Tågluffen

Sent förra hösten bestämde jag mig för att åka ut och tågluffa. Jag hade tjatat på mina kompisar hela sommaren utan att lyckas få någon att lämna bekvämligheten på hyllan några veckor för att se Europa. Jag började med att åka genom Danmark, Tyskland och Holland och kom slutligen till Frankrike och Paris där jag hade bestämt mig för att försöka stanna en hel vecka. Under den veckan hann jag se många museum, sevärdheter och klubbar och äta mycket god mat på restaurangerna. Jag hittade ingen snygg kille att dela säng med någon natt, men oroade mig inte så mycket över det. Kåta killar brukade det finnas gott om nere på Rivieran. Klockan började närma sig tre och jag stod och beundrade en för mig okänd konstnär när en fransk kille kom fram till mig och började prata. Han gjorde ingen hemlighet av att han var attraherad av mig och jag hade inget emot att en snygg kille försökte flirta med mig. Han tog mig under armen och visade mig runt, han berättade att han under sin studietid hade jobbat som guide på just det här muséet och det märktes att han kunde sin sak. Det var inte mycket kvar när vi närmade oss de sista salarna och vi tyckte att vi verkade alldeles ensamma. Utan att jag hade hunnit reagera lutade sig Charles fram och började kyssa min hals. Hans händer hade redan letat sig in under min tröja och smekte mina bröst med vana händer. Det kom fortfarande ingen och jag knäppte upp hans gylf. Kom, sa han, och tog min hand och drog med mig bort längs en lång korridor. Han öppnade en dörr i slutet av korridoren och vi gick in. Det var en liten städskrubb med hyllor, dammsugare och vagn, vad brydde jag mig om det, jag ville ju bara knulla med den här villiga snygga killen. Jag drog tröjan över huvudet, sparkade av mig skorna och lät kjolen glida till golvet. Han var inte sen att följa mitt exempel, men jag hindrade honom och började istället smeka av honom hans kläder samtidigt som jag lät min tunga kittla hans kropp. När han var naken reste jag mig upp och vi granskade varandras nakna kroppar. Han hade en muskulös välbyggd kropp och ett väldigt hårt praktstånd. Jag kan inte heller ha varit något härligt kap. Min kropp var fast, men mycket kurvig och mina bröst var stora med stora bruna bröstvårtor som sällan slakade. Mitt hår var långt, men mitt könshår hade jag helt rakat av och många killar tyckte att min fitta såg ut som en liten flickas med sina små blygdläppar och alldeles slätrakad kulle. Jag kunde se i hans ögon att han inte var något undantag och att blotta synen av mig naken fick honom ännu mer kåt. Tycket du att jag är vacker? frågade jag utmanade och lät min händer glida över brösten ner över magen och smeka min kulle. Jag satte mig ner på dammsugaren och lutade mig bakåt och började smeka min klitoris. Jag kände att jag redan var alldeles våt. Han ställde sig på knä och ville tränga in i mig, men så lätt skulle han inte få det. Jag tvingade ner honom på rygg och ställde mig på alla fyra ovanför honom med fittan vid hans mun och min mun ovanför hans kuk. Jag lät hans kuk glida in i min mun och började att suga den med långa smackande drag. Jag slutade att suga honom, vilket gjorde honom rasande. Han hade hunnit resa sig upp fortare än jag och tvingade upp mig mot väggen, samtidigt som han sprängde in sin kuk i mig. Oh, du skall få, du skall få! väste han. Han knullade hårt och fast och långt upp i mig, bet och rev mig i håret och hans fingrar klöste min rygg. Till slut kände jag hur hans sperma rann ut och ner för väggarna i min fitta. Han började leta igenom skåpen tills han tycktes finna vad hon letade efter. Han vände sig om och jag kunde se att han hade en alldeles ny dammvippa i handen som han slet plasten av. Jag hann inte få fram ett ljud, innan den var inne i mig, och det jag är glad att jag inte protesterade för det var en av de skönaste upplevelser jag varit med om. Den slet och rev i mig och han lät den stöta djupare och fortare in i mig, så till slut var jag tvungen att skrika högt av den njutning jag kände. Min orgasm var total, men jag innan jag hann lugna ner mig var hans kuk inne i mig igen och vi klängde fast vid varandra som vilda djur tills det gick för oss båda. Han slickade mig ren och jag honom. Så tog vi var sin trasa och började att leka med varandras könsorgan med vatten och trasor, vi masserade varandra våta och kåta tills jag inte vill vänta längre uatn klev upp på hans kuk och red honom tills jag kände orgasmens vågor skölja över mig. Han ville ha mer, så han lät sin kuk glida in i min mun och jag sög honom tills min mun fylldes av sperma. Klockan började bli mycket och jag var orolig för att muséet skulle stänga. Det har redan stängt, sa Charles, men jag har kvar mina nycklar sa han leende. Vi klädde på oss och han ledde mig tillbaka genom muséet. Vid en staty drog han ner mig på golvet och drog upp min kjol. Jag tror att jag är kåt igen, sa han och sköt undan mina trosor. Han släppte ut sin kuk ur byxorna och mycket riktigt, den var stor och styv igen. Jag vill spruta upp min sperma i dig en gång till innan vi skiljs, sa han och sköt upp sin kuk i min fitta vid sidan av den blöta och klibbiga troskanten. Jag juckade emot honom och han knullade mig hårt och fast, sedan långsamt så att jag fick tigga efter mer. Jag vill ha din stjärt, sa han och jag kände hur hans figrar letade sig till mitt bakre hål. Jag nickade och han knuffade sig ifrån mig, hjälpte mig att lägga mig på mage och smorde sedan in min analöppning med våra safter från fittan, som blandats noga den senaste timmen. Jag kände hur saften rann upp i min stjärt och lite senare kände jag även känna något stort och grovt på väg in i mig. Mitt stjärtjål gav vika för hans tryck och med ett stön gled han snabbt och långt upp i min röv. Jag skrek till av smärtan, men stillade mig när han rörde kuken ut och in. Det var skönt och han tog mig hårt. Det smackade när hans pung slog mot mina skinkor och det sista jag hörde innan min stjärt fylldes av varm säd var hans skrik. Han trängde långt upp i mig, nästan för långt så att det gjorde ont, och släppte sperman i långa juck. Sedan drog han sig ur mig, vi rättade till våra kläder och han drog sina fingrar genom min springa en sista gång. Vi gick ut ur muséet, fick tag på en taxi och han släppte av mig vid mitt hotell.

Kommentera Tågluffen