Klubben

Det här hände när jag var i Stockholm förra sommaren för att hälsa på en tjejkompis. Jag har alltid tyckt att min kompis är ganska frispråkig och något vild av sig, och det skulle verkligen bekräftas denna helg. Vi hade aldrig varit tillsammans eller nåt och jag tyckte, om sanningen ska fram, att hon egentligen var rätt ful. Hon var “snygg” på insidan och var en underbar kompis, men hon var för mullig för min stil. Hon tyckte vi skulle hitta på något annorlunda, hon ville gå på parklubb och ha mig med som “förkläde”. Hon sa att det skulle vara kul att se om det egentligen hände något på en sån klubb. Jag måste säga att jag egentligen är ganska blyg av mig, men lät mig ändå övertalas. Vi var båda 19 år och hade träffats genom våra föräldrar som var nära vänner med varann, under tio års tid hade vi haft semester med föräldrarna på samma kamping och otaliga nätter hade vi skrattat i samma tält. Jag tog henne nästan för en syster och hon såg nog mig lika mycket som en bror. Hon visste en klubb som hette Raymond & Maria på Södermalm och det var dit vi skulle.

På fredag och lördagkvällar är det bara par som kommer in och lördan passade oss bäst. Pia heter min kompis och jag heter Johan. Pia är mörk och som sagt ganska överviktig och ca 1, 60cm lång. Däremot får man säga att hon har fina bröst, i alla fall ser det ut så. Hon är nästan alltid glad och har lätt att få folk omkring sig att skratta. Jag har av hennes kompisar förstått att hon är väldigt populär. Killar har hon haft några, men det har aldrig blivit något allvarligare.

Lördagen var här och vi hängde nästan på låset när dom öppnade 22. 00. Vi var det första paret och det kändes lite pinsamt att kliva in genom dörren. När man kommit in finns en trappa ner till “entren” där man kan hänga in sina ytterkläder, där finns också en glasmonter med löskukar. Massor av porrfilm täcker väggarna och ur tv-apparater flimmrar bilder på en kvinna som suger en man. Inget starkare än Kaffe serveras och det verkar mer seriöst än jag trott, även om lokalerna inte känns så där jättefräscha. Jag känner mig lite generad inför Pia, men hon bara skrattar och säger åt mig att se det som ett studiebesök. Vi går igenom rummen och det som ger mest ljus är nog alla tv-skärmarna som finns uppsatta.

Det kommer fler par och några av dom sitter och pratar med varann som om dom kände varann väl. Vi sätter oss vid ett bord och dricker kaffe medans vi intresserat ser paren komma, en del är förvånande snygga. Man kunde ju tänka sig att dom som gick hit skulle vara fula och gamla, men så var det inte. En viss sexuell spänning låg i luften och jag kom på mig själv med att sitta med halvstånd. Vi “minglar” runt lite och ser till vår förvåning att det verkligen finns dom som vågar. Ett par stå och smeker varann medans dom med glansiga ögon följer en sexig scen i en porrfilm. Mannen har sin han under kvinnans kjol och kvinnan smeker mannen utanpå jeansen. Pia drar mig till sig och säger att hon faktiskt känner sig tänd. Jag erkänner att jag också gör det och utan att egentligen tänka på vad vi gör ställer vi oss tätt ihop i en mörk hörna och håller om varann. Atmosfären gör att man känner sig vimmelkantig och tappar sin egentliga identitet.

Vi tittar på paret som nu öppet onanerar åt varann. Ett annat par kommer fram och småpratar med dom och plötsligt dyker kvinnan ner på knä och börjar suga mannen. Paret som kommit fram tittar på och nu ser vi att mannen i det nya paret tagit fram sin kuk och håller fram den mot den sugande kvinnan som nu växelvis suger båda männen. Pia stönar och frågar om vi kan gå fram för att se bättre och i mitt exalterade tillstånd bara nickar jag. Vi ställer oss alldeless inpå och det var otroligt upphetsande att se kvinnan långsamt suga in ena mannens kuk i sin mun medans hon med handen runkade den andre. Kvinnan vars man nu vart sugen lutade sig fram mot Pia och frågade om inte hon ville hjälpa till att suga, och jag vart något häpen när hon sa att hon ville. Pia smeker mannen som kvinnan suger över magen och ner mot den enorma kuken. Den var tjock och säkert över 20 cm lång, ådrig och stenhård.

Mannen var nog 45 år, men sår hyffsat tränad ut och jag såg på Pia att hon verkligen ville suga denna jättekuk. Kvinnan som passivt tittat på pressade sig in framför mig och medans hon följde Pias rörelser mot sin man drog hon upp sin kjol och visade helt klart vad hon ville att jag skulle göra. Jag drog lite tafatt ner mina byxor och fumlade med kuken mot hennes våta kön. Att hon var kåt rådde det ingen tvivel om och när jag kom in i henne stönade hon högt. Pia tittade på mig och log, och fortfarande med mina ögon i sina tog hon den stora kuken och stoppade i sin mun. Hon sög med långa tag, ganska fort och hela tiden med blicken fäst vid mig och kvinnan jag nu tog bakifrån. Jag kände ganska snabbt att jag inte skulle kunna hålla mig så läng, men innan jag hunnit säga något ber kvinnan att spruta. -Knulla mig fortare, ber hon.

Pia runkar nu mannen snabbt och slickar undersidan på kuken med munnen öppen. Kvinnan bredvid Pia ökar också takten och jag känner att jag inte kan hålla igen längre. Jag ser sperma forsa ur först den ena, sen den andre mannens kuk. Pia frunkade för fullt och sperman for rakt in i munnen på henne, hon svalde inte, utan lät sperman rinna ut ur munnen igen och ner på kuken. Kvinnan bredvid svalde däremot med kuken långt ner i halsen, hon kunde verkligen ta den djupt. Jag var nu djuriskt kåt, men i stället för att spruta in i kvinnan jag knullade drog jag mig snabbt ur och tog ett snabbt steg fram mot Pia. Hon tog mig direkt i munnen och sög mig hårt sammtidigt som hon stoppade in ett finger i anus på mig. Det nästan svartnade när det gick för mig och den här gången svalde hon. Hon fortsatte suga tills jag var helt tom sen viskade hon att vi skulle gå hem. Hon ville bli knullad, men inte på en porrklubb inför allas blickar.

Resten är en annan historia som kanske kommer senare.

Rösta på Klubben:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (28 röster, snitt: 3.21 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Klubben