Påsken 2001

Jag ställde upp skidorna mot stugväggen och knäppte upp pjäxorna. Tredje dagen i Sälen utan barn. Bara jag och Peter och två par som vi brukade umgås med. Vi hade bokat en stuga tillsammans där vi två hade souterrängvåningen och de andra fyra bodde på övre planet. Nere hos oss fanns det ett stort sovrum, allrum med öppen spis och stora fönster mot skidbacken men det bästa av allt var bastun. Den var lagom stor för att rymma åtta personer. Therese och Maria gav upp slalom för några år sedan så de hade mest tagit det lugnt och suttit i solen på dagarna. I går kväll var vi på badanläggningen på hotellet och bubbelbadade. Det var så otroligt skönt med vattenmassagen mot spända och ömmande muskler. Jag brukar lyckas gränsla en vattenstråle och bli lagom masserad mellan benen också. Det är mysigt att göra det i en pool full av andra människor. Jag tycker om att känna våt hud mot min, kroppar som försöker undvika för mycket kontakt och samtidigt ha en kraftig vattenstråle riktad mot min mest känsliga del av kroppen. Mmmm. Efter sådana bad går det lätt att komma i flera orgasmer. Ikväll skulle Peter och jag basta, tjejerna ville gå på After-ski på hotellet och jag antog att Johan och Martin skulle följa med dem.

Jag klädde av mig skiddressen och kollade snabbt att bastun var varm. Sen gick jag in till Peter och klädde av mig resten. Han låg utslagen på sängen och snarkade för fullt. Jag kröp upp över hans kropp och kysste honom på munnen.

“Hörrödu, bastun är varm och frun är het. Kommer du snart?”

Han tittade upp med ena ögat och log.

“Ja, ja, jag kommer. Gå in du. ”

Jag gick in i duschen och lät den varma strålen mjuka upp min kropp. Tog loss duschen från väggen och riktade munstycket mot mina stora bröst. Jag lät strålarna cirkla runt brösten, i stora svepande rörelser. Vårtorna stod rakt ut och jag nöp lite grann i den ena medan duschen vände ner mot min mus. Jag stod med benen brett i sär och masserade clittan med duschstrålen. Jag började fantisera om bubbelpoolen från igår. Händer som smekte min kropp under vattnet, fingrar som letade sig in under bikinikanten, lår som trycktes mot mina och hårda kukar i mina händer. Jag ryste av vällust och stängde av duschen. Tog med mig handduken in i bastun, bredde ut den på en brits och lade mig på rygg i värmen. Benen var så mycket särade som britsen var bred, jag smekte lätt över clittan och kände hur svullen den var, smörjde in blygdläpparna med fittsaften och väntade på Peter. Jag hörde honom duscha och visste att jag snart skulle bli tillfredsställd där jag låg. Ett kallt drag över kroppen när bastudörren öppnades och han kom in.

“Mmm, jag trodde aldrig du skulle komma, jag är så kåt!”

“Jag ser det, men vad tror du Peter säger om jag skulle ge dig det du vill ha?”

Jag flög upp från britsen och stirrade på Johan som stod där med en handuk virad om höfterna. Det putade rejält under den men jag blev bara generad trots uppskattningen. Han slog sig ner och jag försökte skyla mig med handduken.

“Du, jag har redan sett hela din underbara kropp, det hjälper inte med någon handduk nu. Therese berättade att du var rakad men jag trodde inte att du tagit bort så mycket, söt liten trekant. Jag vill att hon ska göra det men hon tycker att det skulle vara pinsamt att visa sig på gymmet så. Tycker inte du det?”

Peter hade kommit in medan vi pratade.

“Nej, Anneli älskar att visa upp sig så här. Hon blir våt av det. Det är visst vanligt att tjejer kollar in varandras fittor i duschen och hon får många uppskattande blickar, eller hur?”

Jag mumlade något till svar.

“Kom jag och störde er? Hade ni planerat nåt bus i bastun? I så fall kan jag ta en snabb bastning bara så får ni leka bäst ni vill sen. ”

“Nej, stanna du”, sa jag “Jag går och hämtar öl”.

När jag kom tillbaka in igen hade de övergått till att prata jobb så jag sträckte över ölen till dem och lade mig ner på den övre britsen. På handduken. Jag slöt ögonen och kopplade bort tid och rum en stund.

“Vilken läcker kropp hon har, de där brösten har jag stirrat på sen den första dan jag så henne. Du kan skatta dig lycklig du, Peter. Therese är platt som en planka efter barnen. Hon hade inga stora innan heller, förresten. Jag hade en tjej i Spanien en gång som hade bröst som man kunde knulla. Fan, vad det var härligt. Hon slickade och sög ollonet när jag bottnade. ”

“Ja, de är härliga” svarade Peter.

Jag kände hans händer smeka mina bröst och visste inte hur jag skulle bära mig åt. Jag var ordentligt blöt i fittan och längtade efter Peters kuk men samtidigt var det en annan man i bastun. Jag hade visserligen fantiserat om det sen jag var tonåring och det visste Peter om. Men det är något helt annat när det verkligen händer. Peters läppar slöt sig om min vänstra bröstvårta och han bet lite lätt. Jag bara stönade till svar, tordes inte ens titta upp på honom. Hans händer letade sig ner över min mage, smekte lårets utsida och sedan insidan. Uppåt, uppåt, närmare och närmare. När fingrarna nådde sitt mål särade de på blygdläpparna så mycket som möjligt, med långfingret kände han efter hur våt jag var och sen målade han clittan med fittsaften. Jag lyfte upp hela underkroppen mot hans hand och gned mig mot hans härliga fingrar.

“Hon är kåt och bryr sig inte om att du också bastar. Du får gärna var kvar om du inte har något emot att vi knullar lite”

“Skämtar du? Anneli, säg åt mig att gå om du inte vill det här!”

Jag öppnade ögonen och tittade på Johan, handduken låg löst över hans ben och jag såg att kuken var på väg att smita ifrån sitt täcke. Den såg ut att vara lång i alla fall. Hoppas att den är grov också tänkte jag. Peter tryckte upp två fingrar i min längtande grotta och började fingerpulla mig med bestämda drag. Jag hade otroligt svårt att svara. Det kändes så fel samtidigt som det var så oerhört upphetsande att ha publik. Jag bara log mot honom. Peter hade nu båda händerna nere vid fittan och masserade clittan och pullade mig samtidigt. Han lät ena handen öppna upp blygdläpparna och lät sin tunga spela över spetsen på clitan. Små cirklande rörelser, så sög han in hela i munnen och fortsatte att bearbeta toppen med tungan. Jag försökte sära på benen ännu mer men väggen tog emot. Vi bytte läge och jag satt mig i hörnet på den övre britsen med benen ut på britsarna och lutade mig bakåt.

“Ser du, Johan? Vilken härligt våt fitta, va´?” Peter såg mig i ögonen medan han frågade. Jag såg hans härliga kuk och sträckt ut handen för att röra. “Nej, inte än. ” sa han och ställde sig på knä mellan mina ben.

Hans kukhuvud trycktes in i den våta öppningen. Jag lyfte upp stjärten från britsen för att kunna ta emot hans härliga kuk så långt det bara gick. När han var helt inne började han pumpa mig hårt och tungt. Jag kände hur fittmusklerna drog ihop sig för att snart släppa orgasmen fri. Värmen i bastun fick våra kroppar att svettas och huden glänste i det svaga ljuset. Peters andhämtning var tyngre och jag förstod att han snart skulle komma han också. Han drog sig ur och vi bytte plats så att jag fick rida honom en stund. Jag hann inte mer än få min vibrerande fitta fylld av hans kuk förrän han drog sig ur och sa åt mig att vända på mig så med ryggen mot honom gled jag ner över hans sköna, bultande knullpåk. Johan satt och runkade nu och när han fick hela härligheten serverad mitt framför ögonen blev det för mycket för honom. Han kom med ett stön och sprutade så kraftigt att jag fick lite sperma på mitt ena ben. Det räckte för att tippa mig över kanten, den orgasm som tog över mitt medvetande var en av de kraftigaste jag fått. Fittmusklerna kramade Peters kuk som fortsatte att pumpa men han var också nära. Jag sträckte ner mina händer och smekte hans pung och kände hur han sprutade mig full.

Killarna såg lite skuldmedvetna ut när de lämnade mig i bastun för att gå ut och duscha. Jag låg på britsen och kände hur Peters sperma rann ur min lite ömma fitta. Med ett finger strök jag bort sperman från Johan från mitt ben och stoppade det i munnen. Mmmm, det smakade mera.

Rösta på Påsken 2001:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (34 röster, snitt: 3.15 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Påsken 2001”

  1. algot:

    Mycket bra. Det där ska jag göra med min flickvän en dag. Liksom du har hon drömt om det sen tonåren.

Kommentera Påsken 2001