätta med benen något uppdragna kan jag lagom skymta hennes mus. Av naturliga skäl blir det svårare och svårare att föra en vettig konversation, automatiskt glider samtalet in på sex. När hon sedan med smekande händer torkar bort svetten från brösten och samtidigt passar på att nypa sig försiktigt i sina djupröda styva bröstvårtor blir det för mycket för mig. Kuken står nu som aldrig förr vilket jag gärna visar henne genom att demonstrativt sära på benen, spänningen är nu nästan olidlig. Mona låter sin smekande händer fortsätta ner för sin välsvarvade kropp och låter handduken falla, framför mig ser jag denna underbara kvinna smeka sig över magen och sakta närma sig sin välansa e vulva som endast har en liten tofs längst upp kvar som dekoration. Hennes rakade blygdläppar är blodfyllda och lätt särade, skötet glänser av fukt. Varsamt börjar hon massera sin styva klitoris med vänstra handens långfinger samtidigt som hon öppnar sitt sköte med den högra. Med ett djupt stönande fuktar hon sedan fingret i sin egen saft genom att föra det ända in i det savande hålet, varefter hon kvidande fortsätter massagen av den styva knoppen. En tydlig rännil bildas som sakta rinner nedför skinkorna. Resolut flyttar jag närmare och böjer mig ned och vi möts i en djup kyss samtidigt som jag smeker hennes underbara bröst. Mona har nu ett fast grepp runt mitt sprängfärdiga stånd, plötsligt häver hon sig upp för att i nästa sekund glupskt sluka det ända in till roten. Långsamt släpper hon diande ut min ståndare genom sina fylliga läppar för att låta tungan leka över ollonet. Hon har en otrolig teknik och redan efter bara ett par minuter ger sig de välbekanta ryckningarna i pungen tillkänna, Mona som märk r att jag är nära ökar takten och med ett djupt stön tömmer jag mig helt och fullt i hennes mun. Känslan av att det är hjärnan som krupit nedför ryggraden och pumpats ut är påtaglig. Med ett leende säger hon, – Nu är det din tur, slicka mig! Varvid hon lyfter upp hälarna på bänken hon sitter på med benen brett isär. Äntligen får jag ta del av den heta fitta hon serverar mig. Långsamt låter jag min tunga löpa utmed låret mot skötet, min spelande tunga dansar runt blygdläpparna ner över de fasta skinkorna och upp igen, ur denna savande blomma lapar jag i mig dess nektar som flödar. Sällan har jag varit med en kvinna som varit så blöt, njutningsfullt sticker jag in tungan så långt in det går. Hennes stönande tilltar i styrka och hon börjar rytmiskt att röra sig mot min tungspets när jag låter den fladdra över hennes hårda kittlare. Genom att varierande slicka hennes öppning och lustknapp får jag henne att resa sig i brygga, slutligen tar hon tag i mitt hår och pressar mig mot sitt sköte. Hennes underliv rör sig pasmiskt i häftiga konvulsioner när det går för henne. Aldrig har jag hört en kvinna skrika ut sin njutning så högt och intensivt. När vi åter kommit till sans är behovet av en svalkande dusch stort. Vi tvålar in varandra och snart masserar hennes händer återigen mitt tilltagande stånd, inte heller mina händer är overksamma. Vi vet båda att bastun bara var uppvärmning, med bägge händerna som stöd mot väggen putar hon ut med baken och beordrar mig att knulla henne. Långsamt låter jag min stake tränga in i detta tropiska paradis, så blöt och trång att kuken formligen sugs in. I perfekt harmoni ökar vi takten successivt, mina händer smeker hennes intvålade kropp och styva bröstvårtor och hon manar på mig att ta henne hårdare. Det är en syn för gudarna att se hur mitt stånd bakifrån glider in och ut i hennes trånga fitta. Hon låter mig glida ur och vänder sig om och saxar förts ena benet runt min höft sedan det andra, jag bestämmer nu helt och hållet takten och pressar upp henne mot duschväggen hårt men långsamt. Det dröjer inte länge förrän hon åter börjar gny och hennes underliv kniper åt runt mitt stånd i ytterligare en ljudfylld orgasm. Intesitiviteten i hennes orgasm är otrolig men när hon återhämtat s g går vi omslingrade in till bubbelpolen. Det ligger en högeffekts spänning i luften, dels på grund av att vi vet att vår kärleksakt knappt har börjat men också på grund av att vi när som helst kan bli upptäckta. Väl i polen smeker vi varandras kroppar och min kuk som fortfarande är stenhård och har mycket kvar att ge trånar efter beröring. Mona sätter sig med ryggen mot mig och vi förenas åter en gång, och trots att vi är i vattnen känns det att hennes fitta är drypande våt. Detta stegrar min upphetsning ytterligare varvid jag mot hennes protester lyfter av henne och placerar hennes bak på polkanten. Stående på knä särar jag åter på hennes ben och fittan lyser öppen och svullen mot mig. Med min tunga lapar jag åter i mig av hennes rikliga kärlekssafter. Samtidigt som jag slickar klittan för jag in två fingrar i hennes innersta och masserar g-punkten, och känner snart hur slidmusklerna dras samman runt mina fingrar då hon kommer i ytterligare en orgasm. Medan hennes fitta fortfarande krampar för jag in min sprängfärdiga kuk. Framifrån, bakifrån och alla tänkbara ställningar i en bubbelpol provar vi. Avlutningsvis ligger jag på rygg på polkanten med Mona gränsle ridande mitt stånd, hon smeker vilt sin klitoris och när jag märker att hon åter är nära och släpper vi allt. Som två vilda djur förenas vi stönande, skrikande och snyftande i en enorm gemensam orgasm. Det var inte sista gången som vi tillsammans använde oss av en relaxavdelning, då nu mer bokar många av våra resor tillsammans.

Kommentera Relaxavdelningen