Stranden i Danmark

Det var en varm junidag, Pia och jag hade dagen innan bestämt oss för att åka över till Danmark den här dagen för att sola, bada och ha det allmänt skönt. Väl över i Fredrikshamn styrde vi bilen upp längst kusten där vi visste att det fanns gott små vägar ut mot havet. Vi fann snart en smal väg som ledde ut till stranden som visade sig vara öde. Det var fortfarande tidigt på förmiddagen men temperaturen hade ändå hunnit upp på en 25 grader. Vi la ut våra filtar på en lite skymd plats inne bland sanddynorna och bytte om till badkläder. Det kändes rätt skönt när man för en stund stod helt naken där inte allt för skymd av strandgräs och kände den varma friska luften mellan benen, jag kände att kuken började svälla och hade vissa problem att få ner den i badbyxorna. Pia höll på att ta på sig bikinitrosorna vilket var det enda hon alltid bar när vi var ute och solade, jag ställde mig bakom henne och slöt mina händer om hennes bröst, hon lutade huvet bakåt mot min axel och blundade. Jag smekte hennes bröst och började föra mina händer allt längre ner på hennes mage, det märktes att hon njöt. När jag skulle till att föra in en hand innanför hennes bikinitrosa tryckte jag mitt, vid det här laget avsevärda stånd, mot hennes bak. Då var det som hon vaknade till och retsamt sa att nu var det minsann dags för ett dopp i havet. Pia viste att även jag förstod att hon vid detta laget var ordentligt upphetsad men att hon ville retas lite. Väl ute i vattnet fortsatte jag att krama hennes bröst och Pia njöt för fullt, efter ett tag kunde Pia inte behärska sig längre utan drog ner mina badbyxor och började runka min kuk under vattnet, det kändes underbart. Jag tog av hennes bikinibyxor och började smeka hennes mellan benen, våra smekningar blev allt intensivare Plötsligt hörde vi röster från den vi trodde öde stranden, det var två killar som kom gående längst tittandes mot oss, vi gled ifrån varandra en bit så att det inte skulle vara allt för uppenbart vad vi sysslade med, vi antog att det inte skulle synas att vi inte längre hade några badkläder på oss eftersom vi hade vatten upp över midjan. Killarna stannade upp inte allt för långt ifrån oss och lade sig ner och började att prata och sola, Pia kom närmare mig igen och började åter att runka min kuk samtidigt som hon små flinade och tittade mot killarna på stranden. Jag märkte att hon blev än mer ännu mer upphetsad av att de två killarna var inte mer än trettio meter ifrån oss och vi var helt nakna och att hon dessutom stod och runkade på mitt stånd. Jag trevade åter in en hand mellan Pia’s lätt särade ben och masserade hennes svullna knopp. Nu gick det antagligen inte längre att undgå att se vad vi höll på med och Pia viskade att båda killarna slutat prata med varann och tittade nu enbart åt vårt håll, hon kunde se att dom båda hade stånd, jag visste att Pia fann det oerhört upphetsande att killar fick stånd när de såg på henne så detta måste tända henne nått oerhört. Jag föreslog att vi skulle söka oss till vår filt uppe bland sanddynorna för att kunna fortsätta våra övningar där och tog på mig mina badbyxor för att gå upp på stranden. Till min förvåning kom Pia gående direkt efter utan att ha tagigt på sig sina trosor jag skrattade och viskade till henne att det nog var länge sedan jag sett henne så här kåt samtidigt som jag uppe på stranden, enbart ca arton meter ifrån killarn omfamnade henne och henne i ena bröstvårtan, hon stönade till och sprang iväg emot våra filtar. Jag sneglade och log mot killarna som fortfarande utan att generas enbart tittade åt vårt håll. När jag kom fram till vår filt stod Pia på alla fyra och putade med ändan i vädret, det var ingen tvekan om att hon ville ha kuk så fort och mycke som möjligt. Jag kom då att tänka på hennes retsamma min innan vi gick ner i vattnet och att hon skulle minsann också kunde få hållas ett tag till. Jag satte mig ner bredvid hennes uppskjutna bak och började smeka henne på insidan av låren, Pia tittade bak på mig med bedjande ögon och sa att hon måste få något i sig om hon inte skulle svimma snart, jag fortsatte att retsamt smeka henne upp längst låren och hon svankade än mer med ryggen och särade ytterligare på benen så att hennes fitta och anus var helt blottade. Hon ville inget annat än att jag skulle tränga in i henne omedelbart. Jag tog några droppar sololja i mina händer och ställde mig på knä bakom henne med ollonet nuddande hennes bak och började olja in hennes rygg och bak, Pia stönade och bad att få kuk men jag började istället sakta trycka in tummen i hennes anus vilket var tydligt att hon uppskattade, efter ett tag tog jag pekfingret och långfingret istället för tummen, Pia stönade och njöt. Plötsligt vände Pia sig om och tog min kuk i munnen samtidigt som hon bad att jag skulle forsätta att massera hennes klitta och pulla i hennes anus. Det var en helt oerhörd känsla att höra henne säga så för vi hade aldrig haft någon avancerad analsex någon gång. Efter ett tag känner jag att det börjar rycka i pungen och varnar Pia som trotts detta fortsätter att suga frenetiskt, jag tömmer hela satsen i hennes mun, det känns helt underbart. Vi lutar oss ner på filten och pustar ut en liten stund och njuter av solen, snart märker jag att Pia ligger med vitt särade ben och onanerar för sig själv, jag säger att jag inte trodde att hon var så otålig men om det nu var så skulle jag nog kunna ändra på det. Jag lägger mig mellan hennes lår och börjar slicka hennes fitta samtidigt som jag sakta åter trycker upp två fingrar i hennes oljiga hala anus, Pia stönar högt och nyper sig själv i bröstvårtorna. Plötsligt känner jag att Pia rycker till och säger att killarna från stranden står och tittar på oss och att de har sina kukar framme och står och runkar, jag slutar att slicka och frågar hur hon vill ha det. Pia säger att inget i världen skulle kunna få henne att inte ha sex nu och om dom vill titta på så går det bra för henne, dessutom gör det henne om möjligt ännu kåtare. Jag fortsätter att bearbeta Pias fitta och anus samtidigt som jag ser att Pias blick nu ständigt är riktad mot våra åskådare och deras kukar. Killarna tar troligen detta stirrande från Pia som en inbjudan och plötsligt märker jag att de båda sätter sig ner på var sin sida om henne och börjar ta henne på brösten. Pia som naturligtvis såg att killarna var på väg mot oss utan att säga något är helt med på noterna och har snart sugit in den ene killens kuk i munnen samtidigt som hon börjar runka den andre killen. Här ligger vi nu nakna på en strand i Danmark, jag slickande min tjej och hon ivrigt sugande på två helt främmande killars kukar. De båda killarna står på knä vid min kåta flickväns huvud och får växelvis avsugning samtidigt som dom masserar hennes bröst och ser på mig när jag slickar hennes fitta. Jag bestämmer att nu har Pia fått vänta nog länge på att få kuk i sig så jag trycker utan problem in kuken till botten av fittan, Pia är vid detta laget så otroligt våt av fittsaft, sololja och svett att hon knappt märker att hela kuken glider in i henne på en gång så hon jämrar sig lite när jag går i botten på fittan. Efter ett tag tycker jag att detta nu är ett utmärkt tillfälle att pröva det andra hålet för första gången, Pia märker naturligtvis vad som är på väg att hända men tittar mig bara i ögonen samtidigt som hon byter kuk att suga på samtidigt som hon ställer sig på alla fyra igen. Jag trycker försiktigt in min kuk i hennes lilla öppning, det är lite trångt just i början men efter några sekunder slappnar Pia av och jag kommer längre och längre in, efter någon minut har jag lyckats föra in hela min kuk på ca 18 cm i hennes anus och jag ser att även Pia är och masserar killarnas anus med sina fingrar samtidigt som hon suger de båda. Nu känner jag åter ilningar i pungen och drar ut min kuk och sprutar på Pias anusring och ända. Jag lägger mig ner och ser hur Pia direkt börjar rida en av killarna och suger den andre som nu har ställt sig upp. Det är verkligen upphetsande att se Pia njuta och jag är bara tvungen att känna hur våt hon är trotts att den ena killen fortfarande har sin kuk i hennes fitta sticker jag utan problem in fyra fingrar bredvid hanns kuk, det är helt otroligt hur hal och våt hon är så jag säger åt den andre killen att du får nog plats med din kuk i fittan samtidigt som din kompis. Den andre killen kommer och tar plats bakom Pia som stannar upp och plötsligt har två kukar i fittan samtidigt, det börjar äntligen ge effekt på Pia som närmar sig en ordentlig orgasm, jag ser hur hela hon skakar samtidigt som de båda killarna fortsätter att pumpa på i hennes fitta, efter ett tag drar den ena killen ut sin kuk och går runt och ställer sig framför Pias ansikte, hon hjälper honom med några runkningar att spruta henne i ansiktet och över brösten sen ställer sig även den andra killen upp och Pia tar hanns kuk i munnen tills det är dags även för honom att spruta Pia på brösten. Nu har min kuk åter börjat svälla och det ser Pia som lite nonchalant lägger sig till rätta mellan mina ben och börjar suga lite slött på det gryende ståndet. Pia vänder sig mot de båda killarna som nyss knullat och sprutat på henne och säger tack och ber att de går härifrån, hon vill inte veta vad de heter och förklarar att detta var en engångshändelse. Killarn drar på sig sina shorts och går tyst iväg. Pia säger nu till mig att detta var helt otroligt skönt och hon tackar mig för att jag tillät det. Jag säger att hon gärna får tacka mig genom att fortsätta suga på det stånd hon nyss påbörjade. Den avsugning jag fick denna gång var helt olik någon av de många jag fått av Pia tidigare. Efter en stunds bearbetning av kuken smög hon sig allt längre ner förbi kukroten och sa åt mig att sära mer på benen jag anade vad som var på väg och gjorde som hon sa, sedan började Pia slicka mitt anus samtidigt som hon runkade min kuk, det var helt otroligt skön. Plötsligt kände jag att Pia tryckte upp ett finger i anus på mig samtidigt som hon sög och slickade på min pung och det blev för mycket för mig, jag sprutade rakt upp i luften och det landade till stor del på min mage. Pia log och sa att, visst är det skönt i anus. Jag kunde inte annat än att hålla med. Sedan gick vi åter ner till havet för att denna gång tvätta bort all sperma vi hade på oss. Pia hade ju trotts allt tagit emot fem satser och var ordentligt kladdig och knullad men hon hade ett stort leende på läpparna, och så hade även jag.

Rösta på Stranden i Danmark:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (19 röster, snitt: 3.47 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Stranden i Danmark